|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Trasa do szpitala obczajona - wytrzęsło mnie po dziurach, ale za to omijamy całe miasto, więc korków się nie boję
Mały okropnie kopał w drodze - chyba nie chciał do szpitala Ja już bez sił na robienie obiadu - kupiłam gotowy ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Ania - ja nie poszczę w normalne piątki, że tak powiem a w te świąteczne to jeszcze zazwyczaj przypomina mi się o poście jak już jestem po kanapce z szynką na śniadanie |
|
|
|
#4592 |
|
Rozeznanie
|
Mohnka gratulacje
wiecie, w ogóle jakoś mi ciężko uwierzyć, że to już niedługo, takie nierealne mi się wydaje że zaraz i Julek będzie w ogóle w tej ciąży jakoś nierealnie się czuję nie wiem jak to wyjaśnić |
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdarzyło mi się że w Wielki Piątek cały dzień myślałam tylko o kanapce z wiejską kiełbaską i pomidorem na szczęście nie dałam się złamać ![]() Doczytałam teraz, ze wg prawa kanonicznego wszystkie piątki trzeba zachować wstrzemięźliwość. Nie wiedziałam o tym. U mnie w domu i u TŻ pości się tylko w piątki Wielkiego Postu i Adwentu. Słabej wiary najwyraźniej jestem
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
My z mężem nie jesteśmy szczególnie wierzący, szczerze mówiąc. Ale w piątki po prostu dla odmiany od mięsa najczęściej jemy coś innego
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4595 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obiad na dzisiaj zamawiamy i właśnie M miał problem z wyborem, aż Go oświeciłam, że dzisiaj post nie obowiązuje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4596 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4597 |
|
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7308075 6]My w ogóle nie poscimy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] My też nie, ale to dobry zwyczaj nie jeść mięsa chociaż raz w tygodniu, bo ludzkość go spożywa za dużo. I potem jak oglądam program Master Chef Junior to nie mogę się nadziwić że 8 letniemu dziecku zwierzęta kojarzą się TYLKO z jedzeniem. Przykre. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4598 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do kolorowych włosów i ombre to też mi się ten trend nie podoba... Czasem jak ktoś ma to ładnie zrobione, to ok, ładnie to wygląda, ale nie zrobiłabym sobie... Co kto lubi 😊 Cytat:
A z jakiego powodu dziś dyspenza? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
"Kiedyś tam,będziesz miał dorosłą duszę, Kiedyś tam,kiedyś tam... Ale dziś jesteś mały jak okruszek, Który los rzucił nam." Edytowane przez inezz6 Czas edycji: 2017-04-21 o 14:31 |
||
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem nieprzytomna dzisiaj - ciśnienie chomika dzisiaj mam
A tak w ogóle to ciekawe czy ktoś do pary do Mohnki dołączy
|
|
|
|
#4600 |
|
Rozeznanie
|
Czas się zabrać na poważnie za torbę do szpitala
|
|
|
|
#4601 |
|
Rozeznanie
|
Mohenka, gratulacje!!
Tulcie sie i odpoczywajcie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4603 |
|
Zadomowienie
|
To samo stwierdziłam po porannym poście Mohnki na FB 😀nawet przekąski kupiłam 😊 brakuje mi tylko butelki w sprayu do rozrabiania tantum rosa, w rossmanie dziś nie było... Ale kończy mi się spray do włosów, zobaczę czy by się dało użyć butelki z niego.
Ja się na parę z Mohnka nie pisze, ja chcę drugą połowę maja😊 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
#4604 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Całe szczęście staniki są dobre przed porodem miałam 75B a teraz 80D Kupiłam sobie 5 tshirtow w tym dwa na teraz legginsy torebkę i portfel xd tz mnie zabije hahaha xdWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aaaaaa właśnie mi przypomniałaś, że nie mam nic z aptecznych rzeczy muszę to kupić w najbliższym czasie. jutro chyba pojadę do apteki. I zaczynam mieć poważne obawy, że się nie zmieszczę do mojej torby do szpitala |
|
|
|
|
#4606 |
|
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7308130 1]Cały tydzień nie jemy wiadomo xd
Całe szczęście staniki są dobre przed porodem miałam 75B a teraz 80D Kupiłam sobie 5 tshirtow w tym dwa na teraz legginsy torebkę i portfel xd tz mnie zabije hahaha xdWysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Nie zabije, kobiety w ciąży są pod ochroną, a po porodzie ktoś musi się zająć dzieckiem 😀 gdzie takie zakupy zrobiłaś? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy majowe cz. VI
Fartuszku, szybkiego powrotu do zdrowia! A nastroj juz lepiej?
maly fika?Ja bylam na chwilke na miescie, wstapilam do nespresso po kapsulki, potem zjadlam panini z mozarella i pomidorem, kupilam sobie w koncu herbatke z lisci malin i TZ mnie przywiozl do domu. Nastawilam zupe-robie z mlekiem kokosowym, batatami i soczewica. A narazie leze na tarasie z kawa, bo u nas cieplo sie zrobilo dzisiaj, a jutro znowu zalamanie pogody. Nie wyspalam sie dzisiaj i chyba zaraz to nadrobie. W domu moglabym ogarnac, ale absolutnie mi sie dzisiaj nie chce . Bez drzemki nie robie dzisiaj nic 🤣.My nie poscimy, ba, nawet do kosciola nie chodzimy. Poza tym ja mieso jem tylko w ciazy, a i to rzadko. Ja mam nieco inny obraz Boga. Wierze, ze Jezus zyl, ale widze to troche z innej strony. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
mom to be Edytowane przez vikuniaa Czas edycji: 2017-04-21 o 14:48 |
|
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Magnificence - no ja jestem wstępnie spakowana od wczoraj wieczorem
co prawda przekąsek i wody nie mam jeszcze, ale od biedy bym mogła awaryjnie jechać do szpitala ale czuję, że moje dziecko jeszcze nie ma ochoty wyjść |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4610 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Moje miasto, takie piekne
IMG_1492778789.779948.jpg IMG_1492778800.896835.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4612 |
|
Zadomowienie
|
Leżałam w łóżku do 13! Co za leń ze mnie.. 🙈 położyłam sobie farbę na włosy, zjadłam tosty, pije kawkę i oglądam serial ☺
Na obiad dziś robię krokiety z parówką, serem i papryka - mąż sobie zażyczył. Złożyłam rano zamówienie w Rosmannie, ciekawe czy będzie pełne i ciekawe kiedy będzie gotowe.. Chciałabym dziś jechać odebrać ☺ Ja nie poszcze w piątki.. jedynie od święta się poświęce i tyle. Choć za to często w tygodniu nie jemy mięsa bo nie dam rady tak codziennie, lubię dania jarskie ![]() Fartuch - Kochana wracaj szybko do zdrowia ! * Martirybka - Powodzonka na wizycie i oby wyjaśniła się kwestia cc Dopiero teraz zobaczyłam dokładnie paczkę z Empik, fasolka jak i rożek znakomite Wrzucam zdjęcie poglądowe. Wzór jak dla mnie uroczy.1492778823519.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4613 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo znając mnie to ja bym biegała i wrzucała wszystko do torby jakbym już miała skurcze ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
ja wyprałam dziś rożek na szczęście wypełnienie się nie zrolowało i jest cały i zdrowy ale prałam jednak w 30 stopniach bo jak wrzuciłam do pralki 2 koce rożek i przybornik to była pełna pralka
|
|||
|
|
|
#4614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Norymberga miasto partnerskie Krakowa. Do Krakowa tez mam mega sentyment, uwielbiam ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Zapraszam ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4616 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4617 |
|
Zadomowienie
|
Magnificence - Ja też prałam rożek taki tańszy z pepco chyba w 30 stopniach i wygląda jak nowy, gorzej jak ten wypiore i zmieni wygląd, chyba padne 😀
Vikunia - Ale tam przyjemnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4618 |
|
Wtajemniczenie
|
Mohnka, gratulowałam na fb, ale jeszcze tu napiszę, moje serdeczne gratulację, Maksio jest cudowny
Ja się melduje po wizycie. Mamy rozwarcie na centymetr, ale nic więcej się nie dzieje. Doktor tylko mówił, że do 4 maja powinnam się rozpakować, a jeśli nie to kolejna wizyta. Żadnego ktg mi nie zlecił. Malutka już waży 3200 ![]() Kupiłam tylko herbatę z liści malin i właśnie spożywam Któraś jeszcze pije?
|
|
#4619 |
|
Zadomowienie
|
Felliciti - Supcio że wizyta udana
jak ja Wam zazdroszczę że już tak niewiele do porodu zostało. Ja dziś zaczęłam 36 tydzień i już doczekać się nie mogę.. a tak się ciągnie.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Felicity, ja dzisiaj zaczne
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

Mały okropnie kopał w drodze - chyba nie chciał do szpitala 

w ogóle w tej ciąży jakoś nierealnie się czuję 

.
przed porodem miałam 75B a teraz 80D
muszę to kupić w najbliższym czasie.
*
bo znając mnie to ja bym biegała i wrzucała wszystko do torby jakbym już miała skurcze