|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
Cytat:
W takim razie obadam sama. Ale z tego, co widzę na stronie, nie mają nic dla mnie. No ale obadać nie zaszkodzi
|
|
|
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam się do tematu ^^"
|
|
|
|
#4624 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
), ale i tak nie mogłam tego dobrze rozprowadzić na mojej suchej i dziwnej skórze. Chyba za ciężki dla mnie. Natomiast ciekawa jestem, jaki będzie DW Light.A co będzie w paczuszce? Moja chyba wpadła w łapy UC (albo listonosz chory), jeszcze nigdy tak długo nie czekałam.
|
|
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dorzuce jeszcze Aloes Karaibski i z olejkiem z Palmy Malezyjskiej (czy jakos tak )Gardenie mialam ale to zupelnie nie taka gardenia jakiej oczekiwalam i szybko sie z nia rozstalam ![]() Z TBS najbardziej lubie serie White Musk i Cassis Rose masla do ciala srednio zachwycajace ale mam akurat balsam graperuitowy i zaluje ze z tej serii nie ma chociaz mgielki do ciala Kulki sa dobre dla normalnych/srednich karnacji -mialam wersje brazujaco-rozsiwietlajaca,fajna,byl am zadowolona ale z racji,ze nie szaleje za brazerami poszly w swiat Teraz kusi mnie wiosenna laczka ale cena studzi moj zapal i obawiam sie,ze jednak moze byc za ciemna ale wyglada bardzo kuszacohttp://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=345820620
|
|
#4626 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kolorówka póki co szczególnie mnie nie interesuje, ale pędzelkom się przyjrzę ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana, właśnie sobie zrobiłam plan nowego zakupu - środek wspomagający porost włosów o nazwie Nisim
![]() MagJa ładne te torebeczki, ja generalnie wolę torby z RE, bo te z H&M choć fajne mi się wydają mało trwałe(tzn. w większości nie mają zamka tylko zatrzask i te uszka takie liche a ja noszę w torebkach zawsze 100 kg różnych rzeczy ); właśnie w RE ostatnio w Kaziu był wysyp toreb i to same wielkie, podobała mi się jedna taka średnia, ale była w kolorze wściekło-różowym
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam jedna torebke z h&m, ktora kocham i nie szanuje wcale
jest materialowa, szara, formatu a4. i wciaz, pomimo kilku sezonow na karku, trzyma sie swietnie. troche jedynia stracila kolor, ale nie rzuca sie to w oczy. i kiedy w koncu skonczy swoj zywot to ja chyba sie poplacze ze smutku.
|
#4629 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja noszę torebki monstrualnych rozmiarów, wypchane po brzegi i zawsze mam problem ze znalezieniem ich w torebce. Kiedyś wynajmowałam kawalerkę w rynku, centralnie nad najmodniejszą knajpą Opola (zresztą skandal, knajpa zajmuje pomieszczenia dawnego Teatru Trzynastu Rzędów) i by odstac się do drzwi na klatkę musiałam przejść przez ogródek piwny. Oczywiście pod drzwiami przypominałam sobie o kluczach leżących gdzieś na dnie torby, którą wysypywałam zawsze na progu nieodmiennie wzbudzając poruszenie wśród ogródkowych gości ._________________________ _________________________ _____________ Krakowianki, a gdzie macie tego TBSa ? Na długi weekend majowy jednak jadę w góry i potrzebuję kilku rzeczy, m.in. nowych treków, dotąd zawsze kupowałam Scarpy i zamierzam pozostać im wierna. Jako, że w sprzęt zaopatruję się zawsze w Wierchach, to w najbliższych dniach wybieram się do Krakowa .
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
TBS jest w galerii kazimierz
|
#4631 |
|
Zadomowienie
|
To jeśli starczy mi czasu i nie poszaleję za bardzo w Wierchach i w ulubionym antykwariacie, wybiorę się "pooglądać te cudeńka
.A propos tego antykwariatu, jak mnie własciciele zobaczą to chyba pzrepędzą na cztery wiatry , bo wiecznie molestuję ich telefonicznie o jakieś książki. Od trzech lat nagabuję o pierwsze wydanie "Ziemi" Zoli, niestety strasznie ciężko ją dostać nawet w innych wydaniach. Gdyby jednak udało im się ją w końcu dla mnie zdobyć, całowałabym po rękach
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
a ten antykwariat to gdzie?
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Jak już przy torebkach jesteśmy, to mi sie spodobała w Avonie jedna taka jasnoniebieska
A ja ostatnio jestem niebiesko-lubna Poza tym ja jestem wybredna jeśli o torby chodzi(generalnie w ogole w kwestii ubioru jestem wybredna ), bo mi się musi coś spodobać od 1. wejrzenia, inaczej odpada EDIT: Aaaa, jaka piękna Tylko na All za 115 zł Ciekawe ile w Solarze kosztuje, bo na All napewno zawyżyli cenę
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2008-04-23 o 10:20 |
|
|
|
#4634 |
|
Zadomowienie
|
Na św. Marka bodaj, u Wójtowiczów, pewnie znasz
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4636 |
|
Zadomowienie
|
Ziz, to może pomożesz mi? Jakieś 4-5 lat temu kumpel zaprowadził mnie do antykwariatu prowadzonego przez stare Żydowskie małżeństwo. Pamiętam, że mieli tam kupę map, starych atlasów, etc. Ten antykwariat znajdował się gdzieś w okolicach Rynku, tylko ni hu hu nie pamiętam ulicy. Dorwałam ostatnio XIX-sto wieczny atlas świata ( a właściwie mój ex mi go przytargał), jest w kiepskim stanie ale to biały kruk i nikt nie chce mi się podjąć jego wyceny . Wiem, że Ci Państwo byli "oblatani" w temacie i pewnie mogliby mi pomóc, tylko nie pamiętam jak do nich trafić (o ile dobrze kojarzę to gdzieś w pobliżu galerii Mleczki było) i czy jeszcze ten ich antykwariat istnieje .A może mogłabyś mi polecić jakieś inne miejsca ? Zbieram głównie klasykę - pierwsze wydania, mapy, atlasy i dzieła filozoficzne.
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczęta
Tak jak MagJa zrobiłam sobie przymusowy odwyk od Wizażu. Od soboty miałam tyle na głowie, ze dopiero dzisiaj czuję lekki luz. Naweet na fitness nie miałam czasu Nie mogę doczekać się weekendu.Podczytywałam Was jednak troszke zizou gratulacje! Spóźnione troszkę, ale szczere Mnie do takich poważnych decyzji niespieszno.. Tak jak tru myslę, że najpierw musiałabym pomieszkać razem z chłopakiem. Póki co nie zanosi się Poza tym widziałam, że pytałaś o Lucidity, ja mam nr 06 Od dłuższego czasu używam tylko jego, podkresla mi suche skórki, ale nic lepszego nie znalazłam. A na Hydrabio UV bardzo dobrze się trzyma i zapewnia mi piękną, gładką i lekko matową cerę od rana do nocy. Clinique czasem przesuszał mnie tak, ze zaczynałam się swiecić. isa współczuję z powodu problemów z zębami, mam nadzieję, że obejdzie się bez drastycznych rozwiązań i wszystko będzie ok Dzisiaj skocze chyba do H&M, zobaczyć, co tam nowego. Aga fajnie masz z tym Krakowem, ja też bym się chętnie wybrała... Na razie się jednak nie zanosi ![]() A tak ogólnie, to nadal trzymam się dzielnie na odwyku, przybyły mi tylko 3 żele pod prysznic Nivea - w sumie to mama je kupiła w Superpharmowej promocji. Jestem nieoczekiwanie zachwycona melonowym W maju pozwolę sobie na jedną-dwie nagrody kosmetyczne i nadal będę trwała w ascezie Dobrze mi idzie, cieszy mnie zużywanie i nie mam potrzeby nowych zakupów. Dziwne, bo dziwne, ale faktycznie odwyk mi pomógł Za to wpadłam w sidła All i nakupiłam ostatnio mnóstwo ciuchów dla siebie i mojej mamy Aż boję się liczyć, ile kasy wydałam.. Z jednego nałogu w drugi I jeszcze wczorajsza historia łazienkowa snow.. Tyle lat golenia się pod pachami maszynką Gilette, zero zacięć przez cały czas, a wczoraj wyślizgnęła mi się z ręki, przejechała mi po skórze i zacięłams ię po raz pierwszy... i to w dodatku na piersi Boli ![]() Jestem ciekawa, czy komukolwiek na świecie zdarzyło się coś tak absurdalnego
|
|
|
|
#4639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
snow ja jestem mistrzynia zaciec
nogi w lecie - tragedia, kolana, ksotki, lydki... cala lazienka we krwi, no bo leje sie z tego jak ze swini zazynanej pod pachami idzie mi lepiej, ale tez pare razy zacielam sie w dziwnych miejscach, jak ramie na przyklad [nie pytajcie jakim cudem kolor lucidity niezmiernie mi pasuje i chyba zainwestuje w niego. ostatnio uzywam tylko pudru z probki od Ciebie, clinique poszedl w odstawke i wyszlo mi to na dobre. musze przehandlowac blendeda i kupic lucidity tylko wlasnie zapomniala, jaki to kolorek
|
#4641 |
|
po prostu Em :)
|
0306, ja w okolicach rynku znam chyba jeszcze tylko antykwariat na ul. Stolarskiej i jeden (choć w nim nigdy nie byłam) mniej więcej na placu Wszystkich Świętych, koło kościoła oo. Dominikanów.
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
zizou no w sumie nie napisałam nawet jaki to
Ciesze się, że Ci służy, mogłam wysłać więcej... A próbowałaś tej bazy RS? Mnie się bardzo podoba efekt kuleczek GT Ja golę się tylko pod pachami, nogi traktuję depilatorem, a bikini robię woskiem u kosmetyczki Ale jeszcze jak byłam nastolatką zacięłam się na ścięgnie Achillesa i do tej pory mam bliznę ![]() Wiecie, że dzisiaj w empiku z okazji Dnia Książki są 3 książki w cenie 2
|
|
|
|
#4643 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twojej odsypki uzywam codziennie od dwoch tygodni a jeszcze tego pudru jest sporo to ja do empiku tez sie przejde - dzieki za cynk nogi to ja tez od czasu do czasu traktuje depilatorem, ale czasami w pospiechu traktuje je maszynka... skutki oplakane, bo zamiast spodniczki wkladam spodnie
|
|
#4646 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#4647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lu mnie też przesusza, ale bliżej mu do ideału niż klinikowi, któremu obnize ocenę na KWC. Ja nóg maszynką nie ruszałam odkąd dostałam depilator. Boję się, że znowu odrosną mocniejsze, a teraz mam spokój. Życze udanych zakupów ksiązkowych ![]() Cytat:
Ja jednak planuję znaleźć
|
||
|
|
|
#4648 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale coś wymyślę ![]() Cytat:
Ale dobrze mi z tym, bo prędzej czy później i tak bym musiała takie wydatki poczynić.Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa gratuluję wytrwania w odwyku
Ja też musiałam odświeżyć szafe, w sumie jakbym kupowała w sklepach, to wydałabym pewnie więcej, udało mi się upolowac parę ciuchów naprawdę okazyjnie ![]() Aaaa i mierzyłam ten stanik Triumpha, który wklejała pakostai na mnie wyglądał koszmarnie, 70B było za szerokie i dodatkowo spłaszczył mi biust Szkoda.Dziewczyny właśnie dostałam smsa - Sephora dni VIP -20% na wszystko za okazaniem smsa 24-26.04
|
|
|
|
#4650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie ten mój pobyt w Krakowie zakończy się kilkoma godzinami spędzonymi w Wierchach, gdzie przepuszczę więksość kasy, potem powłóczę się po antykwariatach, gdzie wydam resztę , a na inne przyjemności nie starczy mi ani czasu, ani kasy .Zresztą najprawdopodobniej będę zmuszona dokonać dodatkowego zakupu w postaci kurtki. Na sezon zimowy schamiłam się i kupiłam systemowego Campusa, za którego zapłaciłam ok. 450zł i po pierwszym deszczu okazało się, że kurtka przepuszcza wodę ![]() . Z reklamacją nie chce mi się szarpać, kolega kiedyś reklamował u nich buty i przeżył horror. Cóż tak to jest jak człowiek robi pozorne oszczędności , trzeba było dołożyć i kupić Alvikę albo Mello'sa i byłby spokój.No nic mam do wyboru - moknąć w czasie deszczu, albo kupić nową kurtkę.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

W takim razie obadam sama. Ale z tego, co widzę na stronie, nie mają nic dla mnie. No ale obadać nie zaszkodzi

masla do ciala kosztuje 65
i tyle wiem. kulki widzialam - strasznie ciemne. byly tez fale - jasniejszy odcien calkiem aldny 
), ale i tak nie mogłam tego dobrze rozprowadzić na mojej suchej i dziwnej skórze. Chyba za ciężki dla mnie. Natomiast ciekawa jestem, jaki będzie DW Light.
dorzuce jeszcze Aloes Karaibski i z olejkiem z Palmy Malezyjskiej (czy jakos tak
)

?
, bo wiecznie molestuję ich telefonicznie o jakieś książki. Od trzech lat nagabuję o pierwsze wydanie "Ziemi" Zoli, niestety strasznie ciężko ją dostać nawet w innych wydaniach. Gdyby jednak udało im się ją w końcu dla mnie zdobyć, całowałabym po rękach 
Tylko na All za 115 zł
Ale coś wymyślę
. Z reklamacją nie chce mi się szarpać, kolega kiedyś reklamował u nich buty i przeżył horror.