Rossmann cz. XXIX - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-21, 21:26   #3541
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez Truska90 Pokaż wiadomość
Moje zakupy

Korektor L'oreal True Match udało mi się zamówić zaraz po północy jak jeszcze obowiązywały promocje z gazetki więc wyniosły mnie 12,95 zł za sztukę
Też go zamawiam zaraz po północy, ale moje zamówienie zrealizowane dopiero koło 10:00 i niestety już nie było tego korektora. Musiałam obejść się smakiem, szkoda za taką cenę go nie wziąć. [COLOR="Silver"]
Cytat:
Napisane przez kitka_28 Pokaż wiadomość
Eee tylko 2 Jedna miała być dla sis, ale chyba zostanie ze mną Były beżowe, różowe i ten biało-czarny marmurek
Eee to skromniutko. Jak mi się jutro uda dorwać wszystkie trzy to biere! Uwielbiam wykonywać makijaż gąbkami, a o Blend it ostatnio bardzo dużo szumu.

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2017-04-21 o 21:28
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-21, 21:38   #3542
guniaii
Zadomowienie

Dot.: Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Eee tylko 2 Jedna miała być dla sis, ale chyba zostanie ze mną Były beżowe, różowe i ten biało-czarny marmurek
Może to głupie pytanie ale czy kolor ma znaczenie (w sensie właściwości gąbki)? Szukam w necie ale nic nie znalazłam na ten temat.
I drugie pytanie: z gazetą jest ta duża gąbka?
guniaii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-21, 21:40   #3543
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez guniaii Pokaż wiadomość
Może to głupie pytanie ale czy kolor ma znaczenie (w sensie właściwości gąbki)? Szukam w necie ale nic nie znalazłam na ten temat.
Ponoć różowa jest najlepsza, a ta marmurkowa zbiera bardzo skrajne opinie (jest bardzo nietrwała, ponoć szybko się Kruszy). Co do beżowej to nie wiem, nic o niej nie słyszałam.
Stary 2017-04-21, 21:43   #3544
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
ale miałaś go wcześniej?
Ja go lubię, miłości nie ma, nie wiem czemu, ale na buzi wygląda bardzo dobrze tapeta jak się patrzy, ale naturalna, matuje i przyjemny ma zapach, cały dzień się trzyma, no i pasuje mi buteleczka, taka solidna chociaż ja nie umiem mało nacisnąć i zawsze naciskam za dużo podkładu

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Oba już je odebrałam, po pracy polatałam po Rossach i ich nie było, zaryzykowałam zamówienie z domu i mam już jutro oba znowu do odbioru
Dostałam niemacane
mam go pierwszy raz jutro użyję potrzebuję żelaznego podkładu
Stary 2017-04-21, 21:47   #3545
kitka_28
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez guniaii Pokaż wiadomość
Nigdy nie używałam. Kupiłam dziś pierwszy raz. Ale czytałam bloga Basi (jest nawet na tym wątku) i pisze, że kolory się różnią właściwościami. Może też się wypowie I tak jak napisała Asiuchal podobno różowa najlepsza

Edytowane przez kitka_28
Czas edycji: 2017-04-21 o 21:50
kitka_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-21, 21:58   #3546
MissChievousTess
Zakorzenienie

Dzięki za cynk o Glamour z Blend it. Co prawda dorwałam ostatnią z marmurkową wersją, ale nie narzekam. Muszę wywalić 3 gąbeczki trójkątne, a tak mam i nową gąbkę do testów i coś do poczytania.
Odebrałam 2 zamówienia. W drugim był brak szminki, ale jak przyszłam to albo wygrzebali zapasy z magazynu albo była dostawa bo dobrałam nawet 2 szmineczki, o których myślałam. Szybko, sprawnie, fajnie. A i nawet dziś przed zamknięciem wiele osób nie orientowało się w zasadach tej promocji, więc obsługa była bardzo zajęta. Dla mnie to jeszcze jeden powód by kupować jednak online i szybko załatwić zakupy. Bardzo długo czekałam na link do potwierdzenia zamówienia z brakami, więc jeśli wy też czekacie to pewnie jest jakiś brak i z opóźnieniem dostaniecie e-mail z informacją o tym.
Stary 2017-04-21, 22:01   #3547
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

http://aszdziennik.pl/119883,szok-na...la-jedna-rzecz
Stary 2017-04-21, 22:04   #3548
elektro_lit
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Zauważyłam, że dużo też zależy od mydła. To ziołowe, o którym wcześniej mówiłam świetnie domywało makijaż, natomiast za każdym razem piekło mnie w oczy. Obecnie używam mydełka Savon (kupiłam na promce za 3,50zl) I nic mnie nie piecze. Załącznik 7030531
Mam "czyściutkie" pod względem składu mydełko aleppo. Może za słabo zaciskam oczy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Oby tylko zmacane nie były

U mnie w większości Rossmannów sporo pustych miejsc na półkach z kolorówką, chyba muszą dorzucić, bo do końca wyprzedaży jeszcze sporo czasu. Nawet alterra rumiankowa wykupiona

Proszę każda ma inne rzęsy i inne potrzeby ja lubię teatralny efekt i tymi tuszami można to osiągnąć, oczywiście nie po jednej warstwie ale myślałam, że będą pachniały, bo inny tusz Bourjois, który teraz zakupiłam, też po raz pierwszy, pachnie różami
Który pachnie różą?
Oby go nie było jak się wybiorę na drugie zakupy

elektro_lit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-21, 22:09   #3549
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Wygrałaś internety.
Przeczytałam TŻ'towi. Świetne, dzięki. Uśmialiśmy się jak norki.
Swoją drogą może i o mnie będą pisać bo już miałam piankę do włosów w koszyku i odłożyłam na półkę tuż przed kolejką do kasy.
Stary 2017-04-21, 22:17   #3550
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
mam go pierwszy raz jutro użyję potrzebuję żelaznego podkładu
O! To jestem ciekawa wrażeń
On jest solidny, ale raczej nie żelazny, przynajmniej u mnie ale skoro wracam do niego, a miłością moją nie jest to chyba ma to coś

Cytat:
też mną wstrząsnęło

Cytat:
Napisane przez elektro_lit Pokaż wiadomość
Który pachnie różą?
Oby go nie było jak się wybiorę na drugie zakupy
A ten

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ltra-curl.html

mam jakiś odruch, że wącham
dla mnie pachnie podobnie do diorshow.

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-21, 22:31   #3551
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewel86 Pokaż wiadomość
Ja kupilam bananowy puder
Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Wygrałaś internety.
Przeczytałam TŻ'towi. Świetne, dzięki. Uśmialiśmy się jak norki.
Swoją drogą może i o mnie będą pisać bo już miałam piankę do włosów w koszyku i odłożyłam na półkę tuż przed kolejką do kasy.
Tez jestem w szoku
Stary 2017-04-21, 22:58   #3552
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez kokietka007 Pokaż wiadomość
Ja zmywam makijaż za pomocą płynu mocrlarnego z Garniera dla cery wrażliwej. A do oczu dwofazowki z ziaji w niebieskim opakowaniu. Później jeszcze tylko domywam twarz zelem z sylveco a na końcu uzywam jeszcze tomiku tez z sylveco i wtedy vczuje ze moja Buzka jest czysta , porządnie domyta , oczyszczona i przygotowana na nawilzenie kremem na noc z sylveco
Ja w sumie nawet oczy tym garnierem zmywam i jest ok. Chyba bym sie bala czyscic linie wodna mydlem. Jakos tak czuje, ze bylaby masakra pozniej z zalozeniem soczewek

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Ok. Tylko młodość naszych babek i matek przypadała na trochę inne czasy . Nie jestem specjalistką, więc strzelam, ale wydaje mi się, że obecnie zanieczyszczenie powietrza jest większe, więcej badziewia lata w powietrzu, na Ziemię dostaje się więcej promnieniowania uv...
No... I w sumie mam nadzieje, ze przy obecnej pielegnacji i sposobach nasza skora bedzie wyglądała lepiej niz ich, kiedy kuz bedziemy w ich wieku😉

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-21, 23:03   #3553
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;73087051]Jest boska, ale odnoszę wrażenie, że poszczególne gąbeczki się różnią. Wcześniej kupowałam pojedynczo różowe i były super mięciutkie, długo wytrzymywały, nie niszczyły się szybko Teraz kupiłam w dwupaku czarną i beżową i odniosłam wrażenie, że czarna jest ciut twardsza od dotychczasowych różowych, choć trwałości nic nie zarzucę (beżowej jeszcze nie używałam). A ostatnio czytałam recenzję dwupaku na jakimś blogu i dziewczynie pierwsza się zniszczyła po miesiącu, a drugiej używa i używa (znacznie dłużej), a traktowała je tak samo...[/QUOTE]

Cytat:
Nigdy nie używałam. Kupiłam dziś pierwszy raz. Ale czytałam bloga Basi (jest nawet na tym wątku) i pisze, że kolory się różnią właściwościami. Może też się wypowie I tak jak napisała Asiuchal podobno różowa najlepsza

Już się wypowiedziałam, ze dwie strony temu Różową kupowaną pojedynczo miałam już wielokrotnie i ją uwielbiam

Teraz na wątku jestem z doskoku, nie jestem w stanie nadrobić tylu stron, podczas promocji zawsze wątek ożywa do granic możliwości
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-21, 23:10   #3554
kitka_28
Zadomowienie

Racja, już pisałaś, tyle postów też się pogubiłam. Dziękuję za odpowiedź jeszcze raz :róża:
Stary 2017-04-21, 23:51   #3555
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Też mi się tak wydawało. Używałam żelu lub mydła, płynu do demakijażu/mleczka/dwufazy i jednego kremu na dzień i na noc. Jednak widzę, że moja cera z wiekiem potrzebuje innej pielęgnacji .
Podziwiam za mydło i rękawicę do masażu w roli peelingu do twarzy (dobrze zrozumiałam?) - ja się przeżegnałam nogą, no ale co skóra to inne wymagania.
Rozbawiłaś mnie tym szkoda, że już nie piszesz na blogu

Cytat:
Mnie się nie udało dorwać
Cytat:

Udało mi się podmienić podkład, ale miałam wyjątkowego farta i fajna dziewczyna się trafiła. Mam jeszcze ze 2 - 3 rzeczy na oku, ale jeszcze poczekam. Na dwie nikt się nie rzuca więc nie mam obaw, a ta 3 to ten bananowy.

Edytowane przez Make4Up
Czas edycji: 2017-04-21 o 23:53
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 00:03   #3556
kiss of night
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
U mnie był cały karton bananowego i drugi karton ryżowego
W Olsztynie?

kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 00:52   #3557
1b2bbb5684126f8b7a188c93b710cf6ff4f9fa92_68c202f1c70b6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Ja polecam Maybeine super stay 7 days pudrowy roz
Dziękuję.

1b2bbb5684126f8b7a188c93b710cf6ff4f9fa92_68c202f1c70b6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 00:58   #3558
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Ponoć różowa jest najlepsza, a ta marmurkowa zbiera bardzo skrajne opinie (jest bardzo nietrwała, ponoć szybko się Kruszy). Co do beżowej to nie wiem, nic o niej nie słyszałam.
Ja mam miętowa. Musiałam się pytać kasjerki czy są wersję z gabeczkami bo wyłożone były same bez
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 07:28   #3559
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
Ja mam miętowa. Musiałam się pytać kasjerki czy są wersję z gabeczkami bo wyłożone były same bez
Dobrze wiedziec, bede dzis pytac.
Stary 2017-04-22, 07:57   #3560
iamsolucky
Wtajemniczenie

Cytat:
Czasami sie zdarza, ze cis zaszczypie, ale przy myciu zelem też nieraz oko zapiekło. Jakoś nie potrafię zmywać makijażu micelami, dwufazowkami, mleczkami - jest to czasochłonne, czuję się niedomyta, za dużo z tym zabawy i szkoda mi trzeć wacikami okolic wokół oczu. Tak już mam, że muszę twarz doczyścić woda I wtedy dopiero czuję, że moja cera jest czysta. Dawniej kupowałem żale, teraz przestawiłam się głównie na mydło. Do wszystkiego idzie się przyzwyczaić, mocniej oczy zaciskam podczas mycia i do boju! Bez tarcia, podrażnień, zaczerwienień.

za kilka lat okolice oczu mogą wyglądać nie zaciekawie od takiego zaciskania i używania mydła na tak delikatne okolice. Ja jakbym miała myć oczy mydłem to bym chyba oślepła i nie wyobrażam sobie tak co dzień zaciskać przy tym powieki, zmarchy by się powiększyły
iamsolucky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 08:07   #3561
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iamsolucky Pokaż wiadomość
za kilka lat okolice oczu mogą wyglądać nie zaciekawie od takiego zaciskania i używania mydła na tak delikatne okolice. Ja jakbym miała myć oczy mydłem to bym chyba oślepła i nie wyobrażam sobie tak co dzień zaciskać przy tym powieki, zmarchy by się powiększyły
jak się myje żelem, też się zaciska

Iwonko, nałożyłam 220 z Eris super wygląda podkład dzisiaj jestem w ciągłym ruchu do 22 zobaczymy jak będzie wyglądać 5 pompek albo 4 wystarczyło

Edytowane przez OnaZakupoholik
Czas edycji: 2017-04-22 o 19:27
OnaZakupoholik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 08:07   #3562
jeanne92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iamsolucky Pokaż wiadomość
Trochę się wtrące, ale interesuje mnie ten temat wszedzie sie mowi o tym zeby uzywac odpowiednich kosmetykow, zeby opoznic starzenie. Moja babcia cale zycie nie uzywala kosmetykow, spedzala wiekszosc lata robiac w polu, myla twarz tylko mydlem... nawet teraz w wieku 87 lat wyglada 10 lat mlodziej. Moja mama tak samo, za to jej siostra, ktora wiekszosc czasu spedzila w domu i dbala o siebie, uzywala kosmetykow, ma o wiele gorszą cerę. Wiec jak to w koncu jest?

jeanne92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 08:14   #3563
kokietka007
Zadomowienie

Najwidoczniej stosowała złą pielęgnację. Każda cera jest inna i każda ma inne potrzeby. Jedni potrzebuja mocniejszych kosmetyków i większej ich ilości bo im to nie szkodzi a drugim wystarczy samo mydło i woda. Taka prawda. I tak jest ze wszystkim z pielęgnacja włosów również. Jedni będą trzymać się szamponow naturalnych bez Sls-ow a drudzy nie będą mogli się bez nich obejść bo będzie im to służyło. Wiec jest to raczej kwesta bardzo inwidualna
kokietka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 08:30   #3564
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Dzięki za cynk o Glamour z Blend it. Co prawda dorwałam ostatnią z marmurkową wersją, ale nie narzekam. Muszę wywalić 3 gąbeczki trójkątne, a tak mam i nową gąbkę do testów i coś do poczytania.
Odebrałam 2 zamówienia. W drugim był brak szminki, ale jak przyszłam to albo wygrzebali zapasy z magazynu albo była dostawa bo dobrałam nawet 2 szmineczki, o których myślałam. Szybko, sprawnie, fajnie. A i nawet dziś przed zamknięciem wiele osób nie orientowało się w zasadach tej promocji, więc obsługa była bardzo zajęta. Dla mnie to jeszcze jeden powód by kupować jednak online i szybko załatwić zakupy. Bardzo długo czekałam na link do potwierdzenia zamówienia z brakami, więc jeśli wy też czekacie to pewnie jest jakiś brak i z opóźnieniem dostaniecie e-mail z informacją o tym.
To fajnie, że udało się upolować
Miała któraś z Was te lakiery:
Miss Sporty Funtasy Holographic (Holograficzny lakier do paznokci), Lovely HOLO topcoat. Co lepsze??
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 08:40   #3565
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez jeanne92 Pokaż wiadomość
Trochę się wtrące, ale interesuje mnie ten temat wszedzie sie mowi o tym zeby uzywac odpowiednich kosmetykow, zeby opoznic starzenie. Moja babcia cale zycie nie uzywala kosmetykow, spedzala wiekszosc lata robiac w polu, myla twarz tylko mydlem... nawet teraz w wieku 87 lat wyglada 10 lat mlodziej. Moja mama tak samo, za to jej siostra, ktora wiekszosc czasu spedzila w domu i dbala o siebie, uzywala kosmetykow, ma o wiele gorszą cerę. Wiec jak to w koncu jest?

Mi sie wydaje ze raczej nie powinno sie rozwazac pojedynczych przypadkow, ze ktos tam swieynie wyglada jak na swoj wiek. Twoja ciocia mogla oddziedziczyc te geny bardziej w rodzine ojca a nie matki. Jednak ogolne wnioski, przynajmniej moje, sa takie ze obecne 40- latki wygladaja młodziej niz, 40-latki 30, 40 lat temu i pielegnacja ma kluczowe znaczenie

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 09:05   #3566
201707171530
Konto usunięte

Czy kupię w Rossmannie jakiś dobry tonik do skory mieszanej, szybko zanieczyszczającej się? Z porządnym składem, bez gliceryny i innych świństw

201707171530 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 09:26   #3567
iamsolucky
Wtajemniczenie

Cytat:
jak się myje żelem, też się zaciska

Iwonko, małożyłam 220 z Eris super wygląda podkład dzisiaj jestem w ciągłym ruchu do 22 zobaczymy jak będzie wyglądać 5 pompek albo 4 wystarczyło
dlatego ja oczu nigdy w ten sposób nie myję zaciskanie tak samo złe jak mrużenie na słońcu i potem piękne kurze łapki

Cytat:
Napisane przez jeanne92 Pokaż wiadomość

kwestia genów, babcie moje faktycznie wyglądają bardzo młodo(85-90+) ale już pokolenie naszych rodziców 50+ wcale tak dobrze nie wygląda(chyba że naprawia wszystko medycyną estetyczną), zwykle kobietom w tym wieku daję 10-15 lat więcej i jestem w szoku jak się dowiaduję ile mają-mam na myśli chociażby koleżanki moich rodziców czy ciotki. Dodam że te kobiety którym daję więcej lat otwarcie mówią że kremów nie stosują i opalają się beztrosko. Moja babcia ma też koleżankę 92 lata i ma buzię gładziutką i napiętą że niejedna 50-latka ze znajomych mamy nie ma takiej cery
Na cerę ma przecież jeszcze wpływ środowiska które teraz też dużo bardziej zanieczyszczone i dieta-często nietolerancje pokarmowe które obecnie są plagą i przetworzona żywność powoduje trądzik. Mama(54l.) mi zresztą mówiła że za jej szkolnych lat 80% dziewczyn miało trądzik więc to mówienie że kiedyś wszyscy mieli cerę jak alabaster a szarego mydła używali nie jest prawdziwe.
iamsolucky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 09:43   #3568
elektro_lit
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yonce Pokaż wiadomość
Czy kupię w Rossmannie jakiś dobry tonik do skory mieszanej, szybko zanieczyszczającej się? Z porządnym składem, bez gliceryny i innych świństw

Może ten z AA żelowy tonik oczyszczający z jakimiś olejami? Ale musisz zerknąć na skład jednak, bo nie wiem czy będzie Ci odpowiadał.

elektro_lit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 09:46   #3569
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kokietka007 Pokaż wiadomość
Najwidoczniej stosowała złą pielęgnację. Każda cera jest inna i każda ma inne potrzeby. Jedni potrzebuja mocniejszych kosmetyków i większej ich ilości bo im to nie szkodzi a drugim wystarczy samo mydło i woda. Taka prawda. I tak jest ze wszystkim z pielęgnacja włosów również. Jedni będą trzymać się szamponow naturalnych bez Sls-ow a drudzy nie będą mogli się bez nich obejść bo będzie im to służyło. Wiec jest to raczej kwesta bardzo inwidualna
Ehem każda skora jest inna i każdej będzie służyć coś innego. Tak to juz jest.

Ja odnalazłam swoj sposób i najpierw zmywam makijaz olejem, olej sciagam mokra chusteczka dla dzieci, potem myje delikatnym żelem.

czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-22, 09:48   #3570
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Chciałam zamówić ten bananowy, a w magazynie 0 sztuk. Chyba nie jest mi pisany xd

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości