![]() |
#4081 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Zadomowienie
|
Emilka fajnie, wizyta pomyślna
![]() O widzisz, to szyjka jednak nie jest. W sumie dobrze, niech sobie dzieciaczek siedzi i dojrzewa ostatecznie ![]() Chcę dokupić 56/62 body z krótkim rękawkiem, pajaców trochę, skarpetki bo prawie nie mam, no i kombinezon muszę na wyjścia. Został mi też do kupienia rożek, laktator (teraz jak Gornek pisze że ma taki nawał to myślę że nie ma co czekać, jak się nie przyda to najwyżej sprzedam), wanienka, niania elektroniczna z monitorem oddechu, staniki do karmienia, no i tż cały czas ogarnia fotelik. Już niewiele zostało w sumie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 |
Wtajemniczenie
ski
|
Melka byłam wczoraj. Mnóstwo ubranek, body, pajaców, skarpetek, rajstop ciazowych itd bistonosze też były ale żadnego 80D więc w markusi kupie z canpola bo można je tam przymierzyć 😉
Esor, kciuki!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Tak jak piszesz, dr Ciszek jest ale mój też będzie ☺ do 26tego włącznie będzie dostępny a później wyjeżdża na jakieś szkolenia stąd ta ostateczna data ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On z tą działką to mnie szantażuje i ciągle powtarza "nie podoba Ci się to pójdę na działkę". Bo ja sobie zdaje sprawę, że tam jest teraz bardzo zimno (to domek letniskowy) a on jest jeszcze na tyle uparty że nie włączy ogrzewania i siedzi tam jak w mieszkaniu jest 12 stopni... To wiadomo, że mu nie powiem żeby się wynosił (chociaż mam ochotę...). Czuję do niego taką nienawiść... ale nie mam sumienia go wygonić na to zimno na wieś. Od niedzieli mam skurcze, głównie wieczorem. Wczoraj znowu myślałam, że urodzę ![]() ![]() Musiałam dzisiaj zamówić rajstopy na sobotę i jestem zawiedziona bo moje sprawdzone 100den się wyprzedały i musiałam zamówić 70den, mam nadzieję, że będą równie wygodne ![]() ![]()
![]() |
#4085 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ta niepewność co do porodu mnie bardzo stresuje, też mam przeczucie, że akcja się nie rozkręci i skończy się cc Bambi no w końcu wolność ![]() Esor ![]() Kiwaczka u mnie w Lidlu były same 80D ![]()
![]() |
#4086 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ciszkowa fajna jest. Jakbym miala rodzic w W. to chciałabym u niej 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2017-04-19 o 09:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4087 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4088 |
Zakorzenienie
|
Aniu : Twój ojciec jest naprawdę nie poważny. Staraj się go unikać jak ognia. Skoro nie potrafi uszanować swojego i twojego zdrowia.
Justyna : Ja dołączę siedź dziewczyn, że w internetach to cuda można znaleźć. Więc lepiej nie czytać. Kiedyś czytałam na fb jakąś grupę mamusie pytania i odpowiedzi czy coś takiego. Liczyłam na fajne porady, a tam matki same siebie przekonywaly o najgorszym. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Rozeznanie
|
Mam dziś dość.
Odkad wróciłam ze szpitala to znajoma Tz i jego przyjaciel, którym urodził się dzidziuś i ma prawie pół roku chcą żebyśmy się spotkali.. krecilam nosem i w końcu mówię, że ok zapraszamy. Na co ona, że do nich mamy przyjechać i że już jestem w terminie to mogę od nich jechać rodzić... 11dni do terminu. Oczy mi wyszły.. dzwonię do Tz a on co? Zebym nie przesadzala bo wczoraj biegalam po sklepach.. a miałam potrzebę dokupić parę rzeczy i ledwo te zakupy zrobiłam... Musiałam dokupić biustonosze bo w nic nie wchodzę, ten ręcznik dla dzidzi, organizery.. Jest mi tak przykro, że siedze i płacze... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kosmodan mnie rozwalił na łopatki ![]() Kiwaczka rozumiem, jak masz zaufanego lekarza, a ciąża donoszona to też bym to rozważała. I dziewczyny też mam takie lęki, że nic się nie będzie działo, szyjka będzie ciągle długa i zamknięta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4091 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Paskudny dzień, czuje się taka słaba.. najchętniej nie wyszłabym z łóżka a w domu tyle do zrobienia.. i jeszcze mam dziś wizytę, muszę ogarnąć bożenke. O nie :< Ania - Nie no ojciec jest naprawdę niepoważny.. Szkoda Twoim nerwów! Magnificence - Tyle, że ja żelaza mam nadmiar w organizmie i tu jest problem ☺ bardziej niedobór witaminy B9, oczywiście zazywam tabletki ale tak mi właśnie skacze hemoglobina. Już do porodu wytrzymam, żeby tylko nie spadło poniżej 9. Mohnka - Też na wieczór pojechałam zwrócić kilka rzeczy które kupiłam, chciałam za to dokupić inne ale już nic nie było ;O Same papierki i kartoniki. Na szczęście szwagierka kupiła mi legginsy czarne w innym Lidlu. ☺ Kochany tż, super że tak Ci we wszystkim pomaga 😘 Hahaha Kosmodan, jakie imię! Jeszcze nie jest za późno na zmianę 😅 Kurcze głupia sytuacja z tymi znajomymi.. tż nie powinien Ci tak mówić i zrozumieć, że nie chcesz już na końcówce jeździć w gości.. niech sam jedzie jak taki mądry! Efffpe - Jeju jak Ty lecisz z tymi tygodniami 😀 mnie się wydaje że ja ciągle w miejscu stoję. Bambi - Uff, co za ulga! W końcu sobie dychniesz ![]() Emilka - Gratuluję wczorajszej udanej wizyty! ![]() ![]() Esor - Czekamy z niecierpliwością 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4092 |
Zakorzenienie
|
Esor - kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4093 |
Wtajemniczenie
|
Witam się po najgorszej nocy
![]() Pytałyście o tż, rozmowa oczywiście poszła dobrze, rozchodzi się jak zwykle o zarobki ![]() ![]() Idę Was nadrabiać, bo w nocy trochę poczytałam, ale 2 strony już naskrobałyście ![]() Esor tulicie się już z Agatką? ![]()
![]() |
#4094 |
Zakorzenienie
|
Ja żałuje ze odrazu nie kupiłam laktatora, liczyłam na KP ale nigdy nic nie wiadomo.
Młody zarejestrowany, kiedys dawali 3 akty urodzenia teraz mam jeden i juz nadany nr pesel. Dostaliśmy tez body na rozmiar 74 w prezencie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#4095 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
![]() U mnie w nocy spadł śnieg!! Co prawda już topnieje, ale jestem w szoku. Ja nie mam żadnego ciepłego kombinezoniku dla dziecka. W swojej zimowej kurtce nie mogę sie zapiąć, jedynie na dwa górne guziki, a brzuch mam odkryty. Esor trzymam kciuki! ![]() ![]() Camomiles u mnie sikanie 30razy w nocy to norma prawie od początku, teraz po prostu jest mi ciężej sie podnieść i jest to bardziej męczące, ale cóż, taki los, już niewiele ;p Kiwaczka stresujesz się? boisz się? co czujesz, jak już wiesz, że to za kilka dni? ![]() W ogóle mam wrażenie, zwłaszcza w nocy, jak wstaję siku, że dziecko mi wisi między kolanami ![]()
#4096 |
Zakorzenienie
|
Esor, ale Cie tam trzymaja w napieciu. Kciuki.
Kto wpada na smoothie? Ostatnio codziennie pije ![]()
#4097 |
Zakorzenienie
|
na zdjeciu paluszek synka
![]()
#4098 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja nie mam żadnego kombinezonu... kurczę mam nadzieję, że się uspokoi ta pogoda, jak nie to tż będzie jeździł coś kupował na szybko ![]() Dziewczyny polecacie jakiś monitor oddechu? Zakup niani narazie odłożyliśmy na później, ale monitor chcę mieć koniecznie dla spokoju psychicznego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
Wtajemniczenie
|
Podpowiedzcie mi dziewczyny, bo już się gubię. Wczoraj pakowałam ciuszki na wyjście i miałam dylemat, bo pogoda jest jaka jest teraz. Spakowałam śpiochy, body z krótkim rękawem, czapeczkę, skarpetki i kocyk. Myślę, czy leginsów jeszcze nie dopakować i może body z długim na wszelki wypadek?
![]() |
#4100 |
Zakorzenienie
|
Kiwaczka, a ta Twoja znajoma, z ktora chodzilam na sr urodzila? Ona cos wspominala, ze jej cc na Swieta moze wypasc.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2017-04-19 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4101 |
Zakorzenienie
|
Mohnka : możemy 5 sobie przebić. Tak słabo psychicznie się dzisiaj czuję, że płaczę z byle powodu. Zirytowala mnie mama, bo najpierw coś ustalamy, a później robi odwrotnie.
Ukrajinka :Wypilabym takie smoothie. Z czego robiłaś? Felliciti : Ja na wyjście spakowałam body na długi i śpiochy. Do tego czapeczka i skarpetki. No i kocyk. Musi wystarczyć o ile nie urodze do końca tygodnia bo ponoć później pogoda ma się poprawić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Wtajemniczenie
ski
|
Nie stresuje się ☺ mąż wczoraj omal nie zemdlał jak się dowiedział ale ja się ucieszyłam bo wiem że będzie dobrze ☺
Mohnka, a u nas ani jednego! :/ szukałam wszędzie i nic.. no cóż, najwidoczniej u nas w miescie wszystkie kobiety w ciąży noszą 80D że go wymiotło 😂😂 Melka, tak urodziła dziewczynke Natalie 11.04 ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Zakorzenienie
|
Marta tam jest woda kokosowa, szpinak, banan, kawalek jablka, borowki amerykanskie i truskawki
![]()
#4104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę zmusić się wstać z łóżka bo ten depresyjny nastrój mi nie minie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kiwaczka podoba mi się Twoje nastawienie, jest takie wyluzowane ![]() ![]() Mam okropnę zgagę i nie mogę zrobić 2 ![]()
![]() |
#4107 |
Konto usunięte
|
Zdrzemnęłam sie na godzinkę i obudziłam sie cała mokra :/// i baaaardzo głodna :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Monhka nie przejmuj sie słonko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4109 |
Wtajemniczenie
ski
|
Margolcia, Hahaha! Szpilki robią furorę 😁😁 już też któraś z Was wcześniej pisała że rodzilam?? w szpilkach 😁 no nic ... ide je spakować do torby bo akurat takowe posiadam 😂😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4110 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Justyna jedziesz na Polną? Bedzie dobrze, 3mam kciuki ![]() Gornek nam na nawal w sr polecali cieple prysznice, pozniej sprobowac troche odciagnac i zimne dla poczucia ulgi. Długo czekasz na ten laktator, dlatego ja szukam stacjonarnie zeby maz mogl od razu podjechac jak bedzie potrzeba ![]() Dziewczyny co do rzeczy z lidla to jak którejs zalezy to warto sie przejsc za pare dni jak ludzie pozwracaja to co im nie pasuje, wtedy wroca na półkę ![]() Ja mam wizyte jutro ale mam wrazenie ze maly sie przekrecil, znowu czuje go po bokach a na dole w ogole, nawet na pecherz mi juz nie napiera, jak czytam Wasze opisy gdzie czujecie glowke i parcie to ja tego nigdy nie mialam ![]() Hapiness my będziemy kupowac monitor z niania z angelcare, jeszcze nie wiem ktory model ale pewnie jakis najnowszy ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.