|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Naczelna wampirzyca
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XX
Dziewczyny, jak to jest w praktyce z kodem produktu za 1 gr, wyłączają go zawsze równo o północy, czy jeszcze z 1-2 dni się utrzymuje? bo czekam na dostawę 1 produktu i nie wiem, czy składać jednak dziś to zamówienie
|
|
|
|
#3152 |
|
Wtajemniczenie
|
wyłączają o północy - w przypadku tego kodu stosują się do dat z maila
|
|
|
|
#3153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj bok pracuje do 20, może spróbuj złożyć zamówienie mailem? Musisz wtedy wypisać wszystkie produkty z kodami i cenami oraz wybrane przez Ciebie gratisy. Powinno się udać
|
|
#3154 |
|
Naczelna wampirzyca
|
Już jest mój produkt, ale za to widzę, że się do 2 żeli JDM nie dodaje już deo bawełniany, pisałam z konsultantką i dopiero najwcześniej jutro dodadzą ponoć inny deo i że już złożyli taką dyspozycję. Myślicie, żeby po złożeniu zamówienia napisać do BOKu, żeby mi obojętnie jaki deo dołączyli, skoro ten się nie dodaje do koszyka?
|
|
|
|
#3155 |
|
Konto usunięte
|
Napisać zawsze można, ale nikt nie wie, czy uwzględnią.
|
|
|
|
#3156 |
|
Zadomowienie
|
Zrezygnowałam z poprzedniego zamówienia z kodem -100zł, tzn. nie opłaciłam i nie zamierzam
Za to kliknęłam sobie takie mini, bo potrzebuje kremu i zestawu UMAJ na prezenty ![]() 50489 Nawilżający żel do ciała Morela & Rozmaryn 1 19.90 zł 52626 Energizująca mgiełka do ciała Morela & Rozmaryn 1 24.90 zł 48097 Energizujący żel pod prysznic i do kąpieli Morela & Rozmaryn 1 15.90 zł PI1004 Bez - zestaw Un Matin au Jardin 1 0.01 zł P62510 Krem rewitalizujący usuwający oznaki zmęczenia 1 0.01 zł Łączna cena produktów: 60.72 zł Koszt dostawy: 0.00 zł Kod promocyjny: KROK1 Razem do zapłaty: 60.72 zł Nie wiem, czy było, ale obecnie KROK1 od razu dodaje w koszyku krem Elixir 7.9, nie ma juz tajemniczej niespodzianki
|
|
|
|
#3157 |
|
Zadomowienie
|
Witam,
Ktoś wspominał , że prezentem urodzinowym w salonie jest peeling morelowy. Ja dzisiaj odebrałam pomadkę z tej serii (tylko ten kolor na stronie, ale kolor w salonie do wyboru oczywiście: https://www.yves-rocher.pl/nawilzaja...ekoladowy-braz |
|
|
|
#3158 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie może czy jest lub będzie jeszcze mailing do sklepu stacjonarnego umożliwiający promocyjny zakup pędzla za produkt do makijażu?
Ja swoją ulotkę zrealizowałam jeszcze w marcu; wtedy jeszcze w sklepie nie mieli pędzli. |
|
|
|
#3159 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam dziś szampon, założyłam kartę, dostałam darmowy tusz i próbki i dopiero zaczynam ogarniać o co chodzi z tymi kodami itd
Witajcie!
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
cześć, witam
![]() dziewczyny mam pytanko, kiedyś dostawałam ofertę papierową do domu, teraz już długo nie dostaje, jak do tego wrócić? gdzie czy jak trzeba się na to zapisać, wcześniej to chyba z gazety miałam i tak się zaczęło.... |
|
|
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przejrzałaś pierwsze posty tego wątku? Tam jest wszystko przejrzyście opisane, szybko wciągniesz się w kody i gratisy i zanim się obejrzysz, będziesz miała pełną szafę kosmetyków YR : ) |
|
|
|
|
#3162 |
|
Raczkowanie
|
Po kilku miesiącach przerwy, wracam do YR z podkulonym ogonem
Bardzo dobra ta ostatnia oferta wysyłkowa. Zamówiłam moje dwa ulubione produkty z serii Elixir 7.9, jako jeden produkt za grosz wzięłam podkład, a jako drugi Neroli. Mam pytanie co do płynów micelarnych. Czy którykolwiek nadaje się do zmywania oczu? Bardzo lubię dwufazówkę, ale wtedy do reszty twarzy używam osobnego płynu. I naszła mnie myśl, żeby połączyć to w jednym produkcie Tylko czy mi nie wypalą oczu?
|
|
|
|
#3163 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Z pewnością mają Cię w bazie klientów, więc wystarczy wysłać do nich wiadomość e-mail z prośbą o wznowienie wysyłki ofert. Możesz też korzystać ze skanów, które są na pierwszej stronie i składać zamówienia przez stronę internetową - działamy lepiej niż poczta i rocherowy BOK ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
|
|
#3164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaczęło się od tego że dostałam w prezencie żel i mleczko lawenda z jeżyną, gdyby nie to to nadal omijałabym Yves Rocher Nawet nie wiedziałam że to takie udane kosmetyki.
|
|
|
|
|
#3165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A zamawiałaś już z oferty wysyłkowej lub sklepu internetowego? Jak nie - ktoś może Cię zaprosić, przy ofercie z poprzedniego roku dostaniesz dowolny produkt do zamówienia od 39 zł
|
|
#3166 |
|
BAN stały
|
Ja cały czas zmniejszam YR (i nie tylko) perfumowe zapasy, bo kilka tygodni temu doszłam do wniosku, że w życiu wszystkiego sama nie zużyję, musiałabym chyba zacząć prać ubrania w perfumach
dziś właśnie wysłałam wody kolońskie YR, Zielona Herbata i Werbena w dawnej wersji nowe nieotwierane, sobie zostawiłam po jednym flakonie każdego. Te poprzednie wersje miały moc, na moich ubraniach spokojnie trzymały cały dzień, nowe z UMAJ nawet złe nie są, ale co z tego skoro słabiutka trwałość i projekcja żadna.
|
|
|
|
#3167 |
|
Konto usunięte
|
Kod: DWA
- do każdego zamówienia z tym kodem 2 pastylki do kąpieli gratis
|
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
[1=c794f3216fa96d344d93a9c 8b507d0f47f8f8180_61da25c 290477;72748696]Kod: DWA
- do każdego zamówienia z tym kodem 2 pastylki do kąpieli gratis [/QUOTE]Szaleństwo ; ) Może to kod z pierwszego kwietnia? |
|
|
|
#3169 |
|
Konto usunięte
|
Dziś mi się wyświetlił na stronie YR, jak chciałam ją zamknąć
- i pisało: Dwa prezenty gratis!
|
|
|
|
#3170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przyznam szczerze, że miałam kiedyś lipowy Sylveco i byłam z niego zadowolona. Zapomniałam o tym produkcie. Lubiłam to, że się tak jakby pienił na waciku i chyba w tym była jego moc. |
|
|
|
|
#3171 |
|
Wtajemniczenie
|
Otul się delikatnością i urzekającym zapachem luksusowego mleczka do ciała Comme une Evidence. Wykorzystaj poniższy kod i nie przegap okazji - mleczko o wartości 66 zł przy zamówieniu od 59zł otrzymasz za jedyny grosz!
Wpisz w koszyku kod: CUE4 https://yr.salesmanago.pl/email/mess...5ce191&smlid=0 |
|
|
|
#3172 |
|
Konto usunięte
|
byłam dziś w stacjonarce zrealizować ulotkę- szamponu kameliowego w stacjonarkach nie ma, a przeciw wypadaniu na ulotkę wziąć nie można. Przetestowałam morelowy żel do ciała- dla mnie super- mam wrażenie, jakby tworzył na skórze taką cieniutką powłokę, bardzo gładkie ręce po nim mam.
|
|
|
|
#3173 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam dzisiaj paczkę z morelami
Zapach mnie zaskoczył - liczyłam na słodki, owocowy, słoneczny aromat... a tu jest miętowo-ziołowo z lekką nutką kwaśnej moreli ładnie, nie powiem ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- I jeszcze doszłam do wniosku - morela się całkiem dobrze komponuje z Naturellą tzn. N. jest jakby pełniejszą, mocniejszą, słodszą wersją moreli - mogą sie wzajemnie ciekawie dopełniać dla mnie Naturella zawsze pachniała głównie brzoskwiniami z dodatkiem cedru, tutaj morela + rozmaryn, no podobnie
|
|
|
|
#3174 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Miał ktoś to mleczko? |
|
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam, byłam bardzo zadowolona. Kremowalam ręce od nadgarstków w górę i dekolt, wystarczy niewielka ilość mleczka, jest dość rzadkie ale ładnie się rozprowadza a zapach jest intensywny, nie trzeba potem używać perfum. Szybko się wchłania, nie zostawia lepkiej warstwy, do bardzo suchej skóry może być za słabe. Na lato jako nawilżacz i perfumy w jednym sprawdzało się super. Z początku używałam na całe ciało, ale zapach był zbyt intensywny i kwaśniał, nie wiem czy to przypadłość mojej skóry czy jeszcze ktoś tak miał : (
|
|
|
|
#3176 | |
|
🦄
|
Cytat:
Ja tak mam z mleczkami zapachowymi, raczej nie tylko tymi z YR- wszystkie jakoś tak się na ciele utleniają i zapach się zmienia w jakiś mało przyjemny. To chyba taka moja "uroda", więc z takich mleczek zrezygnowałam.
|
|
#3177 |
|
Konto usunięte
|
ODKRYJ zapach nowej kolekcji przed innymi!
Przedstawiamy limitowaną kolekcję, w której wkrótce się zakochasz - w sklepie internetowym już od 1 maja. Jeśli jednak złożysz zamówienie z poniższym kodem - otrzymasz żel 50ml z nowej kolekcji za 1 grosz już teraz! Wpisz w koszyku kod: ODKRYJ |
|
|
|
#3178 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=c794f3216fa96d344d93a9c 8b507d0f47f8f8180_61da25c 290477;72856051]ODKRYJ zapach nowej kolekcji przed innymi!
Przedstawiamy limitowaną kolekcję, w której wkrótce się zakochasz - w sklepie internetowym już od 1 maja. Jeśli jednak złożysz zamówienie z poniższym kodem - otrzymasz żel 50ml z nowej kolekcji za 1 grosz już teraz! Wpisz w koszyku kod: ODKRYJ[/QUOTE] https://yr.salesmanago.pl/email/mess...5ce191&smlid=0 |
|
|
|
#3179 |
|
Rozeznanie
|
Skończyły mi się żele do kąpieli i miałam kupić tylko jeden ale w sumie perfumy też mi się kończą
![]() Kod Nazwa produktu Ilość Cena Szampon-żel pod prysznic Mięta 14.90 zł Szampon-żel pod prysznic Aloes 14.90 zł Energizujący żel pod prysznic i do kąpieli mango & kolendra 11.90 zł Energizujący żel pod prysznic do kąpieli cytryna & bazylia 11.90 zł Relaksujący żel pod prysznic i do kąpieli lawenda & jeżyna 11.90 zł Zmysłowy żel pod prysznic i do kąpieli wanilia 11.90 zł Szampon-żel pod prysznic Wiciokrzew 14.90 zł Żel pod prysznic Karambola z Malezji 10.90 zł Żel pod prysznic Lawenda z Prowansji 10.90 zł Mini żel 50 ml na lato 2017 0.01 zł Bez - zestaw Un Matin au Jardin 0.01 zł Kwiat wiśni - woda toaletowa 100 ml 0.01 zł Łączna cena produktów: 114.13 zł Koszt dostawy: 0.00 zł Kod promocyjny: ODKRYJ Razem do zapłaty: 114.13 zł
|
#3180 |
|
Konto usunięte
|
opłaciłaś to zamówienie? Bardzo niekorzystny kod. Z kodem -100 zł miałabyś mnóstwo zeli, a nie jeden 50 ml.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.

Za to kliknęłam sobie takie mini, bo potrzebuje kremu i zestawu UMAJ na prezenty 

Tylko czy mi nie wypalą oczu?