![]() |
#3361 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3362 |
Zadomowienie
|
Zamowilam taki stanik do szpitala, kolezanka mi go polecala bo zamówiła go w ciazy ale ma duzy biust i największy rozmiar byl dla niej za maly, mam nadzieje ze bedzie pasował
![]() ![]()
16.05.2017 G. ![]() Edytowane przez bunnybe Czas edycji: 2017-04-13 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3363 |
Zakorzenienie
|
Dopiero od niego wyszlam. Ogolnie mnie uspokoil, sprawdził przeplywy które są w porządku. Ciezko okreslic czy pepowina owija szyje, lekarz powiedzial ze raczej nie, napewno idzie pod brodą. Jesli porod sie zacznie to mam nie czekac i jechac. Powiedział ze we wtorek mial w szpitalu 17 porodow, gdzie 11 bylo z owinieciem wokol szyi, on mowi ze to problem nie jest, tylko wtedy mozna sie martwic jeśli podczas skurczow spada tetno bo wtedy sila wyporu pepowina sie zaciska i nie doprowadza tlenu. Tlumaczyl tez ze pepowina jest bardzo rozciagliwa, jak harmonijka. Powiedział bym sie nie martwila, tylko spokojnie donosila ciążę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3364 |
Zakorzenienie
|
Fartuch - super wieści
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3365 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kamień z serca! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3366 |
Zadomowienie
|
Fartuch ufff
![]() ![]()
#3367 |
Zadomowienie
|
Decorail cieszę się że się czuje lepiej
![]() ![]() Chyba lepiej jak wrócisz do starej karmy, odczekasz troszkę i spróbujesz jakąś inną dać. Polecam od siebie animondę w tackach, moj rudy kot ma alergię a dobrze reaguje na animondę z indykiem. Animonda ma mnóstwo smaków indyczych. Zamawiamy na zooplusie. Talusia no dokładnie mamy podobnie ![]() ![]() Odnośnie rzęs to ja się nie znam:P pewnie zależy dużo od metody ![]() Bunny ja kupię wszystkie z fiszbinami. Śpię nawet z fiszbinami, mi nic nie przeszkadzało nigdy. Nie cierpię tych staników bez fiszbin, mi zniekształcają biust ![]() My byliśmy dzisiaj w ikei i nie było źle z tłumami ![]() ![]() ![]() Kingaluma a ten z hm stanik kupiłaś stacjonarnie? O właśnie Effpe, Magnificence już Ci napisała, że właśnie trzeba zmienić tą opcję ![]() Co do pieluch z hubi world to ja mam te lux tetrowe i po praniu się pogorszyły ale nie aż tak strasznie jak zwykłe tetrowe kolorowe, też od tego sprzedawcy. Teraz chcę resztę zamówić od flaminga, mam nadzieję że będzie jeszcze lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3368 |
Zadomowienie
|
Bambi ja sobie nie wyobrazam zasnać w staniku
![]() ![]() Tez jestem z Ciebie dumna ze skorzystalas z kasy pierwszeństwa ![]()
#3369 |
Rozeznanie
|
Fartuszku, super wieści! 😍
Baambi, tak kupiłam ten stanik stacjonarnie. Ja zawsze chodziłam w mega push-upach i za chiny nie wiedziałam jaki rozmiar kupić. Pomierzyłam i okazał się fajnie wygodny (nie ma fiszbin). Było kilka wzorów, nie wiem czemu taki paskudny wzięłam ![]() Ja w ogólę nie jestem stworzona do chodzenia w stanikach. A co dopiero spać brrrr! Moja siostra napaliła się po wczorajszym dodatnim po kilku godzinach teście ciążowym. Zrobiła dzisiaj betę i *upa. Była u lekarza i ma za cienkie endometrium na dostanie miesiączki. Ale koleżanka z pracy jest w ciąży. Starali się od tego momentu co my z Tż. Więc obie będziemy mamami w 2017 roku ![]() Jutro idę do fryzjera. Teściowa odprawiła mi kazanie, że po ciąży na pewno bardzo mi wypadną włosy i teraz nie powinnam farbować. Także tego... miło z jej strony ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Zadomowienie
|
Kinga tesciowa faktycznie milusia
![]() ![]()
#3371 |
Zakorzenienie
|
Fartuszku, cieszę się, że gin Cię uspokoił
![]() Kinga, tak jak pisałam - na takie testy nie ma się co nakręcać, nie bez powodu one mają określony czas wiarygodnego wyniku. Jednak przykro, że nie wyszło ![]() Pierwszy raz jak mam koty wlazłam w kociego pawia. Wrzask na pół domu. A TŻ sobie dalej spokojniej grał.. Ciekawe, jakby mi tak wody odeszły ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3372 |
Rozeznanie
|
Gornek, kciuki za jutro! Mam nadzieje, ze uda Ci sie spokojnie lrzespac noc.
Fartuch, super, ze lekarz troche Cie uspokoil. Czytam Was na biezaco, ale u mnie juz swiateczne zamieszanie i przygotowania, siostra przyjechala, dlatego za bardzo nie mam czasu sie udzielac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3373 |
Zakorzenienie
|
Bambi - pochwaliłam się za wcześnie - znów wymioty - z dziś kurczaka w ogóle nie strawiła - dobrze, że wet przyjechał do gabinetu - dostała kroplówkę... Na szczęście się wypróżniła i teraz śpi. Wracam do starej karmy niestety. Chciałam dobrze
![]() Brawo kochana za kolejkę ![]() ![]() Melka - hehe, mój Tż chyba nie ogarnia też do końca, że coś się może dziać - teraz siedzi w słuchawkach na kompie, ja leżę w wannie i mówi, że mam dzwonić jak coś ![]() ![]() Kingaluna - wielka szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3374 |
Zadomowienie
|
Bunny dzięki
![]() Kinga a wiesz co, mi się podoba ten stanik ![]() ![]() ![]() Melka typowy przykład męskiej znieczulicy ;] ech faceci... ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Ojej Decorail, przykro mi ![]() A jakie zalecenia dał lekarz? |
![]() ![]() |
![]() |
#3375 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Decorail, a na jaką karmę przechodziliście, tak z ciekawości ? Koty są tak delikatne, że mimo iż Acana już kosztuje bardzo dużo to nie mam odwagi przestawiać moich na tańszą, bo te rewolucje mnie wykańczają. Jeszcze Mela jak była młoda to nie było problemu. Teraz się zaczął.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3376 |
Zadomowienie
|
Melka no i nie przemówisz do rozsądku, szkoda czasami język strzępić heh
![]() Właśnie poczytałam trochę i piszą że koty mogą reagować na zmianę karmy tak mocno. Zależy od kota. Może wczoraj pomógł kotce przeciwzapalny lek na ten podrażniony żołądek i dlatego lepiej się czuła i nie wymiotowała. ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Decorail przeczytałam i myślę że to super artykuł o przyczynach wymiotów u kota ![]() https://cowsierscipiszczy.pl/wymioty-u-kota/ Pisałaś że kot trochę za szczupły jest. Na Twoim miejscu zrobiłabym kotu badanie krwi, może nie od razu ale tak w ogóle warto zrobić, zwłaszcza z parametrami nerkowymi |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 |
Rozeznanie
|
Mohnka mały urodził się w 36+3 tc
Gornek mam nadzieję ze doczytam co u Ciebie... Doczytałam trzymam jutro kciuki z całych sił 😚 Cewnik ściągnęła zaraz jak wstałam . Pewnie ze nie ma sensu żeby siedział. A pomoc przy myciu oczywiście Ci się przyda. Co do lewatywy nie bronić się. Docenicie ze po porodzie nie ciśnie Was na dwókę 😉 Ze szpitala wyjdziemy najwcześniej w sobotę. Marta i dobrze Ci koleżanki mówią -brać lewatywę. Gornek nie narobisz. Poprostu warto żeby nie trzebabyło sprężać się przy załatwianiu jak brzuch boli. Esor widzę że u cb sytuacja się rozkręca Fartuch super wieści po wizycie ☺1492120245555.jpg moja miłość Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3378 |
Zakorzenienie
|
Bambi - według weta to zatrucie pokarmowe jak on to określił i mówił, żeby wrócić do starej karmy właśnie - liczyłam się z problemami przy zmianie karmy, ale nie na taką skalę szczerze mówiąc
![]() Melka - miamor dostała mokrą i kupiłam porta 21 suchą, ale tej suchej to na 99% nawet nie tknęła - jakoś nawet w pyszczek nie umiała jej złapać - zjadła tylko saszetkę miamor całą Melka - mój Tż to właśnie typ, który zakłada, że na pewno nic nieprzewidzianego się nie może zdarzyć i tyle ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Bambi- dzięki za artykuł - będę czytać zaraz ![]() Anita - słodziak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3379 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale cudowny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3380 |
Rozeznanie
|
Bunnybe to samo sobie pomyślałam
![]() ![]() Melka, myślałam, że zdarzył się cud i już siostra da mi święty spokój, bo co miesiąc jest to samo... U nas koty zwykle wymiotują na parapetach ![]() Baambi, jak Tż zobaczył ten stanik to autentycznie popłakał się ze śmiechu. Wymyślił, żebym sobie wycięła dziurki w starych stanikach 🙈 Anita, ojacie! Śliczności! Nic tylko się zakochać😍❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#3381 | |
Zakorzenienie
|
Anita, jaki piękny
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3382 |
Zakorzenienie
|
Melka - gdyby nie to, że raczej tej karmy nie tknęła też bym tak obstawiała - no nic - na razie nie będę kombinować, bo w święta weta w razie czego nie znajdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
E tam, moja "serdecznie i w zartach" powiedziala, ze mam duzy tylek i jak jem to mi mowi "ale pojdzie w dupke!". Mowi to z usmiechem, ale mnie to srednio bawi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3384 |
Zadomowienie
|
Byliśmy na małych zakupach, oczywiście tak późno się wybraliśmy, że za chwilę zamykali wszystkie sklepy 😀 mąż zdążył kupić sobie tshirt, ja getry jasne szare i małej czapeczke do szpitala zwykła szara w paski. Aaa i pojechaliśmy na kolacje do MC, taak dawno nie byliśmy ☺
Kingaluna - Oo a prałaś ten rożek z motherhood? Jak z jakością? ☺ Ten w króliczki boski ![]() Też nie jestem za rożkiem z usztywnieniem ale skoro mąż się uparł... to niech ma! Na szczęście zawsze można ten wkład wyciągnąć i będzie miękki 😀 a akurat jest na promocji za 49 zł także myślę że cena względna. Fartuch - Uff widzisz, warto było iść! Na pewno teraz czujesz większy spokój ![]() ![]() Bambi - No właśnie ![]() Decorail - Zdrówka dla kociaka ![]() Anita - Ojej jaka piękna ta Twoja miłość ![]() ![]() Gornek - Powodzenia rano, trzymam kciuki !! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo się cieszę Kochana <3 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
Nie nie nie nie! Dlaczego spisz w staniku? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3386 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze na dobranoc o tesciowej.. Mnie tego w oczy nie powie, ale jej zdaniem porod rodzinny jest obrzydliwy. Jej sie wydaje chyba, ze mi maz miedzy nogi bedzie patrzyl. Takze tego.. Porod mojego dziecka bedzie obrzydliwy 😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Moje dziecko pewnie tez bedzie obrzydliwe 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3387 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mojemu wmowil, ze nie moge w ciazy sprzatac pawia ani kupy ani nic ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Cytat:
Anita, czuje teraz taki respekt do Ciebie, weszlas na kolejny level w naszej grupie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
Moj jak zobaczyl, ze staniki do karmienia się otwierają, to powiedział, że to jak McDrive ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3388 |
Konto usunięte
|
Ehh jestem wściekła ze tz znowu jest bardzo chory... Nie miał kiedy sobie wybrać momentu ://
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3389 | |
Zakorzenienie
|
Marta, jutro wstawię zdjecia zakupow
![]() ![]() Gornek, trzymam kciuki z rana i czekamy na wieści ❤️. Nie potrafie sobie wyobrazic, co czujesz, ze wiesz, ze jutro juz zobaczysz lobuza, ktory Cię kopał po pęcherzu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Cytat:
To świadczy tylko o niej ![]() Moja mama, mimo, ze nas z siostra rodzila sama, bez taty (takie czasy), to nie wyobraza sobie, zebym poszla bez Meza do porodu i cieszy sie, ze bedzie obok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7286942 1]Ehh jestem wściekła ze tz znowu jest bardzo chory... Nie miał kiedy sobie wybrać momentu :// Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Mojego znowu szyja boli ![]() I w ogole to jestem w 36+3, a on sobie wczoraj drinka z whisky zrobil ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- A ja dzisiaj miałam przyjemny dzień. Oprócz tego, że rano mnie wkurzyli z pracy i skoczyło mi ciśnienie, to potem stwierdziłam, że taka błahostka nie powinna mnie, matki, wyprowadzać z równowagi. Zrobiłam placki z płatków owsianych i bananów, herbatkę rooibos z mlekiem, poczytałam Was, odpoczęłam, posprzątałam w domu i poprasowałam ciuszki małego, pozniej przyszedł kurier i poszłam na półgodzinny spacer-wąchałam kwiaty i huśtałam się na huśtawce ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3390 |
Zadomowienie
|
Vikunia - Ja pierwsze co robię po wejściu do domu to przebieram się w coś wygodnego i.. ściągam stanik, o tak! 😀 Super, że miałaś tak udany dzień
![]() Melka - Co za baba... jak można tak powiedzieć! Kij z nią ![]() Effpe - Kurcze.. no nie fajnie wyszło z tą chorobą tym bardziej, że długi weekend. Czasami nie mamy wpływu na takie rzeczy.. musisz jakoś to przetrwać a może już jutro lepiej się poczuje ![]() Dobranoc majóweczki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.