|
|
#391 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: grube łydki....
Masz bardzo podobne nogi do moich
mnie denerwuje w moich łydkach glównie to,że nie są szczupłe w kostkach(i trochę nad),i mają mniej więcej taką srednicę na całej długości. czy Ty też tak masz?
|
|
|
|
|
#392 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niech nawet byłyby takie jak rą tylko z tym mięśniem wyżej a nie takie![]() one są jak kołki
|
|
|
#393 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziewczyno ile ja bym dala zeby miec takie nogi baaa cala figure ja to mam dopiero kolki taka meska budowa kostek w ogole nie widac ah porazka
|
|
|
#394 |
|
Wtajemniczenie
|
moje jeszcze w dodatku w ciągu dnia jeszcze powiększają swoją objetość...przez puchnięcie...to juz wogóle dwa koleczki wtedy z nich są... :/ taka ich budowa chyba bo ja tez jestem szczupłą osobą,i niewiem ile bym nie schudła,one i tak wyglądają tak samo... :/
|
|
|
|
|
#395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziś zauważyłam na mojej łydce lekko zarysowaną niebieską żyłkę co to może być?
|
|
|
#396 |
|
Rozeznanie
|
Margaritaa faktycznie jestes szczuplutka
No i moim zdaniem całkiem nieźle Twoje nóżki wyglądają!!! Masz duzo szczuplejsze ode mnie uda ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#397 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki kto jak kto ale wy mnie najlepiej rozumiecie wiecie przeciez ile te łydki przysparzają kłopoty zwłaszcza kiedy patrzy się na dziewczyny z ładnymi, szczupłymi nogami
chciałabym mieć takie
|
|
#398 |
|
Rozeznanie
|
Margaritaa doskonale Cie rozumiem!!! Wiem ze sa duzo wazniejsze problemy w zyciu niz "głupie" łydki ale... to przykre ze nic z tym nie mozna zrobic pomimo wszelkich staran
Tez patrze z zazdroscią na piękne, smukłe nóżki innych kobiet... ah jak bym chciała takie!!!Mam brzydkie nogi to mini nie nosze ale za to mam ładny biust to nosze duze dekolty i juz!!! ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#399 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo ja też mam parę rzeczy mimo wszystko ładnych
może nie powinnyśmy tak bardzo narzekać cieszmy się tym co mamy
|
|
#400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do żyłek to ja właśnie wczoraj po tylnej stronie kolana znalażlam kolejnego żylaka (aaaa....!!!!!)i jeszcze sieć popękanych naczynek wokół niego... (aaaa....!!!!!!) już do tych zylaków się przyzwyczaiłam ale do popękanych naczynek ?! porażka... nawet moja mama chyba nie miala takich problemów w moim wieku... |
|
|
|
|
|
#401 |
|
Konto usunięte
|
Margaritaa mas zbardzo ładne nogi
Cale Naprawde myślę, że nie ma się w Twoim wypadku czego wstydzic ![]() Co do żylaków i popękanych naczynek to ja też niestety jestem ich ofiarą Mimo ze mam dopiero 19 lat to juz ostatni gwizdek w moim przypadku na spdnice bez kryjących rajstop a tu niestety - grube łydki ![]() Zdjęcia obiecalam ale aparat niesprawny - beda jutro prawdopodobnie
|
|
|
|
|
#402 |
|
Rozeznanie
|
Chociaż trzeba się starać tak myśleć
![]() nie na grubych łydkach świat się kończy!!! ![]() |
|
|
|
|
#403 |
|
Raczkowanie
|
Największym kompleksem są dla mnie moje nogi...zawsze słyszałam od życzliwyc ciotek...jakie to ja mam postawne nóżki:| Ostatnio nawet pani doktor która miała podziwiać moje żylaki oceniała moje nogi mówiąc, że są masywne w porównaniu do reszty ciała
Przy 158cm, objęcość mojej łydki 34 (jeszcze rano było 33 ) więc jak to piszczecie na tym wątku- to dużo...ale ja mam grube uda także..wiec moze ta obętość łydek se zgubi w porownaniu do ud ?? Dam swoje zdjęcie i sami zobaczycie.Wiem, że tego nie zmienie, a nawet jeśli to dużo pracy by mnie to kosztowało... Tylko boli mnie troche to...bo tak chciałaym chodzic w spódniczkach no kocham poprostu, a poki nie mam jeszcze żylaków rozwinietych to chciałabym to wykorzystać...;] Ale jak wyjdzie to mi nie korzystnie, to mówcie śmialo!! Prosze was o szczerość...chodzi mi o to, żebym nie podkreślala na sile swojej wady...
|
|
|
|
|
#404 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba pomyliłaś wątki
obwód łydki 34 to jakieś nieporozumienienie wpędzaj nas w jeszcze większe kompleksy ja mam 158 i obwód łydki 38 więc sama porównaj powinnaś się cieszyć
|
|
#405 |
|
Wtajemniczenie
|
Eeee,no właśnie, chyba Ci się wątki pomyliły
Grube łydki? Masywne nogi?
|
|
|
#406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
? To co mają powiedziec te co mają po 40 ? Ja mam 39 cm i i tak chodzę w spódniczkach bo uważam ( jak i inni ) że nie mam po co ich "ukrywac". Te ciotki to ci chyba mówiły to ironicznie, bo nie wierzę by patrząc na twoje nogi ktoś stwierdził że są masywne
|
|
|
#407 |
|
Konto usunięte
|
Kochana 34 cm to nie jest dużo, to tak średnio dla osoby o Twoim wzroscie, dla mnie (165) taki obwód to marzenie.....
![]() A jesli chodzi o masywne nogi to ja tylk owidze rozbudowany mięsien uda (mam na myśli ta częsc ktora tak wystaje Ci po zewnętrznych stronach ud) i nie nazwalabym ich "masywnymi" w zadnym wypadku. |
|
|
|
|
#408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na drugiej fotce kiedy pada na nie troszkę ciemniejsze światło wyglądaja naprawdę super! A ta pani doktor to chyba jakaś chora... (sorry) beż przesady... ja mam grubsze nogi i jak poszłam na konsultacje z lekarzem to pukał się w glowę co ja chcę od swoich nóg... (a zaznaczam że mam grubsze od Twoich) więc to chyba z tą panią doktor jest coś nie tak a nie z Twoimi nogami,naprawdę nie masz się czym przejmować ![]() ps. i radziłabym iść z tym znamionem na prawej nodze do dermatologa,bo ma chyba większą średnicę niż 5 mm. Znamiona większe niż 5mm powinny być badane 2x do roku,ponieważ przy takich znamionach/pieprzykach możliwe jest wystapienie raka skóry. |
|
|
|
|
|
#409 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#410 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny za odzew
![]() Teraz już wiem, że powinnam wziąść się za uda, bo łydki nie są najgorsze ;] samej trudno spojrzeć na siebie obiektywnie, gdy swoje wymiary porównuje się z koleżankami (które mają ok 31-32 cm w łydce...) Chyba jestem w troche lepszej sytuacji niż do tej pory...lepiej z ud niż z łydek ponoć mi i tak się nie uda poprawić wyglądu tych nóg....dość, że krzywe, kolana brzydkie, to jeszcze uda tak na boki rozbudowane...ehh zrezygnuje ze spodniczek...jeden plus nie bede musiala opalac tym latem nog do oporu meri99 - rzeczywiscie ma ponad 5mm;/ i to duzo... Pokaze przy najblizszej wyzycie u mojej dermatolog...ale szczeze watpie by na jakies badania mnie skierowala...;/ |
|
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
k0chana jak ja bym takie chciała mieć ahhh a nie takie wielkie grube tłuściochy już uda mam szczuplejsze w porównaniu do łydek ;/ tragedia
|
|
|
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana założysz spódniczkę przed kolanka i nikt nie zauważy umięśnionych ud. Ja chciałabym mieć takie nóżki jak Twoje. Przy wzroście 163 mam 39-40cm
Ze spódnic całkowicie zrezygnowałam. A o 34cm to ja sobie mogę tylko pomarzyć...
|
|
#414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spróbuj je rozciągać ćwiczeniami,bo mięśnia to już raczej nie zredukujesz a ja nie widzę zbytnio na Twoich udach tłuszczyku więc nie ma co redukować ale próbuj się rozciągać A co do tego pieprzyka-Dermatolog jesli jest to dobry lekarz napewno zareaguje i Ci go zbada. |
|
|
|
|
|
#415 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wiecie robiłam dziś to ćwiczenie an schodku (wiecie o które mi chodzi)
![]() dziś spojrzałam znów na swoje nogi i mi sie wszystkiego odechciało kurde
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#417 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
( a jestm bardzo szczupła tak ogólnie
|
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Moje cialo ogolnie bardzo magazynuje wodę,mozliwe że tez przez to mam takie kostki,przed okresem nogi mam jak z gabki... ja się biorę za siebie od polowy maja bo po prostu się sypię,troche przedwcześnie ale co tu duzo gadać...a co do lekarza to dobrze że wogole cię zbadał,ja ostatnio chcialam skierowanie od lekarza na badania hormonów bo mam podejrzenie nadczynności tarczycy to stwierdzil że nie muszę,bo nie mam jednoznacznych objawów...porażka... Margarita: przepraszam że nie wstawilam obiecanej fotki,postaram się to zrobić jutro,mam dużo spraw do zalatwiania w tym.tyg. < w piątek koniec roku szkolnego w liceum> |
|
|
|
|
|
#419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#420 |
|
Rozeznanie
|
Tak sobie pomyślałam... jaka Ty młodziutka
nie to co ja...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Masaż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

mnie denerwuje w moich łydkach glównie to,że nie są szczupłe w kostkach(i trochę nad),i mają mniej więcej taką srednicę na całej długości. czy Ty też tak masz?

niech nawet byłyby takie jak rą tylko z tym mięśniem wyżej a nie takie

to jakieś nieporozumienie