![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4803 | |
Zakorzenienie
|
Haha dobre.
Mój wczoraj poszedł po zakupy - dosłownie 3 rzeczy z czego jednej nie kupił i musial rano iść bo nie było płatków na śniadanie Cytat:
![]() My się trochę w łóżku meczymy bo to standardowa kanapa i z moja poduszka jest dość ciasno. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Hej😘 ide malowac jajka 😁
Noc w miare...wstalam tylko raz👍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Zadomowienie
|
Wesołych świąt, spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4806 |
Wtajemniczenie
|
Jakieś fatum dzisiaj jeśli chodzi o noce. My o 1 w nocy zaczęliśmy się zbierać do szpitala. Zrobiłam sobie zastrzyk jak co wieczór o 22, normalnie się wbił, nic nie bolało, nie wypłynęła żadna krew. A o 24 tak zaczął mnie piec cały bok i w środku i na zewnątrz, do tego zdrętwiało mi pół brzucha i mała na dodatek jeszcze tam kopała. Pech chciał że był to lewy bok i nawet położyć się nie dało. Zaczęłam się dusić bo nie mogłam złapać oddechu, chodziłam po ścianach i wyłam...nie płakałam ale wyłam. Mąż stwierdził że jedziemy na IP ale Święta spędzone w szpitalu mnie przeraziły, zaczęłam moczyć brzuch w lodowatej wodzie i z tego wyczerpania usnęłam na podłodze. Teraz tylko trochę mnie ćmi ale już się boję dzisiejszego zastrzyku.
Tak się u nas święta zaczęły...jestem nieprzytomna, z wielkimi worami pod oczami. Żyć nie umierać po prostu.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Wtajemniczenie
|
Jejku Vela
![]() Oby juz się nie powtórzyło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
O kurcze. Ciekawe skąd taka reakcja... biedna.
Zdecydowałam że robię dwa ciasta. Oczywiście nie powiem że bezglutenowe ;p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze dziwna reakcja, ciekawe czemu🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, Vela, miałaś przygody w nocy. Jakby się powtórzyło, to jednak jedź na IP.
Ja leżę bez życia. Pachwiny i spojenie bolą mnie okrutnie. Rano przeszłam się z córką do kościoła. Od tej pory leżę, bo z bólu płaczę. Syn mi się wierci ciągle. |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zrobiłam tak jak zawsze a tu taka reakcja, sama byłam w szoku. Cytat:
Nie no koszmar to był... Cytat:
![]() Jeśli nie daj Boże dzisiaj ten ból by się powtórzył to jadę na IP bez dwóch zdań. Ja o 12 poszłam spać, właśnie wstałam. Trochę odżyłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]() To jedne co przychodzi mi do głowy właśnie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez VelaLuca Czas edycji: 2017-04-15 o 13:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Wtajemniczenie
|
od dawna Cię już tak to boli? mi spojenie przeszło po 2 tygodniach, ale jak za dużo porobię zy wezmę cięższego coś to czuję niestety :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
Kurcze nigdy sie nie spotkalam z taka reakcja...ale chyba od razu by sie pojawily objawy jakby na nerw natrafila...nie mam pojecia
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Rozeznanie
|
Wesolych Swiat dziewczyny! Bez zadnych boli, niemilych niespodzianek juz... odpocznijcie i spedzcie je z rodzina! Ja zagladne pewnie dopiero po swietach bo mamy duzo planow na ten czas. Vanesska, Adatka, Jelonek i Vela dla Was szczegolnie duzo zdrowia i spokoju!
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
Vela..masakra ciekawe z czego to..wspolczuje stresu i przezyc..jeszcze jak macie miec pelno gosci..mam nadzieję..ze juz lepiej i nic takiego się juz nie zdazy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Jelonek. .tez wspolczuje..wiem co to za bol..ja juz sie do niego troche przyzwyczailam..chociaz w nocy jak się przekrecalam..to bol byl taki..ze myslalam..ze mi kości popekaja Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Mnie spojenie boli od 5 tyg juz... Ale jak chodze to ok..nie jest zle Ale podniesc noge..przekrecic sie..no bol niedoopisania Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- My od rana spacer .. Kosciol..odwiedziny..nawe t zupy nie zjedlismy jeszcze..ale śniadanie bylo porządne i moja babka do kawusi to nas trzyma ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Zakorzenienie
|
Jelonek współczuję tego bólu.
I niech mi ktoś jeszcze powie ze ciąża to taki cudowny okres... przynajmniej 80% z nas tutaj ma jakieś problemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
Ja opisuje moj bol krocza jakby mnie maz .... Dzien noc przez 2 tygodnie bez przerwy..
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Rozeznanie
|
Mnie spojenie bolało ok miesiąca i przeszło. Teraz jest wszytko dobrze. Jeszcze tylko brzuch mógłby się nie stawiać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor.
Wszystkie swietuja chyba bo cisza tu ![]() My z corcia same urzedujemy, maz pojechal do koscioka jak orzez ostatnie dni. Brzuch mam juz okropnie nisko. Mala czuje co rusz jakby mi w szyjce grzebala. Zaczynaja bolec pachwiny i kregoslup. Dobrze ze tym razem rwa sie nie ujawnila i mam nadzieje ze juz sie nie ujawni. Jutro 35 tydz zaczynam. Jeszcze wiec 3 do donoszenia ![]() A we wtorek polozna w szpitalu i juz sie boje co powie o mojej szyjce.. ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
A jak czesto stawia się wam brzuch? Mi czasem 1-2 w ciągu godziny a czasem nawet 5-6, zwłaszcza jak leżę i wstanę to od razu kamień.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze troszkę musi maluszek wytrzymać i będzie mógł na spokojnie wychodzić. Może akurat u położnej będzie ok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zadomowienie
|
Hej
Współczuję wszystkich dolegliwosci :-( Ja dzisiaj nic nie zrobiłam, dobrze, że wczoraj popieklam trochę, pół dnia leżę, słabo się czuję, jest mi niedobrze, wydaje mi się, że kropek się mniej ruszał w dzień, ale teraz już więcej kopie, nie wiem dlaczego tak źle się czuje? Głupio mi bo jestem u mamy i nic nie robie. Brzuch miałam twardy w południe, Wszyscy mi mówią, że źle wyglądam :-( Jeszcze gardło mnie lekko pobolewa, może to jakaś infekcja? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Mamusia kwietniowa 2015 i Mamusia majowa 2017 ![]() Książki: 6 /2017 Edytowane przez kacperkova Czas edycji: 2017-04-15 o 18:34 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
Ewelinka mnie tez sie nie stawia albo nie zauwazam. Niby jak stoje to.jest twardszy ale to chyba nie jest napinanie🤔
Kacperkova moze ratuj sie juz jakas herbatka z cytryna? Ja tez na poczatku tygodnia myslalam ze mnie rozlozy bo b gardla i katar, ale herbatki z cytryna poszly w ruch i przeszlo😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Zakorzenienie
|
Ewelinka nic..ze tak sie rozchodzi kazdej troche ale jednej to boli drugiej nie..jedne szybciej..jedne pod koniec ciazy..pytalam..czy mi sie to jakos nie rozejdzie za bardzo i jego i poloznej to pow..ze teraz to jest normalne..gorzej jak podczas porodu sie rozejdzie za bardzo to wtedy ortopeda..rehabitacje a nawet zabieg :/
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
Mnie spojenie bardzo boli przy chodzeniu i wstawaniu. Brzuch też twardy się często robi.
Malinka, 3 tygodnie zlecą migusiem i odetchniesz. Ja jak czytam, że majówko się rozpakowują, to myślę sobie, że to strasznie szybko. Jednak za miesiąc dziewczyny z terminem na początek czerwca będą mogły już rodzić donoszone dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.