|
Notka |
|
Papierowy zawrót g³owy Forum dla ludzi, którzy lubi± tworzyæ z papieru. Tutaj dowiesz siê jak zrobiæ ciekaw± kartkê lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzie³o. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 23
|
Scrap dla ch³opca.
Hej! Jestem tutaj nowa i od niedawna scrapuje
![]() Proszê Was o pomoc. Chcia³am podarowaæ bratu na komuniê album scrapowy "FUTBOLOWE ZAPISKI", poniewa¿ jest fanem pi³ki no¿nej. Oklei³am zeszyt formatu A4 zielonym papierem w paski i dalej nie wiem co robiæ .... Mo¿e wy macie jakie¶ pomys³y lub natrafi³y¶cie na jakie¶ ciekawe stronki w internecie? Proszê o sugestie. ![]() Z góry dziêkujê i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scrap dla ch³opca.
ja tak pocichutku powiem ze mo¿esz cos w moim w±tku podpatrzeæ
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziêki solagne na pewno skorzystam ;**
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Mo¿e kto¶ jeszcze co¶ podpowie?
![]() Ok³adkê ju¿ mam , ale co dalej ?? jakie¶ pomys³y ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 873
|
przepraszam, ¿e siê wcinam, ale frapuje mnie jedno pytanie. po ile kartek maj± te Wasze scrapy? je¶li jako¶ ma³o to jak ³±czycie kartki? bo to tej pory my¶la³am, ¿e kupujecie gotowe albumy i tam scrapujecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 399
|
tredsa1 zajrzyj na pw
![]() Co do albumu, to mo¿esz: - powklejaæ zdjêcia brata jak gra w pi³kê (o ile gra ![]() - powklejaæ zdjêcia Jego ulubionych pi³karzy, dru¿yny... - zrobiæ na szyde³ku szalik owej dru¿yny ![]() ![]() - u¿yæ barw Jego ulubionego klubu do wyklejenia stron albumu - zrobiæ stronê, której t³em bêdzie stadion - powklejaæ ró¿ne gad¿ety, które kojarz± Ci siê z pi³k± (gwizdek, strój pi³karski, szalik, czapka itp.) Jak mi siê cos przypomni to napiszê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.