Mamy majowe 2017 cz.VII - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-24, 07:47   #121
CamomileS
Zadomowienie

Dot.: Mamy majowe 2017 cz.VII

Ja też się po 7 obudziłam, a szkoda bo jeszcze z 1,5h bym
mogła pospac.

Widzę, że same dziewice u nas na wątku. My też wstrzemięźliwość ze względu na wiecznie krótka szyjke a teraz już można hulac do woli ale boję się znowu o infekcje :/

Swoją drogą tak właśnie jest, ca cakanie się całą ciążę a potem przchodzi termin porodu i kobiety nie rodzą

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
CamomileS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-24, 07:57   #122
kingaluna
Rozeznanie

Hej,

U mnie też pospane. Pies mnie obudził to musiałam z nim iść na siku

Ja nie dziewica, ale teraz za każdym razem jak coś kombinujemy to mam regularne skurcze mocniejsze od miesiączkowych i muszę brać na to nospę. Nie chcę wywoływać wilka z lasu. Jeszcze nie mam donoszonej ciąży!

kingaluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-24, 07:59   #123
decorail
Zakorzenienie

Dzień dobry - u mnie na razie słońce, ale zimno
Gardło u mnie zdecydowanie lepiej - nic się z tego pewnie nie rozwinie Jak reszta chorych?
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-24, 08:03   #124
mamaSmerfuni
Rozeznanie

Decorail, to dobrze, ze lepiej. U mnie choroba osiagnela nastepny etap wiec mysle, ze idzie ku dobremu, kaszel juz nie taki suchy i gardlo prawie nie boli, zatoki mi troche odetkalo wiec teraz leci mi katar z nosa.

Dzis ciezki dzien, bo calusienki do 23 sama z corcia, ale damy rade.

mamaSmerfuni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-24, 08:09   #125
decorail
Zakorzenienie

Mama Smerfuni - to idzie ku dobremu na szczęście
Stary 2017-04-24, 08:17   #126
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Glassball, kciuki za cc!!! Czekamy na zdjęcie Kruszynki!!! 😘

Kiwaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-24, 08:17   #127
mamaSmerfuni
Rozeznanie

Mysle, ze ze dwa dni i moge rodzic zdrowa

mamaSmerfuni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-24, 08:38   #128
marta6704
Zakorzenienie

Kosmetyki Vianek mnie kuszą, teraz używam jakiejś próbki pod oczy i jest całkiem fajna w działaniu, ale śmierdzi okropnie.
Wszystkie żele że swietlikiem są za słabe, Vichy taki w sztyfcie też niwelowal ewentualne obrzęki.
Więc będę szukać i szukać.

Ja jestem dziewica od kilku miesięcy. Nie mam szans na nic z tz. On ma opory, ja mam opory i chęci brak. Plus nie czuje się ani odrobinę seksownie z brzuchem i obwislym biustem...

Czas na kawę ❤️

marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-24, 09:04   #129
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Marta, moja teściowa stosuje od kilku lat kosmetyk Lirac serum w różowym opakowaniu. Drogi bo ok 150zł ale faktycznie widać że cienie pod oczami jej się splyciły i rozjaśniły. Od razu mówię że ciężko ten pod oczy dostać, przynajmniej u nas

Stary 2017-04-24, 09:06   #130
Magnificence
Rozeznanie

Kiwaczka jak tam samopoczucie dzisiaj ?
Magnificence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-24, 09:13   #131
fartuch
Zakorzenienie

U mnie coraz lepiej, zostal tylko katar ale za to synka zlapalo.. od 2 w nocy nie spimy

Nikt nie urodzil? A effpe jak po seksach?

Stary 2017-04-24, 09:17   #132
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Magneficience, samopoczucie ok ☺ wczoraj myślałam że coś się dzieje bo pół dnia miałam skurcze, przeszło i przed snem znowu mnie chwyciło. ale był to fałszywy alarm 😉 byłam na spacerze i żałuję że kasy nie wzięłam bo.. zjadłabym lody czekoladowe 😍😍 takie w rożku 😍😍
A co u Ciebie? 😉

Stary 2017-04-24, 09:31   #133
decorail
Zakorzenienie

No właśnie chyba nikogo dzisiaj nowego na świecie nie powitamy, ale to dopiero początek dnia
Stary 2017-04-24, 09:40   #134
Baambi
Zadomowienie

Dzień dobry na nowym wątkuu
wczoraj wróciłam od koleżanki około 21 poczytałam, ale nie miałam siły pisać, o 22.30 już byłam w łóżku :P

Oj ja też mam te bóle łona jak ubieram spodnie albo chodzę
Wykorzystuję je jak są na ćwiczenia oddechowe
Tak polecają w księdze ciąży więc czemu nie i rzeczywiście jak tak oddycham jak przy skurczu porodowym radzą to nie czuję tego bólu

Byłam dzisiaj już na badaniu krwi Jutro wizyta, baaaardzo mnie ciekawi czego się dowiem jutro:0 zwłaszcza to co będzie mówił mój lekarz a propos terminu porodu
Baambi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-24, 09:44   #135
milutek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez decorail Pokaż wiadomość
No właśnie chyba nikogo dzisiaj nowego na świecie nie powitamy, ale to dopiero początek dnia
Powitamy Glassball ma dziś CC.
Trzymam kciuki
Stary 2017-04-24, 09:46   #136
emi_lka
Zakorzenienie

Hej poniedziałkowo!

Dziś mam przed sobą kilka drobnostek - złożyć pit, zrobić jakieś zakupy na dobry obiad, uprać staniki, kupić sobie przekąski.

Jakie macie butelki? Ja nie kupiłam żadnej, ale w razie "w" trzeba by mieć choć jedną...

Ad. psów, to oczywiście - czuję lęk i na pewno psy to łapią. Niestety nad produkcją hormonów stresu nie panuję, mimo racjonalizacji, że pies mi nic nie zrobi

Cytat:
Napisane przez mileena5 Pokaż wiadomość
I ja sie melduje na nowym wątku, ale nadrobię i wszystkim odpisze po 25tym. Skończyłam dzis raport (cały dzien przed kompem) mam jeszcze jedna ale na pocieszenie zostanie mi tylko jeden egzamin i magisterka do napisania i koniec mojej kariery uniwersyteckiej póki co! Nie moge sie doczekać i tak juz postanowiłam ze jak młody pójdzie do szkoły to ide robic doktorat ale te kilka lat dobrze mi zrobi zwalaszcza psychicznie.

miałam zakładać ten wątek, przepraszam ((( nie wyrobiłam sie, miałam tez na tym rodzic, ale tak pedzicie ze jeszcze ze dwa mina.

Wiedzcie jednak ze ciagle o Was pamietam

Tyle dzieciaczków juz na świecie <3 gratuluje jeszcze raz!!! Wszystkim!
Gratuluję, bardzo mi bliskie są Twoje zmagania projektowe, ja uporałam się z moimi 7 kwietnia co za wspaniała data! Kończ szybko, a plany na przyszłość bardzo fajne!

Cytat:
Napisane przez IncognitoNick Pokaż wiadomość
MamaSmerfuni - mi również przykro. Dzielna kobieta z Ciebie.

Marta - jak znajdziesz taki krem to daj znać. Też szukam.

Tak w ogóle to jesteśmy jeszcze w szpitalu i podpowiadam rzecz, która mi się tu dobrze sprawdza: jednorazowe ręczniki. Kupiłam pakę przez internet i na serio fajna rzecz do szpitala. Delikatniejsze dużo od takich w rolce, wytrzymalsze od husteczek. Polecam.

O jakich ręcznikach piszesz? Tzn. ręczniki bawełniane, np. tami? czy jakieś inne, duże?

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Hej. 😘

Kolejny tydzień rozpoczęty. Właśnie piję pyszną kawkę. Córka jeszcze śpi. odliczam dni do powrotu męża - byle do niedzieli. Przede mną ciężkie momenty, bo muszę się już tak konkretnie pakować, ehh.

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Trzymam kciuki i dużo siły życzę!

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Kosmetyki Vianek mnie kuszą, teraz używam jakiejś próbki pod oczy i jest całkiem fajna w działaniu, ale śmierdzi okropnie.
Wszystkie żele że swietlikiem są za słabe, Vichy taki w sztyfcie też niwelowal ewentualne obrzęki.
Więc będę szukać i szukać.

Ja jestem dziewica od kilku miesięcy. Nie mam szans na nic z tz. On ma opory, ja mam opory i chęci brak. Plus nie czuje się ani odrobinę seksownie z brzuchem i obwislym biustem...

Czas na kawę ❤

Mi też Vianek śmierdzi okropnie! Nie lubię intensywnych zapachów kosmetyków, ale ten smrodek naturalny też mi się nie podoba

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Baambi Pokaż wiadomość
Dzień dobry na nowym wątkuu
wczoraj wróciłam od koleżanki około 21 poczytałam, ale nie miałam siły pisać, o 22.30 już byłam w łóżku :P

Oj ja też mam te bóle łona jak ubieram spodnie albo chodzę
Wykorzystuję je jak są na ćwiczenia oddechowe
Tak polecają w księdze ciąży więc czemu nie i rzeczywiście jak tak oddycham jak przy skurczu porodowym radzą to nie czuję tego bólu

Byłam dzisiaj już na badaniu krwi Jutro wizyta, baaaardzo mnie ciekawi czego się dowiem jutro:0 zwłaszcza to co będzie mówił mój lekarz a propos terminu porodu
W ogóle oddychanie przeponowe jest dobre na wszelkie bóle i napięcia - też polecam i korzystam!
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-24, 09:49   #137
decorail
Zakorzenienie

Milutek - no Tak! Skleroza nie boli - a powinna
Stary 2017-04-24, 09:51   #138
anita7
Rozeznanie

Witam i ja w Nowym wątku. Dla wiekszości czas rozpakowania ☺

Ja zuzylam 2 paczki dady newborn (po 28szt) teraz kupiłam kolejną z babydream (na promo są). I przebieram po każdym karmieniu bo wtedy prawie zawsze jest kupka.

Bunny to teraz możesz rodzić 😁 niech się zacznie w oczekiwanym momencie.

Glassball trzymam kciuki za twój wielki dzień ☺

Ale bidulki żeście się pochorowaly. Zdrówka dla wszystkich 😚

Ania misja spełniona to teraz sprawnego porodu życzę 😊

Gornek a karmisz z piersi czy odciągniętym mlekiem?

Kinga jak to miejsc nie będą mieli 😨 poza tym wszystko będzie jak trzeba. Nie martw się.

Smerfunia 😚😚😚 pisałaś ale za każdym wspomnieniem jest to równie poruszające 😢

Emilka bardzo trafne rozważanie.

Szczerze nie wyobrażam sobie nie reagować na placzące dziecko.

Zmieniłam w końcu baterię w wadze i się zważyłam. Jest 2 kg mniej niż przed ciążą ☺

Potem spróbuję Was doczytać bo Karolek wzywa 😁

anita7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-24, 09:55   #139
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Hej poniedziałkowo!

Dziś mam przed sobą kilka drobnostek - złożyć pit, zrobić jakieś zakupy na dobry obiad, uprać staniki, kupić sobie przekąski.

Jakie macie butelki? Ja nie kupiłam żadnej, ale w razie "w" trzeba by mieć choć jedną...

Ad. psów, to oczywiście - czuję lęk i na pewno psy to łapią. Niestety nad produkcją hormonów stresu nie panuję, mimo racjonalizacji, że pies mi nic nie zrobi

Gratuluję, bardzo mi bliskie są Twoje zmagania projektowe, ja uporałam się z moimi 7 kwietnia co za wspaniała data! Kończ szybko, a plany na przyszłość bardzo fajne!

O jakich ręcznikach piszesz? Tzn. ręczniki bawełniane, np. tami? czy jakieś inne, duże?

Trzymam kciuki i dużo siły życzę!

Mi też Vianek śmierdzi okropnie! Nie lubię intensywnych zapachów kosmetyków, ale ten smrodek naturalny też mi się nie podoba

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

W ogóle oddychanie przeponowe jest dobre na wszelkie bóle i napięcia - też polecam i korzystam!

Ja tez czuję lęk do psów. Kiedyś mnie ugryzl w nogę pies babci, a później na wsi druga babcia miała na łańcuchu psa, koło którego musiałam przechodzić, żeby się dostać do toalety (szambo ) i też mnie ugryzł . Teraz to wiem, że takie trzymanie psa to nieporozumienie, ale byłam wtedy malutka i u nas nikt nie myślał nad etyką w stosunku do zwierząt, niestety. Do tej pory jak biegam, to zatrzymuję się, gdy widzę psa, albo biegnę na inną ścieżkę.

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez anita7 Pokaż wiadomość
Witam i ja w Nowym wątku. Dla wiekszości czas rozpakowania ☺

Ja zuzylam 2 paczki dady newborn (po 28szt) teraz kupiłam kolejną z babydream (na promo są). I przebieram po każdym karmieniu bo wtedy prawie zawsze jest kupka.

Bunny to teraz możesz rodzić niech się zacznie w oczekiwanym momencie.

Glassball trzymam kciuki za twój wielki dzień ☺

Ale bidulki żeście się pochorowaly. Zdrówka dla wszystkich

Ania misja spełniona to teraz sprawnego porodu życzę

Gornek a karmisz z piersi czy odciągniętym mlekiem?

Kinga jak to miejsc nie będą mieli poza tym wszystko będzie jak trzeba. Nie martw się.

Smerfunia pisałaś ale za każdym wspomnieniem jest to równie poruszające

Emilka bardzo trafne rozważanie.

Szczerze nie wyobrażam sobie nie reagować na placzące dziecko.

Zmieniłam w końcu baterię w wadze i się zważyłam. Jest 2 kg mniej niż przed ciążą ☺

Potem spróbuję Was doczytać bo Karolek wzywa

A ile nabralas w ciazy? jest nadzieja dla wielorybków

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Znowu miałam sny erotyczne .

Stary 2017-04-24, 09:57   #140
Baambi
Zadomowienie

Bunny poszukam tych chusteczek w mniejszym opakowaniu, masz rację z tą ilością rzeczy :P

Ta moja koleżanka z ktorą sie widziałam wczoraj leżała wcześniej w szpitalu ze względu na szyjkę i też właśnie bierze ręczniki papierowe ale w rolce i papier toaletowy
Stary 2017-04-24, 10:01   #141
gornek
Zakorzenienie

Glassball kciuki za cc
Anita ja karmie odciagnietym mlekiem wymieszanym z mm. Bo po moim miał kolkę i boje sie, ze moze sie powtórzyć. Juz delicol kropilam do mleka.
Ja nawet dzisiaj pospalam troche, bo Maksiu obudzi, sie po 2 i 5 tylko a o 8 dostał juz normalnie butle
Zaraz sie zbieram z Tz do weterynarza i po zaświadczenie ze byłam pod opieka od 10 tygodnia, wskoczę do Lidla moze znajdę jeszcze staniki do karmienia albo jakies ciuchy bo ciążowe za dużo a moje sprzed ciąży za małe.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-24, 10:07   #142
talusiax33
Zadomowienie

Dzień dobry w nowym wątku😘

Za chwilkę wstaje z łóżka, po 11 ma przyjść koleżanka na kawkę.
Cała noc miałam dziwne sny..
Raz śniła mi się Esor! Byłam u niej w mieszkaniu, miała takie stare meble, stary dywan i telewizor taki wieeelki na całej ścianie. Bawiłam się z jej słodka Hanią a i mieli małego czarnego pieska który siusiał i robił kupki w każdym miejscu, gdzie popadnie. Omg skąd takie sny 😂

Glassball - Kochana trzymam kciuki !! daj znać jak już będziesz po

Emilka - O kurcze... Dobrze, że mówisz! Nie mamy z mężem pitów rozliczonych a już koniec kwietnia, pięknie! Swoją drogą mogę sama jakoś łatwo rozliczyć przez internet?
Nigdy tego nie robiłam

My też z tż mieliśmy trochę przerwy od przytulnek, trochę się bałam spróbować 😀 oj ciężko z brzuchem znaleźć pozycje ale udało się i powiem Wam że całkiem przyjemnie! Choć poszaleć tak na maksa już się nie da.

Zdrówka dla wszystkich chorowitków * Tuule Was!!

MamaSmerfuni - Ojej.. aż mi się łezka w oku kręci. Jesteś silną kobietą a już tak niewiele zostało i będziesz tulić swoją drugą kruszynke nigdy nie można się poddawać!

Edytowane przez talusiax33
Czas edycji: 2017-04-24 o 10:08
talusiax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-24, 10:10   #143
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
Ja tez czuję lęk do psów. Kiedyś mnie ugryzl w nogę pies babci, a później na wsi druga babcia miała na łańcuchu psa, koło którego musiałam przechodzić, żeby się dostać do toalety (szambo ) i też mnie ugryzł . Teraz to wiem, że takie trzymanie psa to nieporozumienie, ale byłam wtedy malutka i u nas nikt nie myślał nad etyką w stosunku do zwierząt, niestety. Do tej pory jak biegam, to zatrzymuję się, gdy widzę psa, albo biegnę na inną ścieżkę.
Ja też miałam przygodę z wielkim psem, który... złapał mnie szczęką za pośladek (ugryzł to za dużo powiedziane, nie zdążył). Jak można reagować bez stresu jak leci na Ciebie wielkie zwierze - nie wiadomo z jakim zamiarem (jak to przewidzieć?).

Ja też przy bieganiu zawsze się zatrzymuję na widok psa, nawet niezbyt dużego, lub właśnie zmieniam tor biegu...

----------------

Czy ćwiczycie mięśnie Kegla i oddechy?
Ja chyba od dziś zacznę regularne sesje codzienne - do tej pory ćwiczyłam tylko na fitnessie...

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Napisane przez talusiax33 Pokaż wiadomość
Dzień dobry w nowym wątku😘

Emilka - O kurcze... Dobrze, że mówisz! Nie mamy z mężem pitów rozliczonych a już koniec kwietnia, pięknie! Swoją drogą sama jakoś łatwo rozliczyć przez internet?
Nigdy tego nie robiłam

My też z tż mieliśmy trochę przerwy od przytulnek, trochę się bałam spróbować 😀 oj ciężko z brzuchem znaleźć pozycje ale udało się i powiem Wam że całkiem przyjemnie! Choć poszaleć tak na maksa już się nie da.

Mnie zawsze mama rozlicza, więc nie chce mi się potem tego przepisywać przez internet i zanoszę do urzędu - ale dlatego, że mam bardzo blisko spacerkiem.

Szczerze mówiąc nigdy się samodzielnie nie rozliczałam. Ponoć wystarczy "tylko" uważnie czytać

Mi się pojawia ochota na przytulanki, ale jakoś się niepewnie czuję - głównie ze względu na pozycje, ale chciałabym poszaleć do porodu
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-24, 10:12   #144
Baambi
Zadomowienie

A dzisiaj rano około 8 przez przypadek mi się wykręcił numer tel do mamy biedna się tak zestresowała że rodzę
bo to takie dziwne że tak wcześnie dzwonię hehe

Vicunia ja też mam erotyczne sny :P ale co tu się dziwić jak taka posucha
Tż mówi że jestem seksowna mamuśka ale boi się o dziecko ;]
Potem pewnie będzie się bał że mi zrobi krzywdę po porodzie.
Stary 2017-04-24, 10:14   #145
marg0lcia
Zadomowienie

Hej z rana
Jakoś ostatnio długo śpię... Jak w I trymestrze, ale częstotliwość wstawania na siku się nie zmieniła, od początku niezmiennie co godzinę

Mnie zaczyna kręcić na 2, na pewno mam większe gazy od jakiegoś czasu :/ Poza tym jak chodzę, to żółwim tempie i trzymam brzuch, bo mam wrażenie, że dziecko mi wyleci Boli mnie kręgosłup, jakichś większych skurczy nie mam, ale brzuch mi twardnieje i w sobotę popołudniu tak się spinał w środku, ale nie bolało, po prostu takie dziwne uczucie, czasem piecze jak na okres.

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Szukam jakiegoś dobrego kremu pod oczy na ciemne cienie pod oczami i pierwsze zmarszczki.
Może macie coś takiego?
Polecam firmę BANDI, polska firma, bardzo bezpieczne produkty, nawet do cery wrażliwej albo floslek (chyba dobrze napisałam) ma też sporo kremów, żelów właśnie pod oczy

Black wiem, że to pakowanie do nowego domu, ale i tak współczuję... nienawidzę tego robić.

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-24, 10:15   #146
Baambi
Zadomowienie

Emilka mi sie samo czasami przestawia na oddychanie przeponowe, tak odruchowo. Jakoś tak widocznie łatwiej organizmowi się dotlenić

Edytowane przez Baambi
Czas edycji: 2017-04-24 o 10:17
Stary 2017-04-24, 10:20   #147
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Dobry

999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-24, 10:21   #148
misja0181
Rozeznanie

Dzień dobry w nowym tygodniu
Emilka ja mam taką malutką butelkę avent. Dostałam razem z próbkami od położnej. A Ty chodzisz na szkołę rodzenia? Bo tam właśnie też rozdają.
Myślę, że w razie W taka malutka może być a gdyby coś się działo to się dokupi większą.

Ja dziś w planach mam położną. Mam nadzieję, że dziś już do niej dotrę.

Co do sexów to u nas na początku była przerwa a ostatnio to sobie od czasu do czasu poszalejemy ... tzn o ile można mówić o szaleństwie z taką orką hahahaha :co jest:

Ciężko mi się ostatnio oddycha. Tak jakbym nie mogła wziąć pełnego oddechu :/ do tego ta ręka już poza tym że zdrętwiała to boli tak, że się w nocy budzę przez nią :/ i na dokładkę mnie biceps boli w drugiej ręce jakbym jakoeś zakwasy miala a nic nie robilam zeby miala powody :/

misja0181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-24, 10:22   #149
IncognitoNick
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość

Ja miałam paczkę takich z włókniny kupionych na allegro i paczkę Seni Care. Te z włókniny były delikatniejsze i większe ale generalnie oba typy mi się przydały.

IncognitoNick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-24, 10:24   #150
talusiax33
Zadomowienie

Emilka - "Ponoc wystarczy "tylko" uważnie czytać" no to mamy problem 😀 bo chyba nie potrafię czytać uważnie. Kurcze muszę coś wymyślić bo przecież rozliczyć się trzeba.
No nie powiem bo nie jest łatwo się przytulać teraz, trzeba się nieźle nagimnastykować przynajmniej u Nas tak jest te pozycje które uważamy że są całkiem spoko to jakoś nie podchodzą, chyba moja budowa wszystkiego się zmieniła, nie wiem jak to napisać haha. Ale nie tylko brzuch jest przeszkodą 😀 choć dla chcącego nic trudnego i zawsze znajdzie się jakiś dobry sposób.

talusiax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości