|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIX
One są bez szału. Możesz spokojnie Body Club albo Laura Conti brać i będzie to samo. Np.Laura Conti różany jest bardzo przyjemny.
A z EOS dużo osób bierze na lato dragonfruit i sweet mint z tego co kojarzę. Ja sobie dokupiłam kolejną różę Laura Conti bo wygodniejsza niż Body Club, kostka, a nie jajo. Mniej miejsca w torebce zajmuje.
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam 10 minut po otwarciu bo i tak szłam z pracy i przeraził mnie ten tłum, wzięłam tylko 3 blistexy bo je uwielbiam i tyle ;p za to właśnie przy pomadkach ochronnych nie było kartki, że też łapią się na promocję, chyba dlatego nikt przy nich nie stał
![]() chciałam w ogóle tylko do szafy astora, a jakie było moje zdziwienie, że nie ma jej, a w to miejsce jest bourjois.
|
|
#3153 |
|
Zadomowienie
|
czy jesli zamowie tusz i 2 lakiery do pazokci i jakas kredke do oczu to wejdzie mi -55%?
Jakie tusze sobie wzięłyscie?
Edytowane przez francesca22 Czas edycji: 2017-04-20 o 12:27 |
|
|
|
#3154 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie i na stronie i w aplikacji widnieje "zamowienie jest przekazane do realizacji". Myślicie, że jak do wieczora sie nie zmieni to pójść do tego Rossmanna do ktorego zamowilam sobie i sie spytać?
Wysłane z własnego kąta na globie |
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na szybko złapałam tylko jeden podkład, bo ani nie miałam czasu na przepychanki pod szafami, ani na stanie w kilometrowej kolejce.
Jutro po pracy na spokojnie pójdę, wtedy to i do kilku Rossmannów będę mogła wstąpić. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam szybciej 😈😈
Pierwszy raz udało mi się kupić Lovely pomadke nr 1😍😍 Dziewczyny chciały z szafy to wzięły po sztukę i jedna dla mnie xd Trochę się wprosilam, ale co tam dziewczyny stały i nic. Trochę kupiłam potem wstawię foto, kupiłam m.in parę pomadek,dwa tusze,bibułki wibo,podkłady dwa,eyelinery dwa. Gonie do kosmetyczki a potem po pudery do twarzy,róż i bazę pod tusz. Trochę zakupy nie udane bo podkład z Maybelline 24 wzięłam za ciemny, a róż z Wibo esctasy 1 a chciałam dwa :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3157 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3158 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma ktoś ten problem na komputerze? Na apce też praktycznie nic mi nie wyświetla, żadnych produktów.... Padło...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
One nie wchodzą bo to pielęgnacja w regulaminie ich nie ma. Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie esklep działa. Moje drugie zamówienie ma status "przekazane do realizacji", więc nie wiem czy nie będzie braków, ale jak będą rozpaczać nie będę. Niezbędniki mam już spakowane w pierwszym.
Z body club miałam truskawkę i była ok. Może wersja bananowa gorzka bo taka specyfika tego aromatyzera? Mnie EOS dodatkowo przesuszył, więc mnie nie zachwyca. Różana Laura Conti jest o niebo lepsza. Polecicie mi jakąś piankę do włosów zwiększającą objętość? Widziałam jakąś nowość Syoss, ale nie wiem czy warto. Przydałaby mi się jakaś promka na Listerine Zero albo coś podobnego.
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
Skin79 bb wchodzą na promocje??
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz. Choć może można też zadzwonić. U mnie w poprzednich latach drugiego dnia tych promocji były dostawy, więc może też u Ciebie sklep czeka na dostawę?
|
#3163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;73037016]Będą dostawy. Czekaj cierpliwie. Załapiesz się na świeższy towar.[/QUOTE] Dokładnie
|
||
|
|
|
#3164 |
|
Przyczajenie
|
Mi dopiero nie dawno zmieniło się z realizacji na odbiór. W sklepie- szok. Nie wiedziałam,że tyle ludzi jest w mojej okolicy
Ja swoje zamówienie wysyłałam po północy i gdy już je odbierałam słyszałam jak kobieta obok się kłóciła bo ona swoje zamawiała po 2 w nocy a jeszcze nie ma i co to ma być ![]() W przelocie zgarnełam jeszcze puder ryżowy Wibo, mimo iż nie planowałam i pomadkę bebe. Na dziś koniec, jutro pójdę
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
No i super. Do tych promocji trzeba podchodzić specyficznie. Działać szybko, a potem uzbroić się w cierpliwość i wcześniej przemyśleć produkty żeby mieć alternatywę jakby czegoś zabrakło.
|
#3166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz cierpliwie czekac do końca dnia w pracy i mieć nadzieje, ze skoncze wcześniej niż o 20 bym zdazyla do zamkniecia aby miec juz to wszystko w łapkach Wysłane z własnego kąta na globie |
|
|
|
|
#3167 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a w drugim Rossku młode dziewczę nic o żadnej aplikacji nie wiedziało myslę że z roku na rok jest coraz bardziej nagłaśniane i kobitki wiedzą już ze dwa razy w roku wypada wiosną i jesienią, pamiętam jak po raz pierwszy ta akcja ruszyła to naprawdę mało kto wiedział a żeby wiedzieć 10 dni przed to już tylko rossmanniaczki |
|
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zamawiałam online ok 2 w nocy i cały czas mam status przekazano do realizacji i nie wiem czy mogę iść tam po pracy i zapytać czy jest do odebrania? Bo jak mi powiedzą, że nie to bez sensu, anuluję zamówienie i kupię normalnie w sklepie.
|
|
|
|
#3169 |
|
Raczkowanie
|
W końcu anulowalam zamówienie i przeszłam się do dużego rossa w mojej okolicy. Było prawie wszystko. Ccialam kupic krople wysuszające lakier eveline, ale już nie było, więc wzielam killys, zobaczymy czy dobre. Reszta była i mam co chciałam
|
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się nie mogę dostać na moje konto ani na komputerze ani smartfonie. Niby jestem zalogowana a chce kliknąć w swój profil to error wyskakuje. W apce pusto
Albo oleje i pojadę do najdalszego R. kupie co jest, a to anuluje jak już na prawią :/ nie wiem co robić wkurza mnie takie coś.
|
|
|
|
#3171 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym kupiła coś, ale tyle mam kosmetyków,że sama nie wiem...
może jakiś podkład...trafi do mnie ![]() - dla mnie podkład starcza na ok.rok czasu, taka ze mnie kobita, nie zawsze się maluję...starość nie radość -często kupię coś i żeby się nie zmarnowało oddaję znajomym, rodzinie
|
|
|
|
#3173 |
|
Zadomowienie
|
Ja zamawiałam przed 1 i tez dalej przekazane do realizacji.. masakra myślałam ze po pracy już odbiorę
|
#3174 |
|
Kawoholiczka
|
Jestem po maratonie w 4 Rossmannach
Tłumy przeokropne, ale udało mi się upolować tusz i rozświetlacz z Lovely, pomadkę K'Lips, dwa eyelinery z Eveline i zmywacz z Isany Chciałam jeszcze podkład Healthy Mix, ale najjaśniejszych już nie było.
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie kobieta powiedziała ze nie będzie dostaw, byłam w większym rossmanie i dzikie tłumy a kontenery stały na środku i każdy w nich grzebal
1492686310156.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie 9:07 był sms, że zamówienie do odbioru (robiłam po północy), nie miałam potwierdzenia zamówienia na maila, ani informacji o braku produktów, więc mam nadzieję, że wszystko będzie, a zamawiałam m.in. puder bananowy i fixer od wibo
|
|
|
|
#3177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chapnęłam też Blistexa z cnd mango pomarańcza
|
|
|
|
|
#3178 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3180 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

Jutro po pracy na spokojnie pójdę, wtedy to i do kilku Rossmannów będę mogła wstąpić.
tp
i tak patrze co w tym moim koszyczku jest już wyprzedane

Ma ktoś ten problem na komputerze?
Na apce też praktycznie nic mi nie wyświetla, żadnych produktów.... Padło...
Zamawiałam po pierwszej w nocy i odżywki z Bielendy weszły mi w cenie promocyjnej z zeszłego tygodnia
W drogerii takie tłumy, że aż strach przechodzić, odebrałam zamówienie i uciekałam do domu
Chciałam jeszcze podkład Healthy Mix, ale najjaśniejszych już nie było.