![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame
Ktoś używa tych ampułek przeciw rozstępom?? Widać różnicę po kilku dniach?
#4832 |
Rozeznanie
|
rozumiem, dziękuję
![]()
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Rozeznanie
|
Mam jeszcze pytanie dot. rejestracji.. Jeżeli chciałabym zarejestrować znajomą, która mieszka w innym województwie, to gdy zapiszę ją przez Internet, to później musze wysłać do niej wniosek rejestracyjny i ona ma go złożyć wraz z kopią dowodu osobistego w najbliższym oddziale, czy tak?
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
cosmo.. tak
![]()
#4836 |
Rozeznanie
|
![]() |
#4837 |
Raczkowanie
|
jaki polecicie kremik dla 25-latki z pierwszymi objawami starzenia
![]() ![]() czy ktoras z was używa samoopalacza do twarzy,bo wydaje mi sie ,ze on tylko nadaje odcien odrazu po nalozeniu i na tym sie kończy...co otym sadzicie?
#4838 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Potrzebne jest dodatkowo ksero legitymacji i ksero dowodu rodzica, ktory podpisuje zgodę. ![]()
![]() |
#4839 |
Zadomowienie
|
Tak? Ja myślałam, że ten formularz w necie robi za wniosek, a zapisywana osoba ma przesłać tylko ksero dowodu żeby jej kredyt odblokowali... No ale nigdy przez net nie zapisywałam to nie wiem... ;]
#4840 |
Rozeznanie
|
Polecam kremy SKINDIVIDUAL
![]() |
#4841 |
Wtajemniczenie
|
Wypróbowałam wczoraj po raz pierwszy ten balsam stopniowo opalający Satin Radiance i muszę przyznać że jak narazie daję mu 6!
Piękny, po prostu piękny kolorek na ten balsam, dobrą konsystencję, dobrze sie rozsmarowuje i szybko wchłania. Ma malusieńkie złote drobinki. Ładnie pachnie, dziś rano obudziłam sie z delikatnym brązowym (nie żółtym) kolorkiem... Czekam tylko na jedno: jak bedzie zchodził.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Rozeznanie
|
Ja stosuję balsam Satin Radiance od piątku i jestem z niego bardzo zadowolona. Skóra ma ładny brązowy odcień, balsam nadaje skórze ładny połysk, co szczególnie ładnie wygląda na nogach. Wielkim plusem jest zapach.
![]() |
#4843 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny z W-wy prosze napiszcie mi jak z dworca centralnego moge dojechac na Jutrzenki do siedziby Oriflame... Musze tam byc jutro na 12 a nie mam pojecia jak dojechac bo nie jestem z W-wy. Wiem ze gdzies kolo blue city ale powiedzcie jakim autbusem lub tramwajem tam trafie
![]() Z gory dzieki |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
Pomożecie?
![]() Musze zrobić reklamację i wolę się nie pomyslić w wypisywaniu tego druczku. (a nie robiłam tego jeszcze). Ale najpierw napiszę o co chodzi: dostałam w paczce fluid na dzień skindividual a zamawiałam ekstra serum skindividual - ale na fakturze widnieje serum, czyli to co miało być tylko w pakowaniu się pomylili. Czyli uwzględnią reklamację? Więc: rubryczka: nr rejestracyjny w klubie oriflame - co tam wpisać? bo numer konsultanta jest o jedną cyferkę dłuzszy imię i nazwisko konsultanta- nie trzeba pisać nr. konsultanta? będę wypisywać Pomyłkę asortymentową - pod spodem jest -niezgodność zawartości paczki z fakturą -niezgodność faktury z UDZ Mam zaznaczyć to pierwsze? ![]() Numer linii - ????? podpis konultanta i data to ja wypisuję a zostawiam puste pole nazwisko osoby wystawiającej fakturę? Coś jeszcze mam napisać/wypisać? Wysłac na adres na fakturze? ul Jutrzenki? Ile zazwyczaj się czeka na załatwienie sprawy? |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Można tam dojechać kilkoma autobusami: - 517: przystanek przy Makro Cash&Carry (nie pamiętam jak się nazywa, chyba Popularna), przejść na drugą str ulicy i dalej prostu - 187: przystanek Łopuszańska, przejść na drugą stronę ulicy i trochę się cofnąć - 127: przystanek Popularna (jw) - 405: przystanek Popularna (jw) - 178: przystanek Popularna (jw) - E-5: przystanek Łopuszańska (jw) - 717: przystanek Łopuszańska (jw) Jeżdż tamtędy codziennie i najlepiej wybrać E-5 lub 187 bo z przystanku Łopuszańska bliżej jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Raczkowanie
|
Dziekuje bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Raczkowanie
|
Pracowalam na jednej z filii oriflame wiec moge pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nr rejestracyjny w klubie to nr konsultanta (mój się mieści ![]() Imię i nazwisko Nr faktury Datę wystawienia faktury POMYłKA ASORTYMENTOWA: kod produktu i ilość który dostałaś, zamiast: ten który miał być, Niezgodność zawartości paczki z fakturą Podpis konsultanta i data zwrotu Jest 10 dni na załatwienie sprawy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Raczkowanie
|
rubryczka: nr rejestracyjny w klubie oriflame - co tam wpisać? bo numer konsultanta jest o jedną cyferkę dłuzszy
Nadal mamy stare druczki i dlatego jednej krateczki nie ma bo konsultantow o jedno zero przybylo... wiec jedna cyferke nr konsultanta wpisz poza. imię i nazwisko konsultanta- nie trzeba pisać nr. konsultanta? Musisz wpisac swoje imie i nazwisko będę wypisywać Pomyłkę asortymentową - pod spodem jest -niezgodność zawartości paczki z fakturą -niezgodność faktury z UDZ W pomylce asortymentowej zapisz w pierwszym polu kod produktu ktory Ci przyszedl w paczce pod spodem kod produktu ktory powienien przyjsc a go nie dostalas. Zaznacz niezgodnosc zawartosci z faktura Numer linii - ????? - tu nie wiem o co chodzi nie pamietam zeby na druczkach cos takiego bylo ![]() podpis konultanta i data to ja wypisuję a zostawiam puste pole nazwisko osoby wystawiającej fakturę? wpisz imie i nazwisko osoby wystawiajace fakture jest chyba na drugiej stronie faktury na dole nad ............. do daty odbioru... Jest napisane osona upowazniona do wystawienia faktury vat. i podpisz sie i wpisz date Dodatkowo kolo miejsca gdzie jest pomylka asortymentowa na druczku wklej naklejke z waga jest ona na gorze pod napisem punkt odbioru... U nas w filii czeka sie ok tygodnia na reklamacje... na adres domowy troszke dluzej. Napisz gdzie odbieralas paczke bo jezeli w jakims biurze lub filii to moga Ci nie uwzglednic... my np nie moglismy uwzgledniac takich reklamacji bo powinno sie sprawdzac paczke na miejscu i odrazu skladac reklamacje. |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
dziękuję wam
![]() Ale już będę wiedziała jak zrobić ![]() ![]() A adres to ten z faktury?
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2008-04-21 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Rozeznanie
|
Czy w Pleszewie jest oddział, w którym można odbierać kosmetyki i składać wnioski rejestracyjne? Jeśli tak to czy znacie może adres?
![]() |
#4853 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Rozeznanie
|
![]()
Z tego co ja sprawdziąłm to jest biuro regionalne (tam tez można odbierać paczki i rejestrować się ) Jeśli przyniesiesz wypełniony wniosek wraz z kserem dowodu to zarejetrują i od razu bedziesz mieć przyznany kredyt.
Br. Pleszew 63-300 ul. Stolarska 3 czynne: wtorek10.00 - 14.00 piątek14.30 - 18.30 Jakbyś nie miała sponsora to zapraszam do mnie ![]() ![]()
#4855 |
Rozeznanie
|
Asgoja, dziękuję za informację
![]()
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
ja nie wiem czy to u mnie to filia czy coś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Przyczajenie
|
a ja mam pytanie czy ktoras uzywalam balsamu po opalaniu z drobinkami?? jak one wygladaja czy ladny polysk, drobniutkie sa czy zwykly brokat ?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Raczkowanie
|
no własnie juz stosowałam i chyba znowu je zamowie tym bardziej,ze w kat.7sa w promocji
![]() i jak to jest z tymi samoopalaczami?zauważyłyś cie jakies efekty opalenizny?
#4859 |
Raczkowanie
|
Ja pracowalam wlasnie na filii w Olsztynie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Raczkowanie
|
Ok ja uciekam spac musze jutro rano byc w naszej glownej siedzibie w W-wie
![]() Nie zapomnij jak bedziedz wysylala reklamacje wziasc potwierdzenia nadania paczki... Czesto ludzie wysylaja zwyklymi listami i te kosmetyki baardzo czesto gina. Wyslij na adres Jutrzenki 135. Mozesz napisac na gorze dzial reklamacji ![]() No szkoda ze nie jestes z Olsztyna bo bym zawiozla odrazu reklamacje ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.