|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Po 6 godzinach męczarni w szkole, wreszcie spokojnie mogę wytchnąć w domu.
Okazało się, że będą nam zmieniać plan... np. w poniedziałek, 2 matematyki... po prostu, plan jeszcze gorszy niż dotychczas. ![]() niefajnie, niefajnie. dzisiaj miałam mieć 2 godzinki wf, już myślałam, że sobie pobiegam, a tu... na dwór wyszliśmy całe 2 godziny, siedziałyśmy i się opalałyśmy ![]() jest taka niesamowita, wakacyjna pogada, w Łodzi, że aż żyć się chce ![]() Ja dzisiaj nieładny obiad zjadłam, bo w sumie nie wiem czy taki można czy nie.. otóż, mięso mielone smażone na patelni teflonowej, bez tłuszczu, z papryka, ogórkiem, takie al'a leczo i nie bardzo wiem, czy było to w porządku... ![]() a i kolejny odnośnik, czy można jeść na south beach parówki drobiowe? rano, na śniadanko surówka [pomidor, ogórek, 2 plasterki szynki drobiowej z warzywami] i takie tam jeszcze, w szkole jabłko gigant, ale nic więcej, a teraz ten obiad.. chyba marzenka dzisiaj brzydko je. ![]() wczoraj sobie wieczorkiem, ładnie poćwiczyłam 500 razy skakanka, 66 brzuszków, 10 skośnych brzuszków, jakieś tam ćwiczonka rozciągające, bieg w miejscu.. i takie tam. teraz mam kolejny cel, nauczyć się szpagatu. Kiedyś umiałam, a jak się później rozleniwiłam, to du.. tyłek blady i nie umiem, ale to taki kolejny cel do zrealizowania ![]() za 2 dni, już imieninki, a za dzień weekend, życie jest pięęękne.
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2008-04-24 o 14:43 |
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeeeeech, tyle opowiadacie o tych jadłospisach, a u nie pustki w lodówce, wiec nic jeszcze dzisiaj nie jadłam.... Nie moge sie doczekac konca dnia w pracy i poleciec na jakies zakupy.
Wczoraj niestety nagrzeszyłam - jadłam sałatke w której były grzanki, ale to jeszcze nic, bo wypiłam dwa piwa! Nie jestem z tego powodu szczesliwa, bo powiedzialam sobie ze piwa pic nie bede, bo sie po nim ciezko czuje... ale cóz... Chyba moja dieta kuleje. Poza ostatnimi grzechami staram sie jednak trzymac zasac IFazy... Cos mi sie jednak zdaje, ze czas juz wlaczyc do diety owoce Zawsze to jakies urozmaicenie I wiecej miesa, ale to równiez wiaze sie z koniecznoscia udania sie do sklepu, na co ostatnio kompletnie nie mam czasu
|
#513 |
|
Zadomowienie
|
to zatkaj nos
chcesz nam potem znowu marudzić jaka to niby jesteś 'gruba' Siostry jestem taka padnięta że szkoda gadać, z pracy wróciłam o 4 a przed 11 już na zajęcia wstawałam i właśnie z nich wróciłam i czekam na butki aż mi pan z dhl przywiezie i idę spać bo dziś znowu do pracy
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
No to zupełnie gdzie indziej. Ja bardziej kolo Ronda Barei. Ale w czerwcu sie i tak wyprowadzam :P
A zeby nie bylo calkiem OT to jadlam dzisiaj: I Ś: pol wieśniaka z suszonymi morelami IIŚ: 3kromki Wasy z mozarella, pomidorkiem, orogkiem i oliwkami <3 |
|
|
|
#515 | |
|
Rozeznanie
|
Witajcie Słońca, należą mi sie wielkie baty....Zjadłam kawałek loda algida krówkowo_śmietankowa, potem jeszcze 5 ciastek maslanych w czekoladzie. MASAKRAAA. Jakos tak mam że w te dni (@) ciężko mi zapanować nad słodkimi pokusami... Wieczorkiem koniecznie godzinka na rowerze.
Cytat:
Tiara cudnie lecą Ci centymetry, moje gratulacje
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, wiem, że tak od czapy, ale znalazłam fajna strone z fajnymi zestawieniami, które mogą się przydać, szcz. IG
![]() http://www.dobradieta.pl/ig.php
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
niezbyt dobrze. jak przerwałam dietę to przytyłam, teraz mam jeszcze więcej do schudnięcia..
![]() uciekł ![]() w razie czego to ja prosze o baty
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
mną mogłyby rządzić pierogi z jagodami i pierogi z serem z buleczka tartą mojej mamy
byłabym ich poslusznym niewolnikiem dobrze ze jagód jeszcze nie ma a co do platkow fitnes: nie mozna???????????? teraz o tym wiem? jak juz wpierdzielilam cala pake 500g w tym tyg.? dobrze ze to wyczytalam, teraz bede chodzic z dala od nich
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
ja kocham pierogi z kapustą i grzybami, i z truskawkami polane śmietaną z cukrem
za to pierogów z twarogiem nie cierpie.. jennuś, fitnessów nie można bo to sam cukier
|
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W rzeczy samej
|
|
#521 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny przeglądając recenzje kosmetyków zachorowałam na to cudeńko http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19119 Coś dla takich bladolicych jak ja, jednak cena nieco zaporowa. Umyłam okienko, spaliłam troszkę te słodkości. Teraz tak sobie myśle że chwilka przyjemności dla podniebienia procentuje centymetrami w biodrach, wrrrr...
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
hihi, śliczne oczko
a ja zmykam na rower taka śliczna pogoda, że szkoda by było w domu siedzieć
|
|
|
|
#524 |
|
Wtajemniczenie
|
czy wy mozecie przestac o pierogach?
![]() ![]() k_asiaczek, weszlam na gg... i mnie wywalilo i nie chce wrocic!
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wymyśliłam, śmieszny 'krem czekoladowy'
ubić 1 białko na sztywno, z 3 słodzikami, póżniej do tego dodać łyżeczkę kakao i dokładnie wymieszać. koniec.
|
|
|
|
#527 |
|
Zadomowienie
|
Szkoda że nienawidze jajek :P
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
ojej. to co Ty jesz na SB? ^^ bo ja w sumie, to dużo jajek jadam.
|
|
|
|
#529 |
|
Zadomowienie
|
Nie pamiętam kiedy ostatnio jajko jadłam *^^*.
Jem wszystko co dozwolone, oprócz jajek i ryb. |
|
|
|
#530 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a Tfuj obiadek raczej ok jesli to miesko chude było, najlepiej z kuraka telik idzie do domu a raczej przeturla sie, o kulą tłuszczu jestem
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo ja przede wszystkim jajka i... tuńczyka jem A Tobie co sie stało?????
|
|
#532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() p.s bez jajek i rybek to ja nie wiem jakbym dała rade. jetem amatorem łososia w każdej postaci P.S II a gdzie mcdulka i PriV
|
|
#533 |
|
Zadomowienie
|
Pomysłów mi chwilowo nie brakuje, jem głównie kurczaka na 1000 sposobów, szpinak, i takie jedno dobre danko
|
|
|
|
#534 |
|
Rozeznanie
|
Hej wszystkim
Ja wrócilam z uczelni. I zjadlam juz obiad-ryba była i ogórek. Zaraz ide robic ptasie blondee. A ma moze któras w Was prównanie kremów wyszczuplających Nivea??? ![]() Chodzi mi o Good-Bye cellulite i My Silhouette . Bo chce kupic jeden z nich i nie wiem który lepsze efekty daje. Chodzi mi o cellulit i wyszczuplenie. Bardzo prosze napszcie cos jesli wiecie jak działają. Patrzyłam na KWC, ale Wam bardziej ufam |
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba musze zroic liste tego co uwielbiam i zaytac czy mozna na II fazie, bo widze ze parowek na II tez niet
na I to wiem ze nie ale na drugiej? kurde, no to sie wkopalam
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
może masz źle dobrany stanik, przy dobrym biust powiniem być na swoim miejscu
szkoda że na brzuch się nie da jakichś dobrze dobranych majtek kupić które go chowają kupiłam dziś obcisłe sztruksy i mam w nich trochę oponkę lezę ćwiczyć ![]() http://www.bra-fitter.prv.pl/
|
#537 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety nie mozna parówek na I. na drugiej nie wiem, ale chyba tez nie.Ale ja jadłam bo zrobilam sobie wyjątek jeden- ze parówki moze (z indyka). I jadłam nawet na I fazie. Max.jedną dziennie. Stwierdzilam ze wędlin nie jem. Są dla mnie za słone. Polędwicy nie jem bo sie brzydze jak lezy w lodówce wiec mi parówki pozostały i jadłam na sniadanie co drugi dzien. Jedną tylko, gotowaną. Nie maja węgli. ,Tylko tłuszcz i białko. Tłuszczu moje mają 14g. chyba.
|
|
|
|
|
#538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego jajecznica, jajko na miekko na twardo hihihi. Powaga, bez jajek to tej diety bym chyba nie przetrwała, bo najszybciej sie je przygotowuje, co jest dla mnie mea wazne. ![]() Nareszcie sobie cos zjemCytat:
![]() Ja parówki ostatnio jadłam jak byłam mała... a było to baaaaardzo dawno temu
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-04-25 o 08:49 Powód: to go nie zmuszą |
||
|
|
|
#539 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To fakt
|
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
AAAAAle mam pyszniutki obiad. Nie wiedzialam, ze naleśniki z soczewicą są TAKIE Yummy !
Wczorajsze byly mdle, ale dzisiaj.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

całe 2 godziny, siedziałyśmy i się opalałyśmy 

wystarczy Marzena 

62,2 juppi juppi ale sie ciesze i napewno sie nie odwodnilam bo regularnie pije i wogole tak jakby moje nerki staly sie mniejsze... hurra hurra

wiec mi parówki pozostały i jadłam na sniadanie co drugi dzien. Jedną tylko, gotowaną. Nie maja węgli. ,Tylko tłuszcz i białko. Tłuszczu moje mają 14g. chyba.