|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jak skorygowac moje oczy?
Witam wszystkie wiżaki i błagam o pomoc! Nie wiem czy w odpowiedniej rubryce umieszczam swój watek i czy nie jest zdublowany jednak nie wydaje mi sie jesli tak to poprawcie mnie
![]() P.S Jakiś czas temu zgłosiłam sie do okulistki ale ona mi zbytnio nie pomogła :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak skorygowac moje oczy?
wklej swoje zdjęcie, i jest to wątek raczej na wizaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No włąsńie nie wiedziałam gdzie ten wątek umieścic dzieki zew koncu ktos sie odezwal ; ] na początek daje kilka "normalnych " zdjec jak wyglądam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
....
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
\\\
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez kate100 Czas edycji: 2011-10-04 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
przyzwyczaic albo isc do chirurga:doni ycinaja nadmiar skory z powieki i po klopocie
![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() jak dla mnie najprostszy sposób to taki, ze na oku gdzie jest większa powieka robisz sobie szersza kreska niz na 2 oku, choc nie wiem czy aby taka różnica nie będzie rażąca, ale sprobuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
dzieki za pomysły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tez tak mam, jak zalozycielka watku i stosuje ta technike ![]() ![]() i sie nie przejmuj, pare lat do tylu jak poszlam do liceum, to od dziewczyny z ktora sie zaprzyjaznilam uslyszalam, ze myslala, ze ja pale zielone jak nalogowiec - i ze dlatego mam takie powieki opadniete ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
heh no tak ja tez slysze nie raz takie komentarze, ale to dosc uciazliwe, nie czuje sie z tym dobrze bo mi jedna powieka "opada" delikatni ei jest roznia od tej drugiej, normalnej
Czy ktos z was orientuje sie ile moze kosztowac taki zabieg wycinania skory z powieki, jak pisała ktoras z was... to w ogole mozliwe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mysle ze to podejdzie pod plastyke.. musialabys sie przejsc do jakiegos chirurga. mysle ze cena zacznie sie od 2 tys-4/5 za taka 'poprawke' (zalezy gdzie mieszkasz). |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
No to dośc sporo,w takim razie chyba narazie bede musiała do perfekcji opanowac robienie makijazu ;D NA taki zabieg zdecydowałabym sie zrobić we Wrocławiu n o aleraczej moi rodzice nie dadz ami takiej sumy tylko dlatego, ż enie podobaja mi sie oje oczy, no bo w sumei chyba nie jest to take straszne? ; ]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Twarze ludzi nie są idealnie symetryczne i naprawde trzeba sie przypatrywac żeby zobaczyc u Ciebie tę różnicę. Jesli faktycznie tak Ci to przeszkadza- idz do chirurga, zabieg powinien sie zmiescic w granicach 1000- 1500 zł
_________________________ _________________________ ________________ http://www.youtube.com/watch?v=9bqiM9_7MDM&e
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.