![]() |
#2551 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II
Moni@ może coś takiego? Nawet mi się podoba
http://www.pudelek.pl/artykul/9654/doda_brunetka/ Bandziora? Dobre określenie, to mój to morderca, bandyta itp. |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2553 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasiu mnie też takie coś pociąga, ale ja jakaś jestem leniwa, żeby te wszystkie rzeczy zapamiętać. czasami w necie coś tam poczytam i wszystko. A Kasiu powiedz czy twój TŻ robi np. takie portrety astrologiczne, numerologiczne ( grunt, że podobno tam jest człowiek opisany w 100%), ciekawi mnie czy takie rzeczy się potwierdzają, czy to tylko takie bajki? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iwonka mi chodziło o fryzure ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Fryzura - ok cycuszki - ojjj za duże jak dla niej ubranie - hmm no ja bym tak sie ludziom nie pokazała makijaż - no to jedyna rzecz , która jest ok, chociaż ja bym lekko delikatniejszy zrobiła Ale wredna jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi takie coś zrobił no i tak szczerze to dużo sie zgadza ale dużo nie. Dzieciom takze zrobił od razu po urodzeniu , zeby wiedzieć co to za gagadki z nich będą ![]()
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
pisałam już, że co sie bede chwalić
![]() ![]() o ja nawet nie wiedziałam że Dodzia zmieniła fryzure i kolor ![]() nie przepadam za nią, nie lubię takich strasznie pewnych siebie ludzi, no ale już wolę ją niż tą idiotkę Gaga Z. ![]() ![]() ![]() ![]() Monia może te fryzurki Ci spasują?
![]() |
#2558 |
Zadomowienie
|
Moni@ te fryzurki pokazane przez Niki są ciekawe
![]() ![]()
#2559 |
Zakorzenienie
|
też mi się pierwsza podoba, no i druga też
![]()
![]() |
#2560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() NIKI super..podoba mi sie ta grzywka z 3 obrazeczka..wlasnie o taka mi chodzilo.. Ja mam wysokie czoło to mi byc moze i by pasowała ![]() Inne sa tez fajne ale ja juz nie chce na bok bo mi leci na oczy..za ucho za krotka by dac i potem mnie denerwuje tylko... Wlasnie Kasienko chce zapuscic.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
A gdzie podziała sie Calineczka?
Wiecie ze nasz Bartunio Katesiowy kolejny miesiac skonczył niedawno? Niedlugo pol roczku bedziemy obchodzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny odebrałam dziś wyniki z biopsji, wyszło wszystko dobrze
![]() ![]() ![]() te zmiany są o treści białkowej i to nic złego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monia nie ma co żałować że nie znasz Gagi ![]() tu macie Gagę: http://ja.tu.tylko.wrzucam.wrzuta.pl...les_wies_rules tu jest filmik jak potraktowała instruktora od nauki tańca http://www.youtube.com/watch?v=ALtrnYisdqU http://www.youtube.com/watch?v=AM6-a...eature=related tu pokazała jaka jest wspaniała http://www.youtube.com/watch?v=Qe2Ar...eature=related po obejrzeniu tych filmików same ją ocenicie, nie muszę nic pisać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2563 |
Zadomowienie
|
Niki super wiadomość
![]() ![]() Pierwszy raz widziałam tę Gagę , nigdy o niej nie słyszałam, ale ona jest tragiczna ![]()
#2564 |
Zakorzenienie
|
NIKI jak sie ciesze ogromnie
![]() ![]() A ta GagaZ to nie znam jej, filmiki faktycznie porazka z nia, co za gosciówa bleee |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
dzięuję Wam bardzo ![]() ![]()
![]() |
#2566 |
Zadomowienie
|
Niki świetna wiadomość, nie mogło być inaczej.
Tak jeszcze a'propos tej Gagi to kiedyś widziałam w necie reklamę jej płyty, ale nie wiedziałam, że to jeszcze gorszy przypał niż Doda. Jak można nagrywać takie kiepskie filmy i umieszczać w internecie? To taka teraz metoda na promocję? Ludzie to mają nawalone w bańkach... Myślicie, że juz bedzie ciepło? Calineczkę może porwała żaba i chce wydać ją za swojego syna ropucha wstrętnego? A tak na poważnie pewnie jak ktoś dołącza dopiero do nas, a my tu już ze sobą tyle czasu piszemy, to pewnie ciężko się odnaleźć. Bo na wizażu wogóle się pojawia, nawet była godzinę temu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja calineczkę doskonale rozumiem, tez ciężko mi było tutaj na poczatku, teraz jest już ok, ale tez jeszcze wielu rzeczy się dowiaduje nowych od czasu do czasu i być może jakieś głupoty pisze ![]() Wczoraj Wiki kota maltretowała i ją udrapnął. Ona nawet nie pisnęła, ale ja głupia zaczęłam pytać co się stało, bo kot przeraźliwie zamiałczał, to Wiki w płacz ![]() A mi sie coś od tygodnia dzieje, chyba podupadam na zdrowiu, bo znowu mam bole głowy, niezbyt silne, ale długotrwałe i męczące. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bleee nie cierpie takiej wiosny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
Ciekawa jestem jak tam Humbaczek sie trzyma...Cos pisała ze na koniec kwietnia sie spodziewa...A to juz juz....
Humbaczku napisz cos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Zadomowienie
|
U mnie też delikatnie słoneczko zza chmur wychodzi, ale za to Kasia się podziębiła, rano miała podwyższoną temperaturę i zostałam z nią w domu, z nosa się leje.
Ale może jej przejdzie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zadomowienie
|
u nas dziś pogoda piękna , jest słonecznie i ciepło
![]() Odprowadziłyśmy Julkę do przedszkola, zrobiłyśmy zakupy, teraz musze ogarnąc mieszkanie, ugotować obiad i po drzemce małej ( o ile zaśnie) pójdziemy na rowerek ![]() Iwonko oby nic poważnego nie było Kasi.
#2573 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przez te zmienne pogody wszyscy odczuwają bóle, szczególnie głowy. Przesilenie wiosenne, ale jakieś wyjątkowo męczące, bo długo już trwa. Tylko cyborgi nie odczuwają zmian pogodowych. Kasia wogóle nie wygląda już na chorą, nawet już nie kaszle, tylko rano, chyba po nocy i od kataru. Temperatura też jej spadła, chyba będzie ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Raczkowanie
|
Cześć mamusie!!!
![]() No to napisze coś miłego: DŁUGI WEEKEND MA BYĆ SŁONECZNY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zadomowienie
|
Calineczko nie krępuj się, tu wszystko wypada. Piszemy o wszystkim co nas boli, wkurza czy raduje.
Zapraszamy do dyskusji na każdy temat. Jak Kalinka? Zdrowa, grzeczna? |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zadomowienie
|
Calineczko pisz ile wlezie i o czym tylko chcesz
![]() ![]()
#2577 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tylko mam takie uczucie że jak przychodzi nowa mamusia, to nie wiem czy się z nią zżywać i do niej przywiązywać, bo większość nowych mam które tu dołączały to potem nas pouszczały ![]() ![]() ![]() Pisz co tam u Was, jak Kalinka ![]() piszecie, że u Was taka ładna pogoda a u nas zachmurzone od rana i zimno ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
a wracając do tematu, to ja też dołączyłam tu jak dziewczyny się już dobrze znały
![]() ![]()
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
Calineczko...faktycznie jestesmy tu od czasu ciazy i pierwszych wrazen porodu itd itd...
Potem dolaczylo do nas kilka mam ale odeszly...Ja nawet sie cieszylam jak byla MartusiaJ bo miała Kube i moj synek mial choc jednego kolege ,ale tez odeszła... Na poczatku jest ciezko ale jak sama widzisz co my tu wypisujemy...o modzie, fryzurach, bolacych krzyzach, nogach, figurze, o zwariowanych dzieciach, o przepisach panstwowych, o pitach do wypełnienia a nawet o tym jaka sytuacje mamy w domach..jak nas zdenerwowali TZ jak tesciowie nas denerwuja po prostu wszystko... Teraz moze troszke inaczej jest niz na poczatku bo siedzialysmy calymi dniami w domu zimą z małymi dziecmi, nie miałysmy do kogo sie odezwac wiec to forum nas łaczylo.. ![]() Miedzy nami jest jeszcze Alien - Justynka i Humbak - Anetka i Katesia - Kasia one sa z nami ale nie urzedują tu za czesto bo bardzo ciezko pracuja albo rodzą nam kolejne dzieciaczki ![]() ![]() ABC tez dolaczyla przed toba i juz ja znamy jak swoja ![]() Nie musisz tu pisac o prywatnych sprawach jak sie krepujesz..pisz co robilas, co Kalinka wyprawia, czy zdrowa czy chora, pochwal sie ciuszkami jakie kupilas i fryzurka nowa jak wyjdziesz od fryzjera ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Raczkowanie
|
Oj aż się lepiej poczułam!!
Mam na imię Aneta (czyli będę druga Anetką). Urodziłam się 17 sierpnia roku 1985 i ważyłam wtedy chyba z 3 kg sama dokładnie już nie wiem. teraz ważę dużo więcej i jakoś nie mogę nic zrzucić choć od kilku tygodni intensywnie o tym MYŚLĘ. Kalinka jest dziś bardzo nie grzeczna, myślałam że to będzie cudowny dzień jak nigdy pospała do 9:40, no ale gdy wstała zaczęło się piekło. ciągle słyszę oooo mamoooo, i ooooo mamooo i tak non stop. w tej chwili coś tam koloruje, ogląda baje i rozrzuca puzzle po pokoju. Wszystko na raz, na niczym sie dziś skupić nie może. Jeśli chodzi o mnie to piję drugą kawę a myślami jestem przy trzeciej. To chyba ta pogoda tak nas obie negatywnie nastraja. no a teraz sie położyła i chyba spać będzie.......ale numer |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.