|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Fajne foteczki.Z każdej kolekcji chętnie bym coś przygarnęła,lub też mam i bardzo lubię.Przy małej ilości buteleczek nie ma problemu,które dziś użyć .
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Sylion - Gratulacje! Bardzo mi się podoba Twoja kolekcja, jest taka... no nie wiem... wydaje się całością
No i dużo mamy wspólnego ![]() Kagan - jak na kolekcyjkę, to całokiem sporo tych flakonów Bardzo mi się podoba zwłaszcza żółta Nina i 212 Sexy (którą sama posiadam)Mendosito - widzę, że jako jedne z nielicznych na forum lubimy klasycznego Rush'a Gratuluję zbioru!
|
|
|
|
#423 |
|
Wtajemniczenie
|
agaa13, Lynn ( życzę Ci, abyś szybko miała swoje Kenzo,euphorie i Aliena) burn-it-up, Paulinka_S, Zielona30 dziękuję
![]() Mendosita gratuluję kolekcji. Ty chyba jesteś moja zapachowa siostra nebraska dziękuję bardzo Ta żółta Nina to przyleciała do mnie jako taki strzał w ciemno na spróbowanie( było jej troszeczkę ) i teraz zastanawiam się, gdzie mogę ją kupić. Czy polować na All, czy poczekać do maja, aż polecę do UK i tam szukać.
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno tu nie byłam, a tu takie zatrzęsienie nowych kolekcji, pozostaje mi tylko wszystkim Właścicielkom serdecznie pogratulować!!!!
Nie jestem w stanie sklecić niczego więcej, zaraz sobie nasyce oczy zdjęciami! |
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łączy nas m.in Euphoria ![]() Poza tym widzę u Was kilka innych wspaniałości |
|
|
|
|
#426 |
|
Zadomowienie
|
Ja szczerze zazdroszkę kazdej kolekcji, w której jest moje upragnione i stesknione Kenzo Amour
|
|
|
|
#427 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie Choć zdarzają się dni, kiedy zupełnie nie ma co na siebie włożyć ![]() Cytat:
Bardzo lubię ![]() Ja Tobie również gratuluję Fajnie mieć siostrę Euphoria, mimo swej w zasadzie prostoty ma to niesamowite "coś", jest piękna i nie zraża mnie wcale jej ogromna popularność. Cytat:
|
|||
|
|
|
#428 |
|
Raczkowanie
|
witajcie,
od jakiegoś czasu podczytuję forum z ukrycia i postanowiłam, ze najwyższy czas się ujawnić. pomyślałam, że to będzie najlepszy wątek na powitanie i krótkie przedstawienie. to co tu pokażę trudno nazwać kolekcją, ale mam nadzieję, że na dobry początek wystarczy. W perfumy "wpadłam" ładnych parę lat temu, a zaczęło się od Venezii - moja miłość aż po grób. No i zaczęło sie testowanie, sprawdzanie, szukanie... i wniosek, że o ile sporo zapachów mi się podoba, to tak naprawdę mało woła "musisz mnie mieć" . tak więc kolekcja skromna, póki co. I choć wśród znajomych uchodzę za lekkie perfumowe dziwadło, to dopiero tutaj widzę, jak mało wiem, wąchałam i znam. i ile jeszcze chciałabym sie dowiedzieć i wracam do przekopywania wątków.. pozdrawiam!
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy serdecznie, BlueSummer
![]() Piękny i niebanalny zbiór, gratuluję. Czy mogłabyś opisać wszystkie zapachy? Nie mam pewności co do dwóch zapachów.
|
#430 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i po kolei, od góry:- Amarige Givenchy - Venezia Pastello (pomyłka TŻ... ale i tak zużyta) Laura Biagiotti - Coco Mademoiselle Chanel - Skin Trussardi - Dalissime Salvadore Dali - Elle YSL - Chapeau Bleu Marina Picasso - Elle E. Armani - Egoiste Chanel - Euphoria Calvin Klein i mini: - Venezia Laura Biagiotti - Roma LB - Paris YSL - Dalissime - Eau de Rochas - Dolce Vita Ch. Dior - Bulgari pour Femme i tak się zastanawiam, co było powodem wątpliwości..
|
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
kasiakrecik uroczy zbiorek i jaka milutki flakon Flowerbomb!
isa666 Fajna kolekcja i urocza Baby Doll sylion ślicznie prezentuja się twoje skarby! Łączą nas Smok i Angel ![]() Kagan zgrabna kolekcja, uwielbiam Les Belles, a Casmir niedawno wykończyłam ![]() Mendosita chociaż nie łączy nas nic, to chętnie widziałabym w moim towarzystwie osobę tak pachnącą ![]() BlueSummer widzę moje ulubione Skin . Miła kolekcja z ślicznymi miniaturkami
|
|
|
|
#432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie bliska memu sercu Nina Szwedka i cudny biały flakon Amour (mam 30tkę fuksję i nie ukrywam, że chętnie bym podmieniła) Gratuluję! Łączy nas jedynie Amourek, ale kolekcja podoba mi się bardzo. Harmonijna i kobieca. Cytat:
a Dalissime kiedyś stłukła moja kota. Pachniała przez miesiąc cały... Kolekcja niebanalna i intrygująca. Brawo!
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
sylion świetna kolekcja kiedys miałam CdG ale zupełnie nie przypadł mi do gustu
![]() Kagan śliczna kolekcja, w moim stylu ![]() Mendosita kusząca kolekcja ![]() BlueSummer śliczności! mogłabyś opisać zapach Chapeau Bleu Marina Picasso?
|
#434 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Blue Summer- witaj na Perfumach! |
|||
|
|
|
#435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy wspólne HC, Coco M. i Scenta ![]() Cytat:
widzę następną wielbicielkę Aliena Też go bardzo lubię, choć ostatnio wydałam bo miałam mały przesyt. Jednak wiem że prędzej czy później i tak do mnie wróci ![]() Gratuluję pięknych flaszek ![]() BlueSummer, witamy Piękne masz skarby
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje fajnego zbioru Szczegolnie Euphorii i Elle
|
|
|
|
|
#437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zapach jest generalnie z drzewnych, raczej ostry, bardzo wyrazisty, a jednocześnie taki... ciepły Nuty to oakmoss, zielona mandarynka, wetiwer, mango i lilia. dla mnie jak rozgrzana orientalna polana, jeśli jest coś takiego...dziękuję za wszystkie miłe słowa i powitania
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() I ja postanowilam wkleic moja mala kolekcje. Niestety niektore butelki juz na wykonczeniu jak np. Nina Ricci czy Organza. |
|
|
|
#439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lubię oglądać flaszki, po których widać, że są używane. Pełne flaszki budzą smutek...
|
|
#440 |
|
Zadomowienie
|
Ooo,widzę moje kochane Gucci edp II,poza tym Poison,Cinema,Dune,Organz a... lubię te zapachy
i moja dawna miłość - Nina. Świetny zbiór Bulba! Chyba mamy podobny gust
|
|
|
|
#441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem czy nie wroce rowniez do NR bo na dnie zostalo juz kilka kropel niestety
|
||
|
|
|
#442 |
|
Zadomowienie
|
Gucci II to jedyne perfumy które zużyłam do końca i tak jak u Ciebie - do tej pory jedyne które mam zamiar kupić poraz drugi
coś jest takiego w tym zapachu że się za nim tęskni P.S. Co to za mała,okrągła flaszeczka między Niną i Poeme?
|
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A miniaturka o ktora pytasz to Attraction
|
|
|
|
|
#444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#445 |
|
Zadomowienie
|
To niestety prawda
dlatego teraz poluję na balsam,może będzie lepiej z tą trwałością...
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Piekne kolekcje, dziewczyny. A "początkujące" niech się nie peszą, bo to dopiero początek, teraz to już pójdzie "z górki" i się ani nie obejrzycie, jak kolekcja zacznie się rozrastać w postępie geometrycznym.
Ja swoją uaktualnioną kolekcję wkleję w weekend, ale póki co wypiszę jak ona wygląda: Świeżaki: - Green Tea EA - Image Cerrutti - Osmanthus Interdite - AA Angelique Lilas - Trussardi Skin Kwiatowe: - Sunflowers EA - Splendor - Icebergg Twice - Rose Chic Sephora Słodziaki: - Kenzo Jungle - Diesel Zero Plus - Miel de Bois Odlewki bądź wspólne zakupy: - Safran Troublant - Dzongkha - Messe de Minuit - Shaal Nur Zdjęcia wrzuce przez weekend, bo tak na sucho bez zdjęc to jakoś mniej ciekawie wygląda...
|
#447 |
|
Wtajemniczenie
|
Kota, Ata77, Camila1983, Mendosita, mariolasl, martwa papuga, olik04, MoniaK dziewczyny dziękuję bardzo
Oj papużko nic z tej podmianki nie będzie też wielbię moją białą buteleczkę BlueSummer, Bulba1 gratuluję Wam serdecznie waszych kolekcji |
|
|
|
#448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja kolekcja przypomniała mi, że bardzo lubię Dune i Contradiction. Cytat:
w pełną flaszkę Histoire d’Eau mogę gapić się długi czas odczuwając coś zupełnie innego, niż smutek. Niemniej, z myślą przewodnią postu Eiri się zgadzam.
|
|
#449 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bluesummer super kolekcja. zazdraszczam Ci skin ![]() Cytat:
|
|
#450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niezwykły zbiór. Większość zupełnie niemoja, ale trzy pierwsze: - Green Tea EA - Image Cerrutti - Osmanthus Interdite wspaniałe i bardzo dla mnie ślinogenne. Czekam na foty. Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

Twoja kolekcja przypomniała mi, że bardzo lubię Dune i Contradiction.
Niemniej, z myślą przewodnią postu Eiri się zgadzam.