![]() |
#4171 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
No i jedziemy do znajomych po obiedzie. Nie mam im nic przeciwko bardziej mnie Tz zdenerwował i było mi przykro, że nie jest w stanie mnie zrozumieć..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
Wtajemniczenie
ski
|
Szczerze to też nie myślałam o kombinezonie ale po tym co się dzieje za oknem delikatny strach mnie przeszedł bo takowego nie posiadam ani pożyczyć nie mam od kogo. Także gruby rożek + koc powinny wystarczyć ☺ tak myślę.. 😵
![]() ![]() |
![]() |
#4173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czekam na wizytę, ciekawe ile sobie poczekam bo moja wizyta jako dodatkowa widnieje w systemie.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4175 | |
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7300280 1]NIE CZYTAMY INTERNETÓW !
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Ukrajinka - może zaktualizuj jak będziesz miała wolną chwilę pierwszą strone bo w końcu mamy już 3 wątkowe dzieciaczki ![]() Wiem, lanie mi się należy 😑 Cytat:
![]() Musisz przeprowadzić rozmowę z dzieciaczkiem, że nie przedluzasz mu umowy najmu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Co do fotelika to my dostaliśmy, ale słaby. Zrobimy chyba tak, że po porodzie pojedziemy i przymierzymy do samochodu i do dziecka, żeby kupić już taki porządny i bezpieczny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Zadomowienie
|
Mohnka, ja mam ten tusz i cieszę się, że go dostałam za darmo na szkoleniu, bo byłyby to najgorzej wydane pieniądze, chyba ze masz mega długie rzęsy i wielkie oczy, to spoko
![]() My mamy maxi cosi cabrofix, poleca stronę fotelik.info.com ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4177 |
Zadomowienie
|
Happiness - Ja jeszcze nogi na bieżącą ogole ale bożenke ciężko 😀 płakać mi się chce jak mam to zrobić.
Oj czerwiec też piękny miesiąc ale wymarzył mi się maj 😍 ja i mąż jesteśmy z maja. No nic, co ma być to będzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4179 |
Zadomowienie
|
Bambi ja mam egoistyczna pobudke z tym majem- w czerwcu wesele siostry i chce zdazyc wrocic do formy
![]() ![]() Czekalam od rana na listonosza bo dostalam sms ze dostarczy mi dzis paczke, w koncu stwierdziłam ze ide do sklepu bo juz zaraz 15, schodze otwieram skrzynke a tam awizo z dzis ![]() ![]() ![]() Ale a propo przepuszczania byłam w biedronce, kolejka do jedynej czynnej kasy, otworzyli druga to sie ludzie z calego sklepu rzucili ale mialam szczescie bo jedna mloda mama z wozkiem zatarasowala droge do tej nowo otwartej kasy i mowi do mnie: prosze Pani pierwsza ![]() ![]() ![]() ![]()
#4180 |
Rozeznanie
|
Talusia ja mam rozmiar 40/42 tych leginsow innych rozm. nie było myślałam że będą za duże ale są w sam raz
Mohnka a jednak wizyta u znajomych ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale poważnie to sprawa ma się tak, że mój TŻ wyniósł z domu dużo większe poczucie estetyki niż ja. I widać to po tym jak wygląda mieszkanie kiedy ja je sprzątam a kiedy robi to TŻ. No jego ewidentnie lepiej dopracowane ![]() ![]() Co do GBS to nie boli nic a nic. W piątek byłam na badaniu i było w porządku ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A babka w Biedronce pewnie sama pamięta jak to było 😊 Ja wczoraj jak byłam złożyć papiery do przedszkola, to jedna pani od razu podsunęła mi krzesło, bo chwilkę trzeba było poczekać, ale podziękowałam i powiedziałam, że jeszcze tak źle nie jest 😀 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4183 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Popatrzę na te maxi cosi pebble. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Zadomowienie
|
Gbs to ten wymaz?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4185 | |
Zakorzenienie
|
Miałam telefon odnośnie sukni
![]() ![]() ![]() Co do kombinezonu to ja mam taki dość cienki i go spakowałam TŻ. Zaraz szczelę fotę ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4186 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 |
Zakorzenienie
|
Efffpe, jasne ze chce zaktualizowac 1 strone, dlatego dziewczyny niech napisza do mnie pw z info o tp, imieniu, wadze dzieci itp. bo z postow ciezko wylapac niestety i spamietac. Takze dziewczyny anita7, esor, gornek odezwijcie sie i was wpisze
![]() teraz poki co dopijam kawe, zakasuje rekawy I robie pierwsze prasowanie poki synek hula po miescie z bratem ![]()
#4188 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas z kolei odwrotnie, my obydwoje z czerwca a dzidziuś będzie majowy ![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4190 |
Rozeznanie
|
Haha też żartownisia, ja to się jak foka czuję, nie sarenka 😂
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Raczkowanie
|
Mam 3stopien łożyska i zwapnienia, brzuch małego w górnej granicy... Może mi zrobią cesarke wcześniej ?
Jestem na sali z 3 noworodkami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Zadomowienie
|
Eee to tego wymazu w ogóle nie czuć,nawet nie wiedziałam, kiedy mi go pobrali
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4193 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z regulacji brwi i fryzjera - odpicowana jestem jak nówka sztuka
![]() Esor - moje gratulacje! ![]() ![]() ![]() Happiness - no to ja nie wiem jak ona na plaży leży haha ![]() ![]() Ania - taaa - sarenka - waleń jakiś chyba ![]() Ja Wam powiem, że mi to GBS to chyba tylko z pochwy pobrał ![]() Bambi - ja kombinezon na wyjście mam, ale dość cienki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4194 |
Mamusia Luty 2016
|
Dziękuje za gratulacje
![]() W skrócie opisując, o 7:30 byłam w szpitalu, około 8 mnie wzięli na papierologię, oszacowali wagę na USG na 3300 i od 8:30 byłam juz na porodówce (sali normalne do porodu sn), podpięli pod ktg, dali 2 kroplówki nawadniające i jedna z antybiotykiem. Powiedzieli, ze jestem trzecia w kolejce i pewnie za 2 h cięcie (czyli jakoś o 11, po 11 bo po 9 tak mówili). Na ktg pisały sie skurcze, które czułam i bolały dosyć. Były co 8-12 min. Nagle w trakcie kroplówki z antybiotykiem okazało sie, ze juz nasza kolej na cięcie to szybko założyli cewnik (nieprzyjemne, ale do przeżycia), ubrali we wdzianko do cc i jeszcze z niedokończona kroplówka poszłam na sale operacyjna. Było jakoś 10:20. Tu zaczyna sie najmniej fajna cześć. Cewnik mnie trochę uwierał tzn czułam ciagle nieprzyjemne parcie na siku. Do tego ta nieprzyjemna pozycja do wkłucia zzo i nie mogli sie wkłuc i trzy razy próbowali. Samo wkłucie jak wkłucie nic złego, ale to rozpieranie płynu w kręgosłupie fuj. Generalnie przy Hani duzo lepiej to zniosłam, ale podejrzewam, ze to kwestia tego, ze byłam umęczona ekstemalnie bolesnymi skurczami krzyżowymi, a teraz tak wygodnicko bez bólu i nagle ktoś takie cos Ci wkluwa ![]() No ale w końcu zaczęłam czuc przyjemne ciepło w nogach i sie położyłam. Cięcie rach ciach, Agatka z wielkim krzykiem opuściła brzuszek o 10:38 ![]() I tu najgorsza informacja. Blizna po pierwszej cc w złym stanie i niewiadomo czy będę mogła jeszcze zajść w ciąże... nie dołuje sie bo mam nadzieje, ze za 3 lata moze wszystko sie zregeneruje i sie uda??? A jak nie to zostanie nam adopcja, bo my oboje bardzo chcemy przynajmniej 3, a moze i 4 dzieci ![]() Zszyli mnie do 11 jakoś i pojechałam na sale gdzie czekał tz, a Agatke dowieźli kilka min pózniej ![]() ![]() Jeszcze przed chwila dowiedziałam sie, z siostra dostała wymarzona prace w branży (kończy teraz architekturę) i Hania zaczęła chodzić u babci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 19.04.2017 Agatka ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- To która teraz rodzi następna??? ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 19.04.2017 Agatka ![]()
#4195 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a co do Pani w biedronce to sama pewnie przeżywała to co Ty my i wie doskonale jak to jest ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Zakorzenienie
|
Esor, mocno trzymam kciuki za bliznę. Może nie będzie tak źle. Teraz najważniejsze, że Agatka już po drugiej stronie a poszło naprawdę sprawnie
![]() ![]() Decorail, mogłaś nie poczuć jak pobrał z odbytu GBS bo oni nie wkładają tylko patyczkiem delikatnie dotykają i mogłaś zwyczajnie tego nie poczuć ![]()
#4197 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4198 |
Zakorzenienie
|
Esor - to serdeczne kciuki oby sytuacja z tą blizną się poprawiła
![]() Magnificence - jeszcze go na kolację zaprosiłam, bo nie chce mi się gotować ![]() Ania - no ciekawa aż jestem - czułam coś delikatnie, ale wydawało mi się, że tylko w jednej dziurce, że tak powiem, hehe - no nic, teraz to i tak po ptokach, a martwić się nie ma co ![]() Edytowane przez decorail Czas edycji: 2017-04-19 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trochę Ci już zazdroszczę, chociaż nie czuję się gotowa na poród 😀 I podziwiam za chęć posiadania tak dużej rodziny. Do 3 dzieci jestem w stanie to sobie wyobrazić, ale jeszcze nie wiem czy bym chciała... Czasem jedno mnie z równowagi wyprowadza 😊 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() "Kiedyś tam,będziesz miał dorosłą duszę, Kiedyś tam,kiedyś tam... Ale dziś jesteś mały jak okruszek, Który los rzucił nam." Edytowane przez inezz6 Czas edycji: 2017-04-19 o 15:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Rozeznanie
|
Decorail, będziesz największą laska na porodówce
![]() ![]() Esor 3 lata to dużo, myślę że przez ten czas może się wszystko zmienić ![]() ![]() Teraz chyba Glassball, coś wspominała o poniedziałku? ![]() Ja miałam na pewno tylko z pochwy, tak czułam i tak miałam napisane na skierowaniu. Zresztą z odbytu byłaby jeszcze jedna próbka, a ja miałam jedną, bo sama sobie zanosiłam do okienka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.