EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje! - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-22, 18:04   #151
tricomi
Zakorzenienie

Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Widocznie my kobiety lubimy pewne sprawy wyolbrzymiac

Zmieniamy temat. Leo dokoptowal Rogera do kadry, jak myslicie, sprawdzi sie?
Też jestem na NIE jeśli chodzi o Rogera

Nie wydaje mi się, żeby na dzień dzisiejszy koleś był wstanie zagrać z naszą reprezentacją na wysokim poziomie i nie podoba mi się wpychanie go do kadry w tym momencie, na eliminacje MŚ2010 może, podkreślam może, ale nie teraz. Awansu nie wywalczył z całą resztą, a psychologiczny aspekty grupy też jest ważny, wszyscy widzieli co się działo przed poprzednimi wielkimi imprezami, kiedy atmosfera siadała a poza tym, chociaż nie śledzę na bieżąco meczów Legii, to po tym co widziałam ostatnio nie bardzo potrafię sobie wyobrazić co Roger miałby wnieść do naszej gry
A jeszcze bardziej drażni mnie ta cała sprawa, kiedy pomyślę, ze polscy utalentowani chłopcy, którzy w młodym wieku grają już na wysokim poziomie, którzy mogą stanowić o przyszłości naszej reprezentacji, są traktowani jak śmieci (patrz Szetela) i nikt nie chce z nimi rozmawiać. Paranoja jakaś, Polaków nie chcą do reprezentacji, bo "mamy takich dwustu", ale Brazylijczyka owszem, takie rzeczy to tylko w PZPNie

ale spostrzegawcza jestem, nie ma co, dopiero teraz się zorientowałam, że jest tutaj przedstawiciel płci męskiej
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 18:07   #152
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co, ten watek jest o euro a nie o tym czy Klose i Podolski graja dla Niemiec czy Polski (o nawet mi sie zrymowalo )
Takze polecilabym zakonczyc ta dyskusje, ktora nie wnosi nic, a jest to tylko takie "ustawianie po sobie, po kolei ze ja mam racje"
Niech madrzejszy ustapi.

ja bym jeszcze podyskutowała ale co tam

Ola dobrze podsumowała więc proponuję zmianę tematyki na mniej 'kontrowersyjną' :P
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 18:13   #153
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

o nie uprzedził mnie musze jednak po raz kolejny zaprotestować, bo nie sądze, że kolejność naszych postow świadczy o wyższości intelektualniej Croakera ;p

i rowniez zamierzam skonczyc z tą dyskusja, bo jestem przekonana, że mogloby sie to ciagnac w nieskonczonosc. ja nadal nie zgadzam się z tym co pisze C. i oczywiście widze, ze on nie zgadza sie ze mną. do jego ostatniego posta rowniez mam wiele zastrzezen i nie uwazam, ze chociazby udowodnil mi swoja slusznosc dot. Goerlitz. ale skoro koniec to koniec.

jednak nie sądzę, żeby na dłuższą metę nasza wspólna obecność tu przyniosła coś dobrego ;p negatywne zabarwienie (w moim odczuciu) początku nie wróży niczego dobrego. tak więc moi drodzy (ehem, moje drogie) wiecie gdzie mnie szukać

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 18:16   #154
Croaker
BAN stały

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
o nie uprzedził mnie musze jednak po raz kolejny zaprotestować, bo nie sądze, że kolejność naszych postow świadczy o wyższości intelektualniej Croakera ;p
Wiem ze to zart, ale przez mysl mi nie przeszlo, ze ktos mial w tej dyskusji udowodnic komus wyzszosc/nizszosc.

Pozdrawiam

PS. Zeby nie bylo lukrowo: W Monachium tylko TSV !!!

:P
Croaker jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 18:20   #155
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez Croaker Pokaż wiadomość
Wiem ze to zart, ale przez mysl mi nie przeszlo, ze ktos mial w tej dyskusji udowodnic komus wyzszosc/nizszosc.

Pozdrawiam

PS. Zeby nie bylo lukrowo: W Monachium tylko TSV !!!

:P
nie prowokuj mnie mój drogi a przynajmniej nie na tym wątku

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 18:25   #156
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Magda zawsze mozesz wklepac ignora

A tak btw Croaker to tutaj jest damskie KWA
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 18:28   #157
Croaker
BAN stały

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
nie prowokuj mnie mój drogi a przynajmniej nie na tym wątku
Alez ja nie prowokuje, tylko stwierdzam fakty. Kibice Bayernu pochodza z calej Bawarii, natomiast w samym miescie dominuje TSV. Zreszta kibice Bayernu pojawili sie pozno, dopiero w latach 60tych, gdy klub ten zaczal awans sportowy. Nieco analogiczne to do LKSu i Widzewa w Lodzi, z tym ze Widzewa jest chyba wiecej w Lodzi niz Bayernu w samym Monachium. Ot taka ciekawostka dropsa, ze Bayern czy Juventus sa mniejszoscia w miescie pomimo ze stoja na duzo wyzszym poziomie sportowym niz odpowiednio TSV i AC Torino.

Cytat:
A tak btw Croaker to tutaj jest damskie KWA
Alez ja to widze i zupelnie nic a nic mi to nie przeszkadza (mam nadzieje, ze z wzajemnoscia).

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-22, 18:36   #158
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Alez ja nie prowokuje, tylko stwierdzam fakty. Kibice Bayernu pochodza z calej Bawarii, natomiast w samym miescie dominuje TSV. Zreszta kibice Bayernu pojawili sie pozno, dopiero w latach 60tych, gdy klub ten zaczal awans sportowy. Nieco analogiczne to do LKSu i Widzewa w Lodzi, z tym ze Widzewa jest chyba wiecej w Lodzi niz Bayernu w samym Monachium. Ot taka ciekawostka dropsa, ze Bayern czy Juventus sa mniejszoscia w miescie pomimo ze stoja na duzo wyzszym poziomie sportowym niz odpowiednio TSV i AC Torino.

Alez ja to widze i zupelnie nic a nic mi to nie przeszkadza (mam nadzieje, ze z wzajemnoscia).
Dobra a o Celticu tez cos powiesz?

Widocznie jestes bardzo spokojny.
Stary 2008-04-22, 18:46   #159
Croaker
BAN stały

Cytat:
Dobra a o Celticu tez cos powiesz?

Widocznie jestes bardzo spokojny.
A co mam powiedziec ? Zalozony przez irlandzkich emigrantow, konflikt z Rangersami na tle religjnym, ktore to tlo sie nieco zaciera, choc jest wciaz widoczne. Konotacje niestety lewackie, co sie wyraza w takich "kwiatkach" jak flagi z Che na trybunach Jesli chodzi o afiljacje polityczne, to mi blizej do the Huns, ale caly cyrk typu the Bhoys z jednej strony, a z drugiej klimaty the Red Hand itd. malo mnie wzrusza. Podobnie ich przyjaznie (Bhoysow z Liverpoolem, Huns z Chelsea).

Aha, stwierdzenia odnosnie Monachium i Turynu nie mialy na celu prowokowanie nikogo. Czy gdybym napisal, ze historycznie tlo kibicowania z jednej strony FC Barcelonie, a z drugiej Espanolowi bylo gleboko polityczne, tez bym kogos prowokowal ?

----

No jestem bardzo spokojny Na internecie niestety czasem mam znieksztalcony obraz charakteru, ale ogolnie to dusza czlowiek
Stary 2008-04-22, 18:52   #160
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
A co mam powiedziec ? Zalozony przez irlandzkich emigrantow, konflikt z Rangersami na tle religjnym, ktore to tlo sie nieco zaciera, choc jest wciaz widoczne. Konotacje niestety lewackie, co sie wyraza w takich "kwiatkach" jak flagi z Che na trybunach Jesli chodzi o afiljacje polityczne, to mi blizej do the Huns, ale caly cyrk typu the Bhoys z jednej strony, a z drugiej klimaty the Red Hand itd. malo mnie wzrusza. Podobnie ich przyjaznie (Bhoysow z Liverpoolem, Huns z Chelsea).

Aha, stwierdzenia odnosnie Monachium i Turynu nie mialy na celu prowokowanie nikogo. Czy gdybym napisal, ze historycznie tlo kibicowania z jednej strony FC Barcelonie, a z drugiej Espanolowi bylo gleboko polityczne, tez bym kogos prowokowal ?

----

No jestem bardzo spokojny Na internecie niestety czasem mam znieksztalcony obraz charakteru, ale ogolnie to dusza czlowiek
W kazdej lidze, kazdym klubem sie tak interesujesz?
Stary 2008-04-22, 18:57   #161
Croaker
BAN stały

Cytat:
W kazdej lidze, kazdym klubem sie tak interesujesz?
Bez przesady Cos tam wiem, nieraz sa ciekawe zaleznosci polityczno-regionalno-religijno-sportowe. Jesli kogos jakies konkretne kluby interesuja, to moge cos skrobnac, jesli bede wiedzial :P
Stary 2008-04-22, 18:57   #162
Paseczkowa
Zakorzenienie

Cytat:
A ile taki pakiet kosztuje?Kiedy i gdzie trzeba go wykupic?
Pakiet kosztuje 13.90. Są to 4 kanały: Polsat Sport Extra, ESPN, Extreme Sports i Eurosport 2. Kiedyś się dowiadywałam jak to aktywować, ale już nie pamiętam.. W każdym bądź razie trzeba płacąc doliczyć to 13,90 i chyba do nich zadzwonić. Jak się dowiem jak to zrobić to Cię poinformuję
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 19:04   #163
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
Pakiet kosztuje 13.90. Są to 4 kanały: Polsat Sport Extra, ESPN, Extreme Sports i Eurosport 2. Kiedyś się dowiadywałam jak to aktywować, ale już nie pamiętam.. W każdym bądź razie trzeba płacąc doliczyć to 13,90 i chyba do nich zadzwonić. Jak się dowiem jak to zrobić to Cię poinformuję
ale można go dokupić jeśli ma się minimalnie pakiet Familijny (ten za około 38zł/msc) i większe. jeśli ma się sam mini, za 9,90zł, to nie dokupi się sportowego.
darkdot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 19:08   #164
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Bez przesady Cos tam wiem, nieraz sa ciekawe zaleznosci polityczno-regionalno-religijno-sportowe. Jesli kogos jakies konkretne kluby interesuja, to moge cos skrobnac, jesli bede wiedzial :P
hehe. A ile Ty wogole masz lat?

Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez darkdot Pokaż wiadomość
ale można go dokupić jeśli ma się minimalnie pakiet Familijny (ten za około 38zł/msc) i większe. jeśli ma się sam mini, za 9,90zł, to nie dokupi się sportowego.
Teraz juz sama nie wiem.Nawet nie wiem jaki ja mam pakiet
Tzn ja nie mam cyfrowego polsatu, ale nie wiem czemu mam PS
Stary 2008-04-22, 19:12   #165
Croaker
BAN stały

Cytat:
hehe. A ile Ty wogole masz lat?
A coz to za osobiste pytania :P

Nie powiem no, wstydze sie :P Wiecej niz 15, mniej niz 50, zgaduj

Cytat:
ale spostrzegawcza jestem, nie ma co, dopiero teraz się zorientowałam, że jest tutaj przedstawiciel płci męskiej
Pewnie dlatego ze nie krzycze od razu "czesc dziewczyny, a ja mam taki i taki narzad"
Stary 2008-04-22, 19:22   #166
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
A coz to za osobiste pytania :P

Nie powiem no, wstydze sie :P Wiecej niz 15, mniej niz 50, zgaduj

Pewnie dlatego ze nie krzycze od razu "czesc dziewczyny, a ja mam taki i taki narzad"
Jakies kompleksy wiekowe?

My tez nie krzyczymy ze mamy taki a taki narzad
Stary 2008-04-22, 19:30   #167
Croaker
BAN stały

Cytat:
Jakies kompleksy wiekowe?

My tez nie krzyczymy ze mamy taki a taki narzad
Ogromne A skad w ogole Twoje pytanie ?

Ale o jakim narzadzie mowa, bo sila rzeczy sa takie, ze jesli u Was = nie ma to u mnie = jest :P
Stary 2008-04-22, 19:35   #168
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Ogromne A skad w ogole Twoje pytanie ?

Ale o jakim narzadzie mowa, bo sila rzeczy sa takie, ze jesli u Was = nie ma to u mnie = jest :P
U to niedobrze. Czyzbym uklula czuly punkt pytajac o wiek? Mysle ze nie ma w nim nic takiego czego mozna sie wstydzic

Domysl sie.
Stary 2008-04-22, 19:50   #169
Croaker
BAN stały

Cytat:
U to niedobrze. Czyzbym uklula czuly punkt pytajac o wiek? Mysle ze nie ma w nim nic takiego czego mozna sie wstydzic

Domysl sie.
Nie, niezbyt czuly punkt tak po prawdzie. Motywy zapytania sie moglbyby rozne, nie bede zgadywac, jak chcesz to napiszesz, jak nie chcesz to nie i tyle.
Stary 2008-04-22, 19:54   #170
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Nie, niezbyt czuly punkt tak po prawdzie. Motywy zapytania sie moglbyby rozne, nie bede zgadywac, jak chcesz to napiszesz, jak nie chcesz to nie i tyle.
Poczekam az napiszesz ile masz lat
Stary 2008-04-22, 20:28   #171
Croaker
BAN stały

Cytat:
Poczekam az napiszesz ile masz lat
Hehe Widze ze prowadzimy zabawe w ciuciubabke. Oleczko, tak czy siak nie napisze tutaj ile mam lat; jesli chodzi o wyjawianie Twoich motywow to to "motywy zapytania sie moglbyby rozne, nie bede zgadywac, jak chcesz to napiszesz, jak nie chcesz to nie i tyle", nie bylo zaproszeniem do transakcji wymiennej, ani zadna kokieteria, tylko stwierdzeniem faktu - jesli chcesz, to sie pytaj, jesli chcesz to pisz dlaczego - tymniemniej nie sadze zebym swoj wiek napisal. Pozdrawiam cieplutko
Stary 2008-04-22, 20:36   #172
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Olka - agresor? Take it eeeeaaasyyy!!
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 20:38   #173
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Hehe Widze ze prowadzimy zabawe w ciuciubabke. Oleczko, tak czy siak nie napisze tutaj ile mam lat; jesli chodzi o wyjawianie Twoich motywow to to "motywy zapytania sie moglbyby rozne, nie bede zgadywac, jak chcesz to napiszesz, jak nie chcesz to nie i tyle", nie bylo zaproszeniem do transakcji wymiennej, ani zadna kokieteria, tylko stwierdzeniem faktu - jesli chcesz, to sie pytaj, jesli chcesz to pisz dlaczego - tymniemniej nie sadze zebym swoj wiek napisal. Pozdrawiam cieplutko
A to przez internet mozna sie bawic w ciuciubabke?

Wiec odpowiadam. Inaczej sie konwersuje z rowiesnikiem, inaczej z osoba starsza o 5lat a jeszcze inaczej z osoba starsza o lat 15, mam nadzieje ze teraz rozumiesz.

Kokieteria?No prosze Ciebie Tak to odebrales?

Aska ja i agresor? No co Ty
Ja tu lece zeby sie wyspac bo jutro testy. Trzymac kciuki!
Stary 2008-04-22, 20:42   #174
Croaker
BAN stały

Cytat:
A to przez internet mozna sie bawic w ciuciubabke?

Wiec odpowiadam. Inaczej sie konwersuje z rowiesnikiem, inaczej z osoba starsza o 5lat a jeszcze inaczej z osoba starsza o lat 15, mam nadzieje ze teraz rozumiesz.

Kokieteria?No prosze Ciebie Tak to odebrales?
Przez internet mozna sie bawic w rozne rzeczy. Jesli chodzi o wiek, to mam znajomych o 5 lat mlodszych, jak i o 10 lat starszych i nie ma problemu. Nie widze czemu w internecie mialyby byc. A odebralas ze ile mam lat?

No tak odebralem, ze to co napisalem odebralas jako kokieterie.
Stary 2008-04-22, 20:48   #175
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Przez internet mozna sie bawic w rozne rzeczy. Jesli chodzi o wiek, to mam znajomych o 5 lat mlodszych, jak i o 10 lat starszych i nie ma problemu. Nie widze czemu w internecie mialyby byc. A odebralas ze ile mam lat?

No tak odebralem, ze to co napisalem odebralas jako kokieterie.
No pewnie ze mozna Ale nie na wizazu, bo np. ja nie czuje sie tutaj do konca anonimowa (patrz avatar)
Kazdy czlowiek jest inny. Ja inaczej rozmawiam ze znajomymi a inaczej np. z sasiadka.
Nie wiem ile masz lat. Nie chcesz powiedziec to trudno nie bede nalegac.

Kurde juz sie pogubilam.Wiec sprostowanie, nie odebralam tego jako kokieterie tylko zwykla konwersacje
Stary 2008-04-22, 20:55   #176
Croaker
BAN stały

Cytat:
No pewnie ze mozna Ale nie na wizazu, bo np. ja nie czuje sie tutaj do konca anonimowa (patrz avatar)
Kazdy czlowiek jest inny. Ja inaczej rozmawiam ze znajomymi a inaczej np. z sasiadka.
Nie wiem ile masz lat. Nie chcesz powiedziec to trudno nie bede nalegac.

Kurde juz sie pogubilam.Wiec sprostowanie, nie odebralam tego jako kokieterie tylko zwykla konwersacje
Spoko, jestem w takim wieku, ze mozemy swobodnie konwersowac

Rozumiem ze nie czujesz sie do konca anonimowa, ale to Twoj wlasny wybor zeby wkleic do awatara (awataru?) zdjecie. Ja po prostu pozostane tajemniczy i niedostepny hehe Pozdrawiam.

Skonczmy juz rozmywanie, bo bedzie bieda
Stary 2008-04-22, 20:59   #177
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Spoko, jestem w takim wieku, ze mozemy swobodnie konwersowac

Rozumiem ze nie czujesz sie do konca anonimowa, ale to Twoj wlasny wybor zeby wkleic do awatara (awataru?) zdjecie. Ja po prostu pozostane tajemniczy i niedostepny hehe Pozdrawiam.

Skonczmy juz rozmywanie, bo bedzie bieda
Dobra

Tak. Pasuje mi, ze mam to zdjecie w avatarze a co za tym idzie pewnych rzeczy pisac na forum nie bede. A jezeli Ty chcesz byc "tajemniczy i niedostepny" to prosze bardzo

no tak bo sie przeciaga a ja mialam isc spac! Dobranoc
Stary 2008-04-22, 21:02   #178
Croaker
BAN stały

Kolorowych snow, niech Ci sie przysnij jak polski Repa rozklepuje Niemcow na Euro :0
Stary 2008-04-22, 21:06   #179
Gosiak84
Zadomowienie

Hej, do EURO jeszcze trochę, ale postanowiłam już teraz zaklepać sobie miejsce w tym wątku . Przeczytałam tylko pierwszą i ostatnią stronę (leń ze mnie) i widzę moje "stare" znajome (tak, wiem, wiem, to ja jestem najstarsza). Witam Madzię, Olę i założycielkę wątku Tri . Z tego co się zorientowałam już jest tutaj gorąco, kto podpadł Madzi, Croker to ty? Moja rada - nie radzę zadzierać z aparatką . Witam wszystkich uczestników wątku, z racji braku kwalifikacji Anglii do EURO będę kibicować tylko ojczyźnie, do boju POLSKA!!!
Gosiak84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-22, 21:10   #180
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Croaker, cóż za liczba postów Z taką to na Kibicanki
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości