|
|
#271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PM 2018 cz. V
Ja chcę kupić tylko color tatoo więc mam nadzieję, że gdzieś dorwę.
Jakoś nigdy nie miałam problematycznuch współlokatorow ale sąsiadów zawsze miałam "wiercących". Pierwszy raz chyba jest spokój (a dziwne bo nowy blok). Mam nadzieję, że nie zapeszę
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Winda w akademiku zablokowana była i musiałam z 3 piętra znieść walizkę
ledwo się udalo
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Jadę właśnie na uczelnię i nie zdążę wejść do Rosska, będę tam dopiero ok 14 pewnie mój kolor podkładu będzie już wymieciony, ach te uroki super jasnej karnacji... Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
A przypomnieli mi się sąsiedzi u taty rodzina pijaków. Za dzieciaka schodziłam piętro niżej bo tam mieszkała ciocia a w tym momencie ojciec pijak wyleciał na syna pijaka z siekierą i się darł że go zabije. Rodzice zmarli został synek który miał żółte papiery i nic mu nie można było zrobic Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#275 |
|
Rozeznanie
|
Która pierwszą wrzucila tu ten "taniec"? Udusze! Tak lubiłam tą piosenkę i teraz ciągle mam przed oczami tą parę i ich wygibasy ;(
A zawsze myślałam, że to piosenka taka do pobujania. Też mialyscie wrażenie przy oglądaniu, że zaraz jeden drugiego niechcący uderzy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Pękła mi walizka
|
|
#277 |
|
:)
|
Tak czytam czytam Wasze komentarze i się skusiłam na ten ślubny taniec
dawno czegoś tak komicznego nie widziałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a znacie (i czy może korzystacie) ze strony wedding.pl? Bo mi tę stronę facebook podpowiedział, tam pomijam jakieś konkursy typu "wygraj suknię ślubną", ale organizer jest całkiem zacny
tylko mnóstwo rzeczy usuwam, bo nie będą dotyczyły nas jakieś bajery typu sztuczne ognie.
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomniałam obejrzeć ;( a już do pracy jadę. Wczoraj padłam po powrocie. Zabrałam się za szukanie DJ bo przecież się nie doprosze tego mojego... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha wyslalabym TŻ ale nie umiem na aplikacji linku wygenerować Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swoją drogą jak byłam małym dzieckiem zawsze czekałam na te sztuczne ognie na weselu, teraz na moim ich nie przewiduje ale wtedy to był szał ![]() Co do szukania DJ, mój kumpel z pracy to ma dopiero luz. Chce ślub w sierpniu/wrześniu tego roku (koscielny), nie mają nic i mówi że jeszcze ma czas bo on zna ten biznes i wszystko na spokojnie ogarnie na ostatnią chwilę. To dopiero wylajtowanie. |
|
|
|
|
|
#283 | |
|
Żona
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja miałam stres ponad 1,5 roku przed że "moi" już będą zajęciWysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#286 |
|
|
U Was też tak zimno? Normalnie żałuję,że nie wzięłam kurtki zimowej i czapki, zamarzaaam :-(
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie sala, grajki i foto trzeba wcześniej zarezerwować, ale np. Teraz ja rok do ślubu to więcej nie mam na razie żadnej roboty, i nie wiem czym miałabym się teraz stresować
![]() Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W rosku spędziłam 20minut w kolejce A 4 kasy były otwarte.Ale i tak muszę jeszcze raz iść po zmywacz do pazurów i po jeden krem cc bo tylko jeden kupiłam a potrzebuje 2
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Tak bardzo zimno. Żałuję że nie mam rękawiczek.
Dj którego chciałam ma wolny nasz termin i zniżkę 400zl! Kurde kusi! Jakbyście mogły zerknijcie na fb na novussteam co myslicie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#290 | |
|
Żona
|
Cytat:
Na tej stronie super jest to że można układać stoły jak się chce i przypisywać do nich ludzi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez MrsSeductive Czas edycji: 2017-04-20 o 08:58 |
|
|
|
|
|
#291 |
|
|
Idę na badanie i przechodziłam obok rossmana, normalnie nie wierzę w to co widzę. Kolejka jak po karpia z lidla
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ledwo się dopchalam do szaf ale brałam co chciałam i się nie zastanawialam
|
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
U mnie strasznie zimno. Wyciągnęłam rano z szafy kurtkę zimową i Emu, do tego czapka, rękawiczki i tak mogę stać na przystanku
![]() Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My chcemy mieć kamerzystę, tylko musimy najpierw znaleźć żeby na chcecniu się nie skończyło
|
|
|
|
#295 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
na urodzinowego grilla, na koncert, na rodzinnego grilla
nie mogę się doczekać ![]() piąteczka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() od godziny nadrabiam Ross odhaczony, mam spokój z makijażem na pół roku kupiłam:- 2 tusze - podkład - puder - róż wypiekany (piękny - eyeliner - szminkę czerwoną, bo moja ma chyba z 5 lat i grozi śmiercią ![]() Jestem spełniona
|
||||||||
|
|
|
|
#296 | |
|
Żona
|
Cytat:
Muszę iść na zakupy ubranionwe tak bardzo nie lubię Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też będziemy mieć 2- dj i wodzirej Ile biorą?---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
w kolejce stałam może 3 min, akurat przejrzałam kwc czy na pewno brać ten róż Kupiłam więcej niz zamierzałam, ale podkład mi się kończy, a wprowadzili szafę Revlona do rossa to skorzystałam
|
||
|
|
|
|
#298 | |
|
Żona
|
Cytat:
bo mam taki badziewny tusz że chce mi się płakać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja też wszystkiego sama szukałam, orkiestra jest taka, jak TŻ chciał, ale to ja z nimi załatwiałam wszystko. Jakoś mi to nie przeszkadza
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Max Factor Clump Defy (ale tego nie kupuję w rossmanie, bo jesli był otwarty to schnie niemiłosiernie szybko), wzięłam Maybelline Collosal volume a na próbę (koleżanka kupuje tylko ten) wzięłam Lovely Pump it, w promocji z 5zł
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

ledwo się udalo

pewnie mój kolor podkładu będzie już wymieciony, ach te uroki super jasnej karnacji...
dawno czegoś tak komicznego nie widziałam 

powiedział, że nie dość, że pewnie cała rodzina się z nich śmieje, to teraz jeszcze internety
ja miałam stres ponad 1,5 roku przed że "moi" już będą zajęci