|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trójmiasto zaprasza na pachnące spotkanie!
Dziekuje za mile spotkanie.
W pomniejszanie zdjec pobawie sie za jakis czas i posle je Wam jak obiecalam. Ciesze sie, ze moglam poznac sliczne dziewczyny - Anuschke, Adelajde i Mame Antosia, szkoda jednak, zesmy nie pogadaly jakos dluzej... (Antosiowa mama niczym francuzeczka. I te wielkie oczyska) Monme... coz pisac, moj wielki nochal nie myslil sie nic a nic ![]() Do Koty bylo daleko. Dziewczyny urocze jak zapamietalam. Pozdrawiam Was cieplo
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluję udanego spotkania
![]() Poprosiłabym jeszcze o podpisanie, kto jest kim na zdjęciach, bo kojarzę tylko 3 dziewczyny.
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Miło na Was popatrzeć.
Kota mglisto-romantyczne spojrzenie
|
|
|
#1204 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mamoantosia, czy można wiedzieć, oczywiście jeśli to nie tajemnica, kto jest na zdjęciach? Naturalnie poznaje Kotę, Homyczka, Your Angel, ale pozostałych dziewczyn nie. Mamoantosia, co do pierwszej serii zdjęć z postu 1196, kto jest na trzecim zdjęciu od lewej obok Aniołka? A potem na zdjęciu na dole, kim jest dziewczyna między Homyczkiem a Aniołkiem? No i bardzo mnie ciekawi, ta przemiła dziewczyna na pierwszym zdjęciu z postu 1197, która siedzi obok Koty, w długich brązowych włosach z pasemkami blond w beżowej marynarce? Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2008-04-23 o 23:10 |
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję Ci kochana Tymeno
|
|
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny- milo Was zobaczyc.
(Koto- naprawde pieknie Ci w czerwieni )
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, dopiero przeczytałam posty
, ale widzę, że Tymena już odpisała.
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;7336941]Dziękuję Ci kochana Tymeno
Proszę Kijanko ![]() Tu jeszcze moja fotka trochę obciachana Pokazywałysmy z Coco jak dziewczyny robią ciupki do zdjęć
|
|
|
|
|
#1210 |
|
czyli Endżi
|
Buuu... Jak zwykle wyglądam okropnie na tych zlotowych fotkach
Ja się tak nie bawię Następnym razem ubiorę na głowę papierową torbę
|
|
#1211 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo na tamtym zdjęciu , było słabe światło i ujęcie z boku. Wszystkie pięknie wyglądałyście . A co do Anuschki, to jest pewien szczegół w jej ubiorze, a właściwie biżuterii, który pozwolił mi się domyślać,że to ona
|
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, świetne zdjęcia!
Widac, że spotkanie było udane. Prawie wszystkie wwąchują się w swoje nadgarstki. Cudowności
|
|
|
|
|
#1213 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ładniej wyjść na zdjęciach, to już się chyba nie da. Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2008-04-23 o 23:54 |
|
|
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Tymeno za wyjaśnienia
![]() Coś mi się wydawało, że więcej miało Was być ![]() Świetnie jest Was zobaczyć, bo to zawsze jakaś namiastka tego spotkania, dla osób, których na nim być nie mogło. ![]() Aniołku - wizyta u okulisty się szykuje, jak radzi kijanka
|
|
#1215 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Prawde prawi Irenka Ewo slicznie Tobie w czerwonym,Tymeno przy ciupku widac jakie masz sliczne kosci policzkowe.
|
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Bo naprawdę nic romantyzmu we mnie nie ma...
|
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, było krótko ale przemilutko
![]() fajnie, ze mogłam Was poznac
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Kotuś
a Tymenka Kasiulec jakie dlugie wloski, bosko
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1220 |
|
czyli Endżi
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;7337085]Aniołku, czy u Ciebie wszystko dobrze ze wzrokiem, bo trochę sie obawiam ,ze nie. Koniecznie idź do okulisty.
Ładniej wyjść na zdjęciach, to już się chyba nie da.[/quote] Ta, jasne Dziewczyny, nurtuje mnie to zgaszenie światła Już mnie nie było kiedy nastąpiło to niecodzienne wydarzenie O której godzinie to było? Może to u nich taki sygnał, że zamykają ?
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Aniele jestes tak fotogeniczna i tak sliczna, że na kazdym zdjęciu wyglądasz (jak to powiedziała Coco) jak gwiazda hollywood
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam ![]() Cytat:
Które to już stadium uzależnienia Wogóle to wyglądam masakrycznie Kotuś, jak nie ma Wiesz, mnie rozbraja tembr Twojego głosu ![]() Neoniu, kocham czerń |
||
|
|
|
|
#1223 | |||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
No dobra, czuję się ugłaskana Cytat:
Dzięki za objaśnienie ![]() Tak mi się skojarzyło jakoś, bo słyszałam, że w niektórych klubach tak właśnie robią ![]() Gdzieś się musiała sturlać cholera w ferworze walki ![]() O tak, to pierwsze jest ekstra Cytat:
![]() Nieprawda! Nieprawda! Nieprawda! Nieprawda! Nieprawda! Nieprawda! Nieprawda! Pięknie jak zwykle
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1224 |
|
rude jest piękne:)
|
Homyku nie moge sie napatrzyc jestes sliczna ,juz na poprzednich zdjeciach ze zlotu widzialam.Piekny makijaz oka idealnie pasujacy do Ciebie i niebanalna uroda. Nie mowisz prawdy rozumiem ,ze najtrudniej ocenic siebie ,ale przyciagasz wzrok Tymeno ja tam dobrze widze u Ciebie kosci policzkowe Widzialam Ciebie na zdjeciach z poprzedniego zlotu . To nie komplementy to stwierdzenie prawdy.
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Boszzz, kolejne sliczne kobiety
![]() strasznie to fajne, ze co jakis czas w jakims miescie w Polsce kilka dziewczyn spotyka sie i wywoluje zdziwienie na gosciach knajpek ![]() mam nadzieje ze uda sie zrobic jakis ogolnopolski zlocik, bardzo chcialabym Was poznac |
|
|
|
|
#1226 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, ja późno, ale za to z całego serca, dziękuję za przesympatyczne spotkanie.
![]() Dorotko, jeszcze raz serdecznie dziękuję za zaopiekowanie się moją osobą, doprowadzenie do celu i smaczną ucztę makaronową. ![]() Zapachów do testowania było mnóstwo, szczególnie jestem pod wrażeniem Homyczkowego pudełka z próbeczkami, żałuję tylko, że z powodu napadów kaszlu (choróbkso mnie dopadło) nie mogłam wszystkiego przetestować. ![]() Szczególnie w nosa wpadło mi Cadjmere Homykowe, a w oko Tymenkowa pałacowa buteleczka Chergui (bardzo zgrabnie i powabnie by się prezentowała na łażienkowej póleczce ), a Dorotce zazdroszczę Ouarzazate, na które mam od dawna chrapkę .Pozdrawiam Was cieplutko i jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję za wczorajszą moc wrażeń |
|
|
|
|
#1227 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
|
|
|
|
|
#1228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Koto i pozostałe pięknie pachnące kobiety - zapraszamy do Krakowa na zlot ![]() Oglądnęłam jeszcze raz zdjęcia, a co ![]() Homyku makijaż jak zwykle boosski. Adelajdo fantastyczna bransoletka ![]() Tymeno na tym zdjęciu z "dziubkiem" jesteś podobna do tej aktorki z załącznika Koto czy ktoś Ci już mówił, że czerwony to Twój kolor? ![]() Anuschkę wyobrażałam sobie zupełnie inaczej - jako dziewczę z kruczoczarnymi włosami Aniołku poza tym co zwykle dodam, że masz przepiękne włosny ![]() A tak w ogóle, to czemu tak mało tych zdjęć?
|
|
|
#1229 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;7337053]A co do Anuschki, to jest pewien szczegół w jej ubiorze, a właściwie biżuterii, który pozwolił mi się domyślać,że to ona
[/quote]![]() No tak, koralowiec ![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;7337085]Aniołku, czy u Ciebie wszystko dobrze ze wzrokiem, bo trochę sie obawiam ,ze nie. Koniecznie idź do okulisty. Ładniej wyjść na zdjęciach, to już się chyba nie da.[/quote] Zgadzam się Okulista się kłania - to swoją drogą. A u mnie laryngolog, bo moje biedne uszka nasłuchały się na ten temat Dagna - nie będę się powtarzać, bo znasz moją opinię i całkowicie różni się ona od Twojej. Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1230 | |||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-04-24 o 16:45 |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

, ale widzę, że Tymena już odpisała.
Pokazywałysmy z Coco jak dziewczyny robią ciupki do zdjęć
Ja się tak nie bawię
Następnym razem ubiorę na głowę papierową torbę 

nie moge sie napatrzyc jestes sliczna ,juz na poprzednich zdjeciach ze zlotu widzialam.