Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-23, 15:41   #1561
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III

joanna bedzie dobrze.. w koncu tz was napewno bardzo kocha i dlatego tak pracuje by wam niczego nie braklo

my po 3 godzinnym spacerze.. umeczylam sie ale szukalismy parasolki do wozka.. znalezlismy fajna deltima 45zl. poszukam jeszcze na allegro i jak bedzie gdzies taniej to zamowie a jak nie to kupimy ta ze sklepu (mam 5% znizki bo tam bralismy wozek, krzeselko do karmienia..)

no i kupilam sobie fajne czarne spodnie z kantem w lumpku kolo nas.. dalam 20zl i nogawki sa idealne.. nie musze skracac

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 15:49   #1562
JOANNA16
Zakorzenienie

sama już nie wiem co on chcę
wkurza mnie bo jak ma chwilkę to woli jechać np.do lasu popatrzeć czy jesy drzewo na sprzedaż (męża tata z bratem mają firmę zoribą parkiet i mąż u nich pracuje tzn.się w domu) i to jest do dupy do idzie do roboty na 8 i czasem do 20 roi szlak człowieka moze trafic

apropo jak to jest u was? jak idziecie z mężem np.w parku albo po miescie to trzymacie się za ręce?
mój TŻ nie chce mówi że to dla gówniarzy wkurza mnie to bo zzachowuj się jakby się mnie wstydził
Stary 2008-04-23, 16:15   #1563
Kancia
Zakorzenienie

kropka u nas uniwersalne parasolki sa za 30 zł

JOANNA my sie nie trzymamy bo wózek nie pozwala ale zawsze sie trzymalismy

Juleczka wiedziałą, ze to trzydniówka

a my po seansie było fajowo, moje dziecko mnie co raz bardziej zaskakuje był bardzo grzeczny najpierw oglądał ze mna z 40 min film siedzac na kolankach, pozniej poszlismy zjesc, posiedzial w wózeczku pogadał i pojadł chrupków a pozniej smigał z Blaneczka po podłodze
Jak na faceta przystało to najpierw całował ja w stopy a pozniej... łapał za pupe ale Blaneczka sobie z nim poradziła
stwierdzam, ze moje dziecko robi sie co raz bardziej ucywilizowane szkoda, ze w nocy zachowuje sie jak dzikus
Stary 2008-04-23, 16:48   #1564
Anula123
Zakorzenienie

GG do Anula123

JOANNA u nas jest różnie. Jak wychodzimy gdzieś z dziećmi to nie ma jak się trzymac za ręce. A to wózek, a to jakaś torba. Ale ostatnio nam się udało wyskoczyć bez dzieci, to wziął mnie za rękę. Aż sama byłam zdziwiona.

Ale radzę Ci z nim pogadać. Też ostatnio mieliśmy mały kryzys i rozmowa wszystko wyjaśniła

kanciu to fajnie że wypad do kina się udał. My może w niedzielę wybierzemy się do zoo.

juleczko to dobrze, że się wyjaśniło

barwa to dobrze, że oczko wraca do normy

A ja na razie jestem na etapie zapuszczania włosów. Byłam dziś u fryzjera, żeby tylko lekko podciąć tył i troszeczkę wycieniować , żeby się lepiej układały. Może wytrzymam.

I dziś w końcu zarezerwowałam hotel na nasz wyjazd majowy. Jedziemy do Bochni
Stary 2008-04-23, 16:54   #1565
Kancia
Zakorzenienie

Anula a co jest ciekawego w Bochni ja to nie mam pojecia gdzie mozna jechac w Polsce to nie byłam prawie nigdzie

moje dziecko chodzi wzdłuz łozeczka i to co raz sprawniej a jeszcze tydzien temu dopiero uczył sie wstawac dzis nawet puszczał sie jedna ręka i stara sie chodzic do przodu trzymajac sie poręczy a nie boczkiem
Stary 2008-04-23, 16:57   #1566
kropka241
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JOANNA16 Pokaż wiadomość
trzymacie się za ręce?
mój TŻ nie chce mówi że to dla gówniarzy wkurza mnie to bo zzachowuj się jakby się mnie wstydził
jak jestesmy z wozkiem to sie nie trzymamy ale jak Adrian jest w nosidelku to tak

my uwazamy ze robienie sobie malinek jes dziecinne i nigdy takich rzeczy sobie nie robimy (byloby mi glupio sie tak w pracy pokazac) ale buziaki czy przytulenie na spacerze to jak najbardziej

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
kropka u nas uniwersalne parasolki sa za 30 zł
a my po seansie było fajowo, moje dziecko mnie co raz bardziej zaskakuje był bardzo grzeczny najpierw oglądał ze mna z 40 min film siedzac na kolankach, pozniej poszlismy zjesc, posiedzial w wózeczku pogadał i pojadł chrupków a pozniej smigał z Blaneczka po podłodze
Jak na faceta przystało to najpierw całował ja w stopy a pozniej... łapał za pupe ale Blaneczka sobie z nim poradziła
stwierdzam, ze moje dziecko robi sie co raz bardziej ucywilizowane szkoda, ze w nocy zachowuje sie jak dzikus
te uniwersalne tam byly po 35zl ale byly tylko czerwone lub rozowe albo oliwkowa a do naszego wozka (jasno szary) to pasuje jak piesc do nosa..

a twoj Adriano to taki sam podrywacz jak moj ale Blanka twarda sztuka

Stary 2008-04-23, 17:01   #1567
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

joannah, z TŻ wszystko się ułoży, tylko pogadajcie tak szczerze, to jest najlepsze. facetowi trzeba jasno i prosto wyłożyc o co biega, bo inaczej nie zrozumie.

Cieszę się, że u Matiego to tylko trzydniówka, juleczko. na udane nocki.

Kanciu, jak Ty z jakimś tekstem wyskoczysz... ... ucywilizowany, mówisz? niezłe.

U mnie ból zębów ciąg dalszy , i wreszcie zarejestrowałam się do zębologa. na sobotę, do tego czasu chyba pożrę wszystkie tabletki przeciwbólowe, które mam w domu, bo nie ma dnia bez bólu. i jestem cała w stresie, a w sobote rano to pewnie z płaczem pojadę na wizytę, tak się boję. Wpierw wyleczę wszystkie dziurawce, a potem pójdę wyrwac trzy popsute ósemki, wciąż się zastanawiam, czy na żywca czy w narkozie.

iwka, nie potrafię się napatrzeć, jakie Werka ma śliczne włoski.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-23, 17:05   #1568
Anula123
Zakorzenienie

GG do Anula123

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
Anula a co jest ciekawego w Bochni ja to nie mam pojecia gdzie mozna jechac w Polsce to nie byłam prawie nigdzie
Najstarsza w Polsce kopalnia soli. I... nie wiem co jeszcze ale nigdzie już nie było miejsc. Ale atutem jest to że w hotelu jest basen o wymiarach olimpijskich i fajne Spa.
Stary 2008-04-23, 17:11   #1569
kropka241
Zakorzenienie

Lea a probowalas gozdzika possac.. znieczula

Anula bochnia to rzut beretem do krakowa.. moze pojdziemy na kawe jak bedziesz w okolicy??

Stary 2008-04-23, 17:23   #1570
Anula123
Zakorzenienie

GG do Anula123

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Anula bochnia to rzut beretem do krakowa.. moze pojdziemy na kawe jak bedziesz w okolicy??
Bardzo chętnie
Stary 2008-04-23, 18:31   #1571
minisia
Zakorzenienie

lea hmmm z ta narkozą to zależy ile będziesz miałą robione to i czy małe dziurki czy większe, ale jakbym się miała bać bólu to wzięłabym znieczulenie

juleczka Buziaczki dla Matiego Dobrze, ze to trzydniówka - tak jak podejrzewałam

JOANNA tak jak dziewczyny radzą - porozmawiaj szczerze z mężem, bo taka atmosfera, twoje zastanawianie się do niczego nie prowadzi, a takie coś jest niezdrowe dla związku. Ja zawsze jak mi coś leży na sercu to mówię wprost i rozmowa to podstawa

Byliśmy w trójeczkę na spacerku, Hania pospała, potem pohuśtała się na huśtawce i wróciliśmy niedawno do domku dotlenieni.

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
http://suwaczki.maluchy.pl/li-19141.png
minisia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-23, 19:05   #1572
kropka241
Zakorzenienie

Minisiu podpisuje sie rekami i nogami pod tym co powiedzialas.. nie ma co ukrywac co nas boli i liczyc ze druga strona sie domysli

Stary 2008-04-23, 19:16   #1573
evemamaoliwki
Rozeznanie

GG do evemamaoliwki

Weroniczko Kochana Wszystkiego Naj Naj Naj..........

Iwka to karmienie butlą, Oliwcia jest na Nutra
Werka ma śliczne włoski a zdjęcie w ogrodniczkach boskie, wydaje się taka "dorosła"

Joanna, tak tak porozmawiaj z TŻ i wszystko się wyjaśni. Mój też jest zaganiany a do tego jest maniakiem sportu więc jak tylko ma okazję to czmycha

Ajanna, powiedz mi jak to jest z mlekiem sojowym i jego przetworami. Kupiłam małej dzisiaj deserek z mleka sojowego z morelą i zastanawiam się czy mogę to jej dać
Aaa i podawałaś może kaszę gryczaną błyskawiczną (bezglutenowa) i makaron bezglutenowy bo też kupiłam w zdrowej ż. dla Oliwci.

Anula
w Bałtowie jest Park Jurajski tu masz linka http://www.baltow.info/atr_baltowski_park.htm
mają fajne atrakcje i właśnie wybieramy się w weekend majowy na wycieczkę.
To jest niedaleko Ostrowca Św.
Są też inne atrakcje, np stary młyn po którym oprowadza młynarz, jest zwierzyniec i inne.

Juleczko super że już po chorobsku.

Ewa
fajnie, że macie juz nowy wózek ładniutki

My dzisiaj jak wybyłyśmy po 11 to przyszłyśmy na 16 do domu Wstąpiłam do lumpiku i nakupowałam Oliwci super ciuszków, bardzo się cieszę bo za grosze obkupiłam małą
Stary 2008-04-23, 19:39   #1574
Kancia
Zakorzenienie

dziewczyny czy wysypka od pieluszki moze sie poszerzac??
Stary 2008-04-23, 19:44   #1575
evemamaoliwki
Rozeznanie

GG do evemamaoliwki

Kanciu z tego co wiem to pieluszkowa wysypka obejmuje tylko miejsca styku pieluchy ze skórą, czyli pupa, brzuszek i okolice ale chyba nie poszerza się dalej

edit jak macie ochotę to zerknijcie
http://wiadomosci.onet.pl/1482602,26...,kioskart.html

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-23, 19:57   #1576
katia21
Rozeznanie

GG do katia21 Send a message via Skype™ to katia21

Witajcie !!

Nie mam za wiele czasu - zreszta jak prawie zawsze - więc krótko.

Weroniczko i wszczyscy "zalegli" solenizanci - wielkie buziaczki od ciocii katii.

Kanciu - odzywam się głównie w Twojej sprawie. Kacper miał już dwa razy odparzenie i ono się zawsze poszerza, tzn zaczyna się od małych czerwonych punktów a może się stać potem bardzo duże, ale nie rozszerza się "poza pieluszkę".

Ajanna - przyłączam się do pytania eve o produkty sojowe.

I mam dla was nowinę. Nestle wypuścił na rynek pierwsze jogurty dla dzieci. Nazywają się "Misiowy jogurt". Wczoraj widziałam reklamę w gazecie. Ja je będę podawać na zmianę z danonkami tzn jeden raz w tygodniu danonek, a w nastepnym tygodniu jogurcik itd.
katia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 20:01   #1577
Kancia
Zakorzenienie

kurcze czyzby to uczulenie na buraki ale tylko na plecach
Stary 2008-04-23, 20:08   #1578
Patrilla
Zakorzenienie

kanciu tak na szybko - Pola sie po buraczkowej straszliwie odparza i nie chce jeść zupki może to to ...
Stary 2008-04-23, 20:18   #1579
kropka241
Zakorzenienie

Kancia u nas tez dupcia odpazona zawsze po barszczu dlatego nie daje czesto choc Adi-Ładi lubi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-23, 20:24   #1580
JOANNA16
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny za wsparcie

rozmawiałam chwilkę z tż przeprosił mnie zobaczymy co będzie dalej
Stary 2008-04-23, 20:50   #1581
iwka2002
Wtajemniczenie

GG do iwka2002

Buziaki wieczorkiem,

dziękujemy za życzonka wszystkim pamiętającym o nas ciociom i dzieciaczkom.

Po fatalnej nocy Weronika w sumie spała w dzień 4.5 godziny.A kupka była wyjątkowo brzydka zielonkawa, twarda i ze śluzem, wieczorna ciut lepsza, ale będę obserwować. Czy ząbkowanie może wpływać na kupkę

Niestety znowu były problemy z zaśnięciem i skończyło się zasypianiem razem ze mną w naszym łóżku- z dobrym skutkiem. A dopiero co się chwaliłam,że Werka zawsze spi w swoim łóżeczku. TŻ ją już przełożył do łóżeczka i śpi dalej- zobaczymy co ta noc przyniesie. Dziewczyny czy to możliwe ,że zęby- taki niepokój i okropny płacz, no darcie się, a na rękach u mamusi jakby od razu przechodziło. Czy to może jakieś jej fanaberie???
Nic nie czuję na dziąsełkach, ale może to dopiero się wykluwa. Ona nie jest histeryczką, więc póki co nie podejrzewam jej o złośliwość.

Bioderka ok-nast. wizyta to kontrola chodu jak będzie miała 14 miesięcy. Ciekawe czy już będzie wtedy chodziła, bo coś się nie zapowiada. Co do zmian na dekoldzie prawdobodobnie potówki + bakteria. Mam maść.

kaNCIU- CZYTałam ,żE BURACZKI MOGą UCZULAć I POR TEż- dość silne alergeny. Co do pieluszek to Wercia dostała wysypki na całym ciele po pampersach, bo jak zmieniłam na Huggisy to juz po pierwszej pieluszce była poprawa. Ale u WAs pewnie buraki. A swoją drogą to nie myślałam,że dupka może się odparzać po konkretnych składnikach z jedzenia, składalam to na karb niewłaściwej pielęgnacji i bogatej diety, ale nie konkretów.

juleczko- to się lekarka pospieszyła z tym antybiotykiem.Werkę też po trzydniówce wysypało na calutkim ciele, nawet główce. Też obstawiałam u Was trzydniówkę, bo to jednak za duża temp. na zęby była. Chociaż...

lea- bądź dzielna u dentysty, narkoza to nie jedyne wyjście, są przecież zastrzyki znieczulające miejscowo

.
iwka2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 21:24   #1582
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Wpadłam tylko poczytać, bo ząb boli.

Wiecie, nigdy nie zauważyłam, żeby Maks miał coś nie tak po buraczkowej, a je od dawna. Ale skoro taka opinia większości, to może rzeczywiście Apusia właśnie burak dopadł, Kanciu.
Zmykam , pa.pa.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 21:27   #1583
juleczka1980
Zadomowienie

GG do juleczka1980

Mamy malutką Patrycję . Waży 3,400g i mierzy 58 cm . Do 17 męczyli szwagierkę, bo o pół cm rozwarcia postępowało, ale w końcu zaczęły jej sinieć stopy i powiedziała lekarzowi że już na prawdę nie da rady dłużej... więc o 18 zrobili cesarkę. Mam nadzieję, że jutro lub pojutrze wybierzemy się do niej zobaczyć malutką .

Mati zrobił się niemożliwy... normalny histeryk! Cały dzień miauczy, marudzi, dosyć sporo dzisiaj spał (pewnie jeszcze odsypia chorobę), jakiś taki bez humoru był. Mam nadzieję że następne dni będą już lepsze . Troszkę przez tą chorobę babcia przyzwyczaiła Matiego do noszenia i teraz mamy skutki...

Lea, trzymaj się kochana u dentysty . Ja też zawsze panikuję, szczerze mówiąc nie zdecydowałabym się na narkozę . Ja bym się bała że się nie wybudzę .

Kanciu, u nas nigdy nie było uczulenia na buraczki, a Mati prawie każdą zupkę dostawał z buraczkami. Moja mama zawsze robi swoje buraczki w słoiki więc dodawałam już takie ugotowane pod koniec gotowania zupek. I nigdy nic się nie działo, nawet nie wiedziałam, że mogą uczulać .

JOANNA16, będzie dobrze . A co do trzymania się za ręce na spacerach, to jak idziemy z wózkiem to nie ma jak, ale jak jesteśmy tylko we 2 to zawsze mąż pierwszy mnie łapie za rękę.

Iwka, Wercia słodkości

Kanciu, bardzo się cieszę, że wasz wypad do kina się udał no i że Apuś robi taakie postępy w chodzeniu . Buziak dla niego .
juleczka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-23, 22:23   #1584
ajanna
Wtajemniczenie

Eve, Katia: co do soi, to jeśli dzieci nie są alergikami, to myślę, że w 10-11. msc-u można zacząć dawać jakieś jej przetwory. trudno mi powiedzieć konkretnie, bo nie widziałam składu. ja chciałam czekać z soją aż chłopcy skończą rok, bo są alergikami, ale nie wytrzymałam dawałam im jogurt sojowy brzoskwiniowy bio - Olaf go uwielbia a Igor niezbyt. i dziś podałam pierwszy raz trochę tofu (serka sojowego) tak na spróbowanie. Igor miał b czerwoną buźkę, ale tylko z jednej strony i teraz trudno mi orzec, czy to błyskawiczna (po 15 min) reakcja na to tofu, czy słońce czy jeszcze coś będę obserwować. z tymi strączkowymi, to podawanie można zacząć od kiełków - wrzucić trochę świeżych kiełków do zupy pod koniec gotowania. trzeba pamiętać, że soja zawiera bardzo dużo białka, więc albo soja albo mięso, żeby nie obciążać za bardzo małego przewodu pokarmowego.

Kancia: u nas zapalenie pieluszkowe zawsze było tylko w obrębie pieluszki. a skoro jest na plecach, to może mały leżał na plecach i się spocił? bo często jest tak, że coś uczula - jakaś chemia albo jedzenie, a uczulenie pojawia się na skórze pod wpływem dodatkowego czynnika drażniącego - potu, śliny, słońca itp.
ajanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-24, 04:53   #1585
evemamaoliwki
Rozeznanie

GG do evemamaoliwki

Cześć
Za nami KOSZMARNA noc Iwka u nas dzisiaj działo się to co Ty piszesz Oliwcia budziła się kilka razy w nocy z płaczem, nie wrrrrrróc z wrzaskiem , nie wiedzieliśmy o co biega i mam wrażenie że to mogą być zęby. Uspokajała się z trudem po kilku minutach na rękach. Oliwcia też na ogól bardzo mało płacze więc jestem .A co do kupek to chyba przy zębach mogą być inne, nie wiem czy to prawda ale słyszałam o wolniejszych kupalach wtedy.
Buziaczki dla Was Kobietki

Ajanna
dziękuję w takim razie wstrzymam się jeszcze z tym jogurtem bo Oliwcia ma 8 m-cy

Joanna widzisz super, mam nadzieję że już będzie ok Co do trzymania się za łapki to my zawsze jak idziemy bez wózka

Kanciu dla Apusia za szybkie postępy

Dobra lecę do mojego malucha, do wieczorka kochane i słonecznego dnia
Stary 2008-04-24, 06:00   #1586
juleczka1980
Zadomowienie

GG do juleczka1980

Cześć Mamuśki!

U nas znów gorzej . Mati dostał mega wodnistego kataru i płacze bo nie może zasnąć. Oczyściłam mu nocha fridą, na tyle na ile pozwolił i teraz jęczy bo jeszcze by pospał a tu dupa . Zła jestem... jak nie urok to sraczka!

Eve dla Ciebie i Oliwki, miejmy nadzieję, że to zębole
Stary 2008-04-24, 06:45   #1587
Kancia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia21 Pokaż wiadomość
Kanciu - odzywam się głównie w Twojej sprawie. Kacper miał już dwa razy odparzenie i ono się zawsze poszerza, tzn zaczyna się od małych czerwonych punktów a może się stać potem bardzo duże, ale nie rozszerza się "poza pieluszkę".
Cytat:
Napisane przez Patrilla Pokaż wiadomość
kanciu tak na szybko - Pola sie po buraczkowej straszliwie odparza i nie chce jeść zupki może to to ...
Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Kancia u nas tez dupcia odpazona zawsze po barszczu dlatego nie daje czesto choc Adi-Ładi lubi
Cytat:
Napisane przez iwka2002 Pokaż wiadomość
.

kaNCIU- CZYTałam ,żE BURACZKI MOGą UCZULAć I POR TEż- dość silne alergeny. Co do pieluszek to Wercia dostała wysypki na całym ciele po pampersach, bo jak zmieniłam na Huggisy to juz po pierwszej pieluszce była poprawa. Ale u WAs pewnie buraki. A swoją drogą to nie myślałam,że dupka może się odparzać po konkretnych składnikach z jedzenia, składalam to na karb niewłaściwej pielęgnacji i bogatej diety, ale nie konkretów.
Cytat:
Napisane przez juleczka1980 Pokaż wiadomość
Mamy malutką Patrycję . Waży 3,400g i mierzy 58 cm . Do 17 męczyli szwagierkę, bo o pół cm rozwarcia postępowało, ale w końcu zaczęły jej sinieć stopy i powiedziała lekarzowi że już na prawdę nie da rady dłużej... więc o 18 zrobili cesarkę. Mam nadzieję, że jutro lub pojutrze wybierzemy się do niej zobaczyć malutką .

Kanciu, u nas nigdy nie było uczulenia na buraczki, a Mati prawie każdą zupkę dostawał z buraczkami. Moja mama zawsze robi swoje buraczki w słoiki więc dodawałam już takie ugotowane pod koniec gotowania zupek. I nigdy nic się nie działo, nawet nie wiedziałam, że mogą uczulać .

Kanciu, bardzo się cieszę, że wasz wypad do kina się udał no i że Apuś robi taakie postępy w chodzeniu . Buziak dla niego .
Cytat:
Napisane przez evemamaoliwki Pokaż wiadomość

Kanciu dla Apusia za szybkie postępy

slicznie dziekuje za odpowiedzi i za gratki
nie wiedziałam ze buraki takie moga miec skutki w takim razie buraki odstawiamy dzis juz duzo lepiej zeszło z plecków a zostało tylko na kosci ledzwiowej a na pleckach po bokach sucha skórka własnie wysmarowałam małego alantanem i przechodzi rekonwalescencje

lea trzymam kciuki za detyste

iwka,eve, Juleczka buziolki dla maluszków zeby były spokojniejsze

u nas wali słonce na maksa ale Adrian cos marudnawy ale przejdziemy sie na spacerek z 2 razy jak sie uda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.JPG (84,5 KB, 29 załadowań)
Stary 2008-04-24, 07:40   #1588
Patrilla
Zakorzenienie

O ja moja imienniczka gratuluję Ale sie namęczyła dziewczyna
u nas znów pobudka o 5 superrrr nie wiem co sie dzieje niby kladę ja później i i tak klops jestem z deka wykończona a pogoda taka śliczna ze spać mi sie nie chce ...
Stary 2008-04-24, 07:47   #1589
Kancia
Zakorzenienie

Pati Adrian stwierdził, ze o 4 sobie połazi po łozeczku rozbudził sie na maksa wstał i hałasował łozeczkiem bo jak sie trzyam i zacznie sie bujac to strasznie skrzypi ale olałam go wiec postał tak z 20 min i pogadał po czym zaczal kwekac połozyłam go i wstał o 6.30
ale w nocy wstawałam z 5 razy do niego...
Stary 2008-04-24, 07:50   #1590
juleczka1980
Zadomowienie

GG do juleczka1980

Kanciu, super golasek

Patrilko, dzięki , śmiejemy się, że w rodzinie jest Mati i Pati , fajnie się rymuje .

Dziewczyny, mam dylemat... Nie wiem czy powinnam z katarem wyjść na spacer z Matim??? Co byście zrobiły? Potem zadzwonię do naszej pediatry, ale chciałabym poznać wasze zdanie .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości