![]() |
#3211 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3212 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Zakorzenienie
|
Juz wszystko wiem. Jutro mam cięcie jakoś do południa.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#3214 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
Jesteśmy blisko! 😱😘😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3215 |
Raczkowanie
|
Anita gratulacje!!! ❤️❤️❤️
Ja wczoraj rano wymiotowalam - czuje się okropnie, dzisiaj też miałam mdłości... 😧 nie wiem co się dzieje.. Wczoraj zaliczyłam też matmę, dowiedziałam się, że Pani od biologii mi zaliczy bez egzaminu, więc zostały 3 przedmioty, będzie dobrze 😊 a teraz cały czas latam do toalety i mi niedobrze 😡😡 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3216 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aaa bunny, miałam jeszcze napisać, że wczoraj byliśmy na zakupach w biedrze o ludzkiej wydawałoby się porze (jakoś koło 13) i była masa ludzi 😱 szaleństwo już się zaczęło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Zadomowienie
|
Gornek no to mocne kciuki, dobrze ze juz wiesz na czym stoisz
![]() Majówkowy worek się faktycznie zaczyna opróżniać ![]()
#3218 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3219 |
Zadomowienie
|
Happiness u mnie jest jedna biedra na osiedlu i zawsze jest tloczono, do poludnia emeryci, po poludniu ludzie z pracy, wieczorami studenci
![]()
#3220 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3221 |
Zakorzenienie
|
Gornek kciuki trzymam mocno!!!
![]() ![]() Ja mam twardnienie brzucha i bóle delikatne. Kłuje mnie mega w szyjce. Co to będzie, co to będzie ![]() ![]()
#3222 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za Was ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Gornek trzymam kciuki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3224 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam dlaczego byłaś w szpitalu? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Zakorzenienie
|
Teraz psychicznie odpoczęłam ale mam stres. Pewnie do wc będzie mnie goniło xD od 24 nic nie jesc do 24 pic dużo wody i nic wzdymajacego. Wenflon musza mi wymienić tylko.
A tak liczyłam, ze to będzie piatek :P Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#3226 |
Wtajemniczenie
ski
|
Która z Was polecała przepis na babke majonezową??? Wiem że był tu link do niej ale szukanie jak igły w stogu siana 😂
Justyna, widzisz, super Ci idzie z egzaminami więc nie ma się czego obawiać ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3227 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Justyna, ja też jak byłam raz na oddziale na badaniu to była dziewczyna z terminem za miesiąc, której jednym z objawów były wymioty. Wzięli ją na badanie i chyba zatrzymali w szpitalu, bo coś się zaczynało dziać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3228 |
Zakorzenienie
|
Justyna, kciuki za egzaminy no i super, ze Ci sie chce bo. warto 😘
#3229 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do tej dziewczyny, która ma infekcje i nie może karmić, to pewnie jest pod kontrolą lekarza, kogo kompetentnego ona ma się jeszcze poradzić? Najgorsze co można usłyszeć w takiej sytuacji to super-rady od wszystkich dookoła. Same mowicie, że nie lubicie jak ktoś się wtrąca... Najlepiej to właśnie wspierać, podkreślać że dała radę, jak to któraś z Was pisała 😊 pamiętam początki karmienia i każdy dookoła miał inną poradę, to naprawdę jest straszne.... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3230 |
Zadomowienie
|
Happiness nie lubię sortowania ubrań i dla mnie te chusteczki są super,podobnie jak u bunnybe zawsze wyciągam kolorową, więc coś daje
![]() Mohnka, ja od dwóch tygodni nie mogę się zapiac w kurtce, więc zostaje mi tylko poruszanie się samochodem, bo jest mega zimno, nie będę kupować kurtki na teraz, bo już sie nie opłaca, wytrzymam jakoś ![]() Gornek, czyli na święta będziesz już ze swoim malenstwem? ![]() ![]() Rodzice kupili swojski pasztet na święta, zjadłam już połowę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3231 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moja siostra mieszka 800km ode mnie i na święta przyjeżdża z mężem, 2tygodnue temu napisała, że mały chce ją poznać i na święta będzie, może wykrakała? 😨 Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
Zadomowienie
|
Gornek to chyba dobra wiadomość?
Będziemy zaciskac kciuki. Ja jeszcze proszę o chociaż 3 dniii Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3233 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moja siostra mieszka 800km ode mnie i na święta przyjeżdża z mężem, 2tygodnue temu napisała, że mały chce ją poznać i na święta będzie, może wykrakała? 😨 Cytat:
Cytat:
Dzięki ❤️ chce to mieć za sobą, żeby już się nie martwić i nie denerwować 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3234 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
O rany ale się uśmiałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Robią co chcą kojarzy mi się to z czasami świętej inkwizycji, niedługo jako kobiety będziemy wyklęte bo przecież krwawimy co miesiąc. Anita!!!! Wow gratulacje! Cudownie ze masz juz dzidzie, mam nadzieje ze szybko wrócisz do sił. Daj znać jak się czujesz ![]() ![]() ![]() ![]() Vicki no szef zaszalał, powiedz mu że juz juz idziesz tylko wypychasz dziecko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurde ja miałam dzisiaj sen ze jeżdzę na rowerze w upał i pod gore, tak mi się chce tego roweru że aż mi się przyśniło ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
Aaaa dzieje sie! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Zadomowienie
|
Inez moja kolezanka wyszla ze szpitala i tez byla pod opieka lekarza i poloznej, maly ssal cyca caly czas a w ogole nie przybieral, zadna z tych osob jakos nie zauwazyla ze ssie nieefektywnie, teorii bylo milion i oczywiscie zalecenie zeby przejsc na mm, dopiero wizyta doradcy laktacyjnego sprawila ze zaczal jesc zamiast ciumkać i ladnie przybierac wiec jak widac nie zawsze kompetentne osoby sa takie kompetentne
![]() ![]()
#3236 |
Zadomowienie
|
Szok że nie ma połowy kwietnia a kwietniówki już praktycznie rozpakowane
![]() Justyna jak ładnie Ci idzie, już niewiele zostało i będzie z głowy ![]() Dziwne te wymioty, ale to raczej nie ze stresu? Vicunia ale matoł ten koleś, heh. Ktoś powinien mu przemówić do rozsądku. Nie przejmuj się asertywnością ![]() ![]() Gornek to święta zapowiadają się wyjątkowo ![]() Fartuch a to Ty nie jesteś w szpitalu, jej, założyłam że przy takiej diagnozie Ciebie zatrzymają żeby monitorować dzidziusia. Nie wiem, tak jakoś błędnie pomyślałam. Już coraz bliżej wizyty ![]() ![]() Ja nie mam jeszcze rożka bo żaden mi nie pasuje to reszty wyprawki :P szukam cały czas ale będę mieć 1, i w takim razie nie będę wirować ;D A ja wczoraj częściowo spakowałam już walizkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3237 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kciuki! Będzie kolejna dzidzia wątkowa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3238 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj odpoczywaj, a jak poczujesz się lepiej to daj znać ![]() Cytat:
![]() Zaliczysz przedmioty i później na porodówkę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3239 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na szczęście są doradcy i osoby, które pomagają w takich kryzysach. I stwierdzenie, że lekarz.. Lekarz nie jest doradca laktacyjnym i nawet taka osoba jak dl może nie pomoc, bo lekarz lekarzowi nierówny i tak samo z innymi profesjami. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3240 |
Zadomowienie
|
Bambi ja juz mam wszystko co potrzebne ale torbe bede pakowac jutro bo maz ma wolne i chce zeby byl przy tym i wiedzial co jest pięć
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.