![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Cuckold - opinie, porady
Sam nie mam z tym doświadczenia ale od dłuższego czasu mnie intryguje taka forma związku, co o tym myślicie? Może ma ktoś z tym doświadczenie? Jak zaczęliście coś takiego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Cuckold - opinie, porady
A cóż to takiego?
![]() |
#3 |
Naczelna Nastolatka
|
Ktoś ci obrabia partnera w łóżku a ty podglądasz i się podniecasz
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
aha...No cóż. Ludzie mają różne fetysze.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
'Forma zwiazku' czy raczej forma sexu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Raczej forma ,,odmiany", no chyba, że jest to jedyny sposób na uzyskanie spełnienia przez osobę patrzącą. Jeśli obojgu to pasi... droga wolna. Osobiście nie dla mnie
![]() ![]() P. s. Był taki film z Heleną Bonham- Carter gdzie grała kobietę, którą mąż przymuszał do takich akcji z wieloma mężczyznami. Niestety nie pamiętam tytułu.
![]() |
#7 |
Naczelna Nastolatka
|
Przelamujac fale? Ale tam nie grała Helena.
wysłane telepatycznie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Możliwe, że pomyliłem aktorkę, ale chodziło mniej więcej o to, że potem w sądzie w obronie kochanka wyjawiła skłonności męża. To dość nowy film raczej.
![]() |
#9 |
Naczelna Nastolatka
|
A. To na pewno nie ten sam.
wysłane telepatycznie
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
nie musi być nawet tego elementu podglądania, można to robić na wiele sposobów ale podstawą jest to że partnerka robi różne seksualne rzeczy z innym mężczyzną, a to czy partner je obserwuje czy dowiaduje się później jest kwestią dogadania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Gdzieś czytałem też o takim fetyszu, że faceta podniecał seks z partnerką, w której niedługo wcześniej nasienie zostawił inny mężczyzna
![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
no to też może być element cuckoldu, różne kombinacje są :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
A co to?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- O, sorry, już widzę. To ja nie chcę, ale jak kto lubi, to na zdrowie. Głupia nazwa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ci na maksa wkręceni zlizują creampie, czyli to co wpływa z partnerki po tym jak inny facet w niej szczytował. Kto się czego naogląda/naczyta i trafi to na podatny grunt, to to chłonie i chce wdrażać. Ogólnie temat cuckoldu jako urozmaicenia robi się dość popularny. To coś w rodzaju swingowania tyle że z innym nastawieniem partnera kobiety. Łatwiej znaleźć wolnego faceta niż inną parę czy kobietę do sexu. Edytowane przez Clevland Czas edycji: 2017-04-17 o 09:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Clevland;72933511]Są tacy którzy mają fetysz i całują się z partnerką po tym jak inny facet skończył jej w ustach.
Ci na maksa wkręceni zlizują creampie, czyli to co wpływa z partnerki po tym jak inny facet w niej szczytował. Creampie z udziałem osób trzecich, czy czwartych? ![]() ![]() To na pewno nie cuckold, choć może jakaś namiastka? ![]()
![]() Edytowane przez heavyduty Czas edycji: 2017-04-19 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Nie. W cuckold kluczową rolę odgrywa dobrany do pary facet.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Spotkałam się ze zbiorowym robieniem badań, choć mnie to nie do końca przekonuje m.in. z uwagi na okienko serologiczne czy generalnie brak wglądu w bieżące kontakty stron.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
w tej zabawie potrzebna jest hotka i rogacz..... cuckold to nie trójkąt ani seks grupowy. Rogacz nie bierze udziału w seksie, tylko jest biernym obserwatorem lub słuchaczem....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Są różne formy Cuckoldu.
Nam np. cuckold "wydarzył się" sam. Umówiliśmy się drugi raz z pewnym chłopakiem na trójkącik ale mąż się przeziębił i był nieco osłabiony, więc my kochaliśmy się a on tylko patrzył, choć planowaliśmy ponownie typowe 2+1. Poniżej podam formy cuckold od najłagodniejszych do najostrzejszych: 1. Pan pozwala się umówić Pani z innym dla odmiany 2. pan pozwala sie umówic z innym ale ma mu opowiedzieć w szczegółach co robiła. 3. Pan jest w pokoju i biernie obserwuje seks żony 4. Pan jest w pokoju przywiązany do krzesła z zakneblowanymi ustami żona partnerem celowo robią bardzo perwersyjne rzeczy a on nie może nic zrobić 5. Pan po stosunku wylizuje spermę innego partnera wyciekającą z pochwy żony Najczęściej ponoć zdarza sie forma 2 i 3, 4 i 5 to dla "smakoszy". Wszystkie wymagają jednak wiele zrozumienia wzajemnych potrzeb i są raczej podobnie jak trójkąci i wielokącki raczej dla wieloletnich par świadomych swoich i partnera potrzeb. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
wpara38 napisz do mnie wiadomość. Mam sprawę a nie mogę wysłać priva
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Naprawdę nikt nie praktykował cuckoldu na tym forum? Ja planuję tego spróbować w 2018 ale nie wiem jak namówić partnerkę, albo zasugerować bo namawiać nie chcę.
Co was by was przekonało do spróbowania tego? Jak mógłbym to zaproponować? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przy kolejnym razie żarty że niech spróbuje u faceta wywołać erekcję. Oboje możecie być tak nakręceni że gdzieś pod dyskoteką będziecie uprawiać sex. Generalnie kobiety mają inne priorytety a poza tym oczekują, że ty będziesz o partnerkę zazdrosny a nie wystawisz ją komuś na talerzu. A może to oznacza że ich nie kochasz, nie zależy ci itd. Edytowane przez Clevland Czas edycji: 2017-12-23 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
myślałem już o tym! że wyjdę gdzieś się odlać do łazienki i znajdę jej kogoś do tańczenia na ten czas i stanę gdzieś z boku i będę patrzył ale boję się jak to się potoczy, może w sylwestra tego spróbuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Większość kobiet myśli że facet chce MKK a ty ją możesz zdziwić. Jeszcze lepszym rozwiązaniem są wczasy w Turci/Egipcie i zgoda na "śniadego". Dajesz jej gumę i rozumiecie się bez słów... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
trochę cię ponosi fantazja, proszę od teraz tylko o wypowiedzi kobiet
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Najlepiej ja zapytac o zdanie co sadzi o takich zabawach zamiast kombinowac i ustawiac takie rzeczy bez jej wiedzy. Dostaniesz odpowiedz co o tym sadzi i bedziesz wiedzial czy masz brnac w takie zabawy czy sobie odpuscic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;7992098 1]Najlepiej ja zapytac o zdanie co sadzi o takich zabawach zamiast kombinowac i ustawiac takie rzeczy bez jej wiedzy. Dostaniesz odpowiedz co o tym sadzi i bedziesz wiedzial czy masz brnac w takie zabawy czy sobie odpuscic[/QUOTE]
nie chcę tego mówić tak wprost że ma zrobić to i tamto i namawiać, bo odbierze mi to całą przyjemność, chciałbym ją tylko nakierować żeby sama coś zaczęła lub zachciała spróbować |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Nie mowie, ze masz ja namawiac. Po prostu ja pytasz "Kochanie, co myslisz o takiej formie zabawy? Kreci Cie to?". Juz. Wtedy bedziesz wiedzial na czym stoisz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;7992128 6]Nie mowie, ze masz ja namawiac. Po prostu ja pytasz "Kochanie, co myslisz o takiej formie zabawy? Kreci Cie to?". Juz. Wtedy bedziesz wiedzial na czym stoisz[/QUOTE]
nie, to dziwnie brzmi, ja chciałbym żeby to jakoś naturalnie wyszło, mogę ją nakierować ale chcę aby to ona wyszła z inicjatywą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja sie odwazylam zapytac faceta co mysli o trojkacie, orgii czy seksie analnym wzgledem mezczyzny, nie wysmial mnie, dowiedzialam sie o jego podejsciu do tych spraw i nie musze gdybac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.