![]() |
#4651 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4652 |
Rozeznanie
|
To tez sie liczy
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
piekne zaslonkiiii..jeju zazdroszcze..
Jelonek no święta pelna para.. Vanesska moze cos Ci przyniesie ;D oby..mi dali niebieskie pudelko jak sie do nich zapisalam z próbka sudocremu..jakis proszkow i malutka butelka avent..60ml..z czego tyle to je dziecko po tygodniu 😂 ale zawsze cos.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W innej postacimi nie wchodzi, no oo raz w miesiącu twarozek ze szczypiorkiem i rzodkiewką |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pol8zna jyz nie pamiętam.co mi wtedy przyniosła, na pewno tez butelkę avent, sudocrem, z nivea dużo próbek i poradniki nivea, kilka mini pampersow i nie pamiętam co jeszcze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Wtajemniczenie
|
Ledwo doczytałam co i was, a nie było mnie tylko od wczoraj. Mam fatalny humor, ciągle się kłóce z mężem, albo ryczę także wybaczcie, ale odezwę się chyba jak nam się poprawi w relacjach. Buziaki miłych świat wszystkim
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, podczytuje Was troche od jakiegoś czasu i chciałabym sie przywitać
![]() Chciałam Was zapytać, czy kupowalyscie kosze mojzesza? Dzisiaj kurier przywiozl nam paczke i ten kosz jakis taki krzywy... Chcę go oddać, ale teraz boję się zaryzykować że nastepny tez będzie jakis kiepski-moze podpowiecie? Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla Was też radosnych Świąt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Rozeznanie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7284977 1]Mam taki przewijak tylko 3 poziomowy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Mogę was o coś podpytać? Czy ten Euthyrox 25 ma jakiś wpływ na dzidziusia? Po ilu dniach zauważyłyście jakieś efekty u siebie od momentu brania? Jakieś poprawy nastroju?[/QUOTE] Ma ale tylko pozytywny. Wiele z nas zazywa go i jak widac wszystko jest w porzadku. Moje tsh przed ciaza bylo ok 1,5 (przy dawce 25) a jak lekarz stwierdzil ciążę od razu kazał zwiekszyc dawke na 50. Pierwsze badanie po zwiekszonej dawce wyszlo ok 0.8 a teraz 1-1,5 wiec wyniki super, co nie zmienia faktu ze musze kontrolowac co 6 tygodni. Endo kazala przyjsc po ciazy i zdecyduje czy zostaje na 50 czy znow na 25 zejdziemy. Co do samopoczucia to ciezko mi stwierdzic bo zaczelam zazywac ok 2 lata temu ale nie pamietam zeby sie zbyt wiele zmieniło. Ja tez startowalam z podobnym wynikiem jak Twój - ale tak jak dziewczyny pisaly za norme dla kobiet starajacych sie uznaje sie do 2,5 albo 2, zalezy od lekarza. Dla kobiet w ciazy tez sa inne normy, jak dorwe wyniki badan z diagnostyki to Wam wysle zdj jak to wyglada. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te Koszyki plastikowe miałaś w komplecie czy osobno kupowałas? Ja w przyszłym miesiącu zamawiam podobny ale chcę 3 półki i biały. I te kulki też będę kupować chuba- mam nadzieję że się sprawdza jako nocne oświetlenie Cytat:
![]() Cytat:
Ja myślę żeby zrobić imię na prokopczykach. Takie 2 w 1. Trójkąty będą z tych samych materiałów co inne ☠☠☠☠☠☠☠y a na tym czarne literki jakoś fajnie zrobione. No taki pomysł mam teraz zobaczymy czy mi się nie odwidzi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam Kosz mojzesza. A gdzie krzywy jest? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4663 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
Ale ciesze sie ze bede miala wszystko pod reka w sypialni Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z koszem nie pomoge bo nie mam. Cytat:
![]() Nie wzielam jak zawzze no-spy po drzemce corki bo bylo ok i juz brzuch poczulam.. dlatego szybko nadrobilam i na kanapie zasiadlam. Ogladamy z cora ksiazki.. jak urodze musze jej wynagrodzic ze tyle nie mozemy szalec i bawic sie jak wczesniej.
![]() |
#4667 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Zakorzenienie
|
Kalina a cos ty taka zarobiona
.zrob ze Stasiem sobie pizamowy dzień i juz ![]() Bylam na zakupach..pelno ludzi..w aptece..po 15 min Pani mnie zawolala. Mile ale wzrok ludzi....a kolejka prawie na dwor.. Ale kupilam tylko femibion ![]() I pepco przejsciowa kurteczke..rozm 74 dla syna..za 10 zl ![]() ![]() Pytalam o body pepcowe 56 i pani oburzona..ze 62 sa to ja na to tez z oburzeniem..ze polspiochow pelno 56 a do tego body nie mozna dobrac /chcialam do szpitala jeden taki malutki komplet w razie czego bo one wychodza jak 50\ no ale u nas nie ma..moze kiedys w wiekszym pepco znajde Witam nowa mamuskie z synkiem. Imie wybrane? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4670 |
Wtajemniczenie
|
przyszedł nam prezent na święta.......
podwyżka oc o 100% ![]() dobrze że dla dziecka już wszystko mamy, a na to jakas kasa była odłożona |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Zakorzenienie
|
Daga..tez mialam takie fazy z mezem..ale akurat mialam racje..(jak zawsze) 😂 tylko moj maz jest taki..ze zrozumie i na drugi dzien..chodzi..przeprasza i jest potulny jak baranek..oby się wam poprawilo...zdrowych radosnych świat..;*
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
Moj maz dzisiaj zaczal urlop...juz sie smialismy ze przez te trzy tyg sie pozabijamy😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Zakorzenienie
|
Ja mam spokoj na dwa lata z urlopem meza bo go spedzi przy budowie domu 😂
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Ja jestem w trakcie szału zakupowego, bo coraz mniej czasu ![]() Dopiero nakupowalam rzeczy kosmetyczno apteczne ( jakie te majtki poporodowe są małe ![]() Torba do szpitala w trakcie zapełnienia - w liście potrzebnych szpitalnych rzeczy u mnie jest rożek ![]() ![]() Dopiero kupujemy łóżeczko, materac i miliard rzeczy z nim związanych aaaaa utonęłam w tym wszystkim ![]() A jestem załamana ubrankami, bo nakupowalam pełno. Ale nic do siebie nie pasuje, ani rozmiarami ani dopasowaniem ( np milion body ![]() A i w końcu kupiłam proszek dla maluszków, wiec dziś pralki 4 razy zapełniona Edytowane przez avilka77 Czas edycji: 2017-04-13 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4676 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Konto usunięte
|
U nas OC również poszło o 100% niestety... ale będziemy z tym zmagać się po świętach. Skończyłam prasować ubranka dla małej
![]() Moja malutka jakaś śpiąca dziś - taka mało-ruchliwa. Brakuje mi jej hasania. Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e Czas edycji: 2017-04-13 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4678 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wiem wiem ze zdrowie najwazniejsze ale ja od poczatku czulam i mowilam wszystkim że bedzie dziewczynka. No i sie spelnilo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U nas odwrotnie bo same dziewczynki w rodzinie, z mojej strony to już w ogóle ani jednego chłopaka. Jakoś tak właśnie przez to że w około same dziewuchy to ja też chciałam 😀 No i drugą też bym chciała córkę - jeśli kiedyś będzie mi dane być znów w ciąży to pewnie będę się skłaniać ku córeczce ale już bez takich schiz jakie miałam 😂 Ewelinka współczuje ubezpieczenia...Mnie to czeka po świętach, teraz szukają mi gdzie najtaniej i czekam na wycenę. Modlę się aby wyszło poniżej 3000 zł. W tamtym roku płaciłam 2800 jak to pójdzie aż o tyle w górę to się pochlastam 😠 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale! Po pierwsze cc to nie koniec świata! Wiele kobiet kombinuje i płaci aby je mieć, po ciężkiej ciąży napewno nagroda będzie szybkie dojście do siebie po porodzie. 90% moich koleżanek miało cc i co? Jestem w szoku ze tak szybko ( wbrew temu co inni piszą o cc) doszły do siebie! Po drugie- i tak mało widzisz córkę bo ciagle siedzi u mamy wiec może warto jednak iść do szpitala? Jak ja się dowiedziałam ze muszę natychmiast iść do szpitala to była panika. Ale na miejscu uważałam ze to najlepsze co mogłam zrobić, bo w razie problemu ( a były) lekarze natychmiast reagowali, poza tym komfort psychiczny nieporównywalny a wiadomo stres jest najgorszy w takiej sytuacji! Trzymam kciuki za Ciebie, aby jakakolwiek decyzja okazała się słuszna. W tej chwili najważniejszy jest dzidziuś, reszta sobie bez nas musi poradzić ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Dziewczyny które macie chłopców! Zazdroszczę wam ![]() Jak myślałam ze mamy synka to te zakupy były stonowane, przemyślane... a teraz?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.