|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
Cytat:
tylko się zastanawiam jaki kolor żakieciku by pasował do tego koloru? macie jakieś pomysły koloru innego niz czarny?? ![]() No też tak myślalam, że nie bylaś po suknie ślubną ale wszystko jest mozliwe hehe wiec wolalam sie upewnic
|
||
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam sliwkowy taki aksamitny ale nie wiem czy bedzie pasował, były też sukienki czarne i śliwkowe, zapłaciłam za nią 270 a kupiłam a firmie mona, adresy sklepów można znaleźć na ich stronie http://studio-mona.pl/ na allegro sukienki są trochę tańsze ale bałam sie kupić bez przymierzania... ja swoją kupiłam w nadarzynie
|
|
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba bede sie musiala obejsc smakiem albo zaplanowac wycieczke bo na allegro to tez boje sie kupowac takich rzeczy bo potem bede wygladac nie tak i bedzie lipa a sliwkowy hmm musialabym zobaczyc bo moja wyobraznia tak daleko nie siega heheh
|
|
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi, i dlatego, ze duzo przeszlas to tym bardziej powinnas porozmawiac z TZ. Skoro i on wie, ze bylo Tobie ciezko, ze czesto nadal jest to powinien Ciebie wspierac duchowo a nie jeszcze bardziej dolowac!
Poniekad domyslam sie jak sie czujesz, bo sama w zyciu tez nie malo przeszlam (choroba w dziecinstwie, przez co odbilo sie to na moje psychice i ciagnie sie to za mna do dzis, szykanowanie w szkole podstawowj i ogolniaku, chorobe nowotworowa, probe gwaltu a nawet gwalt). Pod koniec ogolniaka nawet byl taki moment, ze wrecz prosilam o rozmowe z psychologiem szkolnym, ale moja prosba zostala niedostrzezona...:rolleye s: Tez musialam sobie sama pomoc... I pomoglam. To potrzebuje duuuuzo czasu, fakt, ale potrzeba tez do tego bliskich osob, ktore beda Ciebie wspierac, ktore beda Twoim oparciem a jak mozesz czuc sie w ramionach faceta, ktory ciagle strzela focha, non stop sie na ciebie zlosci lub kloci sie o *******y! Skoro jest zly, ze nie poszlas na poczte, to czemu sam nie poszedl? Przeciez rownie dobrze i on mogl to zrobic... Poczta przeciez nie ucieknie... Tworzycie pare i obowiazki dzielicie teraz na dwoje... Fakt, pisalas, ze duzo pracuje, ale musi tez pamietac, ze ty tez mozesz sie zle czuc, moze ciebie glowa bolec... Tak samo jak jego... Ty czujesz tak samo jak on... A to, ze masz problemy to tym bardziej powinien byc w stosunku do Ciebie wyrozumialy, a nawet wyrozumialszy niz do przecietnego smiertelnika. Twoja psychika jest jak mur, po ktorym balansujesz... W przeszlosci zostal ten mur zburzony. Teraz prubujesz go odbudowac, ale samemu jest to ciezko zrobic... Odbudowywujesz, czasem nowa cegla jeszcze dobrze nie zwiazala a ty juz na nia stapasz... Trzeba wowczas uwazac, ze mozna latwo sie przewrocic... A takie sprzeczki z ukochany powoduja zaburzenia rownowagi... A po co to? Lepiej zeby pomogl Tobie ten mur razem z Toba odbudowywac. ![]() Tak od siebie napisze, ze gdybym byla na TTwoim miejscu to przeszlabym sie albo do psychologa albo do psychoterapeuty ale dobrze by TZ z Toba sie wybral(notabene moj TZ ma tez problemy i zalatwiam mu terapie, ale mam zamiar isc z nim, z reszta wiem, ze moja obecnosc bedzie dla niego podbudowujaca, bedzie wiedzial, ze moze na mnie liczyc, ze jestem z nim na dobre i na zle... ). Po slubie bedziecie Tworzyc jednosc, gdzie jedno bedzie sie wspierac na drugim... Taka terapia nie tylko pomoze Tobie, ale pomoze tez jemu w zrozumieniu Ciebie. No i jeszcze raz - rozmoa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. A jesli ma problem z rozmowa to ciagnac za jezyk Rozmowa to najlepsze lekarstwo... ![]() Jestem z Toba. ------------- U mnie w miescie srednio biora 1000 zl za wynajecie sali, zdarza sie tez, ze chca mniejsze zaliczki. My za swoja sale nie wplacalismy nic
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
mierzyłam tą śliwkę ale jakoś byłam nastawiona na czerwoną sukienkę
|
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, czasem lepiej komuś obcemu się wygadać.
Strippi może faktycznie dobrze byłoby żebyś spotkała się z dobrym psychologiem. Wierzę, że sobie poradzisz ze swoimi problemami, ale po kilku rozmowach ze specjalistą będzie ci o wiele łatwiej. Oczywiście decyzja należy do ciebie. Ściskam Cię mocno i trzymam kciuki Cytat:
|
|
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny tylko teraz mam trochę problem z dodatkami i własnie z tym co no to zalozyc chociaż do kościoła...
|
|
|
|
#3728 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[quote=SAMBAdiJANEIRO;7303 625]My za sale placilismy 500 zl zaliczki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3729 |
|
Zadomowienie
|
annfas suknia jest naprawdę piekna i co mnie zdziwiło nawet nie taka droga...
pewnie będziesz w niej seksownie wyglądać,a wiem z doświadczenia bo mam podobna jeju ja się dzisiaj załamałam...muszę się zacząc odchudzać jakieś fałdy mi powstały na moim brzuchu i boczkach..koszmar!!! Aaaaaaaaaa do slubu niecałe 5 miesięcy
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno pieknie bedziesz wygladac
|
|
|
#3731 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiele sobie przemyslalam i wiem ze musze sie zmienic, choc to bedzie trudne postaram sie zrobic to jak najlepiej. z kochanym juz dobrze - dzwoni do mnie ciagle proponuje jutrzejszy dzien ( zawozi mnie do stadniny na lekcje konna ) mam nadzieje ze zacznie sie ukladac nawet aby sie lepiej mu podobac pomalowalam paznokcie na czerwono zrobilam sobie brwi...a teraz robie sobie maseczki na twarz by ladniej wygladac jutro w sumie to robie dla siebie samej bo po zimie mam taka poszarzala twarz. Chyba sie starzeje hehe pomaluje sie tez jutro i jakos zrobie pozadek z moimi wlosami tż napisał że nie chce by się źle działo u nas...ale nie wie dlaczego tak jest...i dlaczego się tak zachowuje.. Cytat:
z tż rozgladamy sie za kupnem ziemi [quote=martucha84;7307631] Cytat:
ciesze sieja mam tak samo...masakra normalnie z tym ze tyle przytylam...mialam sie wziasc dzis za siebie ale ze smutku tylko jadlam slodycze
|
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez kazdego ranka mowie sobie ze od dzisiaj dieta a potem nic z tego nie wychodzi ale za to zrobilam sobie maseczke po Twoim poscie dzieki ze mi przypomnialas bo normalnie robilam juz ja od tygodnia ![]() No widzisz kochana Tż sobie przemyslal i juz jest lepiej Widac, że mu zalezy i dobry chlopak z niego Czasem zdazaja się gorsze chwile ale na pewno Cie kocha bardzo
|
|
|
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na raczki i twarz pozniej posmaruje kremem brazujacym by nabrala jakiegos odcienia a z diete zobaczymy jutro zwlaszcza ze troszku schudne podczas cwiczen z moimi konikamimam nadzieje ze tak bedzie, czasami sie tylko zastanawiam...tu mowi ze mnie kocha a w czasie klotni mowi mi przykre slowa...czasami nawet ze nie chce juz ze mna byc i ze mnie nie kochai jeszcze gorsze...nie wiem czemu tak jest
|
|
|
#3734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też coś ostatnio miałam się wziąć za dietę, ale jakoś nie mogę:/ |
|
|
|
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez sie ciesze ze juz jest lepiej ![]() ehh oby mniej klotni bylo
|
|
|
#3736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
,ale jak tylko wydobrzeje to zacznę spalać i będzie koniec moich oponek A tak btw to kolezanka zamówiła dzis obrączki za...4 000zł,no wybaczcie,ale chyba ją pogięło
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole to aktualnie nie mam sie dla kogo stroic bo moj Tż siedzi w Uk także ostatnio chyba przez 2 tygodnie nie depilowalam nozek bo mi sie nie chcialo a stwierdzilam ze i tak nikt nie widzi heheh ale za 5 tygodni Tż wraca wiec bedzie trzeba wykonac jakies zabiegi upiekszajace przed tym wydarzeniem Chcialam zrobic mojemu Tż niespodzianke i schudnąć do 50 kg no ale niestety to sie nie uda bo siedze prawie caly czas w domu i udaje ze pisze pracke mgr a niestety to nie sprzyja chudnieciu za to pochlanianiu duzej ilosci czekolady jak najbardziej w koncu to ruch ![]() a co do Twojego Tż to hmm, po tym co tutaj pisalas, po tym jak kiedys pisalas ze sie poklociliscie, a potem on zabral Cie na konie, po tym ze przyjechal do krakowa bo wiedzial ze bedziesz tam sama, po tym jak Cie wspieral jak mialas problemy no to ja wnioskuje ze bardzo Cie kocha i poprostu nie moze byc inaczej A kiedys mi powiedzial ze mu sie nudzi u mnie, a my mamy taka sytuacje ze mieszkamy 70 km od siebie i on do mnie czesto przyjezdzal na caly weekend od piatku wieczor do pon rano no i wtedy jakos organizowalismy czas sobie no ale co mielismy robic jak padalo to siedzielismy w domu przez pol dnia a wieczorem szlismy gdzies ze znajomymi i w zasadzie kazdy dzien wygladal tak samo, wiadomo ze mu nie powiem tu masz odkurzacz idz posprzataj ani nic z tych rzeczy jak kiedys bedziemy mieszkac razem to beda tez inne obowiazki i nie bedziemy sie nudzic, bo kazdy sie bedzie czul u siebie i bedzie robic co do niego nalezy a tak to mi tez nieraz bylo "nudnawo" bo juz nie wiedzialam czasem jakie rozrywki wymyslec na te zimowe dni ale nigdy tego glosno nie mowilam, a on mi kiedys wylecial z takim tekstem to normalnie nie wiedzialam co powiedziec, milo mi na pewno nie bylo Wprawdzie nigdy nie powiedzial mi ze juz mnie nie kocha i nie chce ze mna byc jakby mi tak powiedzial to by sie znalazl za drzwiami z calym jego dobytkiem no ale mysle, ze Twoj Tż tez z tym przesada i nie mysli tak, moze poprostu czasem gada takie rzeczy i nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji ani tego ze Cie rani musisz mu to jakos uswiadomic
|
|
|
|
|
#3738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od jutra tez sie biore...zobaczymy czy mi wyjdzie ![]() Cytat:
|
|
|
#3739 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
dziewuszki to ja sie zegnam, badzcie grzeczne
![]() ja spostaram sie niespalic za bardzo.. bede tesknila i mam nadzieje ze po powrocie zaleje mnie lawina postow... buziaki
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo po therm line zle sie czulam
|
|
|
#3742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedziemy tesknic baaardzoo
|
|
|
#3743 |
|
Zadomowienie
|
A ja wam powiem,a wiem to od mojego jakże mądrego Narzeczonego,który jest sportowcem,że te preparaty odchudzające nic wam moje drogie nie pomogą,jeśli nie będziecie ćwiczyć i stosować odpowiedniej diety.Są to preparaty jedynie wspomagające,więc nie liczcie na to,że tłuszczyk zniknie...Ja polecam picie zielonej herbaty
|
#3744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatnio go często reklamują i czytałam opinie że działa dobrze,
|
|
|
|
|
#3745 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bawcie sie dobrze i uważajcie na wielbłądy i Arabów (żeby TZ Cię przypadkiem nie sprzedał )aa i przywieźcie trochę tego egipskiego słoneczka
|
|
#3746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3747 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
najlepsza dieta to mż czyli mniej żreć i ćwiczyć a nie opychać sie jakimiś sztucznymi specyfikami po których wysiada wątroba i nerki
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
wy sie odchudzacie, a ja bym chciała przytyć... i gdzie tu jest sprawiedliwość????
|
|
|
|
#3749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 2000 to moim zdaniem juz mozna kupic super obraczki Ja wiecej niz 1500 - 2000 niezamierzam dac ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3750 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...I kto to mówi=>największy łakomczuch jakiego znamCytat:
![]() Cytat:
My obrączki co prawda zamówilismy po znajomości,ale i tak nie wyniosły by nas więcej niz 1000zł
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

Zkupiłam dzisiaj kiecę na wesele 

chyba bede sie musiala obejsc smakiem albo zaplanowac wycieczke
Rozmowa to najlepsze lekarstwo... 

)aa i przywieźcie trochę tego egipskiego słoneczka