|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze pasje:)
- MUZYKA!
*śpiew *gra na gitarze i keyboardzie *słuchanie - Literatura *Pisanie (wierszy, opowiadań, wogóle przelewanie emocji na papier) *czytanie - rower - od jakiegoś czasu język hiszpański i wszystko co z Hiszpanią się wiąże
|
|
#152 |
|
Rozeznanie
|
- Rosja [literatura, kultura, jezyk]
- Chemia - Fizyke lubie, owszem ;p - Rower i pedalowanie^^ - Muzyka - Rysunek |
|
|
|
|
#153 |
|
Wtajemniczenie
|
muzyka to oczywiste, ale najbardziej taniec i siatkówka
|
|
#154 |
|
Przyczajenie
|
Jakie macie hobby? Ja np. tańcze w zespole ludowym i jestem z tego dumna! Gdyby nie ten zespół nie zwiedziłabym takiego kawałka świata, nie poznała wielu ludzi. Tańcze od 4 roku życia :P Teraz wy!
|
|
#155 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Hobby :D
Pogrywam na fortepianie , i skacze na skakance
bardzo to lubie , a zespol ludowy , super sprawa ;D !
|
|
|
|
|
#156 |
|
Przyczajenie
|
Też tak uważam :P I przy okazji to niezly wycisk :P
Co do skakanki to tez sama skacze mam taka z licznikiem hehe Kiedyś tez sama chciałam grać na jakims instrumencie i postawiłam na gitarę. Ale nie wyszło to nie dla mnie :P
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
był już taki wątek o hobby/pasji o ile się nie mylę
mosia007 jesteś ze Stalowej Woli?
|
|
#158 |
|
Konto usunięte
|
MOTOCYKLE!!
Własnie chcę zdawac prawko z kategorii A i potem mam w planach kupno jakiejś "ścigawki". Strasznie jestem na tym punkcie skręcona. Uwielbiam też szybkie samochody i ... majsterkowanie! Sama zrobiłam sobie komodę!!! A jaka ładna nawet jest!
|
|
|
|
|
#159 |
|
Przyczajenie
|
natalka2 tak ze stalowej woli :P a co?
|
|
#160 |
|
Przyczajenie
|
senses woman kobieta i motocykle super połaczenie
mnie osobiście motocykle nie kręca
|
|
#161 |
|
Zadomowienie
|
Uwielbiam codziennie dobierać sobie ciuchy, mieszam je, łącze kolorystycznie. Zbieram i kolekcjonuje breloki, notesiki, kauczuki i wiele innych miniaturowych świecidełek
|
|
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
Moje hobby to siatkówka
|
|
|
|
|
#163 |
|
Przyczajenie
|
pływanie
uwielbiam! uwielbiam! |
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
hobby hmm.. napewno komputery i prawie wszystko z nimi zwiazane, samochody, podroze w miare mozliwosci
|
|
|
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
Co Jest Waszą Pasja???? Na Co Poświęcacie Dużo Czasu?
Witam, chciałabym doweidzieć sie czym zajmujecie się w wolnych chwilach, czy macie jakeis zainteresowania, pasje..? Uczeszczacie na jakies zajęcia, aerobik, fitness etc?
Ja osobiście, niestety, nie mam zadnego zajęcia, ale po dłuższym namyśle doszłam do wniosku, że chciałabym uprawiać gimnastyke artystyczną. Bardzo sie napaliłam na to, ale szukalam jakiś klubow w moim mieście (Lublin) i niestety nic nie znalazłam;( może Wy slyszałyście o jakimś klubie ktora uczy gomnastyki artystycznej???? Bardzo prosze o pomoc, zależy mi na tym Pozdrawiam |
|
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez BigFlea Czas edycji: 2012-11-03 o 13:19 |
|
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
* siatkówka! kocham to, poświęcam temu każdą wolną chwilę
![]() * muzyka * dziennikarstwo *j. polski *filmy (a najbardziej pisanie scenariuszy, przygotowywanie scenografii, nagrywanie... )*książki *piercing *sztuka renesansu, romantyzmu i średniowiecza *abstrakcjonizm *Grecja *fotografia *historia mojego miasta (szczególnie w latach 1900 do teraz, ruiny, bunkry i wiele innych historii związanych z przeszłością )*historia od 1900 roku
|
|
#168 |
|
Wtajemniczenie
|
muzyka ( hip-hop [w większości polski ] + jego historia - to takie szerokie pojęcie )
rysunek ( nie za wysoko zaawansowany ) fotografia ( nie profesjonalna ) tworzenie ( teksty,wiersze i listy ( uwielbiam pisać )itd) psychologia,terapie związane z uzależnieniami [ szeroko zaawans. ] uwielbiam wręcz rozmyślać nad nadprzyrodzonymi zjawiskami,magią itd teatr ( rzadko bywam ) śpiew ( amatorsko,dla nikogo nie słyszana od hmm 3 lat ) j.niemiecki od niedawna tarot
|
|
|
#169 |
|
Różowy Jednorożec
|
* paznokcie
![]() * wędrówki po górach (Kocham Alpy!!! )* nartowanie ![]() * rysunek w wolnych chwilach * gotowanie
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości, w drugie święto dużo wody- to dla zdrowia i urody! Mnóstwo jajek kolorowych, świąt wesołych oraz zdrowych! http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/koszyk/4867728 |
|
|
|
|
#171 |
|
Przyczajenie
|
sztuka, tworzenie RYSUNEK- od kiedy pamietam, malarstwo, projektowanie, projektowanie/moda, SZYCIE, wszelakie robotki reczne i majsterkowanie ,grafika i komiksy,muzyka, literatura- glownie fantasy,mitologie troche historia etc., stare kino(dziela filmowe a nie ten dzisiejszy chlam i kicz
), ikony przeszłości, także kosmetyki i zdrowie chyba wiecie? i ogolnie kobiecosc, to co kobiece po prostu wielką pasją dla mnei jest bycie kobietą no i oczywiscie kazdy dzien, moi znajomi moje zycie, smiech , dobre zarty , zabawa , mile spedzanie czasu i alohole troszeczke No ale oczywiscie moja najwieksza pasja sa sesje egzaminacyjne ![]()
|
|
|
|
|
#172 |
|
Rozeznanie
|
Siatkówka
![]() Zwierzęta ![]() parapsychologia:P rysunek
|
|
|
|
|
#173 |
|
Przyczajenie
|
zgodnie ze studiami - psychologia
dodatkowo fotografia, hodowanie bonsai, poezja (pisanie i czytanie), kino (raz w tygodniu musi być!)
|
|
|
|
|
#174 |
|
Rozeznanie
|
sport(szczególnie gry zespołowe i taniec)
medycyna filmy Harry Potter (ale tylko książki
|
|
|
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
Na pierwszym miejscu: mój kochany narzeczony
Następnie ex aequo: wizaż.pl, makijaż, muzyka, malarstwo C. Monet'a I jeszcze: dobra książka, ciekawy film, sztuka (głównie malarstwo), podróże, fotografia... |
|
|
|
|
#176 |
|
Wtajemniczenie
|
-muzyka
-fotografia -psychologia -siatkówka -żużel |
|
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
- rolki, rower, jogging, silownia
- ksiazki - samochody - dietetyka ![]() - kino - podroze, spacery i cos tam jeszcze by sie znalazlo ![]()
|
|
#178 |
|
Rozeznanie
|
* przytulanie
...dłuuugo, dłuuugo nic ![]() * akwarystyka słodkowodna * gotowanie * podróże (bliskie i dalekie) |
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Muzyka, śpiew, taniec, moda, kosmetyki, manga, anime, Japonia
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
podróze
literatura, rysunek, fotografia, psychologia, siatkówkaa![]() i jeszcze by się coś znalazło pewnie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

bardzo to lubie , a zespol ludowy , super sprawa ;D !

)
(Wito, 22.01.2020
no i oczywiscie kazdy dzien, moi znajomi moje zycie, smiech , dobre zarty , zabawa
, mile spedzanie czasu i alohole troszeczke