![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Ja zjadłam pączka i też piję kawusię
![]() My mamy na przeciwko osiemnasto- czy dzięwiętnastoletniego sąsiada. Zrobił prawo jazdy to mu rodzina kupiła czerwone audi. Jeździł jak wariat. Aż w końcu któregoś dnia stracił panowanie na ostrym zakręcie niedaleko domu, przywalił w słup i dachował. Nic się jemu ani koledze nie stało. W ramach zadośćuczynienia dostał nowe auto - tym razem BMW ![]() Skoro rodzicie nie mają oleju w głowie to po kim chłopak ma mieć ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Wtajemniczenie
ski
|
Melka, food trucki są w wodziu od 16tej 😁😁😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Rozeznanie
|
Wow! Mohenka, kciuki
![]() Kiwaczka, bardzo wspolczuje stresu, az sie sama zdenerwowalam. Ja po wizycie. Moj dziec sie rozmyslil. Szyjka miekka i skrocona, ale rozwacie tylko od wewnatrz bo glowka przyparta. Lekkie skurcze na ktg, przygotowuje sie ale raczej bedzie terminowe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ja nie wyobrażam sobie dnia bez makijażu więc pewnie to się nie zmieni nawet jak pojawi się maluszek Potrafię szybko się maznąć, dosłownie makijaż w 5 minut i to bardzo poprawia mi humor. Gorzej z ciuchami. Teraz preferuje leginsy i tuniki, ale jeszcze jak lump nie wyglądam. Cytat:
![]() A te zapiekanki były pyyyyszne. Nasz pociąg do Trójmiasta miał dłuższy postoj w Olsztynie i ex zawsze biegał po te zapieksy. Cytat:
I dziękuję kochana 😍 Moje dziecko wczoraj zrobiło fikołka i ułożył się jakoś dziwnie, że już nie wiem gdzie są nogi, gdzie dupka. Ale liczę, że głowa została na dole. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Wtajemniczenie
ski
|
😁😁 😂
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój mąż sobie zażyczył placków ziemniaczanych dla mnie bomba bo nie muszę dupki z domu ruszać. Choć pogoda dziś w miarę. Słupek rtęci w okolicach 10 stopni więc tragedii nie ma. Ale przynajmniej dzięki temu więcej sobie w domu porobiłam. Zakończyłam już prasowanie i układanie ubranek małej w komodzie. Teraz przyszło mi szukać czegoś w biurku tż i jak zobaczyłam panujący tam bałagan to stwierdziłam, że nie mogę tego tak zostawić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
Viki jestem
![]() Jestem tak chora ze odechciewa mi sie wszystkiego. Jesli zaczelabym teraz rodzic to katastrofa. Co do informowania rodziny to ja napiszę do sióstr i teściowej. Ale one sa ok, i wiem ze nikt nie będzie do mnie wydzwaniał. Raczej chodzi o trzymanie kciukow i wsparcie duchowe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4572 |
Zadomowienie
|
Ja będę musiała poinformować Rodziców, bo u nich zostawimy synka.
Przy pierwszym porodzie, bóle zaczęłam czuć koło północy, ale akcja rozkręciła się koło 4 rano i wtedy przyjechał M (leżałam w szpitalu już). Najpierw mówiłam Mu, że ma nie budzić moich Rodziców, ale jak strach zajrzał mi w oczy, to kazałam dzwonić, że mają się modlić ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Fartuch zdrowia! Edytowane przez IncognitoNick Czas edycji: 2017-04-21 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
16.05.2017 G. ![]() Edytowane przez bunnybe Czas edycji: 2017-04-21 o 12:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
Fartuszku kuruj się.
Też sie zastanawiam nad obiadem. Może makaron z pesto i kurczakiem. Bo nie mam ochoty długo stać przy garach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale fakt, kupowanie ciuszków dziecięcych ![]() ![]() Cytat:
Ja myślałam w sumie o jajku na twardo z ziemniaczkami i mizerią, żeby znów w piątek nie jeść naleśników, choć nic do nich nie mam. Placki ziemniaczane lubię, ale będzie mi ciężko na żołądku ![]() edit: jajku sadzonym ![]()
![]() Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2017-04-21 o 12:35 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4576 |
Wtajemniczenie
ski
|
Dziewczyny, jak coś to dzisiaj mięsko można jeść ☺ dyspenza jest ☺
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Zadomowienie
|
Fartuszku zdrowia
![]() Ja ide dzis na latwizne, sama zjem obiadokolacje w meksykanskiej knajpie a dla meza kupilam torteloni z mozzarella i pomidorami z lidla ![]() Dla Dziewczyn ktore nie maja dostepu do grupy na fb- Mohnka urodzila ![]()
16.05.2017 G. ![]() Edytowane przez bunnybe Czas edycji: 2017-04-21 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Rozeznanie
|
Mohnka!!! Kciuki!
Mnie tez nie ma na FB to dajcie znać laski jakby co ❤️. Kiwaczka to się stresu najadłaś. Facet niepoważny, jakby to był problem żeby zwolnić przed przejściem dla pieszych. Dziś wizyta, może juz ostatnia, mam nadzieje ze wyjaśni się kwestia Cc. Noc kiepska, dosłownie co godzinę wstawałam do WC i piłam tez za każdym razem, okazało się ze przez noc wypiłam prawie dwie butelki mineralnej ![]() Teraz od jakiejś godziny mam bóle jak na okres, chwile trzyma potem mija i tak juz z trzy/cztery razy, no ale to nic regularnego, czyżby pierwsze straszaki ??? ![]() Witam się w klubie kręconych/ falowanych włosów, rożnie z nimi bywało i gdyby nie Maniewski właśnie to chyba bym je znienawidziła. No i się wyłamię bo mnie średnio podobają się takie kombinacje kolorystyczne typu róż, fiolet, srebro itp. Wole bardziej naturalne kolory, nigdy też nie byłam zwolenniczką ombre czy sarenki, pasemka tez do mnie nie przemawiają, za to delikatne refleksy jakby włosy słońcem muśnięte podobają mi się bardzo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 |
Konto usunięte
|
Wracam z zakupów w końcu matka obkupila siebie haha xd ale żeby nie było kupiłam maleństwu skarpetki xd
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Rozeznanie
|
Ooo wlasnie doczytałam ze Mohnka urodziła! Jeee super!
Mohnka wielkie gratulacje! Czekamy na szczegóły ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się też wydaje, że będę się krępować, ale myślę, że życie samo to zweryfikuje. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wspaniałe wieści ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7307907 1]Wracam z zakupów w końcu matka obkupila siebie haha xd ale żeby nie było kupiłam maleństwu skarpetki xd
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] No no ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
Fartuszku zdrowiej
![]() U mnie dzisiaj naleśniki bolonese zapiekane ![]() ![]()
#4585 |
Zadomowienie
|
A ja zamówiłam burgery, bo znowu mnie boli kręgosłup i nie chce stać przy garach
![]() Super że Mohnka urodziła, ciekawe jak się czuję. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Chyba nie wszędzie ![]() ![]() ![]() ![]() Mohnka gratulacje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle z tego wszystkiego biedna zapomniała hasła na wizaż i dlatego mamy relację tylko na fb ![]()
![]() |
#4588 |
Zadomowienie
|
Ja się krępowałam, ale karmiłam na zewnątrz. Zawsze nosiłam szal, żeby jakoś nas okryć. Niestety małe dziecko je tak często, że trzebaby było chyba spędzić całe lato w domu, wychodząc jedynie do ogródka, żeby tego uniknąć.
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny poza okresem Wielkiego Postu i Adwentu przestrzegacie postu w piątek? U nas się nie pości w normalnym czasie.
#4590 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bo ja jestem kosmetyczno - składnikowy laik.. Mogłabym używać tego kremu teraz / podczas kp ?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ight-mask.html
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.