|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIX
Cytat:
Dobra ta baza z AA?
|
|
|
|
|
#3512 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXIX
Cytat:
ImageUploadedByWizaz Forum1492796390.332064.jpg
|
|
|
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3515 |
|
Zadomowienie
|
Ja zmywam makijaż za pomocą płynu mocrlarnego z Garniera dla cery wrażliwej. A do oczu dwofazowki z ziaji w niebieskim opakowaniu. Później jeszcze tylko domywam twarz zelem z sylveco a na końcu uzywam jeszcze tomiku tez z sylveco i wtedy vczuje ze moja Buzka jest czysta , porządnie domyta , oczyszczona i przygotowana na nawilzenie kremem na noc z sylveco
|
|
|
|
#3516 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak ja Wam zazdroszcze, chcialam cos co pomoze mi since zakryc bez korektora. |
|
|
|
|
#3517 |
|
Rozeznanie
|
Asiuchal, nie wiem , nie miałam jej jeszcze. Planuje używać zamiast kremu dziennego. Jutro sprawdzę.
Którąś pisała ze 4 str temu że wzięła aa łagodzącą. Jak wrażenia? |
|
|
|
#3518 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny, które polują na long4lashes w rossmanie, to w biedronce od dzisiaj jest odżywka stymulująca wzrost rzęs, również z bimatoprostem firmy Uroda, za25 zł- może komuś się to info przyda
![]() a co do zmywania oczu mydłem to podziwiam i przecieram oczy ze zdumieniem oczy zawsze zmywam płynem micelarnym, a resztę twarzy owszem, mydłem, żelem, co mi wpadnie w ręce, czasami czarnym syberyjskim (to z 37 ziołami) po którym skóra skrzypi, ale nie wyobrażam sobie nim myć oczu
|
|
|
|
#3519 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXIX
[1=cf8a477bc2d76321deee201 01eae6dd289f7deea_608b3a9 5c2197;73092766]Skad jestes? Ja chcialam zamowic i nie ma, szukalam go tez w trzech lubelskich Rossmanach dzisiaj i wczoraj.
Jak ja Wam zazdroszcze, chcialam cos co pomoze mi since zakryc bez korektora.[/QUOTE] Okolice Dęblina. Tak, tylko mydło. Sporadycznie pianka, Ale to już raczej dla własnej przyjemności - lubię takie gadżety. ![]() [1=8130adda5fdf07dc6108f86 8c816e6cb0c62ccd0_5f5d52f 2a7083;73092916]a co do zmywania oczu mydłem to podziwiam i przecieram oczy ze zdumieniem oczy zawsze zmywam płynem micelarnym, a resztę twarzy owszem, mydłem, żelem, co mi wpadnie w ręce, czasami czarnym syberyjskim (to z 37 ziołami) po którym skóra skrzypi, ale nie wyobrażam sobie nim myć oczu [/QUOTE]Powiem tak, wszystko to kwestia przyzwyczajenia. Ja bym np. nie mogła bawić się z micelem, mleczkiem, tonikiem, żelem itp itd
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2017-04-21 o 20:13 |
|
|
|
#3521 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.Podziwiam za mydło i rękawicę do masażu w roli peelingu do twarzy (dobrze zrozumiałam?) - ja się przeżegnałam nogą, no ale co skóra to inne wymagania.
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXIX
Cytat:
![]() Powiem tak, nasze babcie tak robiły, nasze matki tak robiły I jakoś żyły. Szare mydło, krem Nivea i do boju. Kiedyś nie było tylu kosmetyków i jakoś kobiety dawały radę, dla mnie to żaden wyczyn.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2017-04-21 o 20:23 |
|
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od czasu do czasu wracam do matowego Provoke, o tego i kupuję go tylko w Rossie na tych promocjach ![]() https://sklep.drirenaeris.com/pl/pro...f-15-1012.html Przez zamówienie w necie zakupiłam te dwa tusze Bourjois za 14 zł i polecam! Byłam w dwóch Rossmannach i panie powiedziały, że ich już nie mają, zamówiłam w necie i są do odbioru w tej drogerii gdzie ich nie było
|
|
#3524 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za cynk o blend it, dorwałam w 5 żabce
I były różne kolory. Też zmywam makijaż mydłem, ale używam Babuszki Agafii 37 ziół. U mnie się sprawdza super Moje tusze z Burjois od wczoraj nadal w realizacji. Pewnie anulują
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wszystko zależy jednak też od skóry ja mam trądzik różowaty, a po takim potraktowaniu twarzy od razu na pogotowie musiałabym jechać a nie wątpię, że moje prababki myły sie podobnie do tego, co napisałaś
" – Pani Iwonko! Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił ... "NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie! NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie! Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2017-04-21 o 20:25 Powód: literówka |
|
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXIX
Cytat:
jakie kolory były do wyboru? Jutro ruszam na łowy. ![]() Czarny czy srebrny? Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2017-04-21 o 20:29 |
|
|
|
|
#3528 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Nie jestem specjalistką, więc strzelam, ale wydaje mi się, że obecnie zanieczyszczenie powietrza jest większe, więcej badziewia lata w powietrzu, na Ziemię dostaje się więcej promnieniowania uv...Dawniej nie było też samochodów/lodówek/łazienek i też sobie ludzie dawali radę, żaden wyczyn ![]() .
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
ale miałaś go wcześniej? Ja go lubię, miłości nie ma, nie wiem czemu, ale na buzi wygląda bardzo dobrze tapeta jak się patrzy, ale naturalna, matuje i przyjemny ma zapach, cały dzień się trzyma, no i pasuje mi buteleczka, taka solidna chociaż ja nie umiem mało nacisnąć i zawsze naciskam za dużo podkładu ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Oba ![]() Dostałam niemacane
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXIX
Cytat:
Kupiłam jakby po 15 zł, bo do promocji by się nawet w sklepie nie utrzymały.
|
|
|
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię tusze pogrubiające, więc tym bardziej Ponieważ są tanie kupiłam jeszcze parkę na zapas ![]() Pani w jednym Rossmannie powiedziała mi, że wszystkie zeszły w CND w ubiegłym tygodniu. W dwóch innych Rossmannach panie powiedziały, że już nie maja, gdy poprosiłam o sprawdzenie w szufladach to stanowczo potwierdziły, że już ich nie ma a teraz w jednej z tych drogerii mam je do odebrania czego nie rozumiem
" – Pani Iwonko! Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił ... "NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie! NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie! Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2017-04-21 o 20:37 |
|
|
|
|
#3532 |
|
Rozeznanie
|
Ja jeszcze dodać chciałam, że oglądałam różę te z Max Factor i Loreal.
Cała ręka umazana, we wszystkich odcieniach i jakieś miss sporty i jakieś inne tańsze. Na żaden (poza tym oh, oh) się nie zdecydowałam bo nie wiedziałam który. Wyszłam z roska na światło dzienne i patrzę idealny odcień znalazłam. Tylko nie wiem czy L czy MF. MF patrzyłam chyba 15, a L nie mam pojęcia, ładny był taki na pierwszym probniku u góry po prawo. W ogóle u mnie te numerki nie opisane, nie wiadomo co do czego. Kolor był taki akurat jak myślałam kupić
|
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXIX
Cytat:
PS. Dziękuję za recenzję. ![]() Kiedy się mocno zdenerwowałam, jeszcze wtedy bałam się zamawiać online. W grudniu była Promocja na perfumy 1 + 1 gratis. Czaiłam się na CK In2u, na Rega ale ich nie było, a cały czas były dostępna online. Przez kilka dni chodziłam do Rossmanna i pytałam czy ten zapach może gdzieś jest, w końcu powiedziałam, że perfumy są dostępne online i że najwyżej zaryzykuję – zamówię. Zdążyłam wrócić do domu i nagle perfumy przestały być już dostępne. Któraś je sobie po prostu odłożyła jak zaczęłam się dopytywać do po prostu ja sobie kupiła. Następnym razem już nie będę taka głupia tylko będę od razu zamawia online.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2017-04-21 o 20:43 |
|
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie w większości Rossmannów sporo pustych miejsc na półkach z kolorówką, chyba muszą dorzucić, bo do końca wyprzedaży jeszcze sporo czasu. Nawet alterra rumiankowa wykupiona ![]() Proszę każda ma inne rzęsy i inne potrzeby ja lubię teatralny efekt i tymi tuszami można to osiągnąć, oczywiście nie po jednej warstwie ale myślałam, że będą pachniały, bo inny tusz Bourjois, który teraz zakupiłam, też po raz pierwszy, pachnie różami
" – Pani Iwonko! Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił ... "NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie! NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie! Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2017-04-21 o 20:42 |
|
|
|
|
#3535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale moja cera właśnie na silnie matujące produkty reaguje mega świeceniem - po ryżowym i bambusowym była masakra, nie lubię też płaskiego matowego wykończenia, a one dodatkowo bieliły używałam z BU i ecocerymiałam nadzieję, że dzięki świetlistemu wykończeniu bardziej naturalnie będzie to wyglądać... do tego bananowy strasznie pyli, obecnie używam sypańców Lumene i Yves Rocher i one dają się nałożyć nawet całkiem suchym pędzlem kupiłam go z myślą o lecie, kiedy nie używam podkładu, a jednak jakieś wyrównanie kolorytu jest potrzebne, może solo się sprawdzi, dzisiaj użyłam raczej z ciekawości |
||
|
|
|
#3536 |
|
Raczkowanie
|
Moje zakupy
![]() Korektor L'oreal True Match udało mi się zamówić zaraz po północy jak jeszcze obowiązywały promocje z gazetki więc wyniosły mnie 12,95 zł za sztukę, to samo puder Rimmel, zapłaciłam 14,10 zł za sztukę, a za balsam do ust Bielenda wata cukrowa 2,90 zł. Balsam z Vaseline był w CND i wyszedł za 1,88 zł
|
|
|
|
#3537 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedna miała być dla sis, ale chyba zostanie ze mną Były beżowe, różowe i ten biało-czarny marmurek
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
W internetowej
Tylko to w ciągu dnia było, ale wczoraj zamówiłam te same tusze o 2 w nocy i o 8:51 dostałam smsa, że czeka gotowe na odbiór ![]() Aaa widzę, że z Łodzi jesteś ja z Retkini jestem
" – Pani Iwonko! Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił ... "NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie! NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie! Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2017-04-21 o 21:14 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

Bez tarcia, podrażnień, zaczerwienień.
tp

.

używałam z BU i ecocery