|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Janusz, Grażyna - normalna rodzina - januszowanie część PIĄTA
|
|
|
|
#2192 |
|
Konto usunięte
|
Januszowanie i chamstwo to darcie mordy, że "jak ktoś jest gruby to niech zdaje sobie z tego sprawę, niech nie noszą legginsów/sukienek/spódnic, bo nie każdy chce na to patrzeć"
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2193 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W kazdej czesci jakas mądra wizazanka musi palnac kazanie pt: "jak mozecie sie wysmiewac z czyichs sandalow/wlosow/klaskania/papci dla gosci jak same macie to tamto i owamto". I oczywiscie byc PONAD TO ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- A w temacie: wrocilam chyba z krainy gołych kostek do kurtek puchowek. Byly wszedzie (tak tak, wiem NIE WYPADA krytykowac), ale jak zobaczylam w ciagu dniu kilku(nastu) motocyklistow w tenisoweczkach, to mi troche witki opadly (z zazdrosci oczywiscie) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2194 |
|
Konto usunięte
|
Zakładać tenisowki do jazdy motocyklem bym nie chciała, wolę bity co chronią kostki w razie czego. Ale jak ktoś preferuje to spoko.
Co do skarpet do sandałow i balerinek to mnie też trochę śmieszy taki mix, chociaż przedwczoraj strasznie obtarly mnie nowe baleriny i jakbym miała skarpety w torbie to pewnie bym założyła bo było mi wtedy serdecznie wszystko jedno co ludzie pomyśla. Czasem zazdroszczę ludziom co stawiają własną wygodę ponad to czy dana rzecz jest modna i estetyczna. Ja tak nie za bardzo umiem. |
|
|
|
#2195 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Życie
|
|
|
|
|
#2196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moje zycie zyskaloby plus milion do komfortu, poniewaz moje stopy marzna nawet kiedy temperatura jest w okolicach 25 stopni. Jak chodze po naslonecznionej ulicy to jeszcze pol biedy, ale np. jak przychodze do pracy i siedze w klimatyzowanym biurze to jest dramat.Mimo wszystko jednak ja tez jestem z tych co stawiaja kwestie estetyczne wyzej niz swoja wygode i skarpetek do takich butow nie nosze, a stopki te cienkie 15 czy 20 den sa dla mnie jakims okropnym pomyslem i bezsensownym w dodatku bo NIE GRZEJA |
|
|
|
|
#2197 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zresztą mi się wydaje to bardziej eleganckie jak np. w gościach musisz zdjąć jednak te buty. Lepsza rajstopowa skarpetka niż goła noga na czyjejś podłodze
Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2017-04-19 o 10:48 |
|
|
|
|
#2198 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Rano skarpetki zdjęłam i cieszyłam się słońcem ☺
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Konto usunięte
|
Ja noszę stopki do balerinek, inaczej niektórych w ogóle nie byłabym w stanie założyć latem (np. melissy), ale to zależy od stopek, niektóre nie wystają w ogóle.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2200 |
|
Konto usunięte
|
Nie noszę balerin bo wszystkie wydają mi się zwyczajnie brzydkie, ale jeśli chodzi o rajstopowe stopki, to nie bardzo widzę sens ich istnienia - niewygodne (zsuwają mi się ze stóp przy zdejmowaniu buta), nieciekawe wizualnie (zwłaszcza jeśli wystają) i niepraktyczne (jeśli już zakładam coś tego typu, to wolę żeby miało długość normalnej skarpetki, za kostkę). Skarpetki przed kostkę noszę, ale zwykłe "materiałowe", do butów sportowych. Inne zakryte buty noszę do rajstop / pończoch / skarpetek rajstopowych lub na gołe stopy.
|
|
|
|
#2201 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2202 |
|
Konto usunięte
|
W mieszkaniach bywa parno i duszno. Nie wyobrażam sobie kisić nogi np. tak jak teraz było ok 16-20 stopni jakiś czas temu - idealnie na baleriny na dwór, ale w mieszkaniu jeszcze kaloryfery działają i jest cieplej - jakbym miała siedzieć w butach to bym się czuła niekomfortowo delikatnie mówiąc.
|
|
|
|
#2203 |
|
Przyczajenie
|
co do motocyklistow w sandalach, przyszedl taki jak zdawalam prawko na motor, i egzaminator go nie dopuscil do egzaminu wlasnie przez te buty
|
|
|
|
#2204 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2205 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie plażowy ubiór na moto (zwłaszcza w mieście) to głupota - i zastanawiam się czy ci ludzie są tak pewni swoich umiejętności czy tak pozbawieni wyobraźni). Mi na kursie warunkowo pozwolili na trampki - ale uczyłam się na rozklekotanym romecie, w którym biegi trzeba było na wyczucie zmieniać i nigdy nie było wiadomo czy wskoczy Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2017-04-19 o 12:22 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2206 |
|
Konto usunięte
|
W sumie to ja częściej słyszę nie ściągaj butów, gdy jestem w gościach, nikt mi nie kazał ściągać butów 😀 ale i tak zawsze ściągam xD ale na bosaka u obcych byłoby mi tak głupio chodzić
|
|
|
#2207 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2208 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ani to problem ani dramat tylko śmieszne takie ![]() Mnie zawsze bawią fashion victims. |
|
|
|
|
#2209 |
|
Konto usunięte
|
Mi się te malutkie skarpety zawsze ściągają w butach typu balerinki, nawet jak mają silikon albo jakieś inne coś, na "skarpety" na same palce do szpilek z odkryta pięta trzeba są niewygodne dla mnie w większości. Więc często do sukienki zostaje mi właśnie iść w balerinach na gola stopę
Jedyne stópki które mi ale nie zdejmują w bucie to te z adidas performance ale one nie są do balerinek. Na koniec taka sytuacja, marzna ci stopy? W nyc możesz nosić skarpety do każdych butów, najwyżej ludzie wezmą cie za blogerke modowa
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2210 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Masz może stylizacje z białymi skarpetkami? Choć te nude też są ok. |
|
|
|
|
#2211 |
|
Konto usunięte
|
Te ostatnie wygladaja jak: "kupilam trendy plastikowe buty jak kim kardashian ale odparzyly mnie do mięsa, wiec kupilam najgrubsze skarpetki na straganie na rogu"
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2212 |
|
Konto usunięte
|
Ja zawsze w gosci zabieram skarpetki, jesli mam zalozone baleriny.
Nie nosze niewiadomo jakis kreacji, jak mam sukienke/spodniczke to jakas zwykla wiec jakies neutalne krotkie skarpetki nie przeszkadzaja w mojej stylizacji. ![]() Na boso tez nie lubie chodzic |
|
|
|
#2213 |
|
Konto usunięte
|
U mnie w rodzinie nigdy nie było takiego zwyczaju żeby goście zdejmowali buty i szczerze mówiąc też nie zdarzyło mi się żeby trzeba było zdejmować u znajomych. Ale jakby mi się zdarzyło i nie miałabym skarpet to trudno. Nogi mi nie śmierdza więc się tego nie obawiam ale chciałabym żeby ta osoba miała czysta podłogę, skoro już prosi gości żeby zdejmowanie buty.
Nie wiem dla mnie to dziwne jak się kogoś zaprasza oczekiwać ze będzie na boso chodzil a jeszcze dziwniejsze dawać mu kapcie. Szczególnie jakieś już chodzone, bleh |
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2215 |
|
Konto usunięte
|
Najlepiej w torebce nosić baletki, takie najwyklejsze. Zamują mało miejsca i dla mnie lepsze niż skarpetki
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2217 |
|
Konto usunięte
|
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;73012371]fajne połączenia. Mam złote szpiki zaraz dobiorę do nich wełniane skarpetki. I niech no mi ktoś krzywo spojrzy.
Masz może stylizacje z białymi skarpetkami? Choć te nude też są ok.[/QUOTE] Sure thing lol
|
|
|
|
#2218 |
|
Wtajemniczenie
|
w rodzinnym domu też zawsze wykładane są papcie jak ktoś przychodzi, i jak ktoś ma ochotę to założy, tym bardziej że w domu jednorodzinnym podłoga jest trochę zimna i lepiej mieć papcie
jak idę do gości i ktoś mi też proponuje papcie to jeśli nie sa ekstremalnie za małe/za duże, to założę (jeśli mam skarpety/rajstopy. na gołą stopę nigdy). nie widzę w tym nic nadzwyczajnego, wiele osób nie chce żeby gość zmarzł, namawia na pozostanie w butach, ale jak ktoś się upiera i zdejmuje buty to proponuje mu się kapcie. i tyle. nic wielkiego
|
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piszę tak, bo zawsze takie sytuacje trafiają mi się u starszych osób, raz nawet dostałam propozycję założenia papci gospodarza. Straszne przeżycie, nigdy więcej proszę. |
|
|
|
|
#2220 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a u niej chłodno, same skarpetki nie dadzą rady. A mam takie puchate "bambosze". U mojego ex też mialam własne. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

Rano skarpetki zdjęłam i cieszyłam się słońcem ☺