Rossmann cz. XXIX - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-20, 12:11   #3151
MissChievousTess
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
Dziewuszki który eos najlepszy?
One są bez szału. Możesz spokojnie Body Club albo Laura Conti brać i będzie to samo. Np.Laura Conti różany jest bardzo przyjemny.
A z EOS dużo osób bierze na lato dragonfruit i sweet mint z tego co kojarzę. Ja sobie dokupiłam kolejną różę Laura Conti bo wygodniejsza niż Body Club, kostka, a nie jajo. Mniej miejsca w torebce zajmuje.
Stary 2017-04-20, 12:15   #3152
hihihi
Zakorzenienie

ja byłam 10 minut po otwarciu bo i tak szłam z pracy i przeraził mnie ten tłum, wzięłam tylko 3 blistexy bo je uwielbiam i tyle ;p za to właśnie przy pomadkach ochronnych nie było kartki, że też łapią się na promocję, chyba dlatego nikt przy nich nie stał
chciałam w ogóle tylko do szafy astora, a jakie było moje zdziwienie, że nie ma jej, a w to miejsce jest bourjois.

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 12:17   #3153
francesca22
Zadomowienie

czy jesli zamowie tusz i 2 lakiery do pazokci i jakas kredke do oczu to wejdzie mi -55%?

Jakie tusze sobie wzięłyscie?

Edytowane przez francesca22
Czas edycji: 2017-04-20 o 12:27
francesca22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 12:19   #3154
emanko
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do emanko GG do emanko Wyślij wiadomość przez MSN do emanko Send a message via Skype™ to emanko

A u mnie i na stronie i w aplikacji widnieje "zamowienie jest przekazane do realizacji". Myślicie, że jak do wieczora sie nie zmieni to pójść do tego Rossmanna do ktorego zamowilam sobie i sie spytać?

Wysłane z własnego kąta na globie
Stary 2017-04-20, 12:20   #3155
kiss of night
Zakorzenienie

Ja na szybko złapałam tylko jeden podkład, bo ani nie miałam czasu na przepychanki pod szafami, ani na stanie w kilometrowej kolejce. Jutro po pracy na spokojnie pójdę, wtedy to i do kilku Rossmannów będę mogła wstąpić.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 12:22   #3156
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Byłam szybciej 😈😈
Pierwszy raz udało mi się kupić Lovely pomadke nr 1😍😍 Dziewczyny chciały z szafy to wzięły po sztukę i jedna dla mnie xd Trochę się wprosilam, ale co tam dziewczyny stały i nic.
Trochę kupiłam potem wstawię foto, kupiłam m.in parę pomadek,dwa tusze,bibułki wibo,podkłady dwa,eyelinery dwa.
Gonie do kosmetyczki a potem po pudery do twarzy,róż i bazę pod tusz.
Trochę zakupy nie udane bo podkład z Maybelline 24 wzięłam za ciemny, a róż z Wibo esctasy 1 a chciałam dwa :/

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 12:24   #3157
5e327f3732852adf48e9cb3f56b2e58327f4a9c0_62c21f8678871
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez merryem Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wiecie jaki to ból jak sie pieniądze na konto dostaje 21. kazdego miesiaca... i tak patrze co w tym moim koszyczku jest już wyprzedane
Będą dostawy. Czekaj cierpliwie. Załapiesz się na świeższy towar.
5e327f3732852adf48e9cb3f56b2e58327f4a9c0_62c21f8678871 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 12:24   #3158
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moonara Pokaż wiadomość
Jestem zawiedziona. Z samego rana zrobiłam zamówienie i już się okazuje że będzie niekompletne. Nie wiem nawet czego brakuje bo miałam dostać maila a czekam już 1.5h i brak wiadomości. Kurcze nie sądziłam, że już tak od razu będą braki w asortymencie :/

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ja dostałam sms 0 10:00, że mam niekompletne zamówienie i że dostanę maila, który nadal do mnie nie dotarł. Loguję się na konto, ale nie mogę przejść do swoich danych, zamówień... wywala mi komunika 404 strona o podanym adresie nie istnieje. Ma ktoś ten problem na komputerze? Na apce też praktycznie nic mi nie wyświetla, żadnych produktów.... Padło...

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Hehe u mnie nie szlo sie do szaf sie dopchać. ;D
Muszę pochwalić organizacje Rossmanna. Karty z kodem kreskowym szczytuje terminale bez problemu. Odebrałam swoje zamówienia internetowe, wszystko nówka,, zafoliowane. Obsługa mega miła. Ludzi pod Rossmannem od groma, zanim do pcham się do sszafto już moich kosmetyków nie było. Dobrze, że złożyłam zamówienie online.

Ps. Udało mi się dorwać wszystkie pudry z Wibo, oczywiście zamówione online. Jestem mega zadowolona, zawsze teraz już będę tak zamawiać.

Smsa z potwierdzeniem odbioru zamówienia dostałam o 08:51, a drogerię otwierają o 9.
Ale Ci dobrze
Cytat:
Napisane przez Rvda88 Pokaż wiadomość
Mam dwa pytania do dziewczyn z Poznania

W którym Rossmannie dostane kremy BB Skin79?
Gdzie znajdę podkłady Maybelline Fit me w tych szklanych butelkach?

Z góry dziękuję
Fit Me w szklanych już raczej nie dostaniesz.
Cytat:
Napisane przez moonara Pokaż wiadomość
A ja dalej czekam na maila czego w moim zamówieniu brakuje.
Mam potwierdzić czy chce takie niekompletne zamówienie ale jak mam to zrobić skoro nie dostałam żadnej wiadomości :/ kiepsko. Obawiam się ze zaraz nic mi nie zostanie skoro mówicie ze takie tłumy
To samo
Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
Ekspedientka powiedziała ze zamówienie internetowe zrealizują najszybciej za 5 dni, bo maja 120 zamówień... jak to się ma do tego, ze zamówienie jest gotowe po 3h od opłacenia ?

yyyy :szok:
Cytat:
Napisane przez Aniia91 Pokaż wiadomość
Sprawdzałam w nocy online Skin79 nie obejmuje promocja
One nie wchodzą bo to pielęgnacja w regulaminie ich nie ma.

Cytat:
Napisane przez CzekMamba Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jeśli jeszcze nie dostałyście maila to sprawdźcie historię zamówień na stronie internetowej. Ja też nie dostałam ani maila ani smsa, ale na stronie informacja, że zamówienie czeka na odbiór Zamawiałam po pierwszej w nocy i odżywki z Bielendy weszły mi w cenie promocyjnej z zeszłego tygodnia Po raz pierwszy skusiłam się na tusz z Loreal'a, bałam się, że będzie już otwarty, a tu o dziwo nówka sztuka Korci mnie, żeby jeszcze parę rzeczy domówić, ale zobaczy się W drogerii takie tłumy, że aż strach przechodzić, odebrałam zamówienie i uciekałam do domu
Ja bym się chciała w ogóle dostać na swoje konto :/

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
One są bez szału. Możesz spokojnie Body Club albo Laura Conti brać i będzie to samo. Np.Laura Conti różany jest bardzo przyjemny.
A z EOS dużo osób bierze na lato dragonfruit i sweet mint z tego co kojarzę. Ja sobie dokupiłam kolejną różę Laura Conti bo wygodniejsza niż Body Club, kostka, a nie jajo. Mniej miejsca w torebce zajmuje.
Body Club jest bleee, miałam bananowe i gorzki posmak. Eos mam Sweet mint i smaruję się z przyjemnością. Pachnie delikatnie ale nie czuć chemii, naturalny skład ma. Kosteczki z Perfecty mogę ewentualnie polecić.
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 12:38   #3159
MissChievousTess
Zakorzenienie

Mnie esklep działa. Moje drugie zamówienie ma status "przekazane do realizacji", więc nie wiem czy nie będzie braków, ale jak będą rozpaczać nie będę. Niezbędniki mam już spakowane w pierwszym.
Z body club miałam truskawkę i była ok. Może wersja bananowa gorzka bo taka specyfika tego aromatyzera? Mnie EOS dodatkowo przesuszył, więc mnie nie zachwyca. Różana Laura Conti jest o niebo lepsza.
Polecicie mi jakąś piankę do włosów zwiększającą objętość? Widziałam jakąś nowość Syoss, ale nie wiem czy warto. Przydałaby mi się jakaś promka na Listerine Zero albo coś podobnego.
Stary 2017-04-20, 12:38   #3160
emanko
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do emanko GG do emanko Wyślij wiadomość przez MSN do emanko Send a message via Skype™ to emanko

Dobra...i po strachu, ze nici z tego....dostalam wlasnie sms ze czeka na odbior 😁

Stary 2017-04-20, 12:41   #3161
iinnkkaa
Zakorzenienie

Skin79 bb wchodzą na promocje??

iinnkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 12:43   #3162
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emanko Pokaż wiadomość
A u mnie i na stronie i w aplikacji widnieje "zamowienie jest przekazane do realizacji". Myślicie, że jak do wieczora sie nie zmieni to pójść do tego Rossmanna do ktorego zamowilam sobie i sie spytać?
Możesz. Choć może można też zadzwonić. U mnie w poprzednich latach drugiego dnia tych promocji były dostawy, więc może też u Ciebie sklep czeka na dostawę?
Stary 2017-04-20, 12:44   #3163
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
ja byłam 10 minut po otwarciu bo i tak szłam z pracy i przeraził mnie ten tłum, wzięłam tylko 3 blistexy bo je uwielbiam i tyle ;p za to właśnie przy pomadkach ochronnych nie było kartki, że też łapią się na promocję, chyba dlatego nikt przy nich nie stał
chciałam w ogóle tylko do szafy astora, a jakie było moje zdziwienie, że nie ma jej, a w to miejsce jest bourjois.
Astor wycofuje się z Polski. U mnie też Bourjois zajął jego miejsce

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Byłam szybciej ����
Pierwszy raz udało mi się kupić Lovely pomadke nr 1���� Dziewczyny chciały z szafy to wzięły po sztukę i jedna dla mnie xd Trochę się wprosilam, ale co tam dziewczyny stały i nic.
Trochę kupiłam potem wstawię foto, kupiłam m.in parę pomadek,dwa tusze,bibułki wibo,podkłady dwa,eyelinery dwa.
Gonie do kosmetyczki a potem po pudery do twarzy,róż i bazę pod tusz.
Trochę zakupy nie udane bo podkład z Maybelline 24 wzięłam za ciemny, a róż z Wibo esctasy 1 a chciałam dwa :/
Ja też wzięłam Wibo nr 1, ostatnią z półki, ale w szufladzie było ich jeszcze dużo.

[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;73037016]Będą dostawy. Czekaj cierpliwie. Załapiesz się na świeższy towar.[/QUOTE]
Dokładnie
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 12:45   #3164
Symai
Przyczajenie

Mi dopiero nie dawno zmieniło się z realizacji na odbiór. W sklepie- szok. Nie wiedziałam,że tyle ludzi jest w mojej okolicy Ja swoje zamówienie wysyłałam po północy i gdy już je odbierałam słyszałam jak kobieta obok się kłóciła bo ona swoje zamawiała po 2 w nocy a jeszcze nie ma i co to ma być W przelocie zgarnełam jeszcze puder ryżowy Wibo, mimo iż nie planowałam i pomadkę bebe. Na dziś koniec, jutro pójdę
Stary 2017-04-20, 12:45   #3165
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emanko Pokaż wiadomość
Dobra...i po strachu, ze nici z tego....dostalam wlasnie sms ze czeka na odbior 😁
No i super. Do tych promocji trzeba podchodzić specyficznie. Działać szybko, a potem uzbroić się w cierpliwość i wcześniej przemyśleć produkty żeby mieć alternatywę jakby czegoś zabrakło.
Stary 2017-04-20, 12:49   #3166
emanko
Wtajemniczenie

Cytat:
No i super. Do tych promocji trzeba podchodzić specyficznie. Działać szybko, a potem uzbroić się w cierpliwość i wcześniej przemyśleć produkty żeby mieć alternatywę jakby czegoś zabrakło.
Ja pierwszy raz korzystałam z zamowienia online i pewnie stąd ten moj niepokój 😉
Teraz cierpliwie czekac do końca dnia w pracy i mieć nadzieje, ze skoncze wcześniej niż o 20 bym zdazyla do zamkniecia aby miec juz to wszystko w łapkach

Stary 2017-04-20, 12:54   #3167
iamsolucky
Wtajemniczenie

Cytat:
Młode pokolenie internetu i tak wie. A generacja 50+ i tak co roku nie ogarnia nawet jak obsługa sklepu tłumaczy. Ot klasyka. To się raczej jakoś diametralnie nie zmieni.
przede mną w jednym Rossku były w kolejce trzy babeczki 50+ i wszystkie miały aplikację a w drugim Rossku młode dziewczę nic o żadnej aplikacji nie wiedziało myslę że z roku na rok jest coraz bardziej nagłaśniane i kobitki wiedzą już ze dwa razy w roku wypada wiosną i jesienią, pamiętam jak po raz pierwszy ta akcja ruszyła to naprawdę mało kto wiedział a żeby wiedzieć 10 dni przed to już tylko rossmanniaczki
iamsolucky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 12:55   #3168
Finlora
Zakorzenienie

Dziewczyny, zamawiałam online ok 2 w nocy i cały czas mam status przekazano do realizacji i nie wiem czy mogę iść tam po pracy i zapytać czy jest do odebrania? Bo jak mi powiedzą, że nie to bez sensu, anuluję zamówienie i kupię normalnie w sklepie.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 12:56   #3169
foksy
Raczkowanie

W końcu anulowalam zamówienie i przeszłam się do dużego rossa w mojej okolicy. Było prawie wszystko. Ccialam kupic krople wysuszające lakier eveline, ale już nie było, więc wzielam killys, zobaczymy czy dobre. Reszta była i mam co chciałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20170420_125246.jpg (151,1 KB, 313 załadowań)
foksy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 12:59   #3170
Make4Up
Zakorzenienie

A ja się nie mogę dostać na moje konto ani na komputerze ani smartfonie. Niby jestem zalogowana a chce kliknąć w swój profil to error wyskakuje. W apce pusto także chyba muszę pojechać i zapytać czy mogę odebrać czy chociaż skompletowali to co było Albo oleje i pojadę do najdalszego R. kupie co jest, a to anuluje jak już na prawią :/ nie wiem co robić wkurza mnie takie coś.
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 12:59   #3171
emanko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zamawiałam online ok 2 w nocy i cały czas mam status przekazano do realizacji i nie wiem czy mogę iść tam po pracy i zapytać czy jest do odebrania? Bo jak mi powiedzą, że nie to bez sensu, anuluję zamówienie i kupię normalnie w sklepie.
Ja zamawiałam po północy i dopiero chwile temu dostałam sms, ze jest gotowe do odbioru a tez caly czas mialm taki komunikat. Więc poczekaj a jak sie nie zmieni to idź - ja sie sama pytałam czy isc czy nie 😉

Stary 2017-04-20, 12:59   #3172
Iwona 25
Zakorzenienie

ja bym kupiła coś, ale tyle mam kosmetyków,że sama nie wiem...
może jakiś podkład...trafi do mnie
- dla mnie podkład starcza na ok.rok czasu, taka ze mnie kobita, nie zawsze się maluję...starość nie radość
-często kupię coś i żeby się nie zmarnowało oddaję znajomym, rodzinie
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 13:00   #3173
annnie88
Zadomowienie

GG do annnie88

Ja zamawiałam przed 1 i tez dalej przekazane do realizacji.. masakra myślałam ze po pracy już odbiorę

Czytam.. 8/2014
annnie88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 13:01   #3174
Le_Souvenir
Kawoholiczka

Jestem po maratonie w 4 Rossmannach Tłumy przeokropne, ale udało mi się upolować tusz i rozświetlacz z Lovely, pomadkę K'Lips, dwa eyelinery z Eveline i zmywacz z Isany Chciałam jeszcze podkład Healthy Mix, ale najjaśniejszych już nie było.

Le_Souvenir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 13:05   #3175
kasia1608
Zakorzenienie

U mnie kobieta powiedziała ze nie będzie dostaw, byłam w większym rossmanie i dzikie tłumy a kontenery stały na środku i każdy w nich grzebal
1492686310156.jpg

kasia1608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 13:06   #3176
julietta83
Zakorzenienie

u mnie 9:07 był sms, że zamówienie do odbioru (robiłam po północy), nie miałam potwierdzenia zamówienia na maila, ani informacji o braku produktów, więc mam nadzieję, że wszystko będzie, a zamawiałam m.in. puder bananowy i fixer od wibo
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 13:06   #3177
iamsolucky
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez foksy Pokaż wiadomość
W końcu anulowalam zamówienie i przeszłam się do dużego rossa w mojej okolicy. Było prawie wszystko. Ccialam kupic krople wysuszające lakier eveline, ale już nie było, więc wzielam killys, zobaczymy czy dobre. Reszta była i mam co chciałam
też tego carmexa wzięłam, dobry on czy teraz pierwszy raz wzięłaś? chapnęłam też Blistexa z cnd mango pomarańcza
iamsolucky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 13:07   #3178
CzekMamba
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
Dziewuszki który eos najlepszy?
Uwielbiam Strawberry Sorbet, niedawno otworzyłam już trzecie opakowanie i jak dla mnie jest super
CzekMamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 13:07   #3179
emanko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iwona 25 Pokaż wiadomość
ja bym kupiła coś, ale tyle mam kosmetyków,że sama nie wiem...
może jakiś podkład...trafi do mnie
- dla mnie podkład starcza na ok.rok czasu, taka ze mnie kobita, nie zawsze się maluję...starość nie radość
-często kupię coś i żeby się nie zmarnowało oddaję znajomym, rodzinie
Ja też za.czesto sie nie maluje...ale.udalo mi sie cos tam znaleźć...

Stary 2017-04-20, 13:15   #3180
081ed4854e23be6738824bf7e7324809f3af476a_65822e820d4a7
Konto usunięte

Treść usunięta
081ed4854e23be6738824bf7e7324809f3af476a_65822e820d4a7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości