![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Mnie strasznie dziś spojenie i pachwiny bolą. Dobrze, że usg jest we wtorek, bo zaczyna mnie stres ogarniać. Chodzę jak pokraka. Nie mogę nadążyć za córą i mam okropne wahania nastrojów. Dziś już się z tej bezsilności popłakałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Zakorzenienie
|
Paula fajna ta strona cud narodzin
.jesCze nie doszlam co i jak e zapisalam sie na ta darmowa szkole rodzenia ![]() Dziewczyny..mam jakies buciki niechodki rozm 15-16 to na kiedy takie sa dobre?jest napisane newborn.. W ogole wiem..ze z butami będzie problem..mierzy sie wtedy stopke czy jak? Sent from my LG-K350 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Jelonek lacze sie z bolem krocza..ale u mnie jak chodze to tak nie boli..jak się przekrecam..chce podniesc noge z pozycji lezacej badz jak ubrac majtki z pozycji stojacej.. :/ czasem trzeba sobie poplakac. Wizyta tuz tuz Sent from my LG-K350 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Zadomowienie
|
Melduje, ze jezeli ktoras szuka aspiratora SOPELEK 3 (mozna do odkurzacza podpiac) to jest dostepny na doz za 27,49. Ja wlasnie zamowilam i do tego kilka gazikow malych.
Niestety nie moge znalezc mojej kartki z lista rzeczy do kupienia i nie pamietam co jeszcze mialo byc ![]() Sol fizjologiczna wezme stacjonarnie, wezme mniej niz 100 sztuk. Jeszcze linomag do pupki zostanie a reszty nie pamietam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Artykuly są fajne bo takie zwięzle i konkretne. Wkurzyłam się dzisiaj bo miały być dzisiaj dwie przesyłki w tym gemini. Raz dzwonił domofon ale zanim zeszlam z góry to już nikogo przy domofonie nie było a potem nikt nie dzwonił.... A umawiałam się na dzisiaj. A jutro rano już jedziemy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4686 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na pewno u kogoś znajdę :p Cytat:
Cytat:
![]() my aż tyle nie mamy, ale i tak sporo :/ Cytat:
Cytat:
![]() ja soli wzięłam 50 ampułek a już trochę poszło :p dobrze że to tanie i dostępne wszędzie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Zakorzenienie
|
Maja ja bede zamawiala ale na gemini. Podobna cena
Paula jutro zobacze co i jak z ta hipnoza. Przyszlo mi na maila ![]() Jelonek wspolczuje :/ ja sie chyba do tego bolu przywiazalam..a teraz jeszcze ciężko sie oddycha...szybko sie meczy... A bedzie jeszcze gorzej Sent from my LG-K350 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4688 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No niestety u mnie jest leasing więc obowiązkowo OC i AC stąd ta cena... I jeszcze zniżki mam malutkie bo samochód od 3 lat dopiero no i wcześniej też nie naliczali bo wiekiem byłam poniżej 26 lat ![]() Cytat:
Na szczęście spojenie mi nie dokucza, coś za coś niestety...
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Zakorzenienie
|
Kurde no jak robilam liste to byl..nie wiem czy to sie liczy 😭
Sent from my LG-K350 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Vela ja mam to i to i jeszcze tamto ale walcze 💪😂 Sent from my LG-K350 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Rozeznanie
|
Normy tsh dla kobiet w ciąży wedlug diagnostyki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4692 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w tym rankomacie było pytanie o kolor auta, to ma aż takie znaczenie? z oddychaniem miałam kilkadni problem, najprawdopodobniej jak się obracała, nie mogłam siedzieć normlnie, tylko na wpółleżąco na którymś boku :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Wtajemniczenie
|
Gemini ostatnio coś w kulki leci...
Witamin moich nie ma już od 3 miesięcy, kwasu foliowego też już nie ma ho ho, kremu z Hippa też nie ma, a był bo dodawałam do przechowalni... Coś im ubywa tych zapasów.
![]() |
#4694 |
Zadomowienie
|
Na doz nie placi sie wysylki jezeli odbiera sie w aptece, zakupy musza byc za minimum 20 zl. Wiec bardziej mi sie to oplaca, tym bardziej ze do apteki mam 7 min pieszo spacerkiem
![]() Ewelinka moga miec ale nie musza. Tylko cena stacjonarnie pewnie wyzsza. Ceny np podkladkow i majtek byly o kilka zl wyzsze niz na miejscu. Dzisiaj sie znowu zle czuje. Do tego jakies dusznosci i mi slabo. Kupilam baranka z ciasta, dosc sporego i fajnie sie prezentuje. Zaplacila. 4.50 zl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Swoją droga smieszne jest to ze zamiast taniec wraz z kolejnym rokiem bezszkodowej jazdy to drozeje. No ale coz zrobic, albo oc trzeba wykupic albo sprzedac samochod i przerzucic sie na pks lub mpk ![]() Dziewczynka to chyba takie marzenie kazdej kobiety. Ja juz jest jedna to obojetnie czy bedzie kolejna czy syn... a jak jest syn to jednak marzy sie o tej coreczce. Tak mi sie wydaje. Chyba kazda chcialaby miec taką "mini me" ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może coś jest z tym czasem wykupu ubezpieczenia. W sumie mąż mógł zadzwonić do nich wcześniej i popytac jak t u nas wygląda, zwłaszcza że podwyżki się spodziewaliśmy, ale on nie chciał się tym zająć a ja nie będę za niego wszystkiego robić. Trudno, zapłaci, może za rok coś szybciej się ogarnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Zakorzenienie
|
Vela aha to ze mam w przechowalni to niema pewności..ze to kupie..szkoda
.najwyzej pewne rzeczy kupie w zwyklej aptece..przy okazji u mnie zapytam w jakiej cenie sopelek..ja chcialam filtr 50 od 1 dnia życia z musteli chyba i niema.. Sent from my LG-K350 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Musze obczaic ten doz od maji 😝 Sent from my LG-K350 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Aha no nic ..zobacze z tymi butkami..fajnie..jakby tal na 3 miesiące bylt to na jesien jak znalazl Sent from my LG-K350 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4700 |
Rozeznanie
|
Mam pytanie dziewczyny. Kupujecie jakies specjalne kosmetyki na po porodzie? W sensie zel pod prysznic i plyn do higieny intymnej? Jesli tak to jakie, jakich firm? Jakies osobno do szpitala? Zupelnie nie wiem jak o siebie zadbac podczas pologu. Czytalam o tym tantum rosa co pisalyscie ale oprocz tego chyba jeszcze pasuje sie czyms podmywac no nie? Sory za takie glupie pytanie ale zielona jestem w tej sprawie a chcialabym sie rozejrzec tez juz za tym
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
Moniamm ja kupuje plyn z dzidziusia do higieny intymnej i do pologu. Dobry sklad i opinie na blogu sroka.o
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- A tak to normalne kosmetyki uzuwam i w ciąży i po porodzie tez. A tantum rosa w razie w do szpitala Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4704 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Kurcze nawet nie mów że już poszły... 😕 Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Zakorzenienie
|
Vela nie..wtedy jak koszyk komponowalam to nie bylo..nic po świętach znowu do tego siade..mam nadzieje..ze będzie wszystko co chce i zamówię..jak nie to do maja bede obserwowac i przeciagne..zal mi tego sopelka..w przechowywalni mialam ale pewnie jak beede chciała zrealizowac to mi zablokuje jakis cudowny komunikat "chwilowy brak produktu" 😭
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mustela jak narazie jest, i spray i mleczko. Trzeba się pospieszyć z tymi zakupami bo widzę że to się zmienia jak w kalejdoskopie. Po świętach też do tego siadam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A kupiłam już tamtum rosa i mam octanisept mam nadzieję że starczy ![]() Miałam dzisiaj chwilkę załamki bo się okazalo że nie ma nam kto do kotów zajrzeć. Trochę znajomych ty mamy a wszyscy wyjeżdżają. Jak wyjeżdżam na weekend to je zostawiam tylko daje dużo jedzenia ale tu na tydzień to się tak nie da. I tak na ostatnią chwilę bo nie miałam dotego głowy a mąż też nie pomyślał... Szkoda że dopiero jak się Poryczalam że muszę zostać to zaczął kombinować. Na szczęście się udało i kolega odwiedzi koty kilka razy. Sąsiad się niestety żaden nie zgłosił ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4708 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Wtajemniczenie
|
Paula to dziwne że się nikt nie zgłosił
![]() Ale dobrze że rozwiązanie się znalazło ![]()
![]() |
#4710 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję za wszystkie rady ![]() Również mnie dziwi ze sie nikt nie chce nimi zajac... ja tam bym chetnie do nich zajrzala, swoich mam 4 wiec wiem jak je ogarnąć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.