![]() |
#4201 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Zadomowienie
|
Inez mam zamiar złożyć skarge na tego listonosza bo to juz nie pierwszy raz
![]() Ja mam jutro wizyte o 14 i ginka będzie mi pobierac wymaz na gbs to sie przyjrze temu jak to wygląda ![]() Musze isc robic obiad bo maz niedlugo wroci ale jakos nie mam weny ![]() ![]()
#4205 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Zadomowienie
|
Milutek jak bede miala wene to Cie chętnie zaproszę
![]() ![]() ![]()
#4208 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Kiwaczka, wczoraj mi umknęło, ale super wieści! 😍 Ja już chcę połowę maja... Inezz, ja nie polecę w pędzelku, ale korektory z Catrice mają dosyć dobre krycie. ESOR, cudownie! 😍 Od samego rana myślałam o Was! 😙Chciałam skomentować na fb, ale ktoś wyłączył dodawanie komentarzy... Za 3 lata to na pewno wszystko będzie dobrze z blizną ![]() Ja mam pluszowy kombinezonik z ciucholandu, ale myślę, że w połowie maja już się nie przyda. W razie czego mam też ciepły rożek z minky ![]() U nas jest beznadziejny listonosz. Mieszkamy w domu to domofon jest za bramą. Przyjeżdża listonosz, dzwoni, ja odbieram mówię "Halo", on nic, później krzyczę "Halo, Halo", gapi się w kamerę i nadal nic. Zanim ja zejdę schodami na dół, wyjdę to on dawno pojedzie. I oczywiście awizo, a na poczcie podawaliśmy, żeby nawet polecone zostawiali. A domofon działa. Porażka! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4209 | |
Rozeznanie
|
Jednostronny patyczek
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Zakorzenienie
|
Aż męża zapytałam, bo on z wymazem do labu jechał. Patyczek był jeden, a napisane, że wymaz z pochwy i odbytu. Ja też czułam w tym drugim miejscu tylko smyrnięcie.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | |||
Zakorzenienie
|
Esor, serdecznie gratuluję, cudownie, że masz już drugą córeczkę przy sobie, trzeba mieć nadzieję, że sprawy zdrowotne się unormują, jest czas.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mi dziś w rosmannie ustąpiono miejsca, ale ja mam już tak wieeeelki brzuch przy moim wzroście, że to byłoby dziwne ![]() Zainstalowałam aplikację rosmannową, jutro 55% taniej 3 produkty makijażowe, można się przełączać na kartę rosnnę. Miałam dziś miły dzień - byłam na fitnessie, jakoś się przyzwyczajam do tego pokracznego kującego chodzenia, ćwiczenia były fajne, później spotkanie z koleżanką i jej synkiem, bardzo miło + dobre jedzonko z deserem (beza z truskawkami). Jestem ukontentowana ![]() Do tego jedna pracowa sprawa pozytywnie się rozstrzygnęła, a dwie inne powinny zostać lada moment domknięte. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4212 |
Zadomowienie
|
Milutek tośmy się dobraly
![]() Magnificence dzis obiad bez weny wiec ciasto gotowe ![]() Melka no bo tak na logike to badanie ma na celu sprawdzenie czy sie to ma a nie gdzie sie to ma wiec jeden patyczek wydaje sie sensowny ![]()
#4213 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4214 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak dla mnie idealny ![]()
![]() |
#4215 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny. Nie wiem ile uda mi sie nadrobic. Kilka słów co u mnie i zabieram sie za nadrabianie ciekawi mnie w szczególności czy pojawił się kolejny maluszek.
W sobotę jak wrocilam do domu ze szpitala to miałam kryzys. Z piersi zrobily mi sie kamienie dostałam gorączki. Pomogło gorący prysznic i bolesny masaż plus laktator oraz ubite liście kapusty. Pokarmu mam za mało mam nadzieję ze jeszcze się rozkręci. Pije farmatiker i kawę zbożową z mlekiem. Mały ma problemy z ssaniem raz sie udaje a nieraz niestety nie i dokarmiam mm. Boleje nad tym bo bardzo chciałabym karmić. Dzisiaj niestety nastąpiło niespodziewane zdarzenie i obecnie jestem w szpitalu bez synka. W południe dostałam okropnego krwotoku i zabrało mnie pogotowie. Na szczęście sytuacja jest opanowana jestem po zabiegu czyszczenia. Mam nadzieję ze jutro wyjdę. A synka ostatecznie zapisaliśmy Karol ☺ Ukrajinka jak możesz to dodaj na 1 stronę Karolka ur.12.04.17 Teraz zabieram się za nadrabianie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4216 |
Wtajemniczenie
|
Anita - oj biedna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4217 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Zadomowienie
|
Anita wspolczuje przezyc
![]() ![]() ![]() ![]()
#4219 |
Zakorzenienie
|
Esor: Spokojnie, jeszcze blizna może się pięknie wygoić i będziesz miała swoje następne maleństwo
![]() Póki co odpoczywajcie z Agatką. I brawo Hania ![]() Anita: Mówili skąd nagle ten krwotok? A za kp trzymam kciuki, jeszcze się pojawi. Ja się chyba nie doczekam mojego wózka. Znów piszą, że jest opóźnienie bo tkaniny brak... Litości. Ktoś jeszcze ma tak z Bebetto? Czekam już od lutego. |
![]() ![]() |
![]() |
#4220 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Anita, gornek, esor GRATULUJE! Zazdroszcze, ze mozecie tulic juz Wasze dzieciaczki. Powodzenia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Zadomowienie
|
Anita, dobrze, że już sytuacja opanowana, trzymaj się
![]() Mój brat ma na imię Karol ![]() Dziewczyny, obejrzałam ten film Marley i ja i dawno tak nie płakałam, piękny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4222 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Anita dobrze że już wszystko w porządku ! Kciuki za kp ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4223 |
Wtajemniczenie
|
Margolcia - piękny film
![]() Bunny - przypomnij mi jaka torbę do wózka kupiłaś? Dobrze pamietam ze skip hop duo signature w trójkąty? Ja mam właśnie tą, tylko tą szarą i jestem nią zachwycona i nie mogę się doczekać kiedy będę jej używać ![]() Pewnie pamiętacie ze zastanawiałam się jaką nianie kupić i w końcu po naradzie z mężem stwierdziliśmy ze najzwyklejsza będzie dla nas wystarczająca. Nawet robiliśmy test z mężem, cichutko kwilił i wolał "Mimi" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4224 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ojej bidulko ![]() ![]() Jezu jeszcze jedna osoba zapyta mnie "jak sie czujesz" "jeszcze nie rodzisz" lub "Maja szaleje?" To bede zabijać łyżeczka!!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Zadomowienie
|
Milutku super zakupy
![]() ![]() ![]() ![]()
#4226 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Zakorzenienie
|
Milutek tez mam podgrzewacz Avent. Gdy go brałam od szwagierki mówiła, ze pewnie i tak bedzie nie używany. A teraz z przebojami moimi z karmieniem, nie wyobrażam sobie nie mieć podgrzewacza.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#4228 |
Zakorzenienie
|
Anitko, szybkiego powrotu do zdrowia i synka życzę
![]() Dziewczyny, co można fajnego jutro w Rossie kupić ? Chcę podkład i korektor, nie mam pomysłu na trzecią rzecz. Tusz na zapas w sumie mam..
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 | |
Wtajemniczenie
|
Bunny - o ale wypatrzyłaś
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Zakorzenienie
|
Anita - dobrze, że już wszystko ok
![]() A wiecie może czy da się dokupić do monitora oddechu osobno nianię? Brat Tż z maty już nie korzysta, ale dalej potrzebują niani i zastanawiam się czy sama mata nas urządza. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.