![]() |
#3271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Gornek - kolejne maleństwo się nam szykuje
![]() ![]() W sklepach szał jakiś - weszłam do jednego mięsnego i wyszłam od razu... Robię teraz podejście nr 2 i idę po coś szybkiego na obiad. Jakaś chandra mnie łapie znów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3272 |
Konto usunięte
|
Gronek - ale super
![]() ![]() Byłam w centrum na pieszo po truskawki i kiwi :p i ketchup bo robie sałatkę gyros :p Zjem zaraz tosty i biorę sie za sprzątanie ![]() Tz dzis ostatni dzien w pracy i ma 4 dni wolnego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
Zadomowienie
|
Dobrze że lepsza ta 1 metoda:P za dużo wywijania z tą drugą jak dla mnie
Ja sobie właśnie parę dni temu zainstalowałam taką aplikację Happy Baby, tam jest opcja karmienie, przewijanie, spanie. Całkiem fajna ![]() Talusia mi się też podobał ten rożek, ale mam już sporo rzeczy z motherhood i chciałabym coś innego ![]() Ale ogolnie wygląda fajnie ![]() Decorail a jak kotek? Effpe zazdroszczę wolnego tż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3274 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tez mam ta Apke i czemu nie widzę tych opcji :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
Zadomowienie
|
Bambi - Właśnie motherhood ma piękne wzory
![]() ![]() Ja właśnie oglądam serial, pije kakauko i przegryzam pączusiem. Ale że mnie łasuch ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3276 |
Zadomowienie
|
Pokaze Wam jakie nakladki do przewijania zamowilam
![]() ![]() ![]() ![]() Decorail ja bylam w lidlu i zatrzesienie ludzi a po drodze mijalam jeszcze taki ryneczek i tam w kazdym sklepie miesnym, warzywniaku itd kolejki po 15 osob ![]() Biore sie wlasnie za pisanie planu porodowego, w krotkich zolnierskich slowach ![]()
#3277 |
Zadomowienie
|
Bunnybe - Piękne te nakładki
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3278 |
Zakorzenienie
|
Ja czekam na pizzę
![]() Spakowałam walizkę (kabinówka + mała walizka - kosmetyczka + torba płócienna). W torbie płóciennej mam tylko rzeczy do porodu, w walizce-kosmetyczce - podkłady, pampersy, mokre chusteczki, podkłady na łóżko itp. W walizce - rzeczy dla siebie i dziecka, kosmetyczkę + dwie paczuszki - rzeczy dla mnie bezpośrednio po porodzie (majtki, koszula, podkład, podkład na łóżeko) i rzeczy dla maluszka bezpośrednio po porodzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3279 |
Mamusia Luty 2016
|
Mohnka - no widzisz, tez mi chlusnelo i cisza. Boszszsz. Chce juz urodzić, przepraszam, ze Wam smęcę.
Gornek o jaaaaaaaa to ![]() ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 39/40 Agatka ![]()
#3280 |
Zakorzenienie
|
Bambi - wymiotów nie ma, apetyt ma taki, że jak jej kroiłam gotowaną pierś z kurczaka to Tż musiał ją trzymać aż, bo się na nią rzucała
![]() ![]() ![]() Bunnybe - w krótkich żołnierskich słowach to proponuję "planuję urodzić szybko i bezboleśnie" ![]() ![]() ![]() Wróciłam z Lidla - kłucie w szyjce odczuwalne, ale na tym etapie to czego się można spodziewać ![]() No i z cyklu dramaty ciężarnej - pojechałam sobie po dwie łopatki lodów naturalnych, a tam było ZAMKNIĘTE, bo nie ma słońca ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Esor - to chyba jest tak, że mogą nam odchodzić czopy, pojawiać się twardnienia i kłucia - u jednej to będą objawy niczego, druga urodzi 3 tygodnie po tych objawach, a jeszcze trzecia za parę dni czy godzin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3281 |
Zakorzenienie
|
Przyszły moje staniki do karmienia z allegro. Jak za cenę 19,90 to lepsze niż te lidlowe. Boże jaka wygoda.
Wzięłam rozmiar F i G. I z tym G to trochę przegielam. Ale jak dobrze biust się zbierze to mieszczę się w oba. W lepsze jakościowo zaopatrze się jak laktacja się ustabilizuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3282 |
Zadomowienie
|
Marta - Od kogo na allegro zamówiłaś? Pokaż pokaż! 😀
No i rozmiar brałaś taki jak nosisz teraz? Chce kupić do szpitala a jak się nie uda w lidlu to będę zmuszona zamówić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3283 |
Wtajemniczenie
|
Byłam na szkoleniu z zakresu zzo, jestem zawiedziona bo pan anestezjolog skupiał się bardziej na tym dlaczego najprawdopodobniej zzo nie dostaniemy (bo NFZ, bo rozporządzenie, bo kasa, bo brak anestezjologa) niż na tym jak to fizycznie wyglada, jakie są przeciwskazania, korzyści, zagrożenia.... Całe szczęście sytuacje uratowała bardzo miła pani Polozna która sama z siebie zaproponowała zobaczenie porodówki. Byłam, zobaczyłam, trochę się przeraziłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3284 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czytałam że z hubi world pieluszki zamawiałas - ja tam zamawiałam pieluszki tetrowe kolorowe i flanelowe. Jakieś takie brzydko obszyte i postrzępione przyszły... Pełno nici na końcach, no ale nic to sobie poobcinam, najwyżej mama mi obrazuje. Byłam trochę zawiedziona... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3285 |
Zadomowienie
|
Decorail dokladnie
![]() ![]() A tak serio udalo mi sie zmiescic na jednej stronie A4, mam nadzieje ze o niczym nie zapomnialam ![]()
#3286 |
Zakorzenienie
|
Bunnybe - położne by padły jakby taki plan zobaczyły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3287 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3288 |
Zadomowienie
|
Inez wlasnie zrobilam Ci zdjecie, jest naprawde spoko
![]() ![]() A pieluszki zamawialam tetrowe lux biale i blekitne i wygladaja naprawde ladnie ![]() ![]()
16.05.2017 G. ![]() Edytowane przez bunnybe Czas edycji: 2017-04-13 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3290 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3291 |
Konto usunięte
|
Paaadam na twarz :d
Z rana spacer do centrum, teraz ogarnęłam całą chatę - mycie łazienki, kuchni, odkurzanie, mycie podłóg, szafek w kuchni z zewnatrz, pokoje i obiad a no i pranie puściłam.. ![]() do końca tygodnia nic już nie robie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3292 |
Zadomowienie
|
Efffpe widze ze robisz wszystko żeby urodzić
![]()
#3293 |
Konto usunięte
|
na to już nawet nie liczę
![]() ![]() okna bym umyła ale nie zwariowałam ;d ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- w ogóle dowiedziałam się dzisiaj, że moja znajoma jest w ciąży... lekarz powiedział kilka lat temu że nigdy nie beda mieli dzieci.. a tu taki suprajssss i podobno blizniaki ! :O ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3295 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ciąży mega chętnie korzystam ze wsparcia TŻta do ogarniania problemów ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7285407 1]Paaadam na twarz :d Z rana spacer do centrum, teraz ogarnęłam całą chatę - mycie łazienki, kuchni, odkurzanie, mycie podłóg, szafek w kuchni z zewnatrz, pokoje i obiad a no i pranie puściłam.. ![]() do końca tygodnia nic już nie robie ![]() oszalałaś ![]() no ale w sumie to ja zrobiłam obiad, śniadanie, ogarnęłam kuchnię, puściłam dwa prania, wyodkurzałam kanapę, a zostało mi odkurzyć podłogi i poprasować ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- też wam na dole strony pokazuje Rozenek? co jej się stało z twarzą? ![]()
![]() |
#3296 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ty też oszalałaś widzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/listing/user/listi...991048&order=m miseczki nie są niczym usztywniane, ale jest pod spodem fiszbina i trzyma biust, więc na mój ogromny biust są idealne. Co do rozmiaru to przed ciążą miałam od 75D do 65E i teraz musiałam wstrzelić się w rozmiar bo mi biust mocno urósł więc wzięłam 80F i 80G i oba są dobre. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3298 |
Raczkowanie
|
A mi przyszła niania, która zamawiałam 😊 tak mnie krzyż boli, że chodzić nie mogę 😕
1492093092881.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3299 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powodzenia na dzisiejszej wizycie, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. daj znać jak będziesz po wizycie ![]() Edytowane przez milutek Czas edycji: 2017-04-13 o 15:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3300 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.