|
|
#901 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: DIOR - kolorówka
Cytat:
|
|
|
#902 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy ktoras z was uzywala Cienie 5 na mokro????czy nic sie z nimi nie dzieje i czy wogole mozna je tak uzywac?????
|
|
|
|
#904 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam Pink Idl, bardzo ładnie się mienią, ale raczej nie sa perłowe. jak dorwe aparat to zrobie fotki
|
|
#906 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Makijaż bardzo ładny, jednak jak tak patrze na kolory tej paletki "w użyciu" to raczej one nie dla mnie są... Może ze 2 odcienie tej paletki tak, ale reszta raczej nie...No trudno. Ale obejrzałam sobie resztę zdjęć tego makijażu i opis kosmetyków jakimi został wykonany. Napisałaś m.in. błyszczyk EL Coral, właśnie mam na niego chrapke, ale nie byłam pewna czy jest jasny czy raczej ostrawy. Na zdjęciu wygląda prześlicznie, taki jaśniutki, naturalny, a czy też taki jest w rzeczywistości???Bo zdjęcia nieraz potrafią rozjaśnić kolory.
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
czy Wam się nie wylewają przypadkiem błyszczyki z pojemniczków?? Ja mam dwa i oba tak samo mi ubywaja.. nie moge ich nosic w torebce i musza stac pionowo
ale kolory i trwałość super.. tylko co z tego :/
|
|
|
|
#910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#911 |
|
Zadomowienie
|
Cześc dziewczyny.. czytam Was juz od dłuzszego czasu bo tez jestem fanką Diora.. nie tylko kolorówki ale tez pielęgnacji.. pisze jednak po raz pierwszy w sprawie tego podkładu Diorskin sculpt...Jesli o mnie chodzi to nakładam go na krem diora Capture R60/80.. i na tym kremie smug zadnych nie zostawia.. kiedy próbowałam go rozprowadzac na innym kremie to efekt byl byle jaki.. moze to sprawa kremu pod podkład.. nie wiem.. ale pory mi ten sculpt tez podkresla.. dlatego na policzki wklepuje go troche więcej niz na pozostałe partie twarzy..Pozdrawiam wszystkie Dioromaniaczki
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo lubię kolorówkę diora.Dorshow tyo mój tusz KWC,maiłam kilka opakowań.Aktulanie mam 5-tkę 770 Pink Idol (super odcienie
|
|
|
|
#913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
jak zwykle dziewczyny mam pytanie
![]() czy uzywa ktoras z was pedzel do pudru taki na dlugiej srebrnej raczce?????i jak sie sprawuje i czy dobrze naklada sie nim puder????mam nadzieje ze ktoras z was go posiada |
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#919 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy moglabys napisac cos wiecej o Pink Idol? Od jakiegos czasu szukam fajnej paletki Diora ale niestety na zywo nie moge sprawdzic. Chcialabym jakas, ktora mialaby dwokolorowe zastosowanie (tzn np nie tylko same brazy lub same roze ale polaczenie kilku kolorkow z bialym), i bylaby rozwswietlajaca, fajnie komponujaca sie z niebieskimi oczami i blond wlosami.
|
|
|
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Bardzo fajny jest też górny lewy różo-fiolet z zielonym drobinkami-super efektCzy będą pasowały niebieskookiej blondynce,nie wiem na pewno bo jestem brązowooką brunetką ale podejżewam że raczej tak.Pink Idol to dość uniwersalne zestawienie.Nie jest to ani specjalnie ciepła ani chłodna tonacja |
|
|
|
|
#921 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzieki Bardzo mi pomoglas.Ten u gory po lewej wyglada na zdjeciach na braz a nie na rozo-fiolet. A ten na dole po prawej to jest taki ciemny fiolet?No wlasnie ta brzoskwinia mnie troche zastanawia bo nie uzywam takich kolorkow ale cala reszta brzmi zachecajaco.
|
|
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
umalowałam się pomarańczowym cieniem i ...było na prawdę świetnie.SprobujPomyliłam trochę z tą kolejnością kolorów |
|
|
|
|
#923 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze raz bardzo dziekuje
![]() Nie spotkalam jeszcze rozo-brazo-fioletu i to z zielonymi drobinkami wiec musze konieczne sprobowac
|
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę,że warto spróbować bo na prawdę jest fajny. |
|
|
|
|
#925 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
. Cóż, nadal szukam ideału.
|
|
|
#926 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#927 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki!Myślę, że byłoby świetną rzeczą, gdyby każda (chętna ) z posiadaczek piątek wkleiła podobne foto z legendą do kolorów. Wiem, że większość zestawów została już opisowo omówiona w wątku, ale jednak takie zdjęcie paletki z omówieniem: który kolor co i jak, to zupełnie co innego, przynajmniej dla każdego wzrokowca To taka moja wielka prośba do wszystkich Dioromaniaczek dobrej woli
|
|
#928 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko .... warto je przetestowac przed zakupem bo potem może się okazać, że na powiekach mamy zupełnie inne kolory niż na zdjęciu ![]() Moja przygoda z "piątkami" zaczęła się kilka lat temu - kupiłam sobie na urodziny zestaw urban coś tam jeszcze z okrągłym cieniem pośrodku - pamiętam był tam niebieski, który potrafił mienić się fioletem, różowy, który wpadał w beż i metaliczny ciemny beż - powiem Wam, że usłyszałam wiele komplementów na temat mojego makijażu ( co dodatkowo zachęciło mnie do kupna kolejnych paletek ).
|
|
|
|
|
#929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale niestety nie każdy ma fizyczną możliwość, stąd m.in. wzięła się moja prośba powyżej. Właśnie takie opisy jak Twój, rozrysowane na zdjęciu bardzo pomogłyby w wyborze tym z dziewczyn, które są skazane na zakupy w necie.
|
|
#930 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, na Truskawie znowu pojawił się Shimmer Rose Diamond
http://oth.strawberrynet.com/product...77757&goChar=C
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.

. Pędzla do podkładu nie posiadam i jakoś dla Diora nie chce mi się inwestować. Zapach rzeczywiście jest niezły, trwałość nie jest najgorsza. Ale za taką cenę można spodziewać się większych rewelacji.

Moje dzisiejsze zakupki to :

ale kolory i trwałość super.. tylko co z tego :/