|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.VII
Cytat:
juz kilka przepisow wyprobowalam i jestem zadowolonahttps://przepisyjoli.com/2014/07/salatka-ziemniaczana/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ktoś ostatnio pisał że nie opanietował kotletów. Ja za to dziś nie ogarnęłam i ich w ogóle nie doprawiłam, ale panierka była. I najlepsze było to że jadłam te kotlety i w ogóle się nie połapałam że coś z nimi jest nie tak. Dopiero jak TŻ się zapytał czy je doprawiłam to się połapałam o co kaman Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Magnificence Czas edycji: 2017-04-23 o 18:51 |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Glassball ja przed karmieniem, bo on nie chce jeść z niespodzianka w majtach :P
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki Melka, ja robie taka swoja wersje salatki ziemniaczanej ale robie taka wiosenna bo z rzodkiewkami, ogorkami malosolnymi, szczypiorkiem i koperkiem, bardzo pasuje do grilla
ale zawsze mi sie wydawalo ze te ziemniaki malo slone, czytalam ze oryginalna kartoffelsalad robi sie tak ze ziemniaki moczy sie w jakiejs takiej marynacie z octem ale sie troche balam a w Twoim przepisie widze ze jest feta i sadze ze ona moze u mnie zalatwic kwestie słoności, dzięki zachcialo mi sie grillowania na dzialce, niech juz sie zrobi cieplo!
|
#35 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale mój właśnie robił przy jedzeniu, przewijalam i potem robił przy następnym jedzeniu jakoś mu lepiej szlo jak popychal świeżym mlekiem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas na grilla zawsze kolezanka robila te salatke, ale dodawala cos, co kupowala w Aldi. Nie bylo swiezego szczypiorku. Wpadl mi ten przepis przed Swietami, zasmakowal i bedziemy stosowac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Hej Kobietki
![]() Ciekawe czy będzie mi dane urodzić w tym wątku. Tak strasznie się boję, że nie dotrwam na kwalifikację 10 maja, a jak już dotrwam to nie zrobią mi cc 15 maja, bo nie będą mieli miejsc. Paranoja! Od 3 dni jem na obiad pierogi ze szpinakiem... ![]() Wkurza mnie sytuacja z chłopakiem siostry Tż. Przychodzi tu od ponad 3 lat (z przerwami na kilkumiesięczne rozstania między nimi) i za każdym razem trzeba chować (tj. odprowadzać go na podwórko) naszego owczarka niemieckiego, bo on źle na niego reaguje tzn. jest agresywny w stosunku do niego. Nie mogę pojąć dlaczego nie chcą go z nim oswajać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Bunnybe
i fajerwerki za torbę )Mi też już się marzy grill .... taka kiełbaska z grilla rok temu 26.04 robiliśmy mężowi grilla urodzinowego tak bylo cieplutko ... a teraz zimnica taka że w kurtce zimowej i czapce popierniczam :/ ekstra :/Kingaluna to bez sensu. I tak będą za każdym razem psa wyprowadzać? Poza tym zwierzeta czują ludzi więc skoro agresywny się robi to może tamten go prowokuje albo coś z chłopakiem nie tak? U mnie dziś wieczór sponsoruje .... mleczko w tubce ![]() A na kolację był makaron z malinami i jogurtem ... ale coś bym jeszcze wciągnęła Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra - przespałam pół dnia
![]() Ania, Bunnybe - to jak się jeszcze psychicznie odblokujemy to dopiero porody polecą ![]() Kenaya - właśnie myślałam o Tobie, że cisza i pewnie rodzisz
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się w nowym wątku.
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
MamoSmerfuni, doczytalam, ze rodzilas dwa razy, chcialam napisac cos sensownego, ale nic nie przychodzi do glowy :-(. Bardzo mi przykro :-(.
Ja dzisiaj zrobilam sernik na zimno z truskawkami, na przyjazd siostry i zaraz zrobie zupe pomidorowa. Mama mi wysyla mrozone golabki, kotlety mielone, wiec obiad na jutro dla gosci mam z glowy, a siostra bedzie wlasciwie tylko dzisiaj od 3-4 rano do jutra do 20tej, wiec wiecej mi nie trzeba. Bylismy ze znajomymi na burgerze i lodach, jestem pelna, chociaz wzielam burgera wege i zjadlam tylko polowe. Ogarnelam sie nawet i dosc ladnie wygladam 🤣 nie liczac plamy na sukience, bo oczywiscie tak jadlam, ze sie pobrudzilam hahaha. Bardzo mi opadl brzuch, myslalam, ze to mi sie rajstopy wbijaja, a to brzuch sie tak az oddzielil, widac, ze jest nizej .Ja moge rodzic w tym watku, najlepiej tak za 8-10 dni ![]() . Chcialabym w maju .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Glassball, trzymam za Ciebie mocno kciuki ❤️❤️❤️ ![]() ![]() i wysylam dobra energie .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie dlatego strasznie nie lubię jeść publicznie hamburgerów i kebabów i wszystkiego co ma sosy bo się ufaflunię
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki Vikunia
Pierwszy porod odbyl sie sporo przed czasem i wiedzielismy, ze nie uslyszymy placzu, mielismy duzo czasu by chociaz sprobowac sie na to przygotowac, bo juz od 10 tc. I to co moge tu powiedziec to nie martwcie sie waga dzieci, najwazniejsze jest nastawienie psychiczne, drugi porod chociaz corcia duzo wieksza byl milion razy latwiejszy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#44 |
|
Mamusia Luty 2016
|
Witam się w nowym wątku, właśnie cycamy z moją kruszyną
![]() 22.02.2016 Hania ![]() 19.04.2017 Agatka
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
mamaSmerfuni -
tak mi przykro |
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo wiedzialas, ze po nim nastapi wielkie szczescie ❤️. Jestes bardzo silna i dzielna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Marta jak to pelne zaopatrzenie? Ja dzis bylam w baltyckiej i manhatanie, i zero. Gdzie bylas w rossmanie w gdyni? Moj tz pracuje w redlowie to powiedzial ze moze jutro isc bo widzi ze choruje na ten podklad
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a teraz to już wyjątkowo brzuch mi nie pozwala się do stołu maksymalnie dosunąć więc jak coś mi leci z widelca to prosto na brzuch Mamosmerfuni współczuję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyny
![]() Kenaya, a kiedy odszedl Ci ten czop? Mi ostatnio odszedl wieczorem, a urodzilam rano, a skurcze byly. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mi odszedl czop z krwią to juz byla hardkorowa akcja
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
MamoSmerfuni jesteś super dzielna kobitka
![]() Kingaluna moim zdaniem coś musi być nie tak z tym gościem skoro pies go nie lubi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
MamoSmerfuni bardzo mi przykro
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
Misja, no chora sytuacja :/ to samo sobie pomyślałam, że jest z tym chłopakiem coś nie tak. Ja nigdy nie bałam się dużych psów. Pierwszy raz jak weszłam na jego teren to skoczył na mnie, ale miał kaganiec i nic się nie stało. Po kilku minutach już latał koło mnie bez kagańca (na moją prośbę) i przyjął mnie do swojego stada
![]() MamoSmerfuni, bardzo mi przykro Mam koleżankę co dwa razy rodziła martwe dzieciątka, na szczęście za trzecim razem się udało i od 2 kwietnia tuli zdrowe Maleństwo.Ja też nie lubię jeść publicznie, bo zaraz jestem brudna Chociaż jak jem z kimś to jeszcze spoko, a samej to trudniej, bo trzeba kontrolować sytuację w lusterku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
Jej dziewczynki jeszcze bardziej podziwiam Mohnke. Tu jest tak duszno, że już cały nos mam spuchnięty i ledwo oddycham. I głowa mnie z tej duchoty boli. 7 osób na sali, jedna chrapie, jedna jeczy z bolu. Zal mi ich, wiem ze boli i ciezko, ale jak miałabym tu spędzić dłuższy czas to chyba bym wpadła w depresję.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Jeszcze przed chwilą do jednej przyszedł kaszlący, zasmarkany tz przecież jak ja się kaszlu nabawie to zejdę z bólu po tej cesarce ![]() MamoSmerfuni bardzo mi przykro😔 silna kobieta z Ciebie
Edytowane przez Glassball Czas edycji: 2017-04-23 o 20:26 |
|
|
|
#57 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
potem w nocy dwa razy zlapal mnie taki bol w krzyzu i podbrzuszu ale trzymal bardzo dlugo jak lezalam, dopiero mijal jak wstawalam. Geberalnie sie bardzo nastawilam, tym bardziej, ze na wizycie maly nisko, rozwarcie bylo na 1,5 cm, wszystko juz ustawione i cisza![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Kenaya - dalej podtrzymuje swoją opinię, że majówki łamią wszelkie reguły i nasze dzieci mają poczucie humoru - wypychają czopy, a potem stwierdzą, że "e jednak jeszcze sobie posiedzę"
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Zobaczcie te miny!
![]() https://www.instagram.com/p/BS3kRYAjV2J/
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
Hahah chyba tak
albo moj tak slucha tatusia ciagle tylko "jeszcze nie dzis, jutro tez mi daj czas" ale jak dzis powiedzial, ze moze wychodzic to juz lobuz ogluchl![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.

na pewno bede spokojniej spac wiedzac ze jestem gotowa
a u nas na kolacje dzis sushi maz wlasnie poszedł po łososia
a co do pampersów ja mam na razie paczkę pampersów 1 88szt 

Dopiero jak TŻ się zapytał czy je doprawiłam to się połapałam o co kaman 
ale mój właśnie robił przy jedzeniu, przewijalam i potem robił przy następnym jedzeniu

i fajerwerki za torbę
🤣 nie liczac plamy na sukience, bo oczywiscie tak jadlam, ze sie pobrudzilam hahaha.
.
. Chcialabym w maju
Pierwszy porod odbyl sie sporo przed czasem i wiedzielismy, ze nie uslyszymy placzu, mielismy duzo czasu by chociaz sprobowac sie na to przygotowac, bo juz od 10 tc. I to co moge tu powiedziec to nie martwcie sie waga dzieci, najwazniejsze jest nastawienie psychiczne, drugi porod chociaz corcia duzo wieksza byl milion razy latwiejszy 
tak mi przykro

przecież jak ja się kaszlu nabawie to zejdę z bólu po tej cesarce 
potem w nocy dwa razy zlapal mnie taki bol w krzyzu i podbrzuszu ale trzymal bardzo dlugo jak lezalam, dopiero mijal jak wstawalam. Geberalnie sie bardzo nastawilam, tym bardziej, ze na wizycie maly nisko, rozwarcie bylo na 1,5 cm, wszystko juz ustawione i cisza![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)