![]() |
#4261 | |||||||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:33 ---------- Poprzedni post napisano o 05:31 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:34 ---------- Poprzedni post napisano o 05:33 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:36 ---------- Poprzedni post napisano o 05:34 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7301253 1]Ojej bidulko ![]() ![]() Jezu jeszcze jedna osoba zapyta mnie "jak sie czujesz" "jeszcze nie rodzisz" lub "Maja szaleje?" To bede zabijać łyżeczka!!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Skąd ja to znam 😓😓 wczoraj jakąś fala pytań czy już urodziłam... I że coś długo.. no fest. Do terminu mam 10 dni jeszcze... 🤔 A tu już wypytywanki i komentarze... My przenosimy dzieciaczki 😌😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:37 ---------- Poprzedni post napisano o 05:36 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:38 ---------- Poprzedni post napisano o 05:37 ---------- Polecam! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Raczkowanie
|
Mohnka dobrze policzone, przy cukrzycy tak się robi...
Śniło mi się że urodziłam metrowe dziecko... Było cyklopem i od razu gadalo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Rozeznanie
|
![]() Mi się dziś śniło że miałam oddać próbkę moczu do kartonowego pojemnika ![]() ![]() U mnie dziś 37t+0d ![]() Za chwilę się zbieram do labo na zakupy i do Rossmanna ;-) ciekawe czy dziś ktoś miły mnie w labo przepuści ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Rozeznanie
|
Byłam wczoraj u tych znajomych.. tragedii nie było ale przez to wszystko nie umylam wczoraj włosów a sama pod prysznic nie chodzę tylko przy Tz. No i muszę czekać aż wróci z pracy a dziś mam wizytę o 17.30 u lekarza. Po 3 miesiącach inny lekarz ciekawe co mi powie i czy usłyszę coś innego niż w szpitalu.. 😀.
Z dnia na dzień mam bardziej dość i sił mi brak. Do tp 10 dni. Marzę, żeby urodzić... Kostki tragedia a jeszcze zaczęły mnie boleć nadgarstki grr ... 😒😔 Kręgosłup porażka, wszystko na nie. Wieczór przed snem przeplakany a dziś z rana ból głowy. Czuję się brzydka, gruba, wielką, niezaradna, tęsknię za tym, że mogłam sobie zmienić firanki kiedy chciałam i pojechać do sklepu kiedy tylko miałam ochotę.. 😔 no wszystko na nie ... I myślę czy będę dobrą mamą.. grr Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Rozeznanie
|
Zrobiłam zamówionko w Rossmanie 😁 humor sto razy lepszy 😍1492666294774.jpg
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jestem przygotowana na dziecko ![]() Poszalałam, wydałam stówkę, a tż odbierze zamówienie, mam nadzieje, że kobietki go nie staranują ![]() Cytat:
Ja nie wyobrażałam sobie przepychać się przy tych kosmetykach, już widzę ile razy dostałabym w brzuch, a tak opłacone, teraz czekam na smska z terminem realizacji. Cytat:
![]() I czuje się dokładnie tak samo jak ty, obawy te same, ale musimy sobie dać radę! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zadomowienie
|
Wszyscy o zakupach
![]() Talusia ładna waga malutkiej ![]() Ja właśnie wstaje i ide z pieskiem. O dziwo chyba mój kręgosłup dzisiaj lepiej. Mohnka ja na pierwszej stronie mam wpisana date z polowkowego. Wg Om to 8 maj, ale ja nie zapamiętałam dokładnej daty miesiączki, ale lux med liczy wg 8 maj, żeby niepotrzebnie nie robili indukcji wcześniej. Wczoraj na Usg mi wyszedł 5 maj, a na polowkowym 3 maj, więc wszystko tak jakoś podobnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym smutny poranek bo przyjaciolka napisala ze rozstała sie z facetem a bardzo im kibicowalam bo facet fajny i czulam sie matka chrzestna tego związku bo poznali sie na moim panienskim ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
#4270 |
Zakorzenienie
|
A ja się wylamie i idę do hbe a nie rosska 😁 bo dzisiaj 1+1 za grosz Bell, Bourjois i Ingrid czyli to co mnie interesuje 😉 boje sie że mamy za dużo na koncie i żebym nie przehulała za dużo
![]() Wysłane za pomocą mTalk
#4271 |
Zakorzenienie
|
Wy o kosmetykach, a ja mysle o butach na lato
![]() Wczoraj mi przyszly z zalando i nie wiem, czy zostawiac... ladne sa ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4272 |
Zakorzenienie
|
Małż juz komentuje, ze to pewnie na spacerki z Synusiem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4273 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem są spoko.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
Bunnybe - szkoda koleżanki
![]() Vikunia - bardzo fajne buty! zostaw ![]() Przeglądam te kosmetyki i nie wiem czy coś brać, bo wszystko w sumie mam - ten puder z Wibo mnie zaciekawił, ale widzę, że chyba też go u mnie nie mają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Rozeznanie
|
Bunnybe oj szkoda koleżanki. Jednak czasem lepiej tak i że przed ślubem niż by się później mieli męczyć ze sobą. A tak znajdą so ie swoje prawdziwe połówki. A może to tylko kryzys, odpoczną i wrócą do siebie.
Vikuniaa fajne buciki ![]() Ja też zamówiłam sobie i czekam aż przyjdą ![]() Z ciekawości weszłam dziś na wagę .... ciekawość pierwszy stopień do depresji :| Zanim wlazłam to zrobiłam dziś pierwsze zdjęcia brzuszka w tej ciąży. 33+0 wg om. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się podobają. Na spacerki mam nowe trampki i adidaski, taka fit mamuśka się szykuje. Co sądzicie o makijażu na porodówce ? I czy bierzecie kosmetyki do makijażu ze sobą do szpitala? Ja zapakowałam krem cc z Bourjois i raczej z myślą, żeby go użyć na wyjście z dzieckiem, ale czytałam na kilku blogach z pakowaniem torby, że sporo osób bierze kosmetyki do makijażu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Skoro dla naszych dzieciaczków bedzie lepiej to i przenosimy :p Cytat:
Ja nie biorę kosmetyków jedynie krem nawilżający i pomadkę bezbarwna ![]() Nie mogłam spac w nocy i jadłam ogórki konserwowe Haha :p Teraz na śniadanie jem makaron z cynamonem ![]() Czekam na kuriera bo ma przywieźć nasze nowe telefony :brokuł: Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
Kinga mi cewnik zakładali jak juz znieczulenie zaczęło działać wiec nawet tego nie czułam, leżałam z nim12 h i powiem szczerze nawet nie wiedziałam ze go mama, takie uczucie
![]() To chyba tylko mnie nie interesuje nic z promocji w Rossmannie. Mam zapasy wszystkiego. Co do brania kosmetyków do makijażu do szpitala, moim zdaniem sa zbędne ja nie miałam czasu dobrze sie wykapać a co dopiero myślec o makijażu. Czekam która pierwsza urodzi naturalnie, bo jak narazie to dzieciaczki z cc sie pokazały. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#4280 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() co do makijażu to ja na samą porodówkę pojadę bez, bo podejrzewam że i tak mi wszystko spłynie. A do szpitala potem wezmę jakieś kosmetyki choćby żeby oko podkreślić bo nie chcę wyglądać jak ostatnia pokraka tam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale cała ciążę się nie maluje więc w szpitalu tym bardziej nie zamierzam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez CamomileS Czas edycji: 2017-04-20 o 08:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do mojej wizyty w labo siedziałam tam pół godziny nikt nie chciał ciężarnej przepuścić ![]() Potem wpadłam na szybko do Rossmanna tłumy dzikie wzięłam co miała wziąć i stamtąd uciekłam ![]() Za chwilę zabieram się za prasowanie ubranek i wieszanie ostatniej partii, która się właśnie wyprała ![]() ![]() Uff... A potem to już mogę rodzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Piszecie o tym rossmanie, a ja w sumie nic nie potrzebuje, ale bym chętnie poszła pogrzebać i pooglądac, pewnie coś bym wynalazla ![]() ![]() No to się wyzalilam, chyba mam dołek przez tą niemoc i robienie wszystkiego na raty... ech juz bym chciała chociaż sprawność moją odzyskać. ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej!
Idę do Rossmanna, zobaczymy, czy coś upoluję ![]() Upiekłam rano muffinki, ale chyba nie wyszły dobre. Dodałam czekolady marcepanowej i smak mi wybitnie nie pasuje (zjadłam okruch). Poza tym nie jestem pewna, czy się dopiekły... Muszę zrobić test, jak wystygną. Przychodzi do mnie dziś koleżanka i chciałam być taką dobrą Panią domu ![]() Dobrze, że mam winogrona i truskawki oraz zwykłą czekoladę. Mój maluch spokojny dziś od rana... trochę się pokręcił, ale bardzo słabiutko... może spacer go rozkręci... |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
ah i dzis aplikacja oznajmila mi ciaze donoszona 😊
#4287 |
Zakorzenienie
|
A co do makijażu, to nie pakowałam nic, na wyjście mąż mi może przywieźć, jeśli okaże się, że mam ochotę i siłę na upiększanie się.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 | |
Zadomowienie
|
Hej z rana
![]() u nas wczorajsza pizza na śniadanie ![]() Mohnka fajnie, że Tobie pasuje, u mnie sie nie sprawdził, tzn niewygodnie mi się maluje ![]() Cytat:
![]() mnie się dziś śniło, ze mój były robił mi gęś na kolację ![]() Vikunia mam podobne z zeszłego roku z ccc. Powiem Ci, że się sprawdzają, bo są takie klasyczne i to wielu stylizacji pasują ![]() Ale Wam zazdroszczę tych zakupów... Ja nie mam jak, remont nasz sporo kosztował, do tego w tym miesiącu mamy mieć spotkanie z architektem (nie wiem, ile to będzie kosztować) i muszę się powstrzymać ;]
![]() |
#4289 |
Raczkowanie
|
Ja słyszałam, że czasem nie wysyłają tych zrobionych przez internet zakupów w Rossmannie, bo jest koniec tych produktów, ale nie wiem ile w tym prawdy.
Wczoraj miałam 1cm rozwarcia, dzisiaj 1,5 do 2 i o 13 znowu badanie, a tu trochę masuja tą szyjke, żeby pobudzić. W sumie nie dziwie się przy takiej wadze dziecka 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.