![]() |
#2521 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II
Moni@ ja wyszłam za mąż jak miałam 30, na początku roku tak sobie postanowiłam. Ale teraz to czasami się zastanawiam, czy to była mądra decyzja.
Moni@ Ty się nigdzie nie chowaj, taka piękność powinna pokazywac się całemu światu. Niech ludzie oczy cieszą. Dlatego również z tego powodu nie wezmę Cię ze sobą na bezludną wyspę. Dziś czuje się jeszcze gorzej niż wczoraj, łeb ciężki jakby ważył tonę i wogóle zrąbana jestem jak koń po westernie. Kasia na szczęście nie jest marudna, więc może jakoś przetrwamy ten dzisiejszy dzień. A faceci spod znaku Ryby nie są podobni do Wodników? Bo kilku znałam to też tacy byli niepewni. Kkasia a Ty wyjeżdzasz jakoś teraz do Niemiec czy zrezygnowałaś? Bo już nie pamiętam na czym to stanęło. I jak wogóle się czujesz w swym odmiennym stanie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Zakorzenienie
|
Monia nosisz jeszcze te kolczyki (w nosie i pępku)???
![]() ja sobie zrobiłam kolczyk w pępku jakoś na dzień kobiet w tym roku ![]() bałam sie, ale teraz jest ok, ładnie się goi nie boli już nic ![]() pogoda jest koszmarna dziś, do tego okres dostałam to już w ogóle .... ![]() po południu mamy jechać na imieniny teścia, ale nie wiem czy pojadę z nimi bo strasznie wymięta dziś jestem ![]()
![]() |
#2523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No to nawet się nie pochwaliłaś tym kolczykiem... Ja się zastanawiałam nad tatueżem na kręgosłupie, ale jak zobaczyłam na zdjęciach jaką mam wielką wiarnię to zrezygnowałam, bo komu ja to będę pokazywać? Już raczej w krótkich koszulkach sobie nie pochodzę. Ja też dostałam, dlatego tak fatalnie się czuję, jeszcze na dodatek jakieś 5 dni za wcześnie, tragedia jakaś. Może to przez te cholerne pogody? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!
Dziekuję Wam bardzo o Wasze wypowiedzi.Bardzo mi pomogły,nawet Martynce poczytałam i może coś sobie przemyśli. Jest jej ciężko ale musi dać radę,bo ja niedługo zwariuję. Kasia napisałam Ci daty na pw ![]()
#2525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do samopoczucia to jest ok, tylko wiecznie zmeczona jestem i czasami jak tak nagle wstanę to mnie rwie w lewej lub prawej części podbrzusza. W poniedziałek idę na badania a potem z wynikami do gina. Oliwka często podchodzi do mnie , pokazuje na swój brzuszek i mówi ze tam ma dzidzię ![]() ![]() Moni@ skoro widzisz że Szymek potrzebuje snu w dzień to nie ma co z nim walczyć bo i tak padnie. Moja np wczoraj casły dzień nie spała, ale juz po 18 chodziła strasznie marudna , o 18.30 usnęła wiec stwierdziłam ze nie będę ją budzić tylko pościele łożko i ją połóże. No i tak zrobiłam tyle ze w momencie przenoszenia obudzila się i juz nie chciała zasnąć, a spała moze z 15 minut. Więc ją umyłam , dałam kolacje i koło 22 usnęła.
![]() |
#2526 |
Zadomowienie
|
#2527 |
Zadomowienie
|
Kkasiu to ja w ciąży nie jestem, a wiecznie zmęczona chodzę. Dobrze, że nic więcej się nie dzieje. Ale z tymi bólami koniecznie idź do lekarza jeszcze przed wyjazdem.
Moja przyjaciółka też ma termin podobnie jak Ty, koniec października, początek listopada. Tylko ona już na zwolnieniu siedzi, bo daleko dojeżdża do pracy, a pracuje po 12 godzin, a zaszła w ciążę dopiero metodą in-vitro za trzecim razem. Tyle kasy wydała, że szkoda by było więc koniecznie musi się oszczędzać, tym bardziej, że w tym roku kończy 40 lat. Ma córkę 21-letnią, ale jak zmieniła partnera na sporo młodszego, to on bardzo zapragnął miec dziecko. W sumie nie dziwię się mu. Ale on będzie wspaniałym ojcem, na pewno. Moją Kasię to tak uwielbia, że potem mała nie odstępuje go na krok. |
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
NIKI nie nosze juz..
![]() bylo mi zal bo tak chciałąm ale potem stwierdzilam ze nie jest mi potrzebny ![]() W nosie to dla mamy sciagnełam bo jak mnie zobaczyla (pojechalam do niej do Wloch) to płakała i powiedziała ze nie taka corke wychowała..i nie moze na mnie patrzec..a miałam malenka cyrkonie prawie niewidoczna, tylko takie małe swiecidełko..Ale ta ciagle wyła na moj widok wiec dałam sobie spokój... Nie bo ich nie mam Iwonko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zadomowienie
|
Ale Niki się nie pochwaliła, że sobie kolczyk strzeliła i to zupełnie niedawno.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do Twojej koleżanki to fajnie ze się zdecydowała na malucha, jedno dziecko juz zupełnie odchowane także taki maluch da im dużo szczęści i radości. Moja szwagierka w październiku (akurat dzień po moim terminie porodu ![]() ![]() ![]() Tż wrócił , ale tak jest padnięty ze zjadł obiad i położył się. Przywiózł rowerek także radośc na całego ![]() ![]()
![]() |
#2531 |
Zadomowienie
|
A to rwę kolszową się jakoś leczy? Bo mi w ciąży też wlazła w posladek i tak mi już zostało. Może teraz nie aż tak bardzo, ale na plecach to ja już sobie nie poleżę.
Koleżanka moj ma rwę i wlasnie podczas ciąż jej się nasilała. W pierwszej jak cię moge, ale przy drugim dziecku musiała brać zastrzyki, bo juz nie dawała rady. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2532 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś tak nie pisałam o tym ![]() ![]() ![]() Iwonko na nie podoba Ci się tatuaż np. na kostce na nodze? mi się podoba na kostce, ale osobiście bym sie nie zdecydowała bo podobno bardzo boli, szwagierka ma z tyłu na kręgosłupie (nad pupą) to mówi że okropnie bolało ![]() Cytat:
![]() w nosie mi się nei podoba kolczyk, nie wiem czemu ale nie lubię w nosie ani w brodzie czy w wardze, natomiast podoba mi sie u faceta w brwi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do nosa to miałąm kilka kolezanek ktore miały i jakos namowily mnie..wiec mi sie wtedy podobał..teraz bym sobie nie zrobiła.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Zadomowienie
|
Jak boli, to nic sobie w takim razie nie zrobię. Po cesarce jakoś strasznie się boję bólu, za dużo się wycierpiałam.
Chciałam sobie ostatnio podnieść piersi i jeden rozmiar powiększyć, ale poczytałam sobie na wizażu, jak to jest po i mi się już też odechciało. Aż tak mi nie zależy, żeby znosić ból. Już wole być brzydka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
Monia widocznie tak jak piszesz, twoje ciało odrzucałą tę stal chirurgiczną
![]() a ciekawa jestem czy np. srebro się lepiej przyjmuje niż ta stal??? Kolczyki w uchu są przeważnie ze srebra/złota i raczej się przyjmują... Iwonko nie wiem jak jest teraz bo szwagierka dość dawno to robiła, moze teraz znieczulają i nic nie boli ![]() a piersi też bym sobie powiększyła ![]() ![]() w tv pokazywali, że teraz zamiast silikonów wstrzykują igłą botox czy coś takiego i to fajnie powiększa cyce ![]()
![]() |
#2536 |
Zakorzenienie
|
iwonko znalazłam poczytaj sobie
![]()
![]() |
#2537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2540 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny? Czy ktoras z was uzywa tabletek antykoncepcyjnych Cilest?
Oczywiscie oprócz Kasi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Ty Monia chcesz zazywac?
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2543 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moni@ pewnie że nie biorę tabletek, a po co mi ![]() ![]() Dobra teraz lecę spać , wcześnie rano musze wstać żeby iśc na pobranie krwi brrrr
![]() |
#2544 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Zadomowienie
|
Ja kiedyś brałam Cilest, ale teraz gin mi powiedziała, że przy mojej otyłości antykoncepcja hormonalna nie jest skuteczna. Więc nie biorę żadnych.
Chciałam sobie założyć spiralę, dlatego miałam zrobić USG, żeby zobaczyć, czy mogę. ALe teraz już sama nie wiem, bo raz nie chce mieć już dzieci, a za jakiś czas znowu mi się zmienia. A spirala na kilka lat w końcu ma służyć. A jak robić sobie dzieci to jakoś w najbliższym czasie, bo potem już mi się nie będzie chciało. Ta moja Kasia to taka grzeczna dziewczynka, cały weekend to jakby jej nie było, więc spokojnie mogłabym mieć już drugie baby. Tylko żeby jej jeszcze te histerie nie chwytały, ale ja do dzisiaj tak mam. Jak mnie coś wkurzy, to darłabym się, płakała albo najchętniej komuś dałabym w twarz. Wczoraj byliśmy z małą w Kinderplanecie, zabawa na 100 fajerek, coraz mądrzejsze te nasze dzieci. Mieliśmy iść jeszcze po południu do zoo ale pogoda była taka jakaś niepewna, więc sobie darowaliśmy. No dobra, to trzeba spadać do roboty, chociaż najchętniej zostałabym w domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2546 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() My z Wiki byłyśmy w sobotę i niedzielę u mojego kolegi. Siostry mnie wygoniły z domu, żebym trochę wyluzowała, bo w kiepski humorek wpadłam i wszystkich po kątach ustawiałam. Czas spędziłyśmy milutko. Wczoraj za to do mojego kolegi wpadły moje siostry z chłopakami. Były bardzo zdziwione, ze Wiki sie tam tak dobrze czuje i jest taka spokojna. A ja z kolegą oglądaliśmy jakiś film przy winku. Nawet nie wiem co tam leciało, bo cały czas gadaliśmy. Ahhhh aż się rozmarzyłam ![]() Kupiłam dla Wiki nowe piżamki, ale zadowolona wczoraj biegała i od razu kazała łózko pościelić, bo ona lulu chce ![]() Miłego dnia dziewczynki. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja byłam wczoraj z Szymonkiem w Bajlandii..ale szalał, normalnie jakby wpadł w jakis amok...Wiecej sie fascynował, biegał z autka na autko, zjezdzalnie zaliczał coraz wieksze... Jak bylam u Iwonki w Lodzi tez bylysly na takim placu zabaw , bylo lepiej niz u mnie(to co wybudowali) bo u nas zrobili wiecej takich siatek i labiryntów pietrowych, Szymek sam tam nie wejdzie, rodzice nie moga..a dzieci latały po 10-12 lat..to taki mały miedzy nimi ciagle popychany..dlatego poszedł do domku gotowac cos, na automaty i do basenu z piłkami ![]() Zdj pozniej ![]() U mnie tez pogoda byla nie pewna..o 18 jak wracałam chmura taka szła ale jakos przeszła bokiem...a od dzis zapowiadali deszcze a ja wstałam a tu piekne slonce... Teraz pije herbatke to juz tydz jak je pije na zmiane i nawet lepiej sie czuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2548 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam trzeci dzień biegunkę, i nie wiem czy to jelitówka czy inne świństwo. Albo po prostu czymś się zatrułam, bo tylko ja tak mam. Zastanawiam się czy może to nie jest jakiś efekt przejściowy po lekach, które biorę. Nazywają się LINEA. U nas na te labirynty rodzice mogą wchodzić z dziećmi, więc Kasia z TŻ szalała i strzelała piłkami. W jeden taki labirynt sama weszła i potem miała zjechać na zjeżdżalni, a ta usiadła na niej i płacze. Mówię do niej, zjeżdżaj, w końcu się odważyła. Ja potem patrzę a ta zjeżdżalnia prawie pionowo schodziła w dół. Sama bym na niej chyba nie zjechała, ale moje dziecko dzielne było i dało radę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Pomyslałam o zmianie fryzury..Tylko ze wzgledu ze chce zapuscic podcielabym wlosy tylko minimalnie...
Teraz mi doradzcie czy zrobic ukos na dluzszych wlosach (do ramion) z tylu krotkie z przodu dluzsze +prosta grzywka; czy uciete na prosto (od siekiery jak ja to mowie) +grzywka na prosto? Doradzcie cosik...Nie chce cieniowania juz...znudzily mi sie..wiecznie takie wyszarpane... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Zakorzenienie
|
No wiesz....przeciez napisałąm ze nic nie widze...i nikt nie bedzie sikał..bez obaw..bandziora mam dalej takiego jak miałam..Wiec bez podniecania mi tu...!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.