![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
Mój mąż to czasem mało wyrywny jeśli chodzi o romantyczność. Może przez to, że ja nie jestem jakoś mocną romantyczką, ale z wiekiem mi się odmienia. Synowi będę wpajać od maleńkiego szacunek do kobiet i to, że swoje ukochane traktuje się jak księżniczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Takze Marika..super prezent..pochwal sie koniecznie blyskotka..i wszystkiego dobrego na kolejne lata ![]() Ja chce dzis zrobic ciasto jakies czekoladowe..bo maz blaga..na dzis i na jutro..a jutro babke cytrynowa..na niedziele.. Na pon juz raczej nic nie bedzie ![]() Aha i majonez juz dzisiaj zrobie..wytrzymuje 6 dni wiec akurat będzie na święta Salatki nie robimy.. A co dzis na obiad ?ja planuje barszcz ukrainski..mam mrozonke ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Rozeznanie
|
1492160526016.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
Wow me gusta
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Rozeznanie
|
Mój też nie jest wyrywny. Dlatego miałam niesamowitą niespodziankę. Jak słyszę od koleżanek o ich zaręczynach to myślę zawsze - jejku jak cudownie mieć takiego męża. A mój ;p wpakował mi pierścionek do kinder jajka i dał te jajko między jednym a drugim haftem w łazience( byłam w ciąży z Amelią). I myślę sobie na tak tylko mi kinder jajka brakuje teraz, ale otworzyłam te jajo a tam pierścionek i on mówi , żebym za niego wyszła 😂😂
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Marika hahahahaha niezle zareczyny 😂
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Rozeznanie
|
Ja na szybko bo lecimy na basen. Jestem po wizycie i usg III trymestru. Szyjka dluga mocno trzyma. Przeplywy pepowinowe ideal. Wszystko pieknie i zdrowo. A Mlody to spory Gosc. Ok 1850g! Lekarz wpisal Nam w papiery 1900. Ale trzymam sie tej nizszej wagi
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję że uratowalam moją paczkę z gemini. Musialam sie nadzwonic bo nie miałam numeru przesyłki. Jak dostałam to się okazało że dostawa planowana na dzisiaj ale nie mogą się kontaktować z kurierem. A jak nie odbiorę to nie dzwonią tylko zostawiają awizo i jak nie odbiorę to przesyłka wraca. I telefonicznie nie mogę nic zrobić pomimo tego że wiem już ze mnie nie będzie. Wkurzyłam się. Ale udało mi się dodzwonic do kuriera - miałam kilka nieznanych numerow z tego dnia i trafiłam. Na szczęście pamiętał sytuację. Nie dostał paczki na dzisiaj ale ma odłożyć na przyszły tydzień żeby nie odeslali. I już w drogę ruszamy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4754 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | ||
Zakorzenienie
|
Marika pierscionek sliczny. Takie mi sie podobaja
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4756 |
Konto usunięte
|
Piękny pierścionek i róże. Zazdroszczę. Dawno nie miałam takiej niespodzianki że strony męża.
Kwiaty to ostatnio dostałam na zaręczyny. Czyli dobre dwa lata temu. Eh... Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e Czas edycji: 2017-04-14 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
Moj czasem robi niespodzianki..np w galerii ucieka a potem pojawia się z kwiatkiem..wiadomo..dawni ej bylo tego więcej.. Po pracy czesto mialam tulipana za wycieraczka itp ale tez pracowalismy w tym samym miescie.. Teraz kwiaty najczęściej z jakies okazji..ale z zaskoczenia tez się zdazaja.. Raz na pol roku 😂
My tez kiedys więcej wychodzilismy ale teraz poprostu brak na to czasu..maz ma zmiany potem budowa..ale dzis zaproponowal kino .nic ciekawego nie leci ale jedziemy spedzic wspolnie czas.. U nas bardziej zycie towarzyskie sie posypalo ale to nawet zrozumiale.. Zobaczymy jak urodze ![]() Paula spokojnej podrozy.. Sarenka gratuluje udanej wizyty i zazdroszcze basenu ![]() Ja juz wstawilam na zupe..poplotkowalam z kumpelami przez fon..potem biore sie za jakies ciacho: P Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A u nas też dziś romantycznie. Mąż dziś wrócił sporo wcześniej z pracy i tak mi nerwa naruszył, że dostał konkretną z☠☠☠kę, jak przystało na Wielki Piątek. Po niej nawet masaż mi zrobił, teraz zmywa łazienkę ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zadomowienie
|
Hej, dziewczyny! Ciężko za Wami nadążyć 🙁 podczytuje, ale nie mogę się jakoś wbić w rozmowę i chce cis dodać później, a tu już temat totalnie inny 😶
Ja to jestem załatana, jak to przed świętami i je wiem, w co ręce włożyć 🙁 tez będę coś piec, robić sałatki, ozdabiania jajka... i pewnie tysiąc innych rzeczy ![]() ![]() Juz teraz życzę Wam spokojnych, zdrowych i rodzinnych świat Wielkiej Nocy, pełnych dobrego jedzenia i odpoczynku ![]() Sarenka, gratuluję super wieści! Rośnie mały rozbojnik ![]() ![]() Marika, piękny prezent i cudowna niespodzianka ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Konto usunięte
|
Ja ogarnęłam mieszkanie, posprzątałam, właśnie wstawiłam ciasto drożdżowe do piekarnika. Mąż teraz robił ciasto na pizzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
Arletka spokojnie..wrocisz po świętach..wiadomo..ze niektorw z was maja wiecej obowiazkow..ja robie brownie ale z kakao i na oleju..zobaczymy co z tego bedzie..
Barszcz ukrainski wyszedl pyszny..zjadlam z polowa bulki..popoludniu pewnie sproboje ciasta a wieczorem na kolację nachosy 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Rozeznanie
|
Chyba tylko ja nic nie robie przed tymi swietami... salatka bedzie od tesciowej, ciasta od bratowej, na obiad w swieta do mamy jedziemy, w domu posprzatane w miare, jutro tylko chce podlogi pomyc, zakupy dzis zrobilam... chyba mi pozostalo tylko barwienie jajek
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
A ja dzis dokonczylam szyc girlande, uszylam 2 komplet poscieli(bede juz miala). Porzadkow na razie nie robilam. No a na swieta robie salatke z bialego makaronu i surimi, rybe po grecku i babke. I ewentualnie jajka ugotuje. Nawet bialej kielbachy nie kupowalam bo mąż nie chcial 😊
No i jak na piatkowy obiad przystalo bedzie ryba i frytki ( zapomnialam kupic surowke😏 ![]() Co do romantyzmu mojego meza. Dzis do mnie z pracy zadzwonil co chce na zajaca 😊 no ale stanelo na tym ze jednak dzis nic mi jie kupi bo wzial za malo kasy 😏 hehe. No a kwiatki to dostaje troche rzadziej. Prezenty- zawsze trafione bo wczesniej mu podpowiem co chce 😁w kinie bylismy chyba w pazdzierniku a to dlatego ze do kina mamy ponad 30 km i on ma prace na zmiany a w weekend woli posiedziec w domu.ale moze niedlugo sienwybierzemy do kina. No i ogolnie to bardzo czesto na spacery chodzimy. I jak jest cieplo to zawsze gdzies w fajne miejsce wyskoczymy. No a poza tym....moj maz codziennie mnie glaszcze 😊tak wiec wiecie...wole to niz bukiet kwiatow 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4764 |
Rozeznanie
|
Hej Kochane
![]() Co do świąt to my z Mężem jak zwykle na gotowe przyjechaliśmy ![]() Migotek podziwiam Cię za chodzenie po schodach, ja to lutego mieszkałam na 4 piętrze i spoko mi się wchodziło, potem się przeprowadziliśmy do bloku z windą i jak wczoraj przyjechałam do mamy na 4 piętro to myślałam, że na 3 usiądę i zostanę na noc! tragedia! Nasza przyjaciółka- fotograf miała nam robić teraz sesję ciążową, ale taka pogoda to ja dziękuję. Wczoraj mi się przypomniało, że jak wykupowaliśmy pakiet ślubny to fotograf nam dorzucił sesję narzeczeńską w prezencie, ale nigdy jej nie wykorzystaliśmy i przypomniałam mu się, czy nie moglibyśmy w zamian cyknąć kilku fot ciążowych i się zgodził, więc rewelacja, bo jeszcze dojedzie do nas na dzielnicę, wstępnie robimy przy majówce jak będzie pogoda ładna. Trochę się obawiam, bo już jestem gruba jak słoń, no ale cóż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
Giove ja tez mialam ciazowa zamiast wlansie narzeczenskiej także super
![]() Radosnych swiat dla was wszystkich! Ciasto wyszlo..obiad tez..majonez nie..wszystko robilam tak samo eh..moze jutro zrobie nowy.. :/ albo się wkurze i kupie gotowy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wpadam tylko na chwilę bo u nas zawsze wszystko na ostatnią chwilę więc dzisiaj wielkie sprzątanie i gotowanie (czyt. robienie chrzanów i sosu tatarskiego), będziemy też z siostrą malować jajka tak nas wzięło 😉 Kuchnia już ogarnięta, teraz zbieram siły na łazienkę bo juz się do niej wejść nie da. Mama zmieniła mi pościel więc to mi odpadło ![]() Mąż mnie jeszcze wkur....ł, bo wyszedł z pracy wcześniej - miał tylko podjechać do sklepu po mleko, sok i wino bezalkoholowe a dzwonię a on siedzi u mamusi na obiadku 😠 16 godzina ja czekam na niego jak głupia ze sprzątaniem, tyle rzeczy jest do roboty a ten do mamusi...Szlag mnie trafił! A jeszcze apropo ruchów bo tak rzuciło mi się w oczy że był taki temat dzisiaj to muszę Wam powiedzieć że u mnie jest całkiem inaczej. Jeszcze tak mocno i często nie czułam małej jak w tym okresie ![]() Dziewczyny pewnie już tu nie zagladnę więc życzę Wam zdrowych, radosnych i pogodnych Świąt! Spędzonych w gronie najbliższych bez żadnych bóli i jęków 😀 P.S. Pamiętajcie że po Świętach trzeba będzie stanąć na wadze 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4767 |
Wtajemniczenie
|
hej hej
![]() Ja również tylko przelotem wpadam, nawet nie mam kiedy nadrabiać, bo tyle jest do zrobienia w domu, a wszystko robię ze 100 razy wolniej niż zawsze... Także spokojnych, rodzinnych i wesołych Świąt Kochane ![]()
![]() |
#4768 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Az sie wzruszylam tym Twoim prezentem😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Moniamm ja też nic nie robie
![]() ![]() Wyspalam się po drodze. Pisałam Wam że kupiłam ten kurs Cud Narodzin. Książka jestem bardzo zawiedziona bo wczoraj po południu zaczęłam a dzisiaj już kończę. Wolałabym więcej poczytać a nic szczególnego nie było. Ale za to jak na razie te relaksacje na mnie super działają. I bardzo podobała mi się jedna ciążowa historia. O kobiecie która poronila a w drugiej ciąży w 37 tc miała mieć wywolywany poród bo zaczęła krwawic. Ale dzięki nastawieniu urodziła naturalnie pomimo tego że się na poród nie zanosiło. I jeszcze dzisiaj u Szafrańskiego czytałam o tym jak po złamaniu dwóch nóg gdzie nie mógł chodzić postawił sobie cel żeby przebiec maraton. Bardzo budujące historię zwłaszcza że zawsze wierzylam w siłę umysłu. Znowu dostałam propozycje sesji. Siostra mojej byłej szefowej chce zrobić w plenerze w stylu boho. Me gusta. Mam nadzieję że wypali ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4770 |
Zakorzenienie
|
My juz po obiadku (sledziki w smietanie😜
![]() Zostalo nam jeszcze zawieszenie zaslonek w sypialni i ja bede piekla babeczki. Jutro Maciek robi żurek a ja sernik i dwie salatki. W niedziele jestesmy zaproszeni to tesciowej (ale dopiero na 16) a w poniedzialek wszyscy przychodza do nas😕 nie chce mi sie nic robic... Dzisiaj czuje jakies dziwne klucie, nie wiem czy to szyjka🤔 wiec sie oszczedzam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.