![]() |
#3241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Baambi - nie, nie stresowalam się egzaminem, dzisiaj też niczym się nie stresuje..
Jeszcze mi cukry lecą tak w dół.. Dziewczynie w szpitalu tak leciały i parę dni potem urodziła.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3242 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3243 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Justyna wiem ze to się łatwo mówi, ale staraj się jak najmniej przejmować, myśle ze wszystko się u Ciebie mogło nałożyć, końcówka ciąży i stres. Będzie wszystko dobrze, dasz rade, jeśli nie teraz to za rok, swietnie sobie radzisz, jesteś młoda, masz wsparcie w rodzicach i wszystko się poukłada. Z perspektywy czasu będziesz się z tego śmiała zobaczysz ( tak wiem ze to slogan, ale naprawdę zmienia się bardzo spojrzenie na życie po czasie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3244 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3245 |
Raczkowanie
|
Martirybka teraz dopiero zaczynam się stresować, że urodze 😅
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Mohnka 7 maj 😊mam prawie skończony 37 tc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3246 |
Zakorzenienie
|
Cieszę sie ale i denerwuje, zeby tylko z maluszkiem wszystko było dobrze
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#3247 |
Zadomowienie
|
Jak już piszemy o laktacji, czy któraś z was może ma jakieś takie kompendium wiedzy o tym jak karmić, np z internetu?
Chodzi mi o coś takiego skondensowanego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3248 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3249 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3250 | |
Rozeznanie
|
Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Justyna najwyżej dadzą Ci zaliczenie awansem ![]() Zdasz i fruuuu dzidzie rodzić ![]() Każda z nas by sie chyba stresowała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Martirybka Czas edycji: 2017-04-13 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3251 |
Zadomowienie
|
Dzięki Mohnka
![]() ![]() ![]() ![]() Ale chyba i tak wróce do czytania tego bloga, mam nadzieje że mam jeszcze trochę na to czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3252 |
Zadomowienie
|
Inezz u nas w Poznaniu jest akurat babeczka, ktora jest prawdziwym guru laktacyjnym, wszyscy ja polecaja, nawet lekarze, ma kilkanascie lat doswiadczenia wiec jak u mnie bedzie sie cos dzialo to na pewno zamowie sobie taka wizyte
![]() Bambi ja polecam ta ksiazke "po prostu piersia" z internetowych niestety nie pomogę ![]() Uwaga mam maly sukces! Wszystkie spodnie ciazowe w praniu a ja musze isc do sklepu wiec z doza niepewności wyjelam jegginsy dzinsowe ktore mialam ostatni raz na sobie w październiku i weszlam bez problemu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Bambi a na sr nie bedziecie mieli o laktacji i przystawianiu do piersi? My mielismy cwiczenia z poduszkami i fantomami dzieciecymi, bardzo duzo mi to dalo bo inaczej teoria a inaczej praktyka ![]()
#3253 |
Rozeznanie
|
Dobra koniec tego spamowania, czas się wziąć za porządki, dziś mi się chce sprzątać to musze to wykorzystać
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
Zadomowienie
|
Tak się fajnie z wami siedzi
![]() Dzisiaj umyję szafki z zewnątrz a potem jadę do mamy,a potem z tż do ikei. |
![]() ![]() |
![]() |
#3255 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak przykładać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahaha ale z nas gospodynie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3257 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U nas przed chwilą lało... też czekam na kuriera, powoli kompletując torbę i zastanawiając się nad układaniem rzeczy... Cytat:
Wrzucałam w grupie na fb materiały ze szkoły rodzenia i tam na przedostatniej stronie jest dosłownie "instrukcja obsługi" - myślę, że dobra na początek, zerknij sobie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3258 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Znalazłam też coś takiego http://www.emc-sa.pl/phavi/at/upl/20...ia-piersia.pdf Bunny mieliśmy już i sporo pamiętam, mam nawet notatki. Także będę z tej wiedzy też korzystać ![]() W ogóle zauważyłam rozbieżność taka w technice że jedni radzą karmić do opróżnienia jednej persi i potem ewentualnie drugą w razie potrzeb a inna technika to ta z określoną liczbą minut naprzemiennie raz jedną raz drugą piersią. Która jest lepsza? |
![]() ![]() |
![]() |
#3259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3260 |
Zadomowienie
|
Hej majóweczki ☺
Zjadłam kanapki z almette i wypiłam kawusie. Anita - Całe szczęście, że już jesteś po ![]() ![]() Wy tu piszecie o ktg i właśnie sobie przypomniałam.. że miałam dzwonić koło 10kwietnia do szpitala i się umówić na początek maja na ktg!! Vikunia - Co za pajac!! Olej go ![]() Happiness - Ja wrzuciłam wszystkie pieluszki razem a do tego ciuszki nawet te białe 😀 chyba trochę zaryzykowałam ale nic się nie stało. Użyłam chusteczek wyciągających kolor. Ania - Nosz kurrr... Kościół jest za zakładaniem rodziny no ale co mają zrobić Ci co nie mogą mieć dzieci bądź mają jakieś problemy? Powinni się cieszyć.. że jest coś takiego jak in vitro! Że ludzie są chętni z korzystania bo chcą dać nowe życie, wychowywać, kochać.. toż to przecież cud! Szkoda słów.. że jeszcze człowiek musi się z tego spowiadać.. Jeśli chodzi o wzbogacenie.. nawet nie wiem co mam powiedzieć na ten temat. Uważam tak jak Ty.. jeżeli ktoś wzbogaca się uczciwie, ciężką pracą to dlaczego miałby się z tego spowiadać?! Śmiać mi się chce z tego trochę.. Niektóre kościoły też się wzbogacają.. i wtedy jest dobrze? ☺ Gornek - Daj znać jak się dowiesz czegoś konkretnego ![]() Już doczytałam. To chyba jesteś spokojniejsza, że zapadła decyzja i jutro będzie cięcie? Trzymam kciuki, wszystko na pewno przejdzie pomyślnie ![]() ![]() Margolcia - Też używam chusteczek do prania, od tego czasu w życiu nic mi nie zafarbowało mimo, że mieszam kolory ![]() Esor - Już coraz bliżej, bliżej, bliżej ![]() Justyna - Może to stres tak na Ciebie działa? Słyszałam też, że często na końcówce ciąży wracają mdłości. Gratuluję zaliczenia matmy ![]() Uwaga uwaga ! Dostałam pieniądze z zusu ![]() Ja kupiłam najzwyklejszy rożek w popco za całe 25 złotych żeby mi go nie było szkoda w szpitalu ale co w sytuacji jak dziecku się uleje i będzie mokry? Wtedy można owinąć np w kocyk? ![]() Któraś kupiła ten z Motherhood? Jest na promocji na smyku za 49zl z usztywnieniem a podobają mi się wzorki, bo wszystkie inne są takie same.. 😀 1492078442173.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3261 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Zadomowienie
|
Ale sie wku..
![]() ![]()
#3263 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Gornek no to już wiesz na czym stoisz ![]() ![]() Justyna myślę, że w szkole nie powinni robić problemu z zaliczeniami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3264 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3265 |
Rozeznanie
|
Idę zrobić drugie pranie 😀
Jak mam rodzić, to urodze.. A muszę to poogarniać, bo Tz coś zrobił, ale wiadomo, że nie po mojemu i nie zdążył wszystkiego.. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3266 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze, dzis mało, że same koszmary, to jeszcze Mela mi zajumała w nocy poduszkę. Królewna musi mieć mięciutko 😁 nie mialam serca jej wygonic. W ogole od kilku dni mnie obie znow okupują, hmm.. Wycykalam sie dzis. Poprasowalam dwie firany i powiesilam, a potem myslalam, ze zemdleje.. glupek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3267 |
Zadomowienie
|
Inez zamowilam ten miekki wypelniacz tapicerowany do gulivera i mimo ze jest szerszy ok 2cm niz przewijak to ladnie wchodzi bo jest miekki i mozna go dowolonie uciskać
![]() ![]()
#3268 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Posprzątałam, a teraz inka karmelowa i jakiś serial. Należy mi się, bo po południu wybieram się do biedry i muszę nastawić się na tabuny ludzi. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
Zadomowienie
|
Marta - Zus mnie obdarował 'grubym hajsem' 😂 i masz rację! Kupię mu rożek z usztywnieniem coby się chłop nie stresował, że zrobi dziecku krzywdę
![]() Dzwoniłam do szpitala i nie mają w ogóle terminów na ktg, takie oblężenie.. a chciałam mieć w tym co rodze. Skonsultowałam to z moją ginekolog i powiedziała, żebym się umówiła na najbliższy termin tj 16 maj 😀 trudno będę mieć mniej ktg.. nie będę musiała tyle jeździć ale wolałabym jednak kontrolować. W razie 'W' gdyby się coś wcześniej działo to kierunek szpital ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.