![]() |
#91 |
mar_jolka
|
Dot.: Piękne, młode i szalone 30+, 40+- kontynuacja
Takie kakaowe z avokado. A pachna jak ciastka. Z tym ze zapach moze sie ulotnic po czasie...szkoda..20170422_085828.jpg20170422_085752.jpg
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Gang Iren
|
Świetne te mydełka
![]()
#93 |
Zadomowienie
|
Helou ☕
Marjolka mydelka boskie... wygladaja jak sernik dwukolorowy.... mniam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#94 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() zastanawiam się, czy kakao byłoby dobrą opcją dla mojej suchej cery? Myślę, że tak... W końcu kakao też dobre na ciało ![]() Lubię mydła glicerynowe, u nas dostępne są w Organique. Lubię do ciała, do twarzy jednak używam żele, ale zastanawiam się właśnie , że skoro cera wciąż Saharą jest to może powinnam zacząć od zmiany jej oczyszczenia? Bo po umyciu żelem + wodą, skóra ściąga się bez miłosierdzia ![]() ![]() No... wysuszam się dramatycznie z wiekiem. Jak rodzynka-stroskane winogrono ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
mar_jolka
|
LaMary...moze chcialabys sprobowac mojego? Ja myje nimi twarz i jestem zaskoczona przyjemnymi efektami. Ja Ci bron Boze nie namawiam na kupno. Moge cos wyslac jako reklame tylko za koszt wysylki gdybys chciala.. A na przesusz peeling i nawilzacz a na koncu olej avocado. To mnie po retinolu bardzo pasuje
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Dziekuje Wam dziewczyny za pochwale mojego mydlodziejstwa ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Marjolka, szybko doszły
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaczełam na razie to pierwsze, co wygląda, jak szare mydło ![]() ![]() ![]() Co do przyjazni - to zawiera się je tak do okresu studiow włacznie, potem znacznie trudniej. Jestesmy bardziej krytyczni, wymagający, zabiegani, mamy rodzine...Nie ma czasu na wspólne spędzanie dni... Mam jedna przyjaciołke, od 4 klasy podstawówki. W realu widujemy się pare razy do roku, piszemy do siebie, obecnie emaile i razem widzimy się w grze, wiec bieżące informacje sa wymieniane. Byłam przekonana, ze jestem wobec niej super tip top, a ona mi kiedys wygarnęła, jak rozne sprawy wygladaja z jej punktu widzenia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
BAN stały
|
Wracając do ludzi. Zycie mnie nauczyło, że znajomi, to znajomi. Fajnie się spotkać i jest miło, ale jakoś nikomu mojego towarzystwa nie brakuje, gdy na przykład zachorowałam. Na tyle, by chociaż zadzwonić. Wiem, że mam, oprócz ukochanego, troje przyjaciół. Jednego faceta i 2 kobiety. Wystarczy.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Mariamalaria, to i tak masz więcej, niż ja
![]() ![]() ![]() zaczęłam to serum olejowe z witamina C z mincer, calkiem sympatyczne. |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Gang Iren
|
Cześć
![]() ![]()
#101 |
Zakorzenienie
|
A ja chodzę jakaś naładowana od rana. Albo w sumie od nocy??? miałam zły sen, wstałam o 7 rano i ledwo się trzymam żeby nie wybuchnąć albo rozpłakać
![]() Stwierdzam, że chyba za bardzo mi na wszystkim zależy, za bardzo wszystko chcę czy coś? Chciałabym być jak te 3 małpki, nie nie widzę, nic nie słyszę i nic nie mówię.....tak, ale niestety nie potrafię. To nie ja ![]() Zmieniając temat byliśmy wczoraj na fantastycznym koncercie Skandynawska Symfonika w filharmonii. Oto mały fragment : https://www.youtube.com/watch?v=HLjXgV-Mhp0 Niesamowity. Zazdroszczę jakiej wrażliwości, takiego kunsztu.... Zawsze mnie zdumiewa jak człowiek potrafi stworzyć coś tak pięknego. Dzisiaj w planach sushi w Szczecinie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
hej pocotylekrzyku...Jak to skrócić...?
![]() dziś obiad wiosenny - pieke obtaczane w liwie z ziołami młode ziemniaki, cebule, paprykę i pieczarki, do tego sos tzatziki i po udku kurczaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Witold Pyrkosz zmarł. Niech spoczywa w spokoju
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
![]() Bardzo przykra wiadomosc...
#105 |
BAN stały
|
Niech odpoczywa, bo strudzony dobrym życiem
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
mar_jolka
|
Dzieki
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- O jej...a ja go lubilam...pracowal do konca...ech..szkoda... Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
starsi, wielcy aktorzy, których pamiętam z dzieciństwa - odeszli...albo odchodzą. Do młodych nie mam przekonania
![]() Aussie, czyli lubisz ptaki...? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
mar_jolka
|
Aussiewoman..piekny koncert. Taki na relaks. Sluchajac widzialam morze..pusta plaze...i widok niczym nie zasloniety w kazda strone po hortyzont
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 480d4edc1e815c56c16fabf08724cc948bdba6da Czas edycji: 2017-04-22 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
BAN stały
|
Hej, pocoty, a co lubisz czytać najbardziej? Ja też z tych mocno czytających. I kulinarnych. Ale z tych 40+. Z dużym plusem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wpadłam na chwilę, co u was dobrego? Śpieszę donieść, że w majowym "Zwierciadle" jest reklama nowego Tokyo Hada Labo, więc seria nie zniknie ze sklepów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
BAN stały
|
Kobiece to romansidła? To nie lubię. Oprócz literatury wyższych lotów, lubię thrillery i horrory. I fantastykę. I fantasy. Koonz jest świetny, na przykład. Co za wyobraźnia!
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Soso również widziałam. I takie to złe w składzie ? Nie wczytałam się, raczej pamiętałam, że tu chwalona ta seria i miałam zamiar kupić. Jednak mam mały zapas dermokosmetyków i zrezygnowałam.
Dziś rano biegając po lesie, tuż przede mną przebiegło stado jeleni ![]() ![]() ![]() ![]() Kilkanaście metrów wcześniej widziałam kłusowników jak sprawdzają wnyki ![]() Na obiad dziś jagnięcina. Bardzo lubię, z warzywami w chlebku pita. Przygotowanie 15 min i to również cenię. Miał być grill. Pogoda jednak zmusiła mnie i znajomych do przełożenia spotkania na majówkę. Ciekawe czy będzie cieplej ![]() Witam nowe koleżanki ![]() W piątek delikatnie zrobiłam sobie soczystość ust ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
Witam koleżanki
![]() Witaj Pocoty ![]() Zabrzmiało jak błąd logiczno-językowy ![]() Starsza jestem od Ciebie to i mogłam nie wiedzieć, co to 'postapo' ![]() Również lubię postapo... ![]() Anyzkowa, zazdroszczę widoku jeleni w lesie ![]() Chociaż nie jest mi obcy widok jeleni na co dzień ![]() ![]() Usta robiłaś?! I nie wspomniałaś? A ja już od dawna trąbię, że wybieram się do Dr... ![]() A może jakaś fotka tych soczystych ust ![]() Mój weekend miał być relaksacyjny a był podporządkowany dzieciom. Wczoraj impreza urodzinowa w rodzinie ( świętowanie 8. lat kuzyna). Dziś zaliczone kino ![]() Kino... wydaje się, że powinien minąć pod znakiem relaksu... Niestety, jak w tytule ![]() ![]() Dzieci moje są grzeczne, jednak kino wydobywa z nich jakąś głupawkę czy 'cóś'... Lubię bajki dla dzieci. Bardzo. Są śmieszne, pouczające, wzruszające i co ważne dla mnie- często niepozbawione inteligentnego humoru. Nie zawsze zrozumiałego przez dzieci, dla dorosłych często prawdziwy majstersztyk tak smaczny, że można cytować ![]() Oczywiście największą atrakcją dla dzieci to zakup popcornu wraz z pakietem słodyczy. Nie, nie reglamentuję słodyczy dzieciom, bo sama lubię i żrę ![]() Zamiast słodkich soków zaproponowałam za to prozdrowotną ![]() ![]() Pół seansu ( i chyba nie przesadziłam ) zastanawiałam się, skąd taka horrendalna kwota za popcorn ![]() No... zwykła woda, nie Perriere czy inna San Pellegrino... ![]() Ponad 20 zł za trzy maleńkie buteleczki! Dojście z dziećmi z baru do sali kinowej to dopiero wyzwanie rodziny LaMary ![]() ![]() zanim zaczął się seans jeszcze obowiązkowa "krótka" emisja reklam... dla dzieci to przykry obowiązek, który należało przegryźć, zakąsić, i popić porażająco drogą acz zdrową wodą. Gdy zaczął się w końcu film byłam już zmęczona wiecznym uciszaniem i tłumaczeniem ![]() Dobrze, że nie byliśmy jedynym takim zjawiskiem ![]() Teraz siedzę i czuję, że następne wyjście do kina nie nastąpi zbyt szybko... Chyba, że męża namówię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jelonków zazdroszczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() A ja zamówiłam sobie serum z kwasem hialuronowym Medik8. Coś niedobrego dzieje się z moją cerą. A do Dr idę dopiero 18 maja ![]() Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 Czas edycji: 2017-04-23 o 17:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
BAN stały
|
Spróbuj może rzeczy z biochemii urody. Dobrze mi robią oleje i kwas hialuronowy. A ostatnio serum przeciwzmarszczkowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
mar_jolka
|
LaMary- oczywiscie bede czekac az poczujesz sie ok. Z kakao mam zamowione 6. A zrobilam 9 wiec sa i czekaja.
Ja tez na spacerach widuje moze nie jelonki ale mniejsze sarenki. To przepiekne zwierzeta. Zreszta na wiekszosc zwierzat w lesie patrzec to przyjemnosc. Tylko pogoda tk koszmar jakis! Gdzie to cholerne ocieplenie ja sie pytam. Gdybym miala wolne ucieklabym do Egiptu juz jutro... I weekend za nami...a wolne majowe nie zapowiada sie wiosennie ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.