|
|
#4681 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uciekam już ![]() Czas w kafejce mi się skończył, a poza tym na 14 do pracy, ehh... |
|
|
|
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A bluzeczka śliczna- i ta obróżka
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
2 dni mnie nie było a tu 8 stron Miałam nadzieję, że w weekend będzie lekki zastój Przeliczyłam się ![]() Edit: 12 stron... Już oczopląsu dostałam i liczyć nie potrafię
|
|
|
|
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale cała rodzina. Nie było mowy aby ktoś go wziął na kolana. Od razu zwiewał. O przymilaniu się nie było w ogóle mowy. Zaczęłam jednak klepać go po tyłku i zauważyłam, że bardzo mu się to podoba. Kot zrozumiał co jest dla niego dobre i teraz sam pcha się na kolana i to do każdego
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-04-22 o 00:22 |
|
|
|
|
|
#4687 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam część, muszę się zbierać na zajęcia, więc resztę nadrobię wieczorkiem
Nienormalne jesteście, uśmiałam się z Was Cytat:
Cytat:
Murzyn pewnie już dawno zjedzony![]() I widzę, że łączy nas nie tylko miłość do jedzenia murzynków, ale także murzyńskie tyłki Cytat:
Może chcesz powiększyć grono Włosomaniaczek o Włosomaniaczka Witam ![]() Cytat:
Jeżeli tak to sto lat Cytat:
A przerabiałam je już 5 razy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
|
#4688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tym bardziej się cieszę
i doczekać nie mogę i na spotkanie i na olejek Cytat:
Dziewczyny w weekend dostały chyba petardy w palce, żeby włosy nam tak szybko rosły i regenerowały się z taką szybkością z jaką idzie ten wątek, to by był szczyt marzeń Cytat:
|
|
|
#4689 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie miałam kiedy. Teraz dopiero w czwartek spotkam się z wychowawcą, ale od razu będę go męczyć pytaniami ![]() Cytat:
|
|
|
#4690 |
|
Zadomowienie
|
Lanesso no ja nie mam wielu rysunkow, bo tych co mi nie zabrali ladowały w koszu na śmieci
taki los perfekcjonistki, kiedy nic nie jest idealne... teraz zajełam się dość intensywnie fotografią Ja też zazdroszcze zdolności, kiedyś bardzo chciałam iść na ASP ale wstyd z takimi umiejetnosciami, kiedy inni w okolo niewiarygodnie zdolni... ah taki los :PFinlorko teraz to jesteś kobieta pracujacą prawie że cieżko fizycznie przez te nogi... ja zawsze się cieszyłam jak nie miałam do pracy jak pracowałam w telepizzy, mimo że mniej pieniedzy było, ale czasem lepiej odpoczac nie zarazbiajac nic meczyć sie za jakieś grosze ![]() Irja witaj wsród rasowych czarownic Piękny Twój nick... a i też miłuje Finlandie ja mam takie dziwe zamiłowania do zimnych krajów a język jest piekny, kocham te utwory gdzie HIM śpiewa po fińsku A kurteczke kupiłam jesienią w orsey co do zjeć to mamy podobne pasje![]() Finlorko ja co prawda koronkowych obrożek nie noszę, ale ostatanio napaliłam się na rekawiczki koronkowe z allegro... ja to lubie takie udziwnienia A co do filmiku to yyy Josh albo cos takiego i główkowałam z moim kochaniem czemu własnie taki tytuł skoro nikt sie tak nie nazywał... wniosków żadnych, ale film fajny i cunda aktorka, a aktor co grał głowna rolę wszędzie ten sam http://www.filmydvd.pl/img/405/40521514.jpg Podobał sie w sumie choć w sumie to takie same romansidła ale dobrze odprężają![]() Dobrze , że kotecka żyje... choć to że ją naarmisz problemu niestety nie rozwiaze Mam nadzije że TŻ dobrze przyjmie nowa fryzurke, ja też miałam obawy przed spotkaniem z długowłosym meżem jak wróciłam od fryzjera z "podcinania końcówek"...ale nie było tak źle... a włoski odrastaja tylko czasu trzeba
|
|
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
A olej już zakupiony? Bo jak coś to widziałam w Krośnie w tej herbaciarni/zielarni za 33zł
|
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mój jest tańszy ![]() Tam w herbaciarni jest ten Oleofarmu (?), bo też go widziałam, a ja chciałam kupić w Almie, jakiś importowany, ale na zimno tłoczony, może uda mi się go znaleźć w sieci, żeby Ci pokazać...
|
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() To widzę, że i HIM nas łączy Co prawda teraz już nałogowo nie słucham (bo kiedyś bardzo) ale sentyment pozostał ![]() Ps. Rasowe czarownice To mi się podoba ![]()
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
]
|
|
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko jeszcze muszę poszukać ten co ja mam w planach kupić (wydaje mi się, że ma większą pojemność, ale mogę się mylić bo nie sprawdzałam, tylko tak na oko, a oczami to wiemy, że PP mają różnie. )
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4697 | ||||
|
Zadomowienie
|
Madziunia80 - Przykro mi
![]() Cytat:
codziennie od rana do 22. Kupić można to, co w rossmanie, sephorze. Ja wolę raczej gdzie indziej kupować włosowe mazidła.Cytat:
![]() Cytat:
a dużo produktów biosilka widziałam chyba w rossmanie właśnie, ale mogę się mylić. (przewidzenia?)Cytat:
![]() Bardzo chciałabym mieć kota - przytulankę, ale moją jędze też strasznie kocham ![]() A miałam.. dziękuję ![]() Irja, witamy
|
|
|
|
#4698 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Murzynek zdjedzony, ale chętnie kiedyś pomurzynię murzyńską kuchnię z tobą ![]() Cytat:
Ja też lubię koronki i inne takieto! Wy Finlandia, Finlandia,a ja już na 100% do Norwegii i będę jeździć skuterem śnieżnym, a nie samochodem lub co gorsza tramwajem ![]() a moja malownicza mieścina chyba Skurvaten się nazywa o_O" Cytat:
Oo, ja cię nie przywitałam o_O A Him, ja right here in my arms słucham gdy tylko humor mi spadnie :P Cytat:
*idzie ryczeć kąąt*
|
||||
|
|
|
|
#4699 |
|
Zadomowienie
|
Norwegia też cudo... i moja Alaska
Jakbym w totka wygrała to bym pojechała w moją podróż poślubną na którą czasu nie było pierw do Szkocji... a później na Alaske ![]() A Hima... to ja tez nie czesto już słucham, tylko czasem sentymentalnie... ale jak słysze HIM HIM - Gone With The Sin to wymiękam
|
|
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
O kurczę.... żeby tak od rana zaraz 2 całe strony to przesada
![]() W weekend mogłam sobie co 2 godzinki sprawdzać co tam nowego, owszem, ale widzę, że w tygodniu będzie ciężko, ojjjj ciężko!
|
|
|
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4702 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To w razie czego zapakuje się w paczkę i wyśle do Ciebie Tam jest cuuuuudownie ).
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4705 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam przedewszystkim nowoprzybyłe włosomaniaczki
)Cytat:
O soczewkach marze juz od dawna, ale już chyba prędzej moje oczy wyzdrowieja niż je bede miala![]() Cytat:
Ja też mam obawy że mnie ktos rozpozna Bardzo osobistych rzeczy tu nie pisze, ale bardzo cenie sobie prywatność i nielubie nawet jak moja siostra czyta to co pisze. Jakoś nie dopuszczam do myśli tego że to w końcu internet i każdy kto bedzie chciał to przeczytac ma do tego pełne prawo![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak go wołam, chce poglaskach to albo udaje że nie słyszy, albo ucieka, odsuwa sie, a jak widzi że mam jedzenie to daje sie zaglaskac na śmierc, byle tylko dostac kawalek Skuli uszka, da po 10 razy każdą łapke i jaki to grzeczny piesek...![]() W takim razie wszystkiego najlepszego Tak wiem troche spóźnione te życzenia Lepiej poźno niz wcale![]() ![]() Indie |
|||||
|
|
|
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eyno, spóźnione, ale najlepsze
|
|
|
#4707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz nas częsciej odwiedzac ![]() no i wolne Ola ja tez jednak dzis te krzesła nosiłam eh dostałam 1 z matmy, skleroza;/ mialam zrobic jakąs banalną bryłe i zapomniałam;/ niby poprawie ale ta 1 nie była potrzebna jajku ja zbamkrutuje dzis byłam w zielarskim i kupiłam skrzyp pokrzywe orzech włoski brzoze łopian i cos dziwnego na "t" ![]() myslałam ze w tym miesiacu kupie tego słynnego waxa ale nie mam jzu kasy ![]() znaczy mam ale kupuje za nią buty w których sie zakochałam |
|
|
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zastanawiam się nad jakimiś ziołowymi płukankami... najmocniej nad korą dębu, żeby lekko przyciemnić włosy z lekko spłukaną ciemną farba
|
|
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojej 1 Chyba nie bedzie tego obozu,ale wierze w ciebie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

2 dni mnie nie było a tu 8 stron
Miałam nadzieję, że w weekend będzie lekki zastój

A przerabiałam je już 5 razy 

]

O soczewkach marze juz od dawna, ale już chyba prędzej moje oczy wyzdrowieja niż je bede miala