|
|
#91 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy tusz Rimmel GLAM'EYES
Cytat:
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to wiesz rzesy podobno szybko odrastaja szybciutko odrosna! ja Ci to mowie! zobaczylam to w swojej szklanej kuli dobrze bedzie
|
|
|
|
#93 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
I mam nadzieję, że się nie mylicie. Staram się nie panikować póki co. Chyba kupię też ten olejek rycynowy, zaszkodzić nie zaszkodzi, a może coś da.
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kup kup nie jest drogi a duzo dziala moja kolezanka wogole rzes nie miala na dole i po miesiecu uzwania ma takie ladne i dlugie szybko urosna
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
poszłam do rossmana kupić ten tusz, ale nie było - wszystkie wykupione! Więc kupiłam 2000 kcal. Jak ktoś wrzuci zdjęcia rzęs przed i po l'orealu to wrzucę przed i po 200 kcal, i porównamy
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Ja też szukałam w rossmanie ale wszystkie były wykupione
![]() Używam już tydzień i muszę powiedzieć że to naprawdę jeden z lepiej wydłużających tuszów jakie miałam, jest naprawdę super. A przy tym najtańszy wcześniej używałam zazwyczaj l'oreal ale ten naprawdę jest dużo lepszy Nie wiem czy to kwestia szczoteczki - bo pierwszy raz mam tusz z taką plastikową (gumową) ale naprawdę rzęsy są bardzo wydłużone , pogrubione i rozdzielone
|
|
|
|
|
#98 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
W Super Pharmie ten tusz kosztuje teraz 17 zl
Zastanawiam sie nad nim,ale skoro piszecie,ze wydluzajacy i z gumowa szczoteczka,to chyba sie wstrzymam A propos olejku rycynowego,to staralam sie go stosowac,ale bardzo mnie po nim pieka oczka Staram sie smarowac tak,zeby nie dostal sie do oczu,ale jesli klade sie z nim spac,to nie daje rady A Wy jak nakladacie?
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mialam kiedys odzywke normalna do rzes i po prostu przelalam tam ten olejek i uzywam do jego nakladania normalnej szczoteczki ale jak masz taka zwykla szczoteczke od tuszu to juz masz jak go nakladac
|
|
|
|
#101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A teraz po prostu "zmruguję" olejek z palca i wydaje mi się, ze to bardzo ekonomiczny i wygodny sposób
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam wczoraj w rossmanie za 19,90
jako że wczoraj byłam już pomalowana i nie chciało mi się zmywać tusz testowała mój 13 letni brat ![]() on ma maleńkie, krótkie rzęsy ale to co zrobił z nimi ten tusz ![]() super na prawdę rozdziela rzęsy jednak jakiegoś szokującego pogrubienia nie zauważyłam suma summarum polecam bardzoooo i ta cena marzenie :P
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupilam w promocji w Astorze wczoraj za 14,99
Dopiero raz sie nim pomalowalam, ale poki co wrazenia pozytywne Fajna ma szczoteczke i moje rzesy raczej pogrubil, wydluzenia specjalnego nie zauwazylam, bede testowac dalej.
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

dobrze bedzie
kup kup nie jest drogi a duzo dziala 
wcześniej używałam zazwyczaj l'oreal ale ten naprawdę jest dużo lepszy 

A teraz po prostu "zmruguję" olejek z palca i wydaje mi się, ze to bardzo ekonomiczny i wygodny sposób