|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! :) część II
My jesteśmy 1,5 roku i tez jakiś kryzys
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
2017 ![]() picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 | |
Zakorzenienie
|
Może...zobaczymy, bo jeśli zostanie tak jak jest, to ja będę musiała zrezygnować, bo nie podałam fizycznie, finansowo i psychicznie(bo mnie przygnębia ta sytuacja) 🙁
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- *miało być w poprzednim poście " nie podołam " Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
Hejka☺ ale u was gwarno! 😊
Dzięki za przyjecie ![]() Księgowa -ja po ślubie 10 kg do przodu i nadal się trzyma. ..zaczęłam gotować i co gorsza polubilam😀bo jeść lubiłam zawsze☺ My kupiliśmy modne mieszkanie obite całe modnymi białymi panelami plus struktura której nie znoszę. ..po zerwaniu pokazały nam się 2 warstwy tapety a pod tapeta farba olejna...plus kable stare połączone z nowymi...więc mieszkanie robimy od podstaw. Zostały tylko ściany i okna😀 Też nie jestem już imprezowa...kiedyś bardziej. ..myślę że to starość 😂 lubię domowki ale mało kiedy robię. .,moja mama lat 61 w zeszłym roku wyszła za mąż za super gościa rodzinnego cieplego- z nimi ostatnio głównie spotykamy się na kartach, na obiadach czasem na kolacji z wodeczka lub likierkiem... kurcze muszę czasem spotkać się z rówieśnikami bo zdziadzieje😊 Smerfetka- tableciak jak dla mnie fajniejszy od lapka😊 fajny tz☺ Flowreme- frytki z posypka? ?jak gdzie co?😊 Też byłam na łowach w Rossmannie ☺ nie poszalalam bo szkoda kasy jak remont, ale zawsze coś tam wyniosłam😊 najgorzej że człowiek stoi przed tymi wszystkimi półkami ,patrzy ogląda czyta a i tak glupi😀 nigdy nie wiem jaki puder mam wziąć do gęby... nie jestem maniaczka zawsze kupuje jakiś matujący bo mam popękane żyłki na twarzy ale i tak nigdy nie wiem jaki kupic☺ Moja bratowa ma 2,5 letniego chłopca i się wszyscy nim jaraja. Mały robi co chce leje po gębie ojca z uśmiechem wrednym na twarzy, prawie wogole nie mówi a wszyscy ochy i achy. .,moja mama zachwycona że jak się powie daj to daje jak się powie masz to weźmie - skomentowalam to że mój pies umie to samo a nikt nie pieje na jego widok😀 A najgorsze jak się takie mamuśki zbiorą i się slinia do tych maluchów ja podchodzę i nic nie mówię bo i nawet nie wiem co tu mówić a wszyscy patrzą na mnie z litoscia jakbym nie miala co najmniej ręki i nogi...masakra. to ja powinnam na nie patrzeć z litoscia. Ja się wysypiam-no chyba że koty nie dadzą 😀 wychodzę na randki z mężem, jeżdżę na narty na weekendy do hotelu, kupuje co miesiąc jakieś ciuchy...wolność i swoboda a nie pieluchy i darcie mordy w nocy 😊 Ksiegowa-wspolczuje😕 Ja mam super męża. ..od dziecka się znamy potem sie przyjaznilismy kazdy swoja droga chodzil a dopiero później piknelo. ..dobre jest to że poza tym że się kochamy to się przyjaznimy. ..uwielbiamy razem spędzać czas na glupotach, zlopac piwsko czy wylegiwac się na działce. .. Przeczytałam was wszystkie☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez agafisia Czas edycji: 2017-04-24 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pracuje z małymi dziećmi, więc nie mam problemu z ich "ogarnięciem " , lubię też dzieci, przynajmniej większość tych, które znam ![]() ![]() Super, że się tak dobrze dobraliście z mężem ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Lux Mundi
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;73180006]
![]() znowu za krotki weekend, jak co tydzien ![]() ![]() Ja chetnie wychodze sie pobawic, choc ostatnio rzadziej przede wszystkim ze wzgledu na brak czasu i kiepska pogode, latem nadrobie ![]() ![]() ![]() wieczory w domu lubie z dobrym filmem i butelka wina ![]() Cześć Navuś ![]() ![]() ![]() Czytam tak te Wasze historie i błogosławię życie, że mnie obdarzyło normalnymi Psiapsiółami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olaboga Zostalam Matka ? Obsliniona Zasrana Menda ? Oczywiscie Zabiore Malucha ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
Lux Mundi
|
Ja sobie czasem też
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
To takie grubsze frytki, na nich odrobina sera żółtego i mięsko z kebaba polane sosem i posypane pietruszką
![]() Cindy zazdroszczę takich koleżanek ![]() ![]()
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Zawsze możemy spróbować zrobić spotkanie wątkowe 😉
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
Cindy, cojarobietu
![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#374 |
Konto usunięte
|
Ja mam daleko do was wszystkich chyba wiec sie musze wyłamać niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
U mnie na szczęście żadna przyjaciółka dzieci jeszcze nie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
Ksiegowa- haha muszę uważać co pisze😃
Ja generalnie też nie mam z nimi problemu...nie przepadam za nimi nie umiem się zachować przy nich nie zachwyca się nimi i nie chce ich mieć-ale generalnie nie przeszkadzają mi u innych. ..niech mają stadami😁 Haha😂 świetne z tą wolowina-zapamietam😁 Słabo tak nie mieć oparcia😕 Smerfetka-8 lat we wrześniu stuknie 😊 ale pamiętam go jak miał z 4 lata a ja z 6-jestem starsza 2,5 roku😊 mieszkaliśmy obok siebie i się zawsze lubilismy- ale jak ja miałam 17 i się oglądałam za mężczyznami on był chłopcem który ganial z kijem w ręku po lesie😂 różnica wieku zatarla się po 20 i wtedy jakoś zaczęliśmy się przyjaznic. .. Cindy-zazdroszcze☺ My w tym roku chyba będziemy jechać tylko na pare dni gdzieś w góry-mamy blisko...wakacje zezre remont😊 PannaMagda- hahahaha😂 świetna jesteś 😂 Flowerme- o mniom☺ Ja też słabo z koleżankami. ..większość wyjechała albo się odziecila. .. mam 2 takie młode siksy jedna modelka druga gruba i dziecinne -zupełnie różne nie trawia się ale ja je lubię i nie spotykam się z nimi na raz😊 ta gruba ma super mamę taka młodzieżowa 45☺więc razem przychodzą na ploty...mój rocznik wymieniony. .. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#377 |
Konto usunięte
|
Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! 😊 część II
U mnie wszystkie koleżanki praktycznie, nawet te które sie zapierały maja OZM
![]() Duzo z nich mówi tez ze dziecko jest na pierwszym miejscu co mnie przeraża (co bie kazdy moze rozumieć w sumie) bo rozumiem ze dziecko które sie chce bardzo sie kocha itd ale jednak mąż jak dla mnie powinien byc zawsze jednak na pierwszym miejscu, związek jest przecież także ważny a większość z nich zachowuje sie jakby po ślubie i dzieciach złapały pana Boga za nogi i koniec, dziecko na piedestale. ![]() Edytowane przez 52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a Czas edycji: 2017-04-24 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
Cuddly- i dlatego tak wielu facetów zdradza kobiety... nie usprawiedliwiam. ..ale zenia się z ładnymi zadbanym laskami a po ślubie nie dość że dużo kobietek o siebie nie dba- przetluszczone rozczochrane włosy, połamane paznokcie, stare smierdzace ciuchy- to jeszcze jak już mają dziecko to wogole nie dbają o facetów. ..są wiecznie rozdranione, zmęczone i zajęte dzieckiem... a chłop. ..też stworzenie boże potrzebuje uwagi i milosci☺ idzie szukać gdzieś indziej... faceci się tak nie jaraja dziećmi. ..
#379 | |||
Konto usunięte
|
hello Cindus
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co to wogole za powiedzenie- strzelic sobie dziecko, idiotyzm ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() po urodzeniu dziecka maz idzie w odstawke, nie ma innych tematow niz pieluchy, kupy, karmienie itd... 2 moich znjomych rozwiodla sie wlasnie z tego powodu- zona zgubila mozg.... smutne to i przerazajace Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2017-04-24 o 21:17 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Nava- wydaje mi się że nawet dobrych ojców takie tematy mało interesuja😕 facet pół dnia spędza w robocie po przyjściu chciałby się najeść usiąść odpocząć pobawić z maluchem i bzyknac żonę a nie tylko kupy i darcie się. ..choć jak patrzę na mojego brata to mam wrażenie że mu już wszystko jedno😀 ale widać że jak jest najmniejsza okazja to ucieka byleby nie siedzieć w domu-mimo że jest dobrym ojcem i kocha dzieci..,facet to facet...
AnnLady- masakra...takie rzeczy wogole mnie już dobijaja. ..a najgorzej że jakbyś zwróciła delikatnie uwagę że cię nie kreci temat to byłaby obraza majestatu i wyrzuty że nie masz dzieci to nie rozumiesz...gowno to gowno😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#382 |
Konto usunięte
|
Druga strona jest taka ze moze faceci tez nie pomagają i babki sa w domu same, wiec rozumiem tez ze ciezko im zadbać o siebie czasami itd. Nie mowie juz o byciu odpicowana na codzień ale nawet nie wiem znalezienie czasem chwili dla siebie tak zwyczajnie czy dalej wychodzić na randki i dbać o związek ogolnie a nie tylko wszystko kręci sie wokół dziecka. No ale moze mam złudne wyobrażenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Cuddly-prawda... faceci nie pomagają bo babki nie dopuszczają ich do dzieci najpierw a potem wsadzaja na sile😕 myślę że uczesac włosy czy machnąc twarz pudrem to nie zajmuje dużo czasu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#384 |
Konto usunięte
|
ale to nie tak ze facet ma pomagac, ma dzielic obowiazki wychowawcze, jest ojcem i ma obowiazek wychowac potomstwo.
Podobnie prace domowe- facet pomaga. Dorosly facet ma takie same obowiazki w domu co kobieta, zwlaszcza jesli oboje pracuja. |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Nava- teoretycznie bo w praktyce zupełnie inaczej. ..
#386 |
Konto usunięte
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;73204216]ale to nie tak ze facet ma pomagac, ma dzielic obowiazki wychowawcze, jest ojcem i ma obowiazek wychowac potomstwo.
Podobnie prace domowe- facet pomaga. Dorosly facet ma takie same obowiazki w domu co kobieta, zwlaszcza jesli oboje pracuja.[/QUOTE] No o to mi chodziło moze złego słowa użyłam jak teraz czytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
Nava 👏👏👏 jak mi mój tż pyta czy ma mi coś pomóc w domu, to mu odpowiadam, że "nie, nie ma mi pomóc, tylko zrobić to co ustaliliśmy jako jego obowiązek domowy"
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:18 ---------- I faktycznie dużo kobiet z tego co widzę w pracy, niepotrzebnie "trzęsie " się nad dzieckiem i same sobie utrudniają życie, ale nie uważam, że facet po pracy powinien się bawić w tzw niedzielnego tatusia , który co najwyżej pobawi się z dzieckiem. Niestety kupa, siku, wymioty to codzienność więc facet też powinien się w nich pogrzebać, a nie tylko same przyjemności, a do brudow kobieta. Mam w pracy dziewczynkę, której ojciec nigdy nie przewinal kupy, inny ojciec nigdy do syna nie wstaje w nocy ( obie matki pracuja), dla mnie tacy ojcowie to nie ojcowie. Sądzę, że posiadanie penisa, w tych i innych czynnościach by im nie przeszkadzało ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ---------- Nie wiem czy to coś z wizażem czy z tapkiem, ale nie mogę cytować 😕 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:30 ---------- Usprawiedliwienie zdrady zaniedbaniem, też jest słabe, sory Dziewczyny, ale nikt nikogo w związku na siłę nie trzyma, jeśli dzieje się coś złego w relacji i rozmowy nie pomagają, to taką relacje się kończy, a nie w domu uprane skarpety, a poza domem gorąca kochanka. Zresztą nie mówię tu tylko o mężczyznach, to samo bym powiedziała zdradzajacej kobiecie, że nie ma co szukać usprawiedliwienia dla własnej niedojrzałosci i egoizmu. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Konto usunięte
|
Nie usprawiedliwiam zdrady bo na to usprawiedliwia żadnego nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
W końcu dzisiaj trochę cieplej
#390 |
Zakorzenienie
|
Ja też żadnej zdrady nie usprawiedliwiam...moj ojciec zdradzał mamę-nic przyjemnego. I żadnej najmniejszej jej winy w tym nie było. .. ale widzę jakie laski robią się bo zlapaly chlopa i widzę za jakimi się oglądają przy takich laskach. Chodzi mi o totalne zrobienie z siebie paszteta bo już nie mam po co się stroic bo mojemu nie przeszkadza że się zapuscilam mam wąsy brodę śmierdze i wiecznie jestem niezadowolona...facet jest wzrokowcem. To działa w obie strony choć kobiety bardziej skupiają się na uczuciach☺
A z tym że kobieta pracuje a i tak wszystko na jej głowie to nieporozumienie. Ale zazwyczaj to też my rozpieszczamy facetów i ich przyzwyczajamy ze same zrobimy wszystko lepiej- mówię z własnego dowiadczenia😊 nie narzekam ale wiem ze nauczyłam mojego wiele rzeczy nie robić bo ja zrobię to lepiej haha😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.