![]() |
#2821 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 4
Woooow
Cytat:
Moze tesciowka ja ubierze w te ciuszki:p zlosnica mała zobaczy jak dobrze bylo u Ciebie i sie uspokoi ![]() Ale tak serio to faktycznie ciezko z takim stworzonkiem wytrzymac. Nam sie na szczescie trafily udane egzemplarze. Nigdy im sie nie zdarza poza kuweta załatwic. Kocur ktory lubi obcinac pazury lubi sie tez czesac i suszyc suszarka. Zawsze przybiega jak susze wlosy. Mam gdzies filmiki jak go mąż odkurzał(!) rura na słabym ciągu i prawie przy tym zasnął tak mu bylo dobrze! Za to kotka jest taka głupiutka jak przyslowiowa blondynka ( albo jak ja czasem w ciazy:p). Nawet mine ma taka wiecznie zdziwiona. Trzeba ja do miski przystawiac bo kocur by jej wszystko zjadl. Pierdółka:p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2822 |
Zakorzenienie
|
![]() U nas nie leży bo od razu topnieje:/ Minini nie wiem czy widziałaś, ale pytałam o wit D jakiej używasz dla małego? i czy dajesz też K2? chodzi mi o firmę i dawkę? W ogóle dziewczyny kupiłyście już leki dla maluchów w sensie kropelki na kolki, wit.D, probiotyki itp?
#2823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2824 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że tak to ujmę, podziękuję jak nie zwymiotuję ![]() Cytat:
Chyba nie mam tyle odwagi ![]() Dziewczyny czy też macie czasem takie mało przyjemne uczucie jakby Wam żebra wciskały się w brzuch ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2825 |
Zakorzenienie
|
Morelle
a co kupiłaś z jakich firm? Emmos mi się wszystko wciska we wszystko ![]() Właśnie sobie kupiłam espandryle do biegania na deezee, tak na poprawę paskudnego nastroju... ![]()
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-04-18 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Zakorzenienie
|
Patrzcie jaka dziś miałam dobra kolację
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2827 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest chora sytuacja przez to :/ Cytat:
Nie nic nie kupiłam jeszcze . Ja wczoraj sobie uświadomiłam , ze nie wiem czy mam wanienkę ![]() Miałam jaka po małym i muszę isc do garażu i obczaić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2828 |
MerDer 4ever
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 4
Devilek smacznie
![]() Ja miałam pomidory ze śmietana i cebula ![]() Mój mały gnom od 3 dni daje mi tak popalić ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | ||
Zadomowienie
|
Samantha Twoja teściowa też niezła!
Minini w jakiejś strasznej krainie mieszkasz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
MerDer 4ever
|
Minini u mnie ten sam widok
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2832 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2833 |
Zakorzenienie
|
Mój ostatnio jest troszke spokojniejszy ale w czwartek na wizycie to tak sie ruszał że pani doktor miała trudność go pomierzyć
![]() ![]() ![]() Co do mc Donalda to było masę ludzi chyba z 15 minut musieliśmy czekać na zamówienie ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2834 | |
MerDer 4ever
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 4
Cytat:
Od niedawna tak czuje ruchy ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2835 |
Zadomowienie
|
Ja jestem niewiele wyższa ale mój trochę młodszy to pewno jest krótszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2836 | |
MerDer 4ever
|
Cytat:
Aplikacja mi pokazuje, że może mieć 34-37 cm ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2837 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kusicielu Ty, takie rzeczy przed moją krzywą?!🤤 Cytat:
Też zamówiłam fajne trampki, raz miałam były ok, a ostatnio wkładam a one za ciasne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2838 |
Zakorzenienie
|
A ja taka głodna jestem
![]() Zjadłabym fryty z maca ![]() Emmos ja jeszcze nie piłam tej pyszności tez. Codziennie se mowie ze jutro rano pójdę . Muszę to zrobić w tym tyg.bo gin mnie ochrzani ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2839 |
Zakorzenienie
|
Fryty z mc najlepsze 🤤🤤🤤
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2840 |
Zakorzenienie
|
A jakie leki trzeba mieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki ale się naczytałam
![]() ![]() ja byłam w lidlu po blender ,który odesłali ![]() ![]() W ogóle nie wiem co jeszcze kupować na pewno nakładkę na przewijak ,zastanawiam się nad tym nawilżaczem a przed porodem staniki do karmienia no i nie wiem co z tym laktatorem... ps. śliczne ubranka kupiłyście.
#2842 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chłopaki muszą być chyba nieźle pozwijane! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2843 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja koniecznie muszę pójść zbadać wzrok przed porodem, bo mam wrażenie że mi się pogorszył... Super zgrabniutki brzuszek! ![]() Metody Harvey'a Karp'a ratowały nam życie w pierwszych miesiącach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
O rany! Nie strasz, ja już pochowałam nasze wszystkie zimowe ciuchy wierzchnie! ![]() Edytowane przez siilmariien Czas edycji: 2017-04-18 o 22:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2844 |
Zakorzenienie
|
Morelle - tak z czystej babskiej ciekawości zapytam - będziesz mieć cc z jakiś powodów czy tak poprostu?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Ja kupię tylko multiwitaminy w kropelkach i wszystko. Jak będę widziała , ze coś potrzebuje to jest u nas apteka na szczęście niedaleko 24/7 Kupię sobie alkohol ispropylowy 70% i sól fizjol do noska. Nawilżacza w lato nie używam wręcz przeciwnie bo mamy mega wilgoć w lato. Na zimę coś dopiero popatrzę oraz muszę kupić nowy difiuser do olejków . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2845 | ||||
Zadomowienie
|
moje dziecko ulozylo sie w porzek brzucha. rozciska sie po bokach az mnie skora boli. nie moge spać. nie umiem leżeć. siedze z 3 poduszkami pod plecami.. jeszcze takich akrobacji nie miał. czuje sie jakby sie tam zaklinował.
Cytat:
![]() wit.d chodze po recepte na Devikap. bierzemy wszyscy a to krople dla niemowląt. juz czasem pediatra pyta czy się kąpiemy w tej witaminie ![]() mlodemu daje 1000jm (chyba tych jednostek?) my 2000. k2 dawalam przez jakiś czas z wapniem i d3 jak syn nie chciał żadnego nabiału jesc. mial tak przez rok jakos. teraz znow polubił. teraz tylko ten devikap. ale moze masz racje z tą k2... musze sie zainteresowac. a Ty jaką podajesz? probiotyki kupuje tylko te w płynie. czyli rozpuszczone w jakimś oleju. mają najmniej dodatkowyxh zbędnych skladnikow. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja pazury kotu obcinam zwykłymi szczypcami-obcinaczkami do paznokci. moja wersja jest baaardzo spokojna i cierpliwa na wszelkie zabiegi kosmetyczne. nawet ją w grudniu sama obcinałam bo dostala takiego futra zimowego że meczylaby sie w domu bo nie wychodzi. a to pers jest. dziekuje za komplementy ![]() ![]() nie dla mnie siedzenie w domu... rozleniwiłam sie tak ze nawet nie chce mi sie rano przebierac czasem z pizamy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2846 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Omnomnomnom Cytat:
Moj wali po wszystkim juz:p nie patrzy czy to pęcherz czy żołądek. Cytat:
Mam jakaś obcinaczke nawet nie wiem gdzie kupiłam. Wyglada jak małe nożyczki z zaokrąglonymi ostrzami. Tylko trzeba uważać żeby in nerwu nie uszkodzić ( takie różowe w pazurku) Nie śpię od 3.50 bom głodna. Wzięłam zapobiegawczo euthyrox od razu bo bym zdechła z głodu. Wstalabym ale ni ciepło w łóżeczku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2847 |
Zakorzenienie
|
Minini ja czasami w piżamie do szkoły małego wiozłam i zdarzyło mi się zajechać do sklepu w piżamie Hahahaha . Na szczęście nikogo to nie dziwi tu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2848 |
Wtajemniczenie
|
Macie przeboje z tesciowymi moja tez jak czasami coś odstawi to masakra 😅
Ja z apteczki dla małego kupuje : -octanisept -woda morska - rumianek i koperek ( ale to bardziej dla mnie piłam przy kp córki i nigdy nie było problemu z kolkami) -wit d ( podobno teraz wit k podają taka dawkę w szpitalu i nie podaje się przez 3 miesiące wogole w domu ) A przy problemach bo polecam dicoflor ja na razie nie kupuje apteka jest nie daleko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2849 |
Zakorzenienie
|
Oo a ja nigdy K2 nie podawałam a mój syn miał skaze białkowa i nie jadł nabiału w ogóle przez 2lata. Przez 9mcy był weganinem a przez Ok. 2lata wege. Nie lubi miesa za bardzo. Warzyw tez niestety nie lubi zbytnio . Najlepiej by jadł makaron tylko , wszystko takie mączne i kanapki z "salatem" czyli salami . A ja się pytałam z czym kanapki chcesz a Misiu "z salatem" No to ja nu buch sałatę zadowolona , a on " nie nie z salatem chce" i sam mi pokazał co to jest. Także sałata dla niektórych inaczej wyglada
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- U mnie noc i +21 stopni , wilgoć 62% czuje ze się zle czuje . Nie mam powietrza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2850 |
królikoholiczka
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() ![]() Ja właśnie siedzę na krzywej. Moja mała w 22 tygodniu wazyla 560g ![]() Piękne zakupy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.