Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-23, 00:08   #4621
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
Mag ja to w sumie zwrocilam uwage na masla, serie z maryska, serie z olejkiem herbacianym i telo. myslalam, ze nie ma cen [dopiero em uswiadomila mi, ze sa ], no i nie bylam sama... wiec mozliwosc ogladania i macania mialam ograniczona
Ano rozumiem W takim razie obadam sama. Ale z tego, co widzę na stronie, nie mają nic dla mnie. No ale obadać nie zaszkodzi
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 00:14   #4622
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
konsystencja kremow-żelowa, jets miękki ale utwardzony taki, w sensie gęsty ale nie ciągnący zasycha dopiero na skórze. Kolorek mocny, kryjący.
nie mogłaś mi nakłamać?
Stary 2008-04-23, 00:20   #4623
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Dołączam się do tematu ^^"
Stary 2008-04-23, 00:33   #4624
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ja jutro ide do TBS. dzis oczywiscie nie zauwazylam cen masla do ciala kosztuje 65 i tyle wiem. kulki widzialam - strasznie ciemne. byly tez fale - jasniejszy odcien calkiem aldny
Fale oglądałam kiedyś w Niemczech i nie porwały mnie. Kulki ciemne? Niedobrze.

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Wiecie, że dopiero odryłam podkład Double Wear EL? Jakoś nie miałam okazji go dotąd testować, a maziam się nim drugi tydzień, i jestem pozytywnie zaskoczona Diablo trwałe toto, na mocno nawilżoną buzię pięknie się rozprowadza, dobrze się wtapia i kryje. Nie wysusza i nie ściąga. I jest naturalny w efekcie, bardziej niż Colorstay.

Doszła do mnie dziś paczuszka z Honk Kongu, awizo mam, ale błyskawicznie
Mnie obsypali próbkami DW w Sephorze (oczywiście w kolorze dla mulatki), ale i tak nie mogłam tego dobrze rozprowadzić na mojej suchej i dziwnej skórze. Chyba za ciężki dla mnie. Natomiast ciekawa jestem, jaki będzie DW Light.

A co będzie w paczuszce? Moja chyba wpadła w łapy UC (albo listonosz chory), jeszcze nigdy tak długo nie czekałam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 01:57   #4625
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość

A ja wielbię Ziarno Kakao i Pomarańczę. Gardenii nie miałam, nie w moim typie. Anyż jest na razie w fazie testów.
To takze moi faworyci dorzuce jeszcze Aloes Karaibski i z olejkiem z Palmy Malezyjskiej (czy jakos tak)

Gardenie mialam ale to zupelnie nie taka gardenia jakiej oczekiwalam i szybko sie z nia rozstalam

Z TBS najbardziej lubie serie White Musk i Cassis Rose masla do ciala srednio zachwycajace ale mam akurat balsam graperuitowy i zaluje ze z tej serii nie ma chociaz mgielki do ciala

Kulki sa dobre dla normalnych/srednich karnacji -mialam wersje brazujaco-rozsiwietlajaca,fajna,byl am zadowolona ale z racji,ze nie szaleje za brazerami poszly w swiat
Teraz kusi mnie wiosenna laczka ale cena studzi moj zapal i obawiam sie,ze jednak moze byc za ciemna ale wyglada bardzo kuszaco
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=345820620
Stary 2008-04-23, 03:03   #4626
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
To takze moi faworyci dorzuce jeszcze Aloes Karaibski i z olejkiem z Palmy Malezyjskiej (czy jakos tak)

Gardenie mialam ale to zupelnie nie taka gardenia jakiej oczekiwalam i szybko sie z nia rozstalam
Aloesu i Palmy chyba już nie ma albo ja ślepa jestem. Z kremowuch miałam jeszcze Migdała Kalifornijskiego i dla mnie to była męczarnia, marcepan jak nic. A ja marcepanu nie cierpię Za to ostatnio Ylang Ylang mnie rozczarował - z butelki fajny, na ciele męczący

Cytat:
Z TBS najbardziej lubie serie White Musk i Cassis Rose masla do ciala srednio zachwycajace ale mam akurat balsam graperuitowy i zaluje ze z tej serii nie ma chociaz mgielki do ciala

Kulki sa dobre dla normalnych/srednich karnacji -mialam wersje brazujaco-rozsiwietlajaca,fajna,byl am zadowolona ale z racji,ze nie szaleje za brazerami poszly w swiat
White Musk i mnie kusi, obadam cenę. A masełka mi pasują, przynajmniej żurawinowe, które miałam w wersji mini, ale cena już mniej
Kolorówka póki co szczególnie mnie nie interesuje, ale pędzelkom się przyjrzę

Cytat:
Teraz kusi mnie wiosenna laczka ale cena studzi moj zapal i obawiam sie,ze jednak moze byc za ciemna ale wyglada bardzo kuszaco
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=345820620
Przeczytałam laleczka Najwyższy czas iść spać
Stary 2008-04-23, 08:19   #4627
isa666
Zakorzenienie

Witam z rana, właśnie sobie zrobiłam plan nowego zakupu - środek wspomagający porost włosów o nazwie Nisim Na Fryzjerce bardzo polecany tylko skubianiec 90 zł kosztuje(to są 2 butle: szampon i odżywka w tej cenie). Ale chyba zaryzykuję

MagJa ładne te torebeczki, ja generalnie wolę torby z RE, bo te z H&M choć fajne mi się wydają mało trwałe(tzn. w większości nie mają zamka tylko zatrzask i te uszka takie liche a ja noszę w torebkach zawsze 100 kg różnych rzeczy ); właśnie w RE ostatnio w Kaziu był wysyp toreb i to same wielkie, podobała mi się jedna taka średnia, ale była w kolorze wściekło-różowym
Stary 2008-04-23, 08:25   #4628
zizou
Zakorzenienie

ja mam jedna torebke z h&m, ktora kocham i nie szanuje wcale jest materialowa, szara, formatu a4. i wciaz, pomimo kilku sezonow na karku, trzyma sie swietnie. troche jedynia stracila kolor, ale nie rzuca sie to w oczy. i kiedy w koncu skonczy swoj zywot to ja chyba sie poplacze ze smutku.
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 09:38   #4629
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
MagJa ładne te torebeczki, ja generalnie wolę torby z RE, bo te z H&M choć fajne mi się wydają mało trwałe(tzn. w większości nie mają zamka tylko zatrzask i te uszka takie liche a ja noszę w torebkach zawsze 100 kg różnych rzeczy ); właśnie w RE ostatnio w Kaziu był wysyp toreb i to same wielkie, podobała mi się jedna taka średnia, ale była w kolorze wściekło-różowym
Ja noszę torebki monstrualnych rozmiarów, wypchane po brzegi i zawsze mam problem ze znalezieniem ich w torebce. Kiedyś wynajmowałam kawalerkę w rynku, centralnie nad najmodniejszą knajpą Opola (zresztą skandal, knajpa zajmuje pomieszczenia dawnego Teatru Trzynastu Rzędów) i by odstac się do drzwi na klatkę musiałam przejść przez ogródek piwny. Oczywiście pod drzwiami przypominałam sobie o kluczach leżących gdzieś na dnie torby, którą wysypywałam zawsze na progu nieodmiennie wzbudzając poruszenie wśród ogródkowych gości .

_________________________ _________________________ _____________

Krakowianki, a gdzie macie tego TBSa ?
Na długi weekend majowy jednak jadę w góry i potrzebuję kilku rzeczy, m.in. nowych treków, dotąd zawsze kupowałam Scarpy i zamierzam pozostać im wierna.
Jako, że w sprzęt zaopatruję się zawsze w Wierchach, to w najbliższych dniach wybieram się do Krakowa .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 09:43   #4630
zizou
Zakorzenienie

TBS jest w galerii kazimierz
Stary 2008-04-23, 09:51   #4631
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
TBS jest w galerii kazimierz
To jeśli starczy mi czasu i nie poszaleję za bardzo w Wierchach i w ulubionym antykwariacie, wybiorę się "pooglądać te cudeńka .
A propos tego antykwariatu, jak mnie własciciele zobaczą to chyba pzrepędzą na cztery wiatry , bo wiecznie molestuję ich telefonicznie o jakieś książki. Od trzech lat nagabuję o pierwsze wydanie "Ziemi" Zoli, niestety strasznie ciężko ją dostać nawet w innych wydaniach. Gdyby jednak udało im się ją w końcu dla mnie zdobyć, całowałabym po rękach .

Stary 2008-04-23, 09:53   #4632
zizou
Zakorzenienie

a ten antykwariat to gdzie?
Stary 2008-04-23, 09:56   #4633
isa666
Zakorzenienie

Jak już przy torebkach jesteśmy, to mi sie spodobała w Avonie jedna taka jasnoniebieska Bo wszedzie w sklepach czarne, czerwone, zielone i żółte a takich błękitnych, chabrowych czy turkusowo-morskich itp. kolorków nie ma A ja ostatnio jestem niebiesko-lubna
Poza tym ja jestem wybredna jeśli o torby chodzi(generalnie w ogole w kwestii ubioru jestem wybredna ), bo mi się musi coś spodobać od 1. wejrzenia, inaczej odpada Dlatego jak wchodzę do sklepu i coś mi wpadnie w oko to się na to czaję lub kupuję od razu jak mam kasę.

EDIT: Aaaa, jaka piękna Tylko na All za 115 zł Ciekawe ile w Solarze kosztuje, bo na All napewno zawyżyli cenę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 350752274.jpg (90,8 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2008-04-23 o 10:20
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 10:04   #4634
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
a ten antykwariat to gdzie?
Na św. Marka bodaj, u Wójtowiczów, pewnie znasz

Stary 2008-04-23, 10:09   #4635
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Na św. Marka bodaj, u Wójtowiczów, pewnie znasz
znam
Stary 2008-04-23, 10:20   #4636
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
znam

Ziz, to może pomożesz mi? Jakieś 4-5 lat temu kumpel zaprowadził mnie do antykwariatu prowadzonego przez stare Żydowskie małżeństwo. Pamiętam, że mieli tam kupę map, starych atlasów, etc. Ten antykwariat znajdował się gdzieś w okolicach Rynku, tylko ni hu hu nie pamiętam ulicy. Dorwałam ostatnio XIX-sto wieczny atlas świata ( a właściwie mój ex mi go przytargał), jest w kiepskim stanie ale to biały kruk i nikt nie chce mi się podjąć jego wyceny . Wiem, że Ci Państwo byli "oblatani" w temacie i pewnie mogliby mi pomóc, tylko nie pamiętam jak do nich trafić (o ile dobrze kojarzę to gdzieś w pobliżu galerii Mleczki było) i czy jeszcze ten ich antykwariat istnieje .
A może mogłabyś mi polecić jakieś inne miejsca ? Zbieram głównie klasykę - pierwsze wydania, mapy, atlasy i dzieła filozoficzne.

Stary 2008-04-23, 10:27   #4637
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość

Ziz, to może pomożesz mi? Jakieś 4-5 lat temu kumpel zaprowadził mnie do antykwariatu prowadzonego przez stare Żydowskie małżeństwo. Pamiętam, że mieli tam kupę map, starych atlasów, etc. Ten antykwariat znajdował się gdzieś w okolicach Rynku, tylko ni hu hu nie pamiętam ulicy. Dorwałam ostatnio XIX-sto wieczny atlas świata ( a właściwie mój ex mi go przytargał), jest w kiepskim stanie ale to biały kruk i nikt nie chce mi się podjąć jego wyceny . Wiem, że Ci Państwo byli "oblatani" w temacie i pewnie mogliby mi pomóc, tylko nie pamiętam jak do nich trafić (o ile dobrze kojarzę to gdzieś w pobliżu galerii Mleczki było) i czy jeszcze ten ich antykwariat istnieje .
A może mogłabyś mi polecić jakieś inne miejsca ? Zbieram głównie klasykę - pierwsze wydania, mapy, atlasy i dzieła filozoficzne.
poszukam tego, o ktorym piszesz i zrobie male rozeznanie wsrod znajomych. ja to antykwariatowy laik jestem, neistety ale moi znajomi znaja i korzystaja z uslug [ze sie tak wyraze]
Stary 2008-04-23, 10:29   #4638
snowqueen
Zakorzenienie

Cześć dziewczęta

Tak jak MagJa zrobiłam sobie przymusowy odwyk od Wizażu. Od soboty miałam tyle na głowie, ze dopiero dzisiaj czuję lekki luz. Naweet na fitness nie miałam czasu Nie mogę doczekać się weekendu.

Podczytywałam Was jednak troszke

zizou gratulacje! Spóźnione troszkę, ale szczere

Mnie do takich poważnych decyzji niespieszno.. Tak jak tru myslę, że najpierw musiałabym pomieszkać razem z chłopakiem. Póki co nie zanosi się

Poza tym widziałam, że pytałaś o Lucidity, ja mam nr 06 Od dłuższego czasu używam tylko jego, podkresla mi suche skórki, ale nic lepszego nie znalazłam. A na Hydrabio UV bardzo dobrze się trzyma i zapewnia mi piękną, gładką i lekko matową cerę od rana do nocy. Clinique czasem przesuszał mnie tak, ze zaczynałam się swiecić.

isa współczuję z powodu problemów z zębami, mam nadzieję, że obejdzie się bez drastycznych rozwiązań i wszystko będzie ok Ja z RE mam dwie torebki - jedną ogromną, brązową, ale dość szybko zaczeła mi się niszczyć... Drugą mam malutką, czerwoną, taką retro, uwielbiam ją i wygląda przeslicznie
Dzisiaj skocze chyba do H&M, zobaczyć, co tam nowego.

Aga fajnie masz z tym Krakowem, ja też bym się chętnie wybrała... Na razie się jednak nie zanosi

A tak ogólnie, to nadal trzymam się dzielnie na odwyku, przybyły mi tylko 3 żele pod prysznic Nivea - w sumie to mama je kupiła w Superpharmowej promocji. Jestem nieoczekiwanie zachwycona melonowym

W maju pozwolę sobie na jedną-dwie nagrody kosmetyczne i nadal będę trwała w ascezie Dobrze mi idzie, cieszy mnie zużywanie i nie mam potrzeby nowych zakupów. Dziwne, bo dziwne, ale faktycznie odwyk mi pomógł

Za to wpadłam w sidła All i nakupiłam ostatnio mnóstwo ciuchów dla siebie i mojej mamy Aż boję się liczyć, ile kasy wydałam.. Z jednego nałogu w drugi

I jeszcze wczorajsza historia łazienkowa snow.. Tyle lat golenia się pod pachami maszynką Gilette, zero zacięć przez cały czas, a wczoraj wyślizgnęła mi się z ręki, przejechała mi po skórze i zacięłams ię po raz pierwszy... i to w dodatku na piersi Boli
Jestem ciekawa, czy komukolwiek na świecie zdarzyło się coś tak absurdalnego
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 10:30   #4639
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
poszukam tego, o ktorym piszesz i zrobie male rozeznanie wsrod znajomych. ja to antykwariatowy laik jestem, neistety ale moi znajomi znaja i korzystaja z uslug [ze sie tak wyraze]
Dziękuję , będę bardzo wdzięczna .

Stary 2008-04-23, 10:36   #4640
zizou
Zakorzenienie

snow ja jestem mistrzynia zaciec nogi w lecie - tragedia, kolana, ksotki, lydki... cala lazienka we krwi, no bo leje sie z tego jak ze swini zazynanej pod pachami idzie mi lepiej, ale tez pare razy zacielam sie w dziwnych miejscach, jak ramie na przyklad [nie pytajcie jakim cudem ].
kolor lucidity niezmiernie mi pasuje i chyba zainwestuje w niego. ostatnio uzywam tylko pudru z probki od Ciebie, clinique poszedl w odstawke i wyszlo mi to na dobre. musze przehandlowac blendeda i kupic lucidity tylko wlasnie zapomniala, jaki to kolorek
Stary 2008-04-23, 10:47   #4641
emememsik
po prostu Em :)

0306, ja w okolicach rynku znam chyba jeszcze tylko antykwariat na ul. Stolarskiej i jeden (choć w nim nigdy nie byłam) mniej więcej na placu Wszystkich Świętych, koło kościoła oo. Dominikanów.
Stary 2008-04-23, 10:52   #4642
snowqueen
Zakorzenienie

zizou no w sumie nie napisałam nawet jaki to Ciesze się, że Ci służy, mogłam wysłać więcej... A próbowałaś tej bazy RS?

Mnie się bardzo podoba efekt kuleczek GT Lotosu jeszcze nie testowałam, ale myślę, że w tym tygodniu to nastapi

Ja golę się tylko pod pachami, nogi traktuję depilatorem, a bikini robię woskiem u kosmetyczki Ale jeszcze jak byłam nastolatką zacięłam się na ścięgnie Achillesa i do tej pory mam bliznę

Wiecie, że dzisiaj w empiku z okazji Dnia Książki są 3 książki w cenie 2 Idę tam dziś przepuścić trochę pieniędzy
Stary 2008-04-23, 10:55   #4643
emememsik

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Wiecie, że dzisiaj w empiku z okazji Dnia Książki są 3 książki w cenie 2 Idę tam dziś przepuścić trochę pieniędzy
A na empik.com książki z katalogu krajowego -25%.
Stary 2008-04-23, 10:58   #4644
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Wiem Ale w sumie bardziej się opłaca 3 w cenie 2, więc pognam do salonu Zwłaszcza, że w nim wszystkie książki są objęte promocją, a ja chcę kupić głównie po angielsku książki
Stary 2008-04-23, 10:59   #4645
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
zizou no w sumie nie napisałam nawet jaki to Ciesze się, że Ci służy, mogłam wysłać więcej... A próbowałaś tej bazy RS?

Mnie się bardzo podoba efekt kuleczek GT Lotosu jeszcze nie testowałam, ale myślę, że w tym tygodniu to nastapi

Ja golę się tylko pod pachami, nogi traktuję depilatorem, a bikini robię woskiem u kosmetyczki Ale jeszcze jak byłam nastolatką zacięłam się na ścięgnie Achillesa i do tej pory mam bliznę

bazy jeszcze nie probowalam, narazie mam wzgledny spokoj z naczynkami [uspokoily sie na wiosne, ale pewnie w lecie, po sloneczku beda znow szalec] i trzymam ja na specjalna okazje jak mnie przyburaczy to bedzie jak znalazl.
Twojej odsypki uzywam codziennie od dwoch tygodni a jeszcze tego pudru jest sporo gruntownie go potestowalam, na podkladzie, na kremie, na serum silikonowym, na filtrze bez serum... no na wszystkim i lezy na mnie dobrze i jest lepszy od klinika.

to ja do empiku tez sie przejde - dzieki za cynk ostatnio polykam ksiazki, jedna noc i juz nie mam czego czytac wiec pora uzupelnic ksiegozbior

nogi to ja tez od czasu do czasu traktuje depilatorem, ale czasami w pospiechu traktuje je maszynka... skutki oplakane, bo zamiast spodniczki wkladam spodnie
Stary 2008-04-23, 10:59   #4646
emememsik

Cytat:
Wiem Ale w sumie bardziej się opłaca 3 w cenie 2, więc pognam do salonu
No chyba, ze ktoś nie może znaleźć trzech książek w podobnych cenach.
Stary 2008-04-23, 11:06   #4647
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
bazy jeszcze nie probowalam, narazie mam wzgledny spokoj z naczynkami [uspokoily sie na wiosne, ale pewnie w lecie, po sloneczku beda znow szalec] i trzymam ja na specjalna okazje jak mnie przyburaczy to bedzie jak znalazl.
Twojej odsypki uzywam codziennie od dwoch tygodni a jeszcze tego pudru jest sporo gruntownie go potestowalam, na podkladzie, na kremie, na serum silikonowym, na filtrze bez serum... no na wszystkim i lezy na mnie dobrze i jest lepszy od klinika.

to ja do empiku tez sie przejde - dzieki za cynk ostatnio polykam ksiazki, jedna noc i juz nie mam czego czytac wiec pora uzupelnic ksiegozbior

nogi to ja tez od czasu do czasu traktuje depilatorem, ale czasami w pospiechu traktuje je maszynka... skutki oplakane, bo zamiast spodniczki wkladam spodnie
U mnie ta baza powoduje świecenie. Dobrze, że nie kupiłam jej w ciemno. Czaję się tylko na Urgent Relief i krem na dzień.
Lu mnie też przesusza, ale bliżej mu do ideału niż klinikowi, któremu obnize ocenę na KWC.

Ja nóg maszynką nie ruszałam odkąd dostałam depilator. Boję się, że znowu odrosną mocniejsze, a teraz mam spokój.

Życze udanych zakupów ksiązkowych

Cytat:
No chyba, ze ktoś nie może znaleźć trzech książek w podobnych cenach.
Tez prawda Ja jednak planuję znaleźć
Stary 2008-04-23, 11:22   #4648
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:

Mam jedną torebkę z Re, wielką czerwoniastą z kolekcji jesiennej i właśnie muszę ja oddać do naprawy, bo ucho się urwało. rzyrafka ma taką samą czarną i też ją naprawiała, także torebki z Re mimo iż wyglądają lepiej wcale nie są takie trwałe Niemniej jednak tam też rzuciłam okiem na aktualną kolekcję, tyle że nic mi w oko nie wpadło.

Cytat:
Jak już przy torebkach jesteśmy, to mi sie spodobała w Avonie jedna taka jasnoniebieska Bo wszedzie w sklepach czarne, czerwone, zielone i żółte a takich błękitnych, chabrowych czy turkusowo-morskich itp. kolorków nie ma A ja ostatnio jestem niebiesko-lubna
Poza tym ja jestem wybredna jeśli o torby chodzi(generalnie w ogole w kwestii ubioru jestem wybredna ), bo mi się musi coś spodobać od 1. wejrzenia, inaczej odpada Dlatego jak wchodzę do sklepu i coś mi wpadnie w oko to się na to czaję lub kupuję od razu jak mam kasę.

EDIT: Aaaa, jaka piękna Tylko na All za 115 zł Ciekawe ile w Solarze kosztuje, bo na All napewno zawyżyli cenę
Ta z Solara też fajna, muszę i tam zajrzeć. Tylko szkoda, że w Kaziu mogę sie natknąć na kogoś, kogo niekoniecznie chcę widzieć

Cytat:
W maju pozwolę sobie na jedną-dwie nagrody kosmetyczne i nadal będę trwała w ascezie Dobrze mi idzie, cieszy mnie zużywanie i nie mam potrzeby nowych zakupów. Dziwne, bo dziwne, ale faktycznie odwyk mi pomógł
U mnie też działa. Już mnie tak łatwo nie kuszą kosmetyki, kupuję to, co niezbędne i zamierzam w tym postanowieniu trwać dalej, z tym, że jako 1 maj oznacza koniec mojego odwyku, to nie omieszkam sobie czegoś w nagrodę kupić. Tylko jeszcze nie wiem czego Ale coś wymyślę

Cytat:
Za to wpadłam w sidła All i nakupiłam ostatnio mnóstwo ciuchów dla siebie i mojej mamy Aż boję się liczyć, ile kasy wydałam.. Z jednego nałogu w drugi
Mam podobnie. Kasę zaoszczędzoną poniekąd na kosmetykach wydałam na staniki i ciuchy Ale dobrze mi z tym, bo prędzej czy później i tak bym musiała takie wydatki poczynić.

Cytat:
I jeszcze wczorajsza historia łazienkowa snow.. Tyle lat golenia się pod pachami maszynką Gilette, zero zacięć przez cały czas, a wczoraj wyślizgnęła mi się z ręki, przejechała mi po skórze i zacięłams ię po raz pierwszy... i to w dodatku na piersi Boli
Jestem ciekawa, czy komukolwiek na świecie zdarzyło się coś tak absurdalnego
Dobra z Ciebie artystka

Cytat:
Cytat:
Dzięki, dziewczyny, za cynk o empikowej promocji
Stary 2008-04-23, 11:34   #4649
snowqueen
Zakorzenienie

MagJa gratuluję wytrwania w odwyku Ja też musiałam odświeżyć szafe, w sumie jakbym kupowała w sklepach, to wydałabym pewnie więcej, udało mi się upolowac parę ciuchów naprawdę okazyjnie

Aaaa i mierzyłam ten stanik Triumpha, który wklejała pakostai na mnie wyglądał koszmarnie, 70B było za szerokie i dodatkowo spłaszczył mi biust Szkoda.

Dziewczyny właśnie dostałam smsa - Sephora dni VIP -20% na wszystko za okazaniem smsa 24-26.04
Stary 2008-04-23, 11:43   #4650
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
0306, ja w okolicach rynku znam chyba jeszcze tylko antykwariat na ul. Stolarskiej i jeden (choć w nim nigdy nie byłam) mniej więcej na placu Wszystkich Świętych, koło kościoła oo. Dominikanów.
Dzięki , obaczję co tam mają.
Pewnie ten mój pobyt w Krakowie zakończy się kilkoma godzinami spędzonymi w Wierchach, gdzie przepuszczę więksość kasy, potem powłóczę się po antykwariatach, gdzie wydam resztę , a na inne przyjemności nie starczy mi ani czasu, ani kasy .
Zresztą najprawdopodobniej będę zmuszona dokonać dodatkowego zakupu w postaci kurtki. Na sezon zimowy schamiłam się i kupiłam systemowego Campusa, za którego zapłaciłam ok. 450zł i po pierwszym deszczu okazało się, że kurtka przepuszcza wodę . Z reklamacją nie chce mi się szarpać, kolega kiedyś reklamował u nich buty i przeżył horror.
Cóż tak to jest jak człowiek robi pozorne oszczędności , trzeba było dołożyć i kupić Alvikę albo Mello'sa i byłby spokój.
No nic mam do wyboru - moknąć w czasie deszczu, albo kupić nową kurtkę.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości