Panny Młode 2009 cz.II - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-21, 09:37   #3631
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

to sie zbieraj
Stary 2008-04-21, 09:41   #3632
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
to sie zbieraj
hehe tylko jakos cięzko mi sie zebrac

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 11:07   #3633
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
strippi a mieliscie jechac z TZ na rok za granice czy to juz nie aktualne?? chyba nie co??
ja pewnie bede musiała jechac do Holandii a tak mi sie nie chce
no jeszcze nie wiadomo czekamy do czerwca i wtedy podejmujemy decyzje

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2008-04-21 o 16:41
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 11:12   #3634
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

super masz...ja juz nie wiem czy chce slub...ciagle sie kllocimy...tz nie potrafi powiedziec przepraszam jak cos zlego zrobi ...zwala to ciagle na mnie i mowi mi strasznie przykre rzeczy
juz 3 dni pod rzad to samo...dzis tez rano..mimo ze widzielismy sie 2 godz...to caly czas klotnia a ja ciagle placze...
spotkamy sie dopiero jutro wieczorem...
ja go tak bardzo kocham a juz nie wiem czy on mnie tez (
mimo ze mowi ze kocha
nie chce mi sie zyc
Strippi, przykro mi. Też czasem mamy takie bardzo poważne kłótnie, w Waszym przypadku to na pewno tylko przejściowe. Czasem człowiek jak jest zły to powie coś przykrego co wcale nie jest prawdą. Szkoda, że Twój TŻ nie potrafi przeprosić

Nie możesz pisać, że niechce Ci się żyć!!
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 11:13   #3635
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Strippi, przykro mi. Też czasem mamy takie bardzo poważne kłótnie, w Waszym przypadku to na pewno tylko przejściowe. Czasem człowiek jak jest zły to powie coś przykrego co wcale nie jest prawdą. Szkoda, że Twój TŻ nie potrafi przeprosić
ehh

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2008-04-21 o 16:41
Stary 2008-04-21, 11:17   #3636
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
nie wiem czemu tak jest ( mam juz tego dosc
chcialabym byc szczesliwa tak jak inni zwlaszcza ze juz wiele przykrosci spotkalam w swoim zyciu...ale chyba nigdy nie bede szczesliwa
Jejku, martwi mnie, co piszesz Jest aż tak źle? Kłócicie się o coś konkretnego czy o jakieś pierdoły?
Stary 2008-04-21, 11:17   #3637
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

super masz...ja juz nie wiem czy chce slub...ciagle sie kllocimy...tz nie potrafi powiedziec przepraszam jak cos zlego zrobi ...zwala to ciagle na mnie i mowi mi strasznie przykre rzeczy
juz 3 dni pod rzad to samo...dzis tez rano..mimo ze widzielismy sie 2 godz...to caly czas klotnia a ja ciagle placze...
mimo ze mowi ze kocha
nie chce mi sie zyc
hmm to moze usiadz i pogadaj z nim powiedz mu co myslisz itd.. niedawnoo pisalam o moich przyjaciolach ktorzy sie rozstali po bardzo bardzo dlugim czasie... bo wlansie ciagle klotnie on ja zle traktowal mowil jej brzydkie rzeczy itd... wzielam ich na terapie wstrzasowa i powiedziala jak sie zachowuja co jeden robi 2 nie tak.. przyjaciolka wiedziala oco chodzi, przyjaciel sie zdziwil (gadalam z nimi z osobna) i pytal czy to serio tak wyglada... poszedl jej kupic bukiet kwietow przeprosil.. i mimo ze niesa razem wierzez ze sie zejda bo co.. bo on wkoncu zrowumial a scislej mowiac zostalo mu powiedziane co robi zle.. az dziw ze przez taki okres czasu ona mu niepowiedziala ze ja to boli...
wiec moze i ty mu powiedz co czujesz... ze boli cie to jak rani cie slowami, ze nienest ci do smiechu ze on nieprzeprasza jak zrob cos zle.. powiedz ze pewnie ty tez cos robisz zlego, bo przeciez kazdy ma cos zauszami, ale szczescie to przeciez nie sa ciagle klotnie i placz...
tyle odemnie... moze pomoze...
Stary 2008-04-21, 11:22   #3638
anuulaa
Wtajemniczenie

Martucha ma rację, musicie porozmawiam poważnie i powiedzieć co Was boli. U nas jest trochę odwrotnie, częściej TŻ pierwszy mnie wyciąga do rozmowy, bo ja jestem zamknięta często w sobie, ciężko mi mówić o uczuciach ale jednak rozmawiamy i wtedy jak mu powiem co mnie boli i co mi się nie podoba się w jego zachowaniu, to wtedy jest nam obojgu lepiej.
Wierzę, że u Wasto tylko taki kryzys, który każdy pewnie przechodzi
Stary 2008-04-21, 11:25   #3639
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 11:34   #3640
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Martucha ma rację, musicie porozmawiam poważnie i powiedzieć co Was boli. U nas jest trochę odwrotnie, częściej TŻ pierwszy mnie wyciąga do rozmowy, bo ja jestem zamknięta często w sobie, ciężko mi mówić o uczuciach ale jednak rozmawiamy i wtedy jak mu powiem co mnie boli i co mi się nie podoba się w jego zachowaniu, to wtedy jest nam obojgu lepiej.
Wierzę, że u Wasto tylko taki kryzys, który każdy pewnie przechodzi
tez mam taka nadzieje

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2008-04-21 o 16:42
Stary 2008-04-21, 11:41   #3641
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem w sumie jak jest ( teraz napisal ze mnie kocha...
klocimy sie czasami nawet o glupoty np o poczte bo mi sie nie chce isc..

no ale on nie umie rozmawiac..ja mu mowie a on nic nie gada...

tez mam taka nadzieje

no my juz tez nie jestesmy swierzakami w zwiazku
za 9 dni minie 4 lata razem!
ale ostatni okres to ciagle klotnie nie wiem moze po prostu on nie chce byc ze mna
strippi moze to brutalnie zabrzmi, ale on moze mysli to samo ze ty niepotrafisz rozmawiac.. bardzo prosto jest mowic ze ta druga strona niepotrafi... (tak jak mowilaam jestem na bierzaco w takich gadakach bo obserwuje przyjaciol) a tak naprawde to tak jak pisala rosette moze wy OBOJE niepotraficie rozmawiac co.. jak on cos mowi to ty sie denerwujesz jak ty mowisz on nieslucha.. nie jest tak?

moze jak jest klotnia lepiej ugrysc sie w jezyk, albo powiedziec mu to co powiedziales bardzo mnie zabolalo, niechce aby tak wygladaly nasze rozmowy, cokolwiek jasno, czytelnie i niedlugi monolog kotkie komunikaty!
Stary 2008-04-21, 11:42   #3642
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

mimo ze mowi ze kocha
nie chce mi sie zyc
Oj Strippi wiem, że nasze pisanie tu dużo nie zdziała, ale wierzę, że wyjaśnicie sobie wszystko. My też nieraz się pokłócimy, to normalne, najważniejsze jest to żeby się potem dogadać i naprawić błędy. Pogadaj z Tż szerze i powiedź mu co się boli w jego zachowaniu, być może nie zdaje sobie z tego sprawy. Faceci są z Marsa, oni nigdy nas do końca nie zrozumieją, dlatego też musimy im wszystko wprost mówić. Wierzę, że wszystko się ułoży
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 11:43   #3643
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
strippi moze to brutalnie zabrzmi, ale on moze mysli to samo ze ty niepotrafisz rozmawiac.. bardzo prosto jest mowic ze ta druga strona niepotrafi... (tak jak mowilaam jestem na bierzaco w takich gadakach bo obserwuje przyjaciol) a tak naprawde to tak jak pisala rosette moze wy OBOJE niepotraficie rozmawiac co.. jak on cos mowi to ty sie denerwujesz jak ty mowisz on nieslucha.. nie jest tak?

moze jak jest klotnia lepiej ugrysc sie w jezyk, albo powiedziec mu to co powiedziales bardzo mnie zabolalo, niechce aby tak wygladaly nasze rozmowy, cokolwiek jasno, czytelnie i niedlugi monolog kotkie komunikaty!
no ale ja probowalam z nim rozmawiac wczoraj dzisiaj...

Edytowane przez strippi
Stary 2008-04-21, 11:45   #3644
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Oj Strippi wiem, że nasze pisanie tu dużo nie zdziała, ale wierzę, że wyjaśnicie sobie wszystko. My też nieraz się pokłócimy, to normalne, najważniejsze jest to żeby się potem dogadać i naprawić błędy. Pogadaj z Tż szerze i powiedź mu co się boli w jego zachowaniu, być może nie zdaje sobie z tego sprawy. Faceci są z Marsa, oni nigdy nas do końca nie zrozumieją, dlatego też musimy im wszystko wprost mówić. Wierzę, że wszystko się ułoży
no ja mu napisalam smsa dlaczego tak robi ale nie odpisuje mi poczekam az odpisze...
jak sie nie klocimy to jest wspaniale...

Edytowane przez strippi
Stary 2008-04-21, 11:47   #3645
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
nie wiem moze po prostu on nie chce byc ze mna
Strippi, co ty wygadujesz??? Jakby nie chciał być Tobą, to by Ci się nie oświadczał, na przeprosiny nie brałby Cię na konie i nie przejeżdżałby całej Polski, żeby spędzić z Tobą czas i razem wrócić. Nie znamy go, ale z tego co czasem opowiadasz, to Wasza miłość jest piękna i nie wierzę, że on Ciebie nie chce!!!
Stary 2008-04-21, 11:48   #3646
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
nie wiem w sumie jak jest ( teraz napisal ze mnie kocha...
klocimy sie czasami nawet o glupoty np o poczte bo mi sie nie chce isc..

no ale on nie umie rozmawiac..ja mu mowie a on nic nie gada...

tez mam taka nadzieje

no my juz tez nie jestesmy swierzakami w zwiazku
za 9 dni minie 4 lata razem!
ale ostatni okres to ciagle klotnie nie wiem moze po prostu on nie chce byc ze mna
oj slonce nie przejmuj sie on po prostu ma taki charakter kiedys tez wlasnie probowalam z nim pogadac a on daj mi spokoj to moja sprawa oj ciezki jest
ja tez wczoraj sie poklocilam z moim tz ale on przeprosil bo wiedzial ze przesadzil ja robie calkiem inaczej ja czekam az on sie odezwie bo juz raz mnie stracil i wie jak sie bedzie czul jak to zrobi po raz drugi muszisz mu zalundowac terapie wstrzasowa niech wie ile jestes warta bo ja nie wiem czy bym wytrzymala tak cale zycie
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 11:50   #3647
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
oj slonce nie przejmuj sie on po prostu ma taki charakter kiedys tez wlasnie probowalam z nim pogadac a on daj mi spokoj to moja sprawa oj ciezki jest
ja tez wczoraj sie poklocilam z moim tz ale on przeprosil bo wiedzial ze przesadzil ja robie calkiem inaczej ja czekam az on sie odezwie bo juz raz mnie stracil i wie jak sie bedzie czul jak to zrobi po raz drugi muszisz mu zalundowac terapie wstrzasowa niech wie ile jestes warta bo ja nie wiem czy bym wytrzymala tak cale zycie
kochana sama widzisz jak jest ( ja go bardzo kocham i nie chce takich sytuacji...

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2008-04-21 o 16:43
Stary 2008-04-21, 11:52   #3648
martucha84
Zakorzenienie

skoro on podglasnia muzyke, to wez go na spacer i tam nim pogadaj, jak ja staralam sie uzmyslowic przyjacioelowi co robi zle wzgledem oprzyjaciolki to 5 razy wychodzil z pokoju a to po herbate ciastka zrobic mi cos jesc bo napewno jestem glodna.. a ja co robilam, lazlam za nim... az wkoncu dotarlo.. moze wlasnie jak mowisz mu co coi nieodpowiada on podglasza muze bo niemoze tego przyjac na spokojnie woli niedopuszczac mysli ze czasem zdarza mu sie byc takim palantem...? tak jak mowie sczezrze pogadajcie, w jakims spokojnym miejscu niezaleznym od was, typu restaurajcja kanjpka park.. gdziekolwiek skad niemogl by "uciec" i musialby cie wysluchac do konca...
Stary 2008-04-21, 11:54   #3649
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
skoro on podglasnia muzyke, to wez go na spacer i tam nim pogadaj, jak ja staralam sie uzmyslowic przyjacioelowi co robi zle wzgledem oprzyjaciolki to 5 razy wychodzil z pokoju a to po herbate ciastka zrobic mi cos jesc bo napewno jestem glodna.. a ja co robilam, lazlam za nim... az wkoncu dotarlo.. moze wlasnie jak mowisz mu co coi nieodpowiada on podglasza muze bo niemoze tego przyjac na spokojnie woli niedopuszczac mysli ze czasem zdarza mu sie byc takim palantem...? tak jak mowie sczezrze pogadajcie, w jakims spokojnym miejscu niezaleznym od was, typu restaurajcja kanjpka park.. gdziekolwiek skad niemogl by "uciec" i musialby cie wysluchac do konca...
jutro sprobuje go namowic abysmy poszli na spacer...

Edytowane przez strippi
Stary 2008-04-21, 11:58   #3650
martucha84
Zakorzenienie

jak sie niezgodzi, to przestan sie odzywam pewnie ebdzie to trudne ale z tego co piszesz zawsze ty chcesz zaczac pierwsza dyskusje po klotni.. wiec teraz niech on sie odezwie.. nauczy ze niezawszelatwo dostanie to co chce.. najpierw ci nawrzuca a potem ty i tak przybiegniesz... jesli chcesz tak cale zycie to prosze.. mala ma racje.. niezaczynaj romowy daj mu czas niech sam cos napisze..
Stary 2008-04-21, 12:00   #3651
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
jak sie niezgodzi, to przestan sie odzywam pewnie ebdzie to trudne ale z tego co piszesz zawsze ty chcesz zaczac pierwsza dyskusje po klotni.. wiec teraz niech on sie odezwie.. nauczy ze niezawszelatwo dostanie to co chce.. najpierw ci nawrzuca a potem ty i tak przybiegniesz... jesli chcesz tak cale zycie to prosze.. mala ma racje.. niezaczynaj romowy daj mu czas niech sam cos napisze..
ale jesli chodzi o to
to ja po prostu sie boje .

Edytowane przez strippi
Stary 2008-04-21, 12:00   #3652
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
jutro sprobuje go namowic abysmy poszli na spacer...chyba ze nie bedzie chcial sie ze mna spotkac

bedzie kochanie z tego co mowil moj tz to kisiel naprawde cie kocha tylko moze nikt go nie nauczyl powaznej rozmowy i sie boi tak bylo ze mna dopoki sie nie rozstalismy teraz przynajmniej potrafimy ze soba rozmawiac. Musisz go wziac na spacer tak jak mowisz i zrobic mu taka terapie wstrzasowa powiedz mu co ci lezy na sercu co cie boli i jak sie czujesz jak on cie tak traktuje glowa do gory uda ci sie
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-04-21, 12:02   #3653
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
bedzie kochanie z tego co mowil moj tz to kisiel naprawde cie kocha tylko moze nikt go nie nauczyl powaznej rozmowy i sie boi tak bylo ze mna dopoki sie nie rozstalismy teraz przynajmniej potrafimy ze soba rozmawiac. Musisz go wziac na spacer tak jak mowisz i zrobic mu taka terapie wstrzasowa powiedz mu co ci lezy na sercu co cie boli i jak sie czujesz jak on cie tak traktuje glowa do gory uda ci sie
ehhhh

Edytowane przez strippi
Stary 2008-04-21, 12:10   #3654
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
ale jesli chodzi o to
to ja po prostu sie boje ...bo on robi wtedy glupie rzeczy z kolegami... i jeszcze gorzej pozniej jest
kochanie on ci robi na zlosc a wcale pozniej sie nie spotyka z tymi kolegami nie boj sie bo cale zycie bedziesz za nim latac a on bedzie to wykorzystywal. Pamietasz jak mowilam chodzmy na targi a ty nie bo kisiel mowi ze koniec i ze cie nie kocha co ci powiedzialam? zebys sie nie plaszczyla przed nim i tak przybiegnie do ciebie i zalozylam sie o flaszke!!! i co przegralas juz wieczorem bylo lepiej wiec marta niech on teraz wyciagnie reke i przeprosi tak sie nauczyl ze to ty zawsze pierwsza lecisz martycha ma racje jak chcesz tak cale zycie to droga wolna ale ja tak bym nie mogla co bedziecie mieszkac razem to co tydzien bedzie siewyprowadzaldo kolegow bo nie potrafi z toba porozmawiac przeciez to glupota wiem bo ja robilam podobnie ale potrafie przyznac sie do bledu

bo on wie ze ty przybiegniesz i dlatego sie powtarza
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r

Edytowane przez mala2241
Czas edycji: 2008-04-21 o 12:13 Powód: doczytalam
Stary 2008-04-21, 12:15   #3655
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
kochanie on ci robi na zlosc a wcale pozniej sie nie spotyka z tymi kolegami nie boj sie bo cale zycie bedziesz za nim latac a on bedzie to wykorzystywal. Pamietasz jak mowilam chodzmy na targi a ty nie bo kisiel mowi ze koniec i ze cie nie kocha co ci powiedzialam? zebys sie nie plaszczyla przed nim i tak przybiegnie do ciebie i zalozylam sie o flaszke!!! i co przegralas juz wieczorem bylo lepiej wiec marta niech on teraz wyciagnie reke i przeprosi tak sie nauczyl ze to ty zawsze pierwsza lecisz martycha ma racje jak chcesz tak cale zycie to droga wolna ale ja tak bym nie mogla co bedziecie mieszkac razem to co tydzien bedzie siewyprowadzaldo kolegow bo nie potrafi z toba porozmawiac przeciez to glupota wiem bo ja robilam podobnie ale potrafie przyznac sie do bledu
ale co ja mam robic jak jego nie ma...nie chce ciagle siedziec w domu zwlaszcza ze z rodzicami ciagle klotnie...
tylko z nim spedzam swoj wolny czas i z nim mi jest najlepiej
Stary 2008-04-21, 12:20   #3656
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
ehhhh

tylko wiesz chodzi mi o to ze nie chce by to sie powtarzalo...a niestety powtarza sie
Cytat:
ale co ja mam robic jak jego nie ma...nie chce ciagle siedziec w domu zwlaszcza ze z rodzicami ciagle klotnie...
tylko z nim spedzam swoj wolny czas i z nim mi jest najlepiej
wiem kochanie rozumiem cie ale zobacz wyjechalas i zostawilas go i co jak piesek przyjechal bo zatesknil zrob to jeszcze raz niech zateskni wyjedz do jakiejs cioci zobaczysz ze przyjedzie po ciebie wiem ze to trudne bo go kochasz ale musisz bo inaczej on cale zycie bedzie cie tak trktowal a ty bedziesz plakac
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-04-21, 12:24   #3657
martucha84
Zakorzenienie

a z koleznakami niet? niemozesz sie zobaczyc? nie wiem jakis weekend iatek cokolwiek, skoro on wie ze swoj najlepszyy czas spedzasz z nim i z nim tak ci cudownie ze tylko z nim chcesz dzielic swoje chwile to hmm uzaleznil cie od siebie dlatego on sie teraz bawi a ty sie ukarzasz...
stripi wiem ze kochasz i szczescia zycze.. ale idz na piwo z kolezanka, dzis jutro nie wiem a jak napisze to powiedz mu ze go kochasz ale jestes umowiona i nie ams zczasu, tak jak mowi mala niech sam zateskni!
Stary 2008-04-21, 12:26   #3658
Rybulka
Zakorzenienie

Strippi .
Tak naprawdę tylko mała może Ci pomóc i coś doradzić, bo Was zna. Ja przychylam się do jej zdania. Musisz go wziąć na przetrzymanie i tyle. Jeśli jesteś pewna, że Wasza kłótnia nie jest Twoją winą, to go za nią nie przepraszaj. Nie wiem... wyłącz telefon na cały dzień, spotkaj się z koleżankami. Może chłopak zrozumie, że coś jest nie tak i odezwie się. Wtedy zaproś go na spacer i powiedz o tym, co Cię boli. Musisz zmusić go, żeby Cię wysłuchał...
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 12:30   #3659
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
wiem kochanie rozumiem cie ale zobacz wyjechalas i zostawilas go i co jak piesek przyjechal bo zatesknil zrob to jeszcze raz niech zateskni wyjedz do jakiejs cioci zobaczysz ze przyjedzie po ciebie wiem ze to trudne bo go kochasz ale musisz bo inaczej on cale zycie bedzie cie tak trktowal a ty bedziesz plakac
nie mam do jakiej cioci wyjechac...pozostaje mi nie pisac smsy dzis jak jest w pracy i zobaczymy czy napisze cos pierwszy

Cytat:
a z koleznakami niet? niemozesz sie zobaczyc? nie wiem jakis weekend iatek cokolwiek, skoro on wie ze swoj najlepszyy czas spedzasz z nim i z nim tak ci cudownie ze tylko z nim chcesz dzielic swoje chwile to hmm uzaleznil cie od siebie dlatego on sie teraz bawi a ty sie ukarzasz...
stripi wiem ze kochasz i szczescia zycze.. ale idz na piwo z kolezanka, dzis jutro nie wiem a jak napisze to powiedz mu ze go kochasz ale jestes umowiona i nie ams zczasu, tak jak mowi mala niech sam zateskni!
nie mam kolezanek bo z nim zawsze kazda chwile spedzam
ale oki posiedze w domu moze sam sie odezwie pierwszy

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Strippi .
Tak naprawdę tylko mała może Ci pomóc i coś doradzić, bo Was zna. Ja przychylam się do jej zdania. Musisz go wziąć na przetrzymanie i tyle. Jeśli jesteś pewna, że Wasza kłótnia nie jest Twoją winą, to go za nią nie przepraszaj. Nie wiem... wyłącz telefon na cały dzień, spotkaj się z koleżankami. Może chłopak zrozumie, że coś jest nie tak i odezwie się. Wtedy zaproś go na spacer i powiedz o tym, co Cię boli. Musisz zmusić go, żeby Cię wysłuchał...
no zobaczymy jak to bedzie
Stary 2008-04-21, 12:32   #3660
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

lece bo matka zabronila mi komputera...ehh

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości