![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Ja swojemu Tż powiedziałam, że gdyby tylko okazało się, że wypił i nie może mnie zawieźć do szpitala to pojadę sama, nie będzie go przy porodzie, a po powrocie z domu zabieram dziecko i wynoszę się z domu
![]() ![]() Gornek - ciekawe czy już tulisz maluszka ![]() Esor - dowcipne te kobiece organizmy - tutaj niby zagrożenie przedwczesnym porodem, a potem cisza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Konto usunięte
|
Młoda od wczoraj tak sie wypycha ze boje sie ze zaraz mi brzuch pęknie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Co nie? ![]() Co do % swietnie powiedziałaś tż ![]() ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 39/40 Agatka ![]()
![]() |
#3455 | |||
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7287808 1]Co do porodu z mama czy z siostra to nie wyobrazam sobie tego mimo to ze mamy bardzo bliskie relacje :p
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ja tak samo, to dziecko jest moje i TZ, a nie moje i siostry czy mamy. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Snilo mi sie dzisiaj, ze mam adoratora ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- dziewczyny, a mam pytanie do wyprawki jeszcze. Co kupujecie z lekarstw i czy cokolwiek?
![]() |
#3456 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale masz sympatyczna teściowa :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
Ja kupiłam czopki na gorączkę bo w UK nie ma w aptekach, witaminę D, maść majerankowa, sól fizjologiczna i wodę morska ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7288024 6]Ale masz sympatyczna teściowa :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Ja kupiłam czopki na gorączkę bo w UK nie ma w aptekach, witaminę D, maść majerankowa, sól fizjologiczna i wodę morska ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ona jest mila i w ogole, lubimy sie, ale na dluzsza mete nie potrafie z nia mieszkac po prostu. Ona jest typem takiej "kumpeli", bo przeklina, nie przebiera w slowach czasami ![]()
#3458 |
Zakorzenienie
|
O 10.50 przyszedł Maksiu . Wazy 2,5 kg i 50 cm
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#3459 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale cudowny! Gratuluje mamusiu! ❤️ jak sie czujesz ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja to udaje, ze nie slyszy jak mowie, ze jest np. balaganiarzem. A ostatnio tez syknela, jak powiedzialam, ze klucze rzuca byle gdzie i potem ich szuka. Kazdy tak robi, wiecie ? ![]() Moj tak byl rozpuszczony, ze jak sie awanturowalam o smiecenie to sie odwazyl powiedziec, ze zamiast gadac moglam to sprzatnac. I to byl pierwszy i ostatni raz, kiedy sie odwazyl na taki komentarz 😁 Palcem nie kiwnelam kilka dni - jak nie bylo na czym jesc, bo blatu spod naczyn nie bylo widac, po podlodze biegalo milion nowych kotow i musial sprzatnac sam to juz sobie na takie hasla nie pozwala ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Gornek, gratulacje !!! Nareszcie masz Maksia po drugiej stronie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Zakorzenienie
|
Gornek - gratulacje! cudowny jest! jak się czujesz?
![]() Melka - na facetów półśrodki chyba nie działają - ja jak próbowałam coś tłumaczyć spokojnie to potem okazywało się, że przytakuje dla świętego spokoju... drastyczne środki trzeba było stosować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3462 |
Zakorzenienie
|
Gornek gratulacje 😍😘😍
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3463 |
Zadomowienie
|
Gornek ale ładny synek! Daj znaka jak się czujecie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Mamusia Luty 2016
|
Gornek
![]() ![]() ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 39/40 Agatka ![]()
#3465 |
Zadomowienie
|
Gornek - Jakie emocje! Wszystkie czekałyśmy z niecierpliwością 😍 teraz spokojnie mogę się zabrać za sprzątanie 😀
Ogromne gratulacje dla świeżych rodziców ![]() ![]() Jak się czujesz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Boziuuuuu, ja tez chce!!! Gratulacje i duzo duzo zdrowka i sil dla Was obu! Cieszcie sie soba! TZ pewnie wzruszony? ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
Na razie jest ok ale czuje sie jak naćpana :P wieczorem napisze więcej.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#3468 |
Rozeznanie
|
Anita cudny dzieciaczek
![]() Gornek gratulacje ![]() ![]() Dziewczyny współczuję takich tekstów teściowych. Moja nigdy nic nie komentowała na szczęście ![]() Efffpe baty dla TŻta ![]() ![]() Inezz6 my synkowi kupiliśmy właśnie łózko samochód ![]() ![]() Kingaluna, ale słodko psinka spała ![]() My dziś mamy mojego tatę na obiedzie. Jutro jedzie do dziadków to choć dziś złożymy sobie życzenia ![]() Swoją drogą to miałam okazję pochodzić trochę po sklepach w ostatnich dniach ... brzucha nikt nie zauważa przy kasie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
To nastepna chyba esor i Agatka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dokladnie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3471 |
Konto usunięte
|
Tz wlasnie zrobił eliksir na nasze choróbsko koktajl z buraka, marchew, jagody, jabłko i mango
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Zadomowienie
|
Gornek gratulacje! Śliczny!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7288232 6]Tz wlasnie zrobił eliksir na nasze choróbsko koktajl z buraka, marchew, jagody, jabłko i mango
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Na ta mieszanke nasuwa mi sie wczorajszy komentarz mojego meza nt. mojego obiadu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3474 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ahahaha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Zakorzenienie
|
Gornek : Gratulacje, synek śliczny
![]() Młody ma już 2700g, moja szyja zamknięta na trzy spusty, raczej nie urodze przed terminem ![]() Następna wizyta 5 maja. Termin oficjalnie na 14 maja. Więc będę musiała się ładnie uśmiechnąć do Ukrainki o zmianę na pierwszej stronie. Biorę się za pieczenie sernikobrownie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mamy podobny termin i wagę maluszkow ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3477 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gornek - gratulacje ogromne!!! 😊 Ale maluszek. Ja po ciężkiej nocy odprowadziłam synka do rodziców, pojechałam do spowiedzi i na zakupy, po 2 h chodzenia tak mnie bolą plecy i wszystko na dole, że masakra.. takze odczuwam już w pełni, że jestem w ciąży, bo wcześniej zdarzało mi sie zapomnieć 😀 kolejki nawet nie takie straszne, oczywiście nikt mnie nie przepuścił... W Tesco promocja na cały dział dziecięcy - na ubranka - 20 procent i nawet na rzeczy przecenione. Wygrzebałam dla synka 2x pieciopak majtek i 2 x pieciopak skarpetek i dalam za to niecale 30 zł 😀 mała już wcześniej obkupiłam, a wszystko jakieś mega różowe było. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3478 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluje serdecznie, jest cudowny ![]() Zdaj nam relacje jak się lepiej poczujesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Zadomowienie
|
Ech wzruszyłam się
![]() ![]() Gratulacje Gornek Ja to chyba powinnam więcej mówić mamie tż jakie on numery odwala. Zawsze się powstrzymuję bo nie chcę jej przykrości sprawić ale czasami aż nie mogę już wytrzymać jak widzę te jego braki na każdym kroku :[ W ogole jak jutro przyjadą i teściowa mi zacznie się rządzić w kuchni jakby była u siebie to mnie pewnie krew zaleje. Po ostatnich wizytach zawsze za sobą zostawiali taki bałagan. Mają takie swoje nawyki które przenoszą na dom. Przed ślubem to tolerowałam ale teraz uważam że to ja jestem panią domu i raczej nie powinni się bez pytania tak urządzać i wszystko mieszać. Liczę że sami do tego wniosku dojdą... Zrobiłam jedną łazienkę, zaraz druga. Spaaaać mi się chce ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Marta dobre wieści ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Zadomowienie
|
Vikunia - Hahaha! 😂 u mnie tak samo wygląda wymiana sms z mężem! 😀
Marta - Super, cieszę się że wszystko w porządku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.