|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III
a to tylko lejący sie katar nie ropny?
ja bym chyba na chwilke skoczyła ![]() ![]() ![]() tu czytac ![]() http://park.antygen.pl/3_2091_0.html Adrian dzis marudny cos, moze ta wysypka mu dokucza ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1592 |
Zadomowienie
|
Dzięki Kanciu
![]()
#1593 |
Zakorzenienie
|
proszę
![]() Juleczka dlaczego nie ma wiecej zdjec w galerii ![]() dziewczyny jak macie swoje galerię to ja chetnie pooglądam ![]() ![]() no własnie a co z karolinka?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Konto usunięte
|
eve, a Olivka ma już jakieś ząbki?
![]() ![]() juleckzo, jeśli katar nie ejst ropny, to smiało śmigaj na spacer. Maks miał katar non stop do 3 miesiąca życia i dziennie był kilka godzin na podwórku. ![]() No i GRATULUJEMY córeczki Twojej szwagierce. ![]() Wspólczuję nieprzespanych nocy, ![]() Piękna pogoda. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Zakorzenienie
|
ja tez bym poszła jeśli nie ma innych już objawów spacer na świeżym powietrzu tylko na dobre Wam wyjdzie
![]()
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
wiecie co laseczki jeśli chodzi o to trzymanie się za ręce
![]() ![]() dzięki ![]() ![]() ![]() Kanciu świetne zdjęcie GORĄCE BUZI BUZI DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Konto usunięte
|
JOANNA, my też trzymamy się za ręce publicznie, i przytulamy się, i buziaki sobie dajemy,
![]() ![]() A teraz pytanie z gatunku tych głupich: ![]() Czy wciąż zakładacie maluchom na nóżki dwie warstwy przed wyjściem na podwórko? Bo kurcze nie wiem, jak Maksa ubierać. Jak było teraz ostatnie czasy do 15 stopni, to zakładałam zawsze rajtki i na góre cienkie spodenki. A dziś, piękna pogoda, prawie 20 stopni, słonko świeci, wiatru nie ma... i co? Wciąż zakładać rajtki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobrze joanna ![]() Kanciu ja tez wychodzilam z katarkiem jak byl wodnisty ![]() Juleczko ![]() ![]() ![]() duzo zdrowka dla maluskiej a i dla Matuszka rowniez... ja tak sobie myslalam dzis ze jak moj mlody sie budzil co 15 minut to wasze baki spaly ladnie cale nocki.. mam nadzieje (bo teraz juz spi w nocy) ze mu sie nie odwidzi tak jak waszym maluszkom i nie zacznie mnie budzic znowu ![]()
![]() |
#1599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny jak sie cytuje wiecej wypowiedzi niż jedną? bo nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Zadomowienie
|
Wybaczcie ale nie mam siły czytac wszystkiego co napisałyscie
![]() Jak już wiecie Nikola ma zapalenie uszu a do tego przechodzimy teraz wirus grypy żołądkowo-jelitowej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Zakorzenienie
|
Karo wierze ze sie meczycie.. buziaki dla choruskiej
![]() ![]() joanna wielocytowanie: wybierasz wiadomosc ktora chcesz zacytowac jako pierwsza i wybierasz ten plus +" co jest przy odpowiedz.. on sie zmieni na czerwony.. tak samo zaznaczasz kazda kolejna wiadomosc co chcesz cytowac.. a ostatnia poprostu dajesz cytuj i bedziesz miala wsystkie co zaznaczylas ![]()
#1602 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
![]() No i dziękuję w imieniu szwagierki za gratulacje ![]() Kanciu, zdjęć nie ma z powodu lenistwa mojego TŻ'a ![]() JOANNA16, fajnie zrobiłaś z tym pokazaniem TŻ - towi naszych odpowiedzi ![]() ![]() lea35, ja zakładam i rajtuzki i skarpetki i spodnie. Jakoś wydaje mi się , że dopiero jak będzie na prawdę gorąco to można bez rajtów ![]() ![]() ![]() ![]() A co zakładacie na górę? Bo Mati ma body z długim , dres i kurtkę cieniutką na polarze... i zastanawiam się czy nie jest przesadnie ubrany ? kropeczko, mój niestety nie śpi ładnie ![]() ![]() JOANNA16, pod każdym postem są trzy ikonki. Ta środkowa "+ to jest wielocytuj. Klikasz ją przy każdym poście który chcesz zacytować a na koniec odpowiedz ![]() Karo, mega buziole dla Ciebie i dla Niki ![]() ![]() ![]()
#1603 |
Zakorzenienie
|
my na dzisiejszym spacerku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Zakorzenienie
|
Lea moj np mial dzis tylko spodnie dresowe i skarpetki
![]() jak bedzie naprwde goraco to bedzie chodzil bez spodenek w ogole tylko w jakims rampersie i tyle.. oczywiscie nie bede go wystawiac na palace slonko tylko parasolka oslaniac co by sie nie poparzyl ale wczoraj mial rajstopki spodenki i buciki bo bylo chlodniej.. juleczko nie idzie zaden zabek ![]() na gore zakladam albo bluze albo polarek jak jest wiatr.. dodatkowo mamy zawsze kocyk jakby mial zimne lapki to go okrywam wtedy dodatkowo.. ech ja nie jestem zwolenniczka przegrzewania a w nocy Adi ma uchylone okno juz od okolo 2 miesiecy.. a raz tylko jeden mial 3dniowke i raz mial katar ropny.. kiedys kaslal ale od suchego powietrza.. Kancia ales ty ladna.. Adrian tez ale zawsze mnie zachwyca to ze ty taka opalona i ze cera ladniutka.. ja mam mnostwo piegow ktorych nienawidze i co jakis czas krosty mi wyskakuja.. ![]()
#1605 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;7338805] A teraz pytanie z gatunku tych głupich: ![]() Czy wciąż zakładacie maluchom na nóżki dwie warstwy przed wyjściem na podwórko? Bo kurcze nie wiem, jak Maksa ubierać. Jak było teraz ostatnie czasy do 15 stopni, to zakładałam zawsze rajtki i na góre cienkie spodenki. A dziś, piękna pogoda, prawie 20 stopni, słonko świeci, wiatru nie ma... i co? Wciąż zakładać rajtki? ![]() No ja jeszcze zakładam rajstopki pod spodenki. Byliśmy na dworku, teraz Klaudusia śpi, potem obiadek i znowu na dwór. Nareszcie ciepło ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 |
Zakorzenienie
|
co do ubierania to kurka moj Adrian ma okropnie lodowate ręce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Zakorzenienie
|
kanciu Adi nosi kapelusik.. ale wlasnie wtedy jak jst slonecznie, bezwietrznie.. jak wieje to czape z zakrytymi uszkami
![]()
#1608 |
Zakorzenienie
|
no to u nas za mocno wieje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Konto usunięte
|
dzięki za odpowiedzi dziewczyny,
![]() ![]() ![]() kanciu, wyglądacie z Apusiem anielsko. ![]() kropka, jak sobie radzisz z reka w gipsie? jade do miasta, a do Maksa przyjdzie moja mama z młodsza siostra, pójda z nim na plac zabaw, bo pogoda bajeczna. ![]() do potem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1610 |
Zakorzenienie
|
Lea nie kapie mlodego.. naszczescie na klawiaturze pisze oburecznie (palce prawej reki mi zostaly odkryte) nie zmieniam pieluszek z kupa(zasikane tak) ale kupy nie chce miec w razie czego rozmazanej na gipsie wiec to robi tz..
warzywa obieram lewa reka.. gotuje tez.. ciezko jest.. zmywam szczotka dluga..
#1611 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Zakorzenienie
|
Kancia no widzisz mowilam ze ja na intymnie sie zwykle uzewnetrzniam jak u nas nic sie nie dzieje
![]()
#1613 |
Zakorzenienie
|
hehe a co wyczaiłas mnie
![]() ![]() dziewuszki z czym podajecie chlebek maluchom ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 |
Zakorzenienie
|
Kanciu ja daje z dzemem, czasem z serkiem takim kremowym do kanapek.. czasem z szynka..
#1615 |
Zakorzenienie
|
no u nas serki odpadaja, szynka raczej tez bo nie pogryzie tego bo nie ma czym...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Wtajemniczenie
|
karo: współczuję my niedawno całą 5-osobową rodziną to przechodziliśmy
![]() moi chłopcy już od kilku tyg bez rajstop i bez czapek - chyba ze b wieje. dzis ich strasznie cieplo ubralam i na placu zabaw musialam rozbierac i zostali w butach, skarpetkach, spodniach dresowych, body z krótkim i cienkich bawelnianych bluzeczkach z dlugim i itak gorąco było nawet mi - zmarzlakowi ![]() a i dzis Igora wrzuciłam pierwszy raz do piaskownicy ![]() ![]() Kanciu: moi jeszcze na clebek za mali, bo to gluten ![]() Kropka: podziwiam Cię - ale sobie radzisz z tym gipsem ![]()
#1617 |
Zakorzenienie
|
ajanno ja podałam mu chlebek na razie nic sie nie dzieje ale jesli tylko cos bedzie nie tak to nie bede dawac. Co do piaskownicy to zazdroszcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko oczywiscie pamietasz ze piaskownica musiala byc zabezpieczona zeby psy nie mialy tam wstepu.. w psich odchodach jest takie cos co powoduje slepote lub powazne uszkodzenie wzroku u malych dzieci jesli dojdzie do kontaktu z oczami a co do reki to tz mi pomaga tez duzo ![]()
![]() |
#1619 |
Zadomowienie
|
Kanciu, bardzo ładne fotki i dołączam się do zachwytów nad twoją ładną buzią i cerą
![]() Kropeczko, bidulko, umęczysz się z tym gipsem ![]() Też się ostatnio zastanawiałam z czym chlebek dać Matiemu... Czy wy dajecie kawałki chlebka, czy najpierw trochę "przeżuwacie" ? ![]() Ostatnio Mati strasznie chciał moją kanapkę z miodem, to mu troszkę dawałam ale takie już z buzi i starałam się miód zlizywać, bo nie wiedziałam czy on może i właśnie dziś wyczytałam w jakiejś gazecie że miód podobno mocno uczula... ![]() Kropeczko, no z tą piaskownicą to mnie zaskoczyłaś ![]() Ajanna, super, że Igorkowi podobało się w piaskownicy ![]()
#1620 |
Wtajemniczenie
|
Wow!!!!
U mnie 2 strony waszych dzieł wyszły. Ta nocka ok-poza niespokojnym zasypianiem. Smaruje ten dekolt ale cos efektu nie widzę/ wiem,wiem za szybko bym chciała/ Dostałyśmy też maśc do zrobienia na odparzoną dupkę i w żadnej aptece mi nie chcą zrobić ![]() Zaraz zmykam na późny spacerek. Ja ubieram i rajtki i spodenki i w ogóle ją przegrzewam chyba. kanciu- aleś sie rozszalała na tych wypadach. Apuś jest śliczny, po mamusi of course. juleczko- mi przy kaszlu i katarze pediatra wręcz kazała na spacerki wychodzi, warunek: brak gorączki Dobra zmykam, bo mi słońce zajdzie. Do wieczorka.PA
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.