|
|
#211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ograniczanie jedzenia + ćwiczenia
Cytat:
ja w sobotę na wagę ;D no zobaczymyy.. Cytat:
ptasie mleczko, dozwolone - bez cukru ;D ale zobaczymy co będzie w imieniny ![]() no normalnie się załamałam, na tym wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180441&page=69 niektóre odchudzają się na kopenhadzkiej... i gdzie jest moderator w takich momentach? Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2008-04-17 o 11:11 |
||
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Marzeniatko w takim razie trzymam kciuki za sobote
![]() ![]() a co do dziwnych metod odchudzania to no coz kazdy ma swoj rozum a niektorym nie da sie przetlumaczyc ze sie krzywdza ... |
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ależ'em cieeekawa ![]()
|
|
|
|
|
|
#214 |
|
Wtajemniczenie
|
Po pierwsze ANDZIUCHNA GRATULACJE!!
![]() Po drugie MARZENIĄTKO - zrób sobie prezent w imieniny i się nie katuj za bardzo, jeden dzień nie zaszkodzi, a może potem unikniesz jakiegoś nieplanowanego rzucenia się na coś gdy Cię najdzie niesamowita ochota ![]() A co do tematów o odchudzaniu. Większość wątków, które opierają się niezdrowych, katorżniczych i pozbawionych sensu metodach odchudzania, moderatorzy przenoszą zaraz do kategorii "w krzywym zwierciadle odchudzania" ... no ale ciężko wszystko wyłapać Bądź czasami mają już dość ;]. Ja muszę się przyznać że dawno temu stosowałam dietę kopenhaską.... kapuścianą, jogurtową, grejfrutową, tygodniową, winogronową, oraz całą masę innych w czasie załamania nerwowego z głodówką łącznie, na której wytrzymałam 23dni .... efektów którejkolwiek z tych "diet" chyba opisywać nie trzeba ;] Długo dochodziłam do siebie Przypuszczam, że dziewczyny, które się w taki sposób odchudzają nie potrafią zrozumieć wielu rzeczy. 1 - że zdrowie jest najważniejsze, 2 - że aby utyć trzeba się nad tym "napracować", więc żeby schudnąć także! 3 - że na diecie która gwarantuje kolosalną utratę wagi w ciągu kilku dni to się tylko odwodnią, a nie pozbędą tłuszczu (a chyba właśnie o ten tłuszcz chodzi). 4 - wagi nie mają na czole wypisanej i jak dobrze wyglądają to wcale nie muszą się odchudzać tylko dlatego, że waga pokazuje więcej niż koleżankom ...... w sumie można wymieniać bez końca ;]. Ale ciężko ich w pewien sposób nie zrozumieć. Z każdej strony bombardują nas zdjęcia top modelek, informacje o nowym leku/kremie odchudzającym ect. Cóż..... sama to kiedyś przechodziłam ;] .....
|
|
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
Przed tym jak trafilam na wizaz moja wiedza o chudnieciu, cwiczeniach byla tragiczna, nei tyle nie wystarczajaca co nie prawdziwa
![]() Teraz z dnia na dzien jeste juz coraz lepiej... Dzieki wam wizażanki |
|
|
|
|
#216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak Ty mądrze gadasz ![]() kurcze, przez tę dietę zmniejszył mi się chyba żołądek to powiedz mi jeszcze, czy podczas okresu waga podskoczy chwilowo w górę? Cytat:
po podpisie, widzę że już 2 kg w dół gratuluję |
||
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Izumi dzieki
![]() ![]() ![]() Marzeniatko w czasie okresu (i przed) organizm zatrzymuje wode wiec mozna wazyc wiecej dlatego ja sie wazylam po okresie :P i co do najadania sie to sie zgadzam bo jedzac nawet male porcje co 3godziny jestem non stop najedzona i nie wiem co to glod... dzis sobie robie mala przyjemnosc budyn z rodzynkami (wlasciwie 1/2 budyniu bo calego nie zjem:P:P)malo dietetyczne ale nalezy mi sie po ciezkim dniu i to na samych grahamkach z salata i czyms tam (ja lubie dobrze zjesc a tu caly dzien poza domem fuuuuuuuj) |
|
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie może jutro budyń bez cukru w szamiem bo się okazało, że na SB można, bez cukru. haha! co do tej mojej wagi, to nie dam rady dłużej wytrzymać, muszę jutro wejść na wagę! bo umrę z ciekawości, a chyba nie chcecie tu zgona, c'nie? ![]() tylko te wymiary i wagę, potraktuję z przymróżeniem oka, a mam nadzieję, że po okresie będę miała miłą niespodziankę ![]() a dzisiaj u mnie taka nawet ładna pogoda po ostatnich deszczowych i w ogole nie fajnych pogodach, to dzisiaj jest spoko ni'to chłodno, ni'to zimno![]() chyba sobie z psiakiem wyskoczę na spacer, nawet humor mam dobry.. ahh.. jak ten weekend działa na człowieka :-P |
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
blee a umnie deszcz padal i paskudna pogoda:P
a ja bym poczekala- zawsze to milej zobaczyc np. 3 kg mniej niz 2 :P:P heheh |
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja się tak daaaawno nie ważyłam. xDD
nie wytrzymam.
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
no to 3mam jutro kciuki
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
a dzisiaj kolejny raz, usłyszałam tekst o tym, że schudłam.
![]() mijałam się z ciocią, która mnie dość dawno nie widziała i taki tekst: "Boże! Jak Ty ładnie wyglądasz, ale zmizerniałaś na twarzy" ^.* |
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
otóż tak, jak miało być, tak jest.
wiem, że podczas okresu można ciutkę więcej ważyć, ale ja bym wykitowała z ciekawości ![]() weszłam na wagę, złapałam za centymetr.. moje statystyki... było: 73kg (momentami 74kg) jest: 70,5kg brzuszek było: 86 cm jest: 82 cm udo było: 58cm jest: 54 cm i umieram i tak.. z radości
|
|
|
|
|
#224 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
ahhh... od razu niesamowita
![]() ożesz kurka. ^^ i 29 kwietnia kolejne ważenie ^^ ale będę laska w wakacje, fiu-fiu |
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Marzeniatko super
wiedzialam ze Ci sie uda ![]() a i w ogole masz malo cm w obwodach a wazysz 70kg? to ile Ty masz 2metry wzrostu? :P:P bo ja tez mam mniej wiecej takie wymiary
|
|
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
następne ważenie - 29 kwietnia mam nadzieje, że "6" z przodu będzie jak nic no, tak wyszło.. ważę 70 kg ale nie mam 2 metrów ![]() tylko 1,74 ;] |
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
a no to i tak wysoka jestes dlatego np na zdjeciach nie widac ze tyle wazysz i naprawde dobrze wygladasz
|
|
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ło, ho, ho. ile komplemenów ![]() a jak tak schudnę do 65-64 to już w ogole, będę cud, miód i orzeszki <3
|
|
|
|
|
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
Wtedy to w ogóle trzeba będzie Cię już z lupą szukać
|
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
to chętnie sama kupię Ci tą lupę :P
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
heheh nie przesadzaj
zreszta jak za bardzo schidniesz to biust Ci zniknie i wtedy bedzie potrzebna tez lupa do biustu :P
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie chce tak!
|
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
no tak jest :P przeciez biust to tez tkanka tluszczowa hehehe :P
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
to mi się najmniej podoba, do spalania tłuszczu
![]() no zobaczymy, co z tego wyjdzie ^^ |
|
|
|
|
#236 |
|
Wtajemniczenie
|
Tiaaa.... pamiętam że jak schudłam 20kg to wielkość biustu zmieniła się ze 112 do 87cm ...... myślałam, ze umrę ;]
|
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
ożesz Ty.
no ja tak nie chce. holly crap! |
|
|
|
|
#238 |
|
Wtajemniczenie
|
W sumie schudłaś już AŻ 7kg (jeszcze tylko 5) i jak tam póki co różnica w cm w biuście?? Czasami różnica nie musi być wielka, wszystko zależy od organizmu
|
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
hehehehehehe
oj dziewczyny dziewczyny ;D Izumi tak na pocieszenie 87 to "jeszcze" nie miseczka A nie ma co plakac
|
|
|
|
|
#240 |
|
Wtajemniczenie
|
Spoko, z powrotem mam C/D ;] Ale pewnie znowu zleci odkąd się wzięłam za aeroby :/ Szkoda że na czas diety i ćwiczeń cycków nie można odkręcić i gdzieś odłożyć żeby nie schudły za bardzo ;]
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

Marzeniątko, nie daj się wciągnąć w ten obłęd ;] Nie możemy jeszcze Ciebie stracić
Można uznać że to była wyższa konieczność, a nie Twoja zachcianka
Przecież to nie Ty miałaś ochotę an czekoladę, to Twój Tata miał ochotę wcisnąć w ciebie czekoladę. W jego urodziny NIE WOLNO Ci było odmówić 
wystarczy Marzena 

ale nie mam 2 metrów