|
|
#121 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II
Cytat:
Cytat:
ja bym nie brała tego no wez bez sensu jeden obraz to twoja przeciez prezentacja nie jego masz na temat i to sie liczy nie słuchaj go wcale Cytat:
ja to przez dolne zeby mialam krzywy zgryz xD różowe xD ide na 39 i pół tasiemiec - wciaz mam nadzieje ze sie rozkreci i bedzi eciekawszy |
|||
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co siedze od 20 minut w oknie i mam zagwozdke. Na Rafinerii Gdańskiej pojawił sie jakiś wielki dziwny obiekt świecący pomijam fakt ze sama rafineria wygląda jak nowy jork ale co to moze byc
ide patrzec dalej uruchamiam moja lornetke
|
|
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
uważaj bo cie kosmici porwią i zaraz bedziesz na polu z kukurydzą w stanie Ohaio LOL
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dziką stację benzynową na przeciwko swojego domu
Zawsze jak auta pod szopę jadą to znaczy, że tankuja oranżadę Ale powoli się zwijają na jadna stronę, bo z drugiej będą stawiali mi nowy ośrodek zdrowia ![]() z opisem nic nie wyjdzie, bo za dużo literek
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak kopci ![]() ale nocą wygląda magicznie tylko ten baner teraz ;/:P Ufo mi sie kiedys wydawało że widze jak sie opalalam na plaży a to sie okazało że to mi motyl latał nad głowa;D 1zdjecie małe świecące kropki po lewej to mój blok
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
kajdanki czerwone
Siokoladkaaa aż sie sama zaśmiałam do siebie XD Ty beboku! A ja czasem sobie musze tak pokrzyczeć ![]() Ej fakt jak byłam mała to ten rura - park ...to było coś
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam dziewczynki, dokończę film i spać.
Jutro pewnie napewno bedę nieznośna z powodu aparatu więc chyba za długo jutro tu też nie posiedzę Jakoś teraz mam mieszane uczucia do tego, sama nie wiem, może to przewrażliwienie, bo juz wiem jak to będzie ? I tak myśle, czy by czasem nie odpuścic ?Tż zostawił u mnie zapalniczkę Szkoda, że fajencja mu nie wypadła Była by zgrana parka
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
ejj co taka cisza?? albo zas mi sie ent sypie i nie wswietla wszytkiego ;>??:P
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Katerina nie możesz teraz zrezygnowac.. dasz radę...
a ja zmykam palulu... tż już krzyczał, żebym późno spać nie posza a ja jeszcze musze kąpciu ![]() dobranoc erotycznych
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Ale żeście namachały
Na wstępie witam nowe dziewczyny Siokoladka, ja w wakacje co rok jestem w Gdańsku na jeden dzien, ale liczy się jeżdzę do kina wtedy kilka lat temu byłam nawet w środku rafinerii, jak mój tata jeździł jeszcze z paliwem![]() Paulina kajdanki czeeerwone ![]() Klaudens ja omawiam równiez film, więc będę puszczała fragment. Robię prezentację i biorę ze sobą latopa ![]() Wiecie co? Byłam dziś u fotografa zdjęcie sobie zrobiłam.. a teraz przeżyłam szok. Mój TŻ wziął tą większa odbitkę do domu i pokazał mamie, a ona pochwaliła MOJĄ fotkę![]() a pamiętacie jak mówiłam, że mnie nei lubi.. chyba jakiś cud![]() Moja mama idzie na wesele i kupiła sobie za***iaszczą sukienkę. A że mamy taką samą figurę, postanowiłam ją przymierzyć. Założyłam, pokazuję się, a TŻ z uśmiechem: "No slicznie wyglądasz, jakbyś była w ciązy...."
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
włóczka - to wszytsko przez to, że człowiek czasami musi przechodzić cos dwa razy,a ten drugi jest gorszy od pierwszego
Chociaż z sexem mam inaczej Co kolejny to lepszy ![]() I znowu będzie, że tylko o jednym piszę ![]() dobraNocka ![]() _________________________ _ Ale wiecie co ? Przez same te gumeczki widze różnicę, bo mi wypchały jedynki do przodu i odrazu lepiej Tak optymistycznie mnie to napawa
|
#136 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ja posiadam rozówe
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
strasznie konserwatywna jest .. nie dopuszcza mysli ze my mozemy :sex: choć wie o tym ..wie ze biore tabsy nie powinna sie martwic ale wiem ze mnie nie pusci a my tak marzylismy o nocy razem ;( a dzis tzta mama podobno do siski 10letniej tzta " madziu w przyszlym tygodniu zostaniesz z klaudia i z pawłem na noc" a tż szok przezył . szkoda ze moja mama wsz.zwali ..
|
|||||
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm... no sama nie wiem. U mnie chata wolna będzie w maju pewnie, a TŻtowi problemów robić nie będą.![]() Kurcze, dziwię się moim rodzicom Ze spokojem przyjęli to, że jedziemy razem nad morze i że będzie spali w jednym pokoju na jednym łóżku... czy z nimi coś nei tak?
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
klaudens ale to jest Twoja prezentacja nie tego kolesia, więc bierz to co Ty chcesz i co Ci pasuje.
Paulina ja bym wolała czerwone. siokoladka pierwsze zdj. jest suuuper ![]() niqska a ja nie moge na Ciebie zagłosować w tym drugim konkursie. Ja tam naszczęście mam fajnych teściów, chociaż czasami nie wiem czy teściowa mówi poważnie czy w żartach, no i jednak dalej się ich wstydze ;p No i zawsze się boje spytać mamy czy mogę iść do Ł. na noc, albo czy on może zostać. W taki sposób przez 3lata spędziliśmy razem tylko 4 noce
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mama mojeto TŻta mnie nie lubi od samego początku, czesto mowi TZtowi jaka to ja nei jestem a to tu za gruba, a to tu za chida, a to za blisko sie do niego przysuwam itd![]() Moja ex-teściowa to był anioł. Przekochana, przecudowna. Druga mamusia moja no ale cóż, nie mozna miec wszystkiego Rozczulila mnie kiedyś jak wróciła z miasta i daje mi coś. Patrzę, a to takie grube skarpetki niebieskie z "ABS-ami", jak noszą małe dzieci, bo nigdy nei chciałam w kapciach u nich chodzić I powiedziała, że to dlatego, że jej synowa przezbiębić się może...
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
Insomnia to przewalone z taką teściową
Uciekam spać, bo rano trzeba wstać i iść do lekarza, a później do szkoły zanieśc plan i zdj. (które wyszły bardzo fajnie, a myślałam że będzie tragedia) Dobranoc
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
|
|
|
#141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest mi b.przykro z tego powodu .dobrze ze mama nie robi halo ze w piatek na noc na domowkę z tżtem prawdopodobnie pojedziemy Cytat:
eh no ja wlasnie tez sie b.boje spytac , ze zaraz powiedza ze jakas "hej do przodu jestem " i my przez prawie 2lata mieliśmy, hę 2 noce -sylwek i raz u mnie jak bylismy mlodzi i glupi i nie wiedzielismy co to sex + 2 noce z kolezanka na jednym łozkuCytat:
ale tak ogolnie to jej chyba juz nawet nie lubie,ciagle krzyczy,nie potrafi sobie radzic z mezem i wykorzystuje mojego tzta zebyscie wiedziały co on musi w domu robić a matka nawet obiadów mu nie robi ...
|
|||
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście, tata mojego TŻta mnei lubi, a to on zawsze ma ostatnie zdanie we wszystkim![]() Ja też myślałam, że bedzie tragiczne te moje zdjęcie, no ale wyszło jako tako, po japońsku Innym się podoba![]() Ja tez za moment mykam, bo jutro o 8 rano jadę do Ostrołęki na jazdę 7 godzin w Pandzie w 5 osób umręęęęęęęęęęęęęęęę![]() Kolorowych
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
Dzin dobry dzierwczynki
u mnie TZ ma swoje kapcie w domu wiec problemu nie ma a ja u niego zadko bywam wiec mi nie potrzebne my moze 4 wspolne noce spedzilismy ale niedlugo czeka nas 3 miesiace wspolnych nocy nawet ostatnio mama mnie sie pyta gdzie ja mieszkac bede ja mowie ze z TZtem a ona "aaa dobrze" i nic juz nie mowila ale juz nie moge sie doczekac jej kazania przed wyjazdem |
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez nuziii Czas edycji: 2008-04-24 o 15:01 Powód: dopisek |
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehh ale jestem zestresowana
![]() najpierw byłam u lekarza, różne rzeczy się mnie pytała no i się stresowałam później w szkole nauczycielka mi jednak spr. ten plan prezentacji- heh źle cały- napisała mi od nowa, ale ja jeszcze go muszę poprawić pod swoją prezentacje i jej to wysłac na maila, a to jest dla mnie b. stresujące
|
|
|
#147 |
|
Wtajemniczenie
|
Connect dasz jakoś rade
http://swiatastor.pl/klub/konkurs/galeria/7 GŁOSUJCIE NA MNIE ![]() |
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
Connect sie nie stresuj jeszcze troche i wakacje. pomysl ze jeszcze miesiac i calkowita wolnosc
![]() Niqska zaglosowane |
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie spędziłam z TŻ żadnej wspólnej nocy więc nie narzekajcie, że 3 czy 4 noce to dla Was mało...
Mam nadzieję, że napiszę dziś plan prezentacji... zobaczymy co z tego wyjdzie... Byłam dzisiaj w szkole.. i ogólnie to było bardzo nie przyjemnie... wszyscy się kłócą i w ogóle... im bliżej końca tym wszystkie kłótnie się nasilają... A i mam już roletki.. i sąsiad wreszcie nie będzie mnie podglądał ...
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki paulina
![]() wywloczka ja tam ni echodze do szkoly w dooopie mam a mnie podgladają wszyscy z wieżowca :/ ja z tż spędziłam może z 10 nocy ? 8czy 9 nocy pod namiotem i jedna noc umnie w domq |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

ale nagrodami to byś się podzieliła za takie wsparcie 
Jak nie, to ładną masz hehe 

ide patrzec dalej uruchamiam moja lornetke

na jeden dzien, ale liczy się

czy z nimi coś nei tak?
ale ciągle wierzy...