|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 21
|
Przysz³o¶æ
Jestem z ch³opakiem od 5 lat, od roku narzeczeñstwem. Ostatnio zapyta³am, czy zawsze bêdzie mnie kocha³. Odpowiedzia³, ¿e nie wie. Bardzo zabola³o mnie to, chyba przez to, ¿e ja odpowiedzia³abym na takie pytanie ca³kiem odwrotnie. Co to oznacza?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 401
|
Dot.: Przysz³o¶æ
Cytat:
Nie wie. Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogo¶ poznaj± to my¶l±, ¿e to fajny facet. Jest ju¿ wstêpnie zaakceptowany jako partner, a pó¼niej mo¿e to tylko zepsuæ lub nie. Kiedy mê¿czy¼ni kogo¶ poznaj± to my¶l±: „Ma niez³e nogi”. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 7 327
|
Odpowiedzia³ dobrze. Nie wiadomo co bêdzie za ile¶ lat . Ró¿nie to bywa w ¿yciu. Nie wymy¶laj sobie problemów z dupy, zajmij siê czym¶.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 184
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;72881011]Odpowiedzia³ dobrze. Nie wiadomo co bêdzie za ile¶ lat . Ró¿nie to bywa w ¿yciu. Nie wymy¶laj sobie problemów z dupy, zajmij siê czym¶.[/QUOTE]
Haha, problemy pierwszego ¶wiata. Tak samo bym odpowiedzia³a jak on. |
|
|
|
|
#5 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 7 596
|
Cytat:
Teoretycznie odpowiedzia³ zgodnie z logik±, bo nikt nie mo¿e przewidzieæ przysz³o¶ci, ale wed³ug mnie taki tekst w romantycznym zwi±zku oznacza pocz±tek koñca... Kiedy jest siê zakochanym, we wszystkich planach uwzglêdnia siê ukochan± osobê, a twój facet jest na etapie, ¿e mo¿e z tob±, mo¿e bez ciebie. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 140
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;72881181]Teoretycznie odpowiedzia³ zgodnie z logik±, bo nikt nie mo¿e przewidzieæ przysz³o¶ci, ale wed³ug mnie taki tekst w romantycznym zwi±zku oznacza pocz±tek koñca...
Kiedy jest siê zakochanym, we wszystkich planach uwzglêdnia siê ukochan± osobê, a twój facet jest na etapie, ¿e mo¿e z tob±, mo¿e bez ciebie.[/QUOTE] No zgadzam siê. Dla mnie te¿ taka odpowied¼ by³a by dziwna.. |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Ekhem. Do wszystkich poprawnie ,,logicznych'' odpowiadaj±cych. Ja zdaje sobie sprawê, ¿e odpowiedzia³ realistycznie. To nie s± te¿ problemy na skalê ¶wiatow± (Ale skoro tak, to po co wchodzicie na fora typu wizaz, gdzie poruszane s± problemy bardziej doczesne a miêdzy innymi urodowe.. haha...). Tak jak zauwa¿y³a kole¿anka ni¿ej- widocznie on jest na etapie, ¿e mo¿e beze mnie mo¿e ze mn±. I o to mi chodzi³o, dziêkujê, zastanowie siê nad tym. A reszcie dziêkujê za wyrozumia³o¶æ i postulujê nad zastanowieniem siê czy dodawanie takich odpowiedzi nie doprowadzi czasem do jakiej¶ tragedii. Milczenie jest z³otem a mowa srebrem. Dziêkujê.
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Kiedy sam mi siê o¶wiadczy³, stwierdzi³am, ¿e jestem jedyn± do samego koñca. Teraz kiedy udziela mi takiej odpoweidzi, na tak wa¿ne pytanie... Poddaje wiêc pod w±tpliowo¶æ jego uczucie. St±d ten post. ,,A nie problem z dupy''. |
|
|
|
|
#8 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 11 723
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;72881726]Nie ma to jak bulwers po uzyskaniu odpowiedzi innej ni¿ siê spodziewa³a¶.
[/QUOTE]Jestem doros³± osob± i nie biorê pod uwagê takich zachowañ jak sugerujesz. Zreszt± nie bardzo rozumiem, bo jedna z u¿ytkowniczek napisa³a, ¿e jest na etapie planowania ¿ycia ze mn± lub beze mnie , co raczej nie jest fajne do us³yszenia a ja to zaakteptowa³am. A bulwers dotyczy³ odpowiedzi typu ,,zajmij sie sob±'' , ,, problemy z dupy'' , ,,problemy trzeciego ¶wiata'' , które ani nie pomagaj± ani nie wnosz± nic nowego. Wiêc prosze siê najpierw zasanowiæ a potem siê udzielac. |
|
|
|
|
#10 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;72881956]Ja siê nawet przed spowiedzi± tak g³êboko nie zastanawiam, jak nad tym postem.
[/QUOTE]Tak, oczywi¶cie, a ksi±dz wyszed³ z konfesjona³u i zacz±³ klaskaæ. Dziekujê za ten jak¿e inteligentny i g³êboki post! Na pewno mi siê przyda. My¶la³am, ¿e jest to miejsce, gdzie mo¿na uzyskaæ porady/odpowiedzi/sugestii na nurtuj±ce pytania, dlatego go doda³am do kategorii ,,intymne'' . Ale widzê, ¿e forum te jest oblegane przez osoby nieskalane rozumem. Uk³ony. Weso³ych ¶wi±t. |
|
|
|
|
#12 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Nie ma to jak dostawaæ posty od kogo¶ kto silnie udziela siê w grupie typu single +25 . Co¶ musi byæ z tym, ¿e mówisz co¶ ci±gle o ksiê¿ach. Ciekawe co??? Hm , mo¿e to, ¿e wypowiadaj± siê o sprawach o których nie maj± pojêcia? Czyli zwi±zek?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 612
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;72881956]Ja siê nawet przed spowiedzi± tak g³êboko nie zastanawiam, jak nad tym postem.
[/QUOTE]Nie wiem, co ta uszczypliwosc wnosi do posta. Chyba masz dzisiaj z³y dzieñ. Bêdziesz musia³a siê z tego wyspowiadaæ .Autorko, pogadaj ze swoim facetem. Dla mnie ta odpowied¼ jest ¶rednia i oznacza raczej co¶ z³ego. Wys³ane z mojego HTC Desire 820 przy u¿yciu Tapatalka |
|
|
|
|
#15 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 310
|
Biedna Ty... mi by by³o strasznie strasznie przykro. Przecie¿ je¶li nie jest pewien to po co spieszy³ siê z zarêczynami? chyba, ¿e dla niego ¶lub i rozwód jest bez znaczenia. Co mu odpowiedzia³a¶ na to? Ile macie lat?
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziêkujê za normaln± odpowied¼. Te¿ uwa¿am, ¿e jest co¶ nie w porz±dku, skoro mi siê o¶wiadczy³, oczekiwa³am pewno¶ci. Du¿o osób nie rozumie chyba tego w±tku, poza tym kilka osób komentuj±cych pilnie udziela siê na na forum dla singielek i nie rozumiem dlaczego ypowiadaj± siê na tematy nie bêd±c w zwi±zku i nie znaj±c sytuacji z tzw. autopsji. ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- [1=8d52f060ff4e0f29af012b7 e97262db95239fded_5f04fe7 261fa4;72883086]Biedna Ty... mi by by³o strasznie strasznie przykro. Przecie¿ je¶li nie jest pewien to po co spieszy³ siê z zarêczynami? chyba, ¿e dla niego ¶lub i rozwód jest bez znaczenia. Co mu odpowiedzia³a¶ na to? Ile macie lat?[/QUOTE] Dziêki za zrozumienie. On ma 24 lata ja jestem nieznacznie m³odsza. Hmm, co do odpowiedzi, to sama nie jestem pewna co odpar³am. Chyba szok. Chyba po prostu przemilcza³am. By³o to w trakcie ogl±dania filmu, po prostu zaczê³y mi lecieæ ³zy, a on widz±c je, nawet nie zareogowa³. Potem t³umaczy³, ¿e ,,my¶la³, ¿e to katar'' to jest dla mnie g³upie, raczej ka¿dy potrafi odró¿niæ te dwie rzeczy. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 14 051
|
Tre¶æ usuniêta
|
|
|
|
|
#18 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 077
|
Kiedy¶ opowiedzia³am w ten sposób na bardzo podobne pytanie ch³opaka (zgodnie z prawd± - nie przewidujê przysz³o¶ci). Dzi¶ udzielam siê na forum dla singielek. Trudno nie ³±czyæ tych faktów.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 7 596
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7288341 6]Kiedy¶ opowiedzia³am w ten sposób na bardzo podobne pytanie ch³opaka (zgodnie z prawd± - nie przewidujê przysz³o¶ci). Dzi¶ udzielam siê na forum dla singielek. Trudno nie ³±czyæ tych faktów.[/QUOTE]
Co masz na my¶li. Nie chcê interpretowaæ czego¶ z mojego punkty widzenia. ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- [1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;72883656]Uuu... Ja powoli zaczê³abym koñczyæ tê relacjê...[/QUOTE] My¶lisz, ¿e mo¿e uczucie do mnie w nim siê wypali³o? Jeszcze niedawno w nocy o pó³nocy odpowiedzia³by, ¿e tak, ¿e zawsze bêdzie mnie kocha³.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 181
|
Ja na Twoim miejscu Autorko pociagnelabym z nim ten temat. To dosyc niepokojaca odpowiedz.
Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 975
|
Autorko sk±d jeste¶ pewna, ze bêdziesz ZAWSZE kochaæ swojego ch³opaka? Nie mo¿esz tego wiedzieæ przecie¿. I dlatego nie rozumiem tego oburzenia, ³ez i dopatrywania siê buk wie czego w zwyk³ym "nie wiem" z jego strony. Przecie¿ to bardzo szczera odpowied¼. To ze teraz Ciê kocha nie znaczy ¿e za 30 lat te¿ bêdzie tak samo.
|
|
#23 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 503
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 184
|
Cytat:
Dziêkujê za opiniê, ¿e moja odpowied¼ jest nienormalna. Nie pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 019
|
Cytat:
Zdaje mi siê, ¿e Ty te¿ obrazi³a¶ autorkê, tylko w innym w±tku? Wiêc sk±d teraz ¶wiête oburzenie? Te¿ bym siê nad tym zastanowi³a. S±dzê, ¿e facet mo¿e Ci dawaæ do zrozumienia, ¿e to pocz±tek koñca Edytowane przez trzyrazypiec Czas edycji: 2017-04-14 o 14:55 |
|
|
|
|
|
#26 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Skoro uwa¿asz, ¿e piszê o problemach pierwszego ¶wiata (jak to wcze¶niej ujê³a¶) to po co w ogóle siê wypowiadasz? Proponuje pozatym czytanie ze zrozumieniem, bo gdzie¶ napisa³am, ¿e kiedy¶ odpwoedzia³by mi, ¿e zawsze bedzie mnie kocha³. A teraz odpowiada, ¿e nie wie. Wiêc najpierw sie zastanów, czy swoim komentarzem nie ranisz innych. Nie jestem osob± bujaj±c± w ob³okach, jestem realistyk± DLATEGO ZASTANAWIA MNIE ZMIANA ZACHOWANIA U MOJEGO FACETA. Wiêc nie wiem, dlaczego siejesz tak± atmosferê. Te¿ nie pozdrawiam. ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
Jestem tradycjonalistk± i zawsze mile patrze na ma³¿eñstwa z d³ugim sta¿em, ciesz±ce siê obustronnym szacunkiem i wzajmen± mi³o¶ci±.Dlatego w pewnym sensie wiem,¿e zawsze bêdê chcia³a go kochaæ.(Je¶li wiesz o co mi chodzi) Mój narzeczony te¿ taki jest. Zastanawia mnie zmiana zachowania u niego, bo jak wspomnia³am, do niedawno jego odpwoiied¼ by³aby ca³kiem inna. ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
Autorka jest tak¿e mistrzem przepowiadania przysz³o¶ci (tak mnie nazwa³a) a cytujê ,,Wspó³czujê temu kolesiowi. Laska ma nierówno pod sufitem.'' Sama mnie ocenia nie znaj±c mnie, mojego faceta, i naszej sytuacji. |
|||
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 975
|
Co¶ mi siê wydaje autorko, ze na si³ê szukasz powodu, ze narzeczony ju¿ Ciê nie kocha itp. itd. Analizujesz, dopowiadasz. Mo¿e po prostu z nim porozmawiaj? Powiedz mu to co nam tutaj i wtedy bêdziesz wiedzia³a czy Ciê kocha i bêdzie kocha³.
|
|
#28 |
|
Przyczajenie
|
Byæ mo¿e to pocz±tek koñca, jak pisa³o kilka osób wcze¶niej. W ka¿dym razie, dziwi mnie to co odpowiedzia³. Dzieki za rady.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 071
|
Czas narzeczenstwa konczy sie na ogol zwiazkiem malzenskim, gdzie obie strony zapewniaja sie o swoich uczuciach skladajac przysiege malzenska.
cyt. " Ja(imie pana mlodego) biore ciebie (imie panny mlodej) za zone i slubuje ci milosc, wiernosc i uczciwosc malzenska oraz to, ze cie nie opuszcze az do smierci. Tak mi dopomoz Panie Boze Wszechmogacy w Trojcy Jedyny i Wszyscy Swieci." Juz nie wyobrazam sobie skladania takowej przysiegi przez pana mlodego, nie majac pewnosci, ze zawsze bedzie mnie kochal. Dlaczego?,bo kiedys sprobowalam (dostalam taka sama odpowiedz) i chociaz mi sie to nie podobalo, to tak samo pomyslalam, ze skad on ma to wiedziec? Moze sprobuj z Tz przeanalizowac i zastanowic sie nad kazdym slowem. Co ono dla niego oznacza i jak sie to ma do jego NIE WIEM . Moim zdaniem wszystko jedno, czy to bedzie przysiega zolnierska, czy malzenska lub jakakolwiek inna,to z takim nastawieniem nic nie warta. Edytowane przez wiekanka Czas edycji: 2017-04-14 o 15:46 |
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 847
|
A czy zmieni³o siê cokolwiek w jego zachowaniu? Jest mniej czu³y, woli spêdzaæ czas bez Ciebie itd?
Wys³ane z mojego HTC Desire 620 przy u¿yciu Tapatalka
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.

.