Słońce świeci, ptaszek śpiewa, nas ze stresu krew zalewa PM2017 cz. 46 :) - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-13, 12:51   #2941
krasulka7399
Zakorzenienie

Dot.: Słońce świeci, ptaszek śpiewa, nas ze stresu krew zalewa PM2017 cz. 46 :)

Cytat:
Napisane przez funnyvalentine Pokaż wiadomość
dziewczyny, pytanie po części do Was a po części do Waszych tż do pracy - torba czy plecak, jakie mniej więcej modele żeby pasowało do w miarę eleganckiego stroju ale też do bardziej codziennego? średnio mi się widzi plecak do koszuli ale torba to już nie wiem jaka by musiała być żeby mój tż chciał nosić...
tż ma taką i jest zadowolony, nosi komputer i dokumenty, i wygląda to w miarę elegancko http://sklep.solier.pl/product-pol-1...01-DUNDEE.html
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 12:51   #2942
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
uwierz, że się da
Zgadzam się
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 12:52   #2943
karla906
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NikolaNiki Pokaż wiadomość
Przykra sprawa, moze sa tylko zdenerwowani przed slubem ?
Tak jest od bardzo dawna. Moim zdaniem oni po prostu sięjuż nie szanują na wzajem i miłości nie widzę.

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;72849761]
Można sobie pożartować, no ale bez przesady...[/QUOTE]

Dokładnie. Szczerze, jakby zwykły kolega mi tak powiedział to bym mu pojechała a co dopiero narrzeczony

Przyznam szczerze że ciężko mi będzie świadkować.
karla906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 12:53   #2944
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość
Mam kopytka, zapraszam

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
kopytka to dla mnie za mało ale dzięki

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;72850011]Zgadzam się [/QUOTE]

+ do tego przeglądanie insta na telefonie
Stary 2017-04-13, 12:54   #2945
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, pytanie po części do Was a po części do Waszych tż do pracy - torba czy plecak, jakie mniej więcej modele żeby pasowało do w miarę eleganckiego stroju ale też do bardziej codziennego? średnio mi się widzi plecak do koszuli ale torba to już nie wiem jaka by musiała być żeby mój tż chciał nosić...
Mój TZ nosi ze sobą torbę sportową bo przed pracą i tak idzie na siłownie

Cytat:
Napisane przez karla906 Pokaż wiadomość
Wiecie co, tu o wiele rzeczy chodzi. Przyszły szwagier ma swoje lata i jakoś mam wrażenie że wszystko mu wisi. Ogl to moja siostra jest totalną syfiarą (naprawde wiem co mowie, bo i ja czasem nie posprzatam ale jest z tym u mnie coraz lepiej) a ona przechodzi wszystkie granice. On jej to wytyka nieładnie i to przy nas, ja czuje sięwtedy niezręcznie...Nie widać między nimi żadnego gestu miłości, chyba nigdy jak tu mieszkają nie widziałam choćby buziaka w policzek. Raz graliśmy w monopola i siostra wylosowała karte że musi zapłacic hajs do szpitala. A przyszły szwagier niby w żartach "Dlaczego? na operacje cycków?" a moja siostra "nie" a on na to "a szkoda." . . . Wiem...no comments.
Niefajnie.

Ja tez miałam przeczucie od zawsze do tej pary co z nami mieszkała, że ona kiedyś go zostawi. No i proszę tak się stało. Ale kilka lat trwało zanim się zdecydowała, w sumie to czekała na lepszą okazję bo gdy pojawił się facet, który się nią zainteresował bez skrupułów skreśliła swojego faceta, odwołała ślub i kazała mu się wyprowadzić.

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 12:55   #2946
karla906
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
wszyscy to tak odbierają, czy tylko Ty masz takie spostrzeżenia?
może nie lubią okazywać sobie uczuć przy ludziach?
Wszyscy, którzy widzą ich na co dzień. Okazywać uczucia można różnie i faktycznie nie chcieć przy każdym. Ale myślę że szacunek miłe słowo itp, to nie tylko w cztery oczy. Ogl to ciężko mi z tym. Siostra za bardzo nie chce mieć dziecka jeszcze ale np za dwa, trzy lata. I jak mój TŻ go spytał czy chce mieć dzieci to objął moją siostręramieniem i powiedział "Po co, przecież już jedno mam do wychowania". :/

Cytat:
uwierz, że się da
Chyba spróbuję
Stary 2017-04-13, 12:56   #2947
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Oki, wiecie co ja myślałam o weselu po kosztach ale znalazłam...a zresztą Wam pokaże na dole tutaj link. Do tych zaproszeń są winietki pod spodem się wyświetlają i naklejki do butelek...Wiem że trochę wyjdzie no ale. Ja jak tylko zdam sesje w czerwcu to zamawiam wszystko i zaczynam biegać za suknią itp itd, nie mogę się doczekać Link do zaproszeń: https://decoris.pl/p/7/81/14159/DOPA..._81/ccs/z.html
norweskie, czerwone

Ja strasznie chcę utrzymać zimowy klimat, co chwilę znajduję takie perełki: https://www.facebook.com/PapierowyPt...type=3&theater
A winietki już widziałaś
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;72849986]Którego? Tego drugiego? [/QUOTE]

Cytat:
Tak jest od bardzo dawna. Moim zdaniem oni po prostu się już nie szanują na wzajem i miłości nie widzę.

Dokładnie. Szczerze, jakby zwykły kolega mi tak powiedział to bym mu pojechała a co dopiero narrzeczony

rozmawiałaś o tym z siostrą ?
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-04-13, 12:58   #2948
rubbim
City of Bones

Cytat:
cały czas jestem głodna
Tasiemiec się domaga ?
Cytat:
U mnie Tż tylko plecak. Torby by nigdy nie zabrał
Stary 2017-04-13, 12:58   #2949
karla906
Wtajemniczenie

Cytat:
norweskie, czerwone

Ja strasznie chcę utrzymać zimowy klimat, co chwilę znajduję takie perełki: https://www.facebook.com/PapierowyPt...type=3&theater
A winietki już widziałaś

rozmawiałaś o tym z siostrą ?
Śliczne Twoje No my też trzymamy się motywu zimowego

Każdy trochę rozmawiał, nikt nie mógł sobie odpuścić, zwłaszcza moi rodzice. Ale na nic. A teraz na 2 tygodnie przed ślubem to myślę że już nie ma sensu.
Stary 2017-04-13, 12:59   #2950
magdenka
Zakorzenienie

Ja właśnie leżę w wannie, oglądam serial, piszę na wizażu i z tż. Właśnie nas umówił z salą, poradnią, księdzem i próbuje się dodzwonić do kościoła. Mój organizator
magdenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 13:00   #2951
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam proponować takie typy które pokazały missi i krasulka TŻ ma teczkę akurat: KLIK , tylko on musi mieć w takim stylu, zaś kolega ma mniej formalną w tym stylu: KLIK ciemny brąz i bardzo fajnie to wygląda
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 13:01   #2952
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Śliczne Twoje No my też trzymamy się motywu zimowego

Każdy trochę rozmawiał, nikt nie mógł sobie odpuścić, zwłaszcza moi rodzice. Ale na nic. A teraz na 2 tygodnie przed ślubem to myślę że już nie ma sensu.
widzę właśnie.
Ale będą piękne śluby
Jeszcze jak siostra TŻ nie zgarnie mi błękitu, to będzie wystrój bajka po prostu dosłownie mroźna kraina

skoro już próbowaliście, to faktycznie nie ma sensu Cóż, pozostaje tylko wspierać siostrę
choć na pewno ciężko to zrobić, skoro się czuje, że to nie ma szans powodzenia
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-04-13, 13:03   #2953
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Twarz mam zakrytą ale spoko Dziekuje

Myśle ze to nie od tego Ja siedzę na tel pół swojego życia i nigdy nic takiego mi sie nie działo

Tak z ciekawości tez bym chciała

Ale jaką masz figurę i nogi
A co do drugiego to nie od tego co myślisz
Cytat:
Dzień dobry
odkryłam powody mojego wiecznego niewyspania podczas obecności TŻ.
Ten mały złośliwiec zasypia dużo później niż ja (ja np. 23, północ, a on 2-3-4). I co w związku z tym? a to, że jak nie śpi, to do późna siedzi przy komputerze. A taki ma wielki monitor, że rozjaśnia cały pokój.

Co ja mam z tym zrobić?
Dlatego nie mam w sypialni telewizji itp. Może opaska na oczy ?
Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Wiem ze się długo nie odzywałam. Na razie zajmuje się TZ, bo jak wróciłam okazało się ze jest chory.

Pisze z informacją
Marcelinka urodziła się dziś, 13 kwietnia, o 7.30
Jest zdrowa. Siostra odpoczywa. Wysłała nam tylko zdjęcie

Super !! Gratulacje !!!
Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Juta przyszła
Wreszcie
Cytat:
sypialnia bez szafy? No chyba, że jest możliwość na osobną garderobę, to wtedy tak
Ja nie mam szafy w sypialni Stoi tam łóżko i biurko, którego Tz się nie chce pozbyć i nie wiem co zrobić bo w tym miejscu możnaby było postawić szafę... No ale nie... Biurko musi być :/

Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
Myslicie że to wystarczy ?
Czy kupic jakiś brystol i porobić zawieszki ze stemplem ?

Ja bym coś dodała, tak troszkę pusto i sznurek zlewa się z butelką

Dobry, ogarnęłam chatę przed świętami, wszystkie okna umyte zzewnatrz i wewnątrz, podłogi pomyte, łazienka wysprzatana na picuś glancuś i kurze starte. . . Obiad się robi i padam na ryjek a synek nie pospal za długo i nie odpoczne

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 13:03   #2954
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
Ja właśnie leżę w wannie, oglądam serial, piszę na wizażu i z tż. Właśnie nas umówił z salą, poradnią, księdzem i próbuje się dodzwonić do kościoła. Mój organizator
O co chodzi z tą słynną wanną? Faktycznie leżysz w wannie?
TŻ wedding planner
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
Stary 2017-04-13, 13:04   #2955
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
wszyscy to tak odbierają, czy tylko Ty masz takie spostrzeżenia?
może nie lubią okazywać sobie uczuć przy ludziach?
z tymi cyckami to trochę przegięcie, mimo wszystko nie na miejscu, ale może nie jest aż tak źle jak Ci się wydaje?
Różnie bywa, niektóre pary sobie żartują w taki sposób, np. K. potrafił powiedzieć do mnie w określonych sytuacjach "ty ch..." i to nie bylo absolutnie nic obraźliwego (Tak, wiem co wizaż zaraz powie...) Ale w sumie jeśli Karla widzisz na co dzień jak się traktują to cóż...

Cytat:
uwierz, że się da
Dokładnie, ja właśnie to robię Wystarczy mieć dwa monitory albo TV

Cytat:
No cóż, jeśli jej to pasuje... No i dorosła jest, jej decyzja, najwyżej się nauczy na swoich błędach.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-13, 13:04   #2956
luna_laula
catwoman

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość

Pisze z informacją
Marcelinka urodziła się dziś, 13 kwietnia, o 7.30
Jest zdrowa. Siostra odpoczywa. Wysłała nam tylko zdjęcie

Cytat:
u mnie teraz dużego bałaganu nie zaznasz, bo regularnie sprzątamy z TŻ
Tż napisał mi niedawno sms, że dzisiaj ma wolne i we wtorek też. Napisałam mu, że to super okazja by odkurzyć, a on powiedział, że odkurzy jak wrócę

Cytat:
Ja regularnie musze ukladac w szafie Tz, ja nie wiem ile juz razy pokazywalam mu jak ma skladac ubrania ale on jest taki uparty z tym wrzucaniem jak leci, abo zostawia wszystko na krzesle przy biurku
Moje są złożone w kostkę, a jego niedbale zwinięte i wrzucone byle jak, ale ma osobne półki, więc zwisa mi to
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 13:08   #2957
karla906
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
Kochany TŻ
Cytat:
widzę właśnie.
Ale będą piękne śluby
Jeszcze jak siostra TŻ nie zgarnie mi błękitu, to będzie wystrój bajka po prostu dosłownie mroźna kraina

skoro już próbowaliście, to faktycznie nie ma sensu Cóż, pozostaje tylko wspierać siostrę
choć na pewno ciężko to zrobić, skoro się czuje, że to nie ma szans powodzenia
Idziemy w taką właśnie świąteczną czerwień bardzo ciemny niebieski W wakacje będę robić takie świeczki na stoły jak wrzucałam w klubie. Powiem szczerze, że też jestem z tego motywu zadowolona. I Wgl co dopiero było 16 miesięcy do ślubu a zaraz 8. Czas pędzi, a my wciąż czekamy czy to TŻ się przeprowadzi czy ja zmienię uczelnię. Na samą myśl że za parę miesięcy w końcu po 5 latach będę miała go codziennie i będziemy razem mieszkać

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Różnie bywa, niektóre pary sobie żartują w taki sposób, np. K. potrafił powiedzieć do mnie w określonych sytuacjach "ty ch..." i to nie bylo absolutnie nic obraźliwego (Tak, wiem co wizaż zaraz powie...) Ale w sumie jeśli Karla widzisz na co dzień jak się traktują to cóż...

Dokładnie, ja właśnie to robię Wystarczy mieć dwa monitory albo TV

No cóż, jeśli jej to pasuje... No i dorosła jest, jej decyzja, najwyżej się nauczy na swoich błędach.
Dokładnie, nic już zrobić nie możemy.

A propos koleżanki tydzień temu zrobiły mi babski wieczór i oglądałyśmy weselne komedie i dostałam upominek-niespodziankę bez okazji, wedding planner Jest taki uroczy i będzie wspaniałą pamiątką
Stary 2017-04-13, 13:08   #2958
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Idziemy w taką właśnie świąteczną czerwień bardzo ciemny niebieski W wakacje będę robić takie świeczki na stoły jak wrzucałam w klubie. Powiem szczerze, że też jestem z tego motywu zadowolona. I Wgl co dopiero było 16 miesięcy do ślubu a zaraz 8. Czas pędzi, a my wciąż czekamy czy to TŻ się przeprowadzi czy ja zmienię uczelnię. Na samą myśl że za parę miesięcy w końcu po 5 latach będę miała go codziennie i będziemy razem mieszkać
też myślałam o świątecznej czerwieni ale błękit... zresztą sama zobacz jak ten błękit pięknie na naszej sali wygląda
http://dworgalicja.pl/galeria/sala-w...rozszerzonej/#
my zaczęliśmy od 15 miesięcy, no ale połowa już prawie zeszła
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-04-13, 13:09   #2959
luna_laula
catwoman

Cytat:

noo zwija się w kłębuszek i mruczy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-13, 13:10   #2960
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-04-13, 13:13   #2961
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Tż napisał mi niedawno sms, że dzisiaj ma wolne i we wtorek też. Napisałam mu, że to super okazja by odkurzyć, a on powiedział, że odkurzy jak wrócę
Hahaha, jaka hetera z Ciebie No ale, po tym smsie, to się nie dziwię, że tak reagujesz

Mecassie ja na początku bardzo chciałam zawieszki, a potem ktoś na wątku mnie uświadomił, że takie papierowe zawieszki namoczą się od schłodzonej butelki. Sama juta wygląda w porządku
Stary 2017-04-13, 13:15   #2962
NikolaNiki
Zadomowienie

Cytat:
Oki, wiecie co ja myślałam o weselu po kosztach ale znalazłam...a zresztą Wam pokaże na dole tutaj link. Do tych zaproszeń są winietki pod spodem się wyświetlają i naklejki do butelek...Wiem że trochę wyjdzie no ale. Ja jak tylko zdam sesje w czerwcu to zamawiam wszystko i zaczynam biegać za suknią itp itd, nie mogę się doczekać Link do zaproszeń: https://decoris.pl/p/7/81/14159/DOPA..._81/ccs/z.html
WOW piekne sa te zaproszenia i cala ta zimowa-norweska oprawa

Cytat:

dogadałabym się z Twoim TŻ

foto mamy wstępnie zarezerwowanego, po świętach podjedziemy się z nimi spotkać
O juz bys chciala To trzymam kciuki, zeby foto tym razem juz byl rozgarniety

Cytat:
Tak jest od bardzo dawna. Moim zdaniem oni po prostu sięjuż nie szanują na wzajem i miłości nie widzę.

Ja mialam dylemat z moja bliska kuzynka, ktorej bylam swiadkiem i odrazu chrzesna ich corki... Wiedzialam, ze on jest niepowazny, ale byli jesdzcze mlodzi, choc on jest o rok ode mnie starszy, ale to facet I'm dluzej schodzi by dorosnac z jakies 40 lat Ale koniec koncow mysle, no nie moge ich tak skreslac, chociaz mialam bardzo mieszane uczucia. A teraz jest tak, ze maja dwojke dzieci, ona sie zajmuje domem, dziecmi, jak mogla to pracowala, bo tesciowa zawsze ja wcisnie do pracy, bo kasa, kasa, kasa !!! A on wielki Pan domu, pojdzie do pracy, wroci do domu, trzeba dac mu jesc i on idzie do kolegow na piwo. I jeszcze mu sie nie podoba jej przyjaciolka, bo ta przyjaciolka ja buntuje, ze on jest dupkiem, wiec on sugeruje mojej kuzynce, zeby nie miala kolezanek. A i to piwo to najlagodniejsza forma tego co on robi, bo podejrzewam go o zdrady i gorsze uzywki A kiedys podobno cos zaczal jechac na mojego Tz do mojej mlodszej siostry jak tam byla, a ona do niego wypalila, ze Tz mojej siostry bedzie moja rodzina, a Ty dla mnie jestes tylko mezem mojej kuzynki, wiec nie mam zamaru tego sluchac I taka bede miala wlasnie swiadkowa, pogryzla by jakby cos ktos glupiego mowil

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Mój TZ nosi ze sobą torbę sportową bo przed pracą i tak idzie na siłownie

Niefajnie.

Ja tez miałam przeczucie od zawsze do tej pary co z nami mieszkała, że ona kiedyś go zostawi. No i proszę tak się stało. Ale kilka lat trwało zanim się zdecydowała, w sumie to czekała na lepszą okazję bo gdy pojawił się facet, który się nią zainteresował bez skrupułów skreśliła swojego faceta, odwołała ślub i kazała mu się wyprowadzić.
Jesli chodzi o plecak i torby, to nie pomoge, bo moj Tz plecak wojskowy nosi do pracy

Twoja wspolokatorka to wyrachowana su** po prostu, nie cierpie taki ludzi, jak kogos mozna tak zwodzic i czekac na lepsza okazje! Oby karma wrocila!

Cytat:
Wszyscy, którzy widzą ich na co dzień. Okazywać uczucia można różnie i faktycznie nie chcieć przy każdym. Ale myślę że szacunek miłe słowo itp, to nie tylko w cztery oczy. Ogl to ciężko mi z tym. Siostra za bardzo nie chce mieć dziecka jeszcze ale np za dwa, trzy lata. I jak mój TŻ go spytał czy chce mieć dzieci to objął moją siostręramieniem i powiedział "Po co, przecież już jedno mam do wychowania". :/

Chyba spróbuję
Sorry ale Tz twojej siostry to straszny palant jest
NikolaNiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 13:18   #2963
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Jejujejujeju! Słodycz milion razy. Brakuje mi takiego kłębuszka
Stary 2017-04-13, 13:19   #2964
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cytat:
P
Ty lubisz tatuaże i jesteś ostrą kobietką, która kocha zwierzęta Masz ciemne włosy do ramion i masz około 170 cm wzrostu. Lubisz ciemne kolory i czesto chodziszw czarnych spodniach. Czesto wieczorem nakładasz maseczki na twarz
Hmm. Tatuaże lubię od jakiś dwóch lat, więc się zgadza.
Co do zwierzaków to... uwielbiam koty, psy lubię na zdjęciach (boję się psów), mam chomika w domu. Ale nie powiedziałabym, że kocham zwierzęta. Włosy obecnie dość ciemne i do zapięcia stanika, ale na ogół nosze czerwienie na głowie (od roku nie ), a w maju farbuję na fioletowo-czerwono-różowe, bo mimo, że nienawidzę różu, to do fioletu i czerwieni na włosach wygląda mega fajnie.
Wzrostu mam 162cm, więc brakuje mi do tych 170 sporo. Chodziłam w czarnych spodniach, teraz mi obojętnie, bo co znajdę na mój wielki tyłek to kupię (no dobra, nie obojętne, bo nadal zbyt jasnych nie kupię), ale jestem wierna ciemnym kolorom w koszulkach.
I nie nakładam maseczek na twarz, bo ze mnie leń.

Cytat:
Mam jeszcze jedno pytanie we wtorek mamy poradnie a protokół już spisany... myslicie ze musimy iść ?
My dostaliśmy zaświadczenie z poradni, ze ukończyliśmy spotkania i musimy dołożyć do dokumentów ślubnych.

Cytat:
Nooo siedzę i patrzę się na wodeczkę... może pozawiazuje kokardki hmm
Ja mam powiązane (kokardki po prostu, bo butelek jeszcze brak , do butelek będziemy wiązać kilka dni przed ślubem. ). Ale muszę poprzeplatać wstążeczki do zawieszek, bo mama mi pozszywa w przyszłym tygodniu.

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 13:21   #2965
luna_laula
catwoman

Cytat:
i dodaj do tego miękkie futerko pani weterynarz mówi, że jest chyba skrzyżowana z królikiem

zaraz mnie zabijo za te koty
Stary 2017-04-13, 13:22   #2966
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Najlepiej białego z heterochromią

Ostatni raz przed wyjazdem do domu na święta robię sobie małe spa.
Zapraszam Magdenkę do wanny!
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-04-13, 13:23   #2967
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
i dodaj do tego miękkie futerko pani weterynarz mówi, że jest chyba skrzyżowana z królikiem

zaraz mnie zabijo za te koty
Awwwww Miziałabym bez końca. Niech nas zabijo, byle z mruczakiem na kolanach
Stary 2017-04-13, 13:24   #2968
luna_laula
catwoman

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Mi też brakowało, ale w końcu zabrałam ją z domu

Co ciekawe nie lubię kota tż. Jest nieznośny i upierdliwy Jak tż nie ma albo śpi to zamykam go w osobnym pokoju i tam godzinami miauczy przeraźliwie... co na to poradzę, że moja kotka go nie akceptuje?
Stary 2017-04-13, 13:25   #2969
karla906
Wtajemniczenie

Cytat:
też myślałam o świątecznej czerwieni ale błękit... zresztą sama zobacz jak ten błękit pięknie na naszej sali wygląda
http://dworgalicja.pl/galeria/sala-w...rozszerzonej/#
my zaczęliśmy od 15 miesięcy, no ale połowa już prawie zeszła
Prawda, błękit tam bardzo pasuje!

Cytat:
WOW piekne sa te zaproszenia i cala ta zimowa-norweska oprawa
Ja mialam dylemat z moja bliska kuzynka, ktorej bylam swiadkiem i odrazu chrzesna ich corki... Wiedzialam, ze on jest niepowazny, ale byli jesdzcze mlodzi, choc on jest o rok ode mnie starszy, ale to facet I'm dluzej schodzi by dorosnac z jakies 40 lat Ale koniec koncow mysle, no nie moge ich tak skreslac, chociaz mialam bardzo mieszane uczucia. A teraz jest tak, ze maja dwojke dzieci, ona sie zajmuje domem, dziecmi, jak mogla to pracowala, bo tesciowa zawsze ja wcisnie do pracy, bo kasa, kasa, kasa !!! A on wielki Pan domu, pojdzie do pracy, wroci do domu, trzeba dac mu jesc i on idzie do kolegow na piwo. I jeszcze mu sie nie podoba jej przyjaciolka, bo ta przyjaciolka ja buntuje, ze on jest dupkiem, wiec on sugeruje mojej kuzynce, zeby nie miala kolezanek. A i to piwo to najlagodniejsza forma tego co on robi, bo podejrzewam go o zdrady i gorsze uzywki A kiedys podobno cos zaczal jechac na mojego Tz do mojej mlodszej siostry jak tam byla, a ona do niego wypalila, ze Tz mojej siostry bedzie moja rodzina, a Ty dla mnie jestes tylko mezem mojej kuzynki, wiec nie mam zamaru tego sluchac I taka bede miala wlasnie swiadkowa, pogryzla by jakby cos ktos glupiego mowil

Sorry ale Tz twojej siostry to straszny palant jest
No też mi taki motyw się mega podoba. Wiem że są drogie itp, ale na innych rzeczach przyoszczędze a to mi siębardzo podoba. Razem z winietkami i naklejkami i tak w paru stówkach się to zmieści.

No właśnie, tak jak z Twoją kuzynką tak i ja się obawiam. Ale Twoja siostra super się zachowała Brawa dla niej
Stary 2017-04-13, 13:25   #2970
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też brakowało, ale w końcu zabrałam ją z domu

Co ciekawe nie lubię kota tż. Jest nieznośny i upierdliwy Jak tż nie ma albo śpi to zamykam go w osobnym pokoju i tam godzinami miauczy przeraźliwie... co na to poradzę, że moja kotka go nie akceptuje?
A co ten kot Ci robi? Dosłownie włazi na głowę i non stop mendzi o żarło?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości